Ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/06 Μην βιαστείτε να ενδώσετε

beach_surrealism_surreal_shells_artwork_vladimir_kush_1478x1140_wallpaper_Wallpaper_1024x768_www.wall321.com

Ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/06 B

Ζώδια Ζυγός

Προειδοποίηση: θα κάνετε τα πάντα για να ικανοποιήσετε τους άλλους! Το Σάββατο, η κυβερνήτης σας η ευχάριστη Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη με τη Σελήνη. Θα σας κάνει λίγο παραπάνω εύκαμπτους απ’ όσο είναι καλό για σας. Ενώ θέλετε να διατηρήσετε την ηρεμία, μην βιαστείτε να ενδώσετε στα καπρίτσια των άλλων. Αν δύσκολοι φίλοι θέλουν να αλλάξουν τα σχέδια που έχετε κάνει εδώ και βδομάδες, απλώς πείτε «όχι». Έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε, στείλτε ένα ομαδικό μήνυμα για το πού και το πότε να συναντηθείτε.

Η σύγκρουση της Κυριακής είναι ανάμεσα στον κουτσομπόλη Δία και τον Ποσειδώνα που προκαλεί τα όρια… Και μπορεί να απελευθερώσει μερικά συναισθήματα απογοήτευσης. Πρέπει να εκτονωθείτε, ναι. Αλλά επιλέξτε μια πιο ιδιωτική τοποθεσία από τη γεμάτη καφετέρια της γειτονιάς, όπου ακόμα και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Υπό αυτή την όψη που κρύβει παγίδες, μπορεί ακόμα και να πιάσετε έναν φίλο να σας λέει ψέματα. Ενώ δεν πρέπει να το προσπεράσετε, πρέπει να σκεφτείτε τον δικό σας ρόλο στο θέμα. Είναι πιο εύκολο για τους άλλους να λένε αθώα ψέματα από το να σας απογοητεύουν; Μην κρατάτε μούτρα και μάθετε να δέχεστε με χάρη την απόρριψη.

zodia-taro-45

Ζώδια Σκορπιός

Σφραγίστε το πορτοφόλι, Σκορπιοί! Η Σελήνη και η Αφροδίτη που αγαπά την ομορφιά, έρχονται αντιμέτωπες στον άξονα των χρημάτων σας το Σάββατο. Θα σας κάνουν αδύναμους μπροστά στα όμορφα μοτίβα και υφάσματα. Δουλεύετε σκληρά για να βγάλετε τα λεφτά σας. Και χωρίς προϋπολογισμό, τα μετρητά μπορεί να γλιστρήσουν μέσα από τα μανικιουρισμένα δάχτυλά σας. Αν έχετε σκοπό να παρασυρθείτε, κάντε έξοδα που καλύπτουν επιθυμία αλλά και αναγκαιότητα. Παραδείγματος χάρη: Αντί να υποκύψετε στις τάσεις, δημιουργήστε ένα πλάνο εξοικονόμησης για να φτιάξετε μια ντουλάπα με διαχρονικά κομμάτια.

Θα έχετε διάθεση για περιπλάνηση την Κυριακή, χάρη σε ένα θολό τετράγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα. Μπορείτε να κανονίσετε τους εορτασμούς για την Ημέρα του Πατέρα στο δρόμο. Περάστε από μια υπαίθρια έκθεση ή πάρτε φαγητό στην παραλία. Με τον Ποσειδώνα να λάμπει από τον Οίκο της αγάπης σας, είστε ο αγαπημένος στόχος του θεού Έρωτα το σαββατοκύριακο. Αλλά ο Δίας βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών και κρατά το βλέμμα του στους στόχους. Καλλιτέχνες που πεινάνε και μόνιμοι κάτοικοι καναπέδων, δεν πρόκειται να ανάψουν τη φλόγα σας, όσο όμορφοι κι αν είναι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

ζωδια Τοξότης

Ακόμα κι όταν ετοιμάζετε κάτι στο πόδι, τυχεροί Τοξότες, συνήθως σας βγαίνει σε καλό. Αλλά το Σάββατο η Αφροδίτη – η σνομπ του στυλ – έρχεται αντιμέτωπη με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Μην υποτιμήσετε τη δύναμη της προσεγμένης εμφάνισης. Κάντε το πρώτο βήμα (με τακούνια και όχι αθλητικά) δείχνοντας τον καλύτερο εαυτό σας. Η Αφροδίτη γνωρίζει τη δύναμη της οπτικής επίδρασης: Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για μια ανάρτηση ή έναν λόγο, μην κάνετε δημοσιεύσεις. Αλλάξτε τα γραφικά μέχρι να σας ικανοποιήσουν.

Η δυναμική της οικογένειας γίνεται περίπλοκη την Κυριακή. Ο ανάδρομος Δίας (ο κυβερνήτης σας) συγκρούεται με τον Ποσειδώνα. Ένας συγγενής μπορεί να θέλει να σας προκαλέσει ενοχές ή είστε εκνευρισμένοι με την συμμετοχή της οικογένειας στους εορτασμούς για την Ημέρα του Πατέρα. Μην βράζετε σιωπηλά. Ζητήστε από τα αδέλφια σας να αγοράσουν τα φαγητά, αντί να τρέξετε εσείς ακόμα μια φορά στην αγορά. Αν πρέπει να κάνετε κάτι προσωπικό ενώ είστε με την οικογένειά σας, πεταχτείτε και κάντε το. Το να βάλετε τις δικές σας ανάγκες δεύτερες είναι η συνταγή του στρες.

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Αιγόκερως

Νιώθετε κολλημένοι, Αιγόκεροι; Μετακινήστε τα πράγματά σας. Η αλλαγή στο χώρο σας μπορεί να έχει εκπληκτική επίδραση στη ψυχή σας. Σας αρέσει ακόμα η ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχετε πάνω από το κρεβάτι σας; Μήπως θα ήταν καλύτερα αν ο καναπές έβλεπε στο παράθυρο αντί να είναι πλάτη σε αυτό; Το Σάββατο, η Σελήνη στη ζώνη της οργάνωσής σας προκαλείται από την αισθητική Αφροδίτη σε ένα παιχνίδι ριζικής αλλαγής. Κάντε την ενέργεια να ρέει στο σπίτι σας… και στη ζωή σας! Μην ξεχάσετε τα ντουλάπια της κουζίνας. Η κάθαρση από πρόχειρες τροφές ανοίγει το δρόμο προς την υγιεινή διατροφή.

Κρατήστε αυστηρά όρια την Κυριακή: Η σύγκρουση ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα που αγνοούν τα όρια, σας χτυπά στην καρδιά. Ένα πολύ ικανό άτομο (αδελφός ή φίλος) μπορεί να κάνει λες και εξαρτάται μόνο από σας. Αν το σώσετε, θα καταφέρετε μόνο να διευκολύνετε αυτή την εξαρτώμενη συμπεριφορά. Το καλύτερο που μπορεί να κάνετε, είναι να αρνηθείτε με μερικές λέξεις ενθάρρυνσης, φυσικά. Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη ενός ακλόνητου «μπορείς!».

zwdia-66

Ζώδια Υδροχόος

Επειδή δεχτήκατε τη συγγνώμη κάποιου, δεν σημαίνει ότι είστε υποχρεωμένοι να ξαναχτίσετε τη σχέση σας. Αλλά μήπως είστε λίγο σκληροί με την κατάσταση, Υδροχόοι; Η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με την ανεκτική Αφροδίτη αυτό το Σάββατο. Και μπορεί να αρχίσετε να ζεσταίνεστε σε μια σχέση με έναν φίλο-εχθρό. Αν είστε μέρος των ίδιων κύκλων, θα μπορούσατε μήπως να βρείτε έναν τρόπο να είστε φιλικοί; Θα είναι πολύ πιο εύκολο από το να είστε ψυχροί… Είτε – ακόμα χειρότερα – να χάσετε τις καλοκαιρινές συγκεντρώσεις επειδή ο «ξέρεις ποιος» θα βρίσκεται εκεί.

Η συνάντηση Δία και Ποσειδώνα της Κυριακής, προκαλεί σύγχυση και ίσως διαταράξει την επικοινωνία μιας ομαδικής αγοράς. Πριν παραγγείλετε τα ποτά, ξεκαθαρίστε ότι όλοι θα συμβάλουν στον λογαριασμό. Τα καθαρά όρια είναι τα καλύτερα, υπό αυτή τη διέλευση που κρύβει παγίδες. Αν σας λείπουν τα λεφτά αυτή τη στιγμή, το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα εμπνέει δημιουργική χρηματοδότηση. Για παράδειγμα: Η ανταλλαγή ρούχων θα μπορούσε να ανανεώσει την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σας. Η ενοικίαση ενός επιπλέον δωματίου σε έναν φίλο, μπορεί να βοηθήσει να καλύψετε λογαριασμούς του Ιουλίου. Οι προσωρινές λύσεις θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτό το δύσκολο κομμάτι.

taro-6-9

Ζώδια Ιχθύες

Αυτό το Σάββατο, μια ενδοσκοπική αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε την κατάσταση της καριέρας σας. Δεν είναι του χαρακτήρα σας να μένετε άπραγοι ή ουδέτεροι. Α λλά το ερώτημα είναι: Έχετε τις σωστές δομές για να υποστηρίξετε την επέκτασή σας; Μπορεί να είναι καιρός να αναθέσετε σε τρίτους μερικές όψεις της δουλειάς σας, ώστε να μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε ευθύνες υψηλότερου επιπέδου.

Την Κυριακή, οι συγκυβερνήτες σας Δίας και Ποσειδώνας σχηματίζουν ένα τετράγωνο που προκαλεί σύγχυση, το δεύτερο από τα τρία του 2019. Το πρώτο ήταν στις 13 Ιανουαρίου και από τότε νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι μεγάλο και σημαντικό. Απρόσμενες ευκαιρίες μπορεί να εμφανίστηκαν στην καριέρα σας, που σας προκάλεσαν να επεκταθείτε από το τωρινό σύνολο των προσόντων σας. Προετοιμαστείτε: Τώρα ένα κρούσμα συνδρόμου προσποίησης μπορεί να ταράξει την αυτοπεποίθησή σας. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να σας βγάλει νοκ άουτ! Μιλήστε με έναν σύμβουλο ή έναν μέντορα που μπορεί να σας αναλάβει. Λίγη υποστήριξη θα σας βοηθήσει τρομερά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia