ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/09 Τα ερωτικά συναισθήματα θα ξεσηκωθούν

ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/09 Β

ζωδια Ζυγός

Πείτε το αν δεν είναι έτσι! Εσείς, οι ανοιχτόμυαλοι Ζυγοί, μπορεί να γίνετε τελείως άκαμπτοι για μια άποψη αυτό το Σάββατο και να αρνείστε ακόμα και να σκεφτείτε αντίθετες απόψεις. Αν και μπορεί να είναι κάπως ανοίκειο συναίσθημα, συνηθίστε το! Μαθαίνετε να αποφασίζετε και να εμμένετε στην απόφασή σας. Αλλά αν πρέπει να δεσμευτείτε σε κάτι το οποίο δεν μπορείτε να αποφύγετε, περιμένετε μέχρι το απόγευμα, όταν η Σελήνη φύγει απ’ τον άκαμπτο Σκορπιό και περάσει στον χαρούμενο Τοξότη. Πριν πέσετε για ύπνο, θα ξέρετε αν είναι η σωστή απόφαση ή όχι.

Τα συναισθήματα θα είναι έντονα την Κυριακή, έτσι ας έχετε έναν ώμο ελεύθερο για κάποια δακρυσμένη ψυχή –και ετοιμαστείτε να ξεφορτώσετε τα δικά σας δεινά σε έναν εξίσου υποστηρικτικό φίλο. Με τον επικοινωνιακό Ερμή να συνδέεται με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα σε δυο από τους πιο προσωπικούς Οίκους σας, δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε τα προσωπικά προβλήματά σας απ’ το να αναστατώσουν τα σχέδιά σας για την Κυριακή. Αν στραφεί ένας φίλος σε σας για ενθάρρυνση, μην ξεχνάτε ότι το να ακούτε μόνο μπορεί να είναι βοηθητικό. Δεν χρειάζεται να λύσετε τα προβλήματά τους!

zodia-taro-45

ζωδια Σκορπιός

Αυτό το Σάββατο το πρωί κάντε κάτι μόνο για σας, Σκορπιοί. Η Σελήνη κάνει την μηνιαία της επίσκεψη στο έντονο ζώδιό σας και σας εμπνέει να ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο με μια νότα αυτοέκφρασης. Βάλτε το αγαπημένο σας χαλαρό σύνολο, αγοράστε λουλούδια και προσθέστε μερικές προσωπικές πινελιές στο σπίτι σας. Το απόγευμα, η Σελήνη περνά στον Τοξότη και στον βιομηχανικό δεύτερο Οίκο σας. Μπορεί να θέλετε να παραλείψετε τα πάρτι (ή να γυρίσετε σπίτι νωρίς) για να κάνετε λίγη δουλειά σε ένα πρότζεκτ της καρδιάς σας.

Την Κυριακή, δεν θα θέλετε να μείνετε μόνοι –όχι όταν ο κοινωνικός Ερμής στον ενδέκατο Οίκο σας συγχρονιστεί με τον δυναμικό Πλούτωνα. Αλλά οι επιφανειακές κουβέντες δεν θα γεμίσουν τις δεξαμενές σας. Χρειάζεστε διανοητική διέγερση (και πιθανότατα ερωτικά ερεθίσματα). Ψάξτε μια εκδήλωση που είναι εκτός των βασικών παραμέτρων σας, όπως ένα φεστιβάλ ξένων ταινιών ή ένα μάθημα γιόγκα μαζί με διαλογισμό υπό ήχους γκονγκ. Μην διστάσετε να εμφανιστείτε μόνοι, έτσι θα μπορέσετε ευκολότερα να γνωρίσετε άλλους ελεύθερους ανθρώπους.

ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/09 Β

taro-zodia-76

ζωδια Τοξότης

Μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να σηκωθείτε και να λάμψετε το πρωί του Σαββάτου, Τοξότες, έτσι μην πιέσετε τον εαυτό σας να συναντηθεί με φίλους για καφέ ή γιόγκα αν προτιμάτε να μείνετε στο κρεβάτι. Η Σελήνη είναι στον έντονο Σκορπιό και στον υπνωτικό δωδέκατο Οίκο σας. Ένα όνειρο που μένει στο μυαλό σας ή κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να σας επηρεάζει ακόμα. Δώστε προσοχή στο πώς σας κάνει να νιώθετε και κάντε τις απαραίτητες πράξεις. Αργότερα το Σάββατο, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας και νιώθετε 100 φορές ελαφρύτεροι και έχετε τον έλεγχο των σκέψεως και της ενέργειάς σας.

Μπορεί να είστε οι άρχοντες του αυθορμητισμού, Τοξότες, αλλά τα αστέρια της Κυριακής απαιτούν λίγη περισσότερη στρατηγική. Με τον έξυπνο Πλούτωνα στον Οίκο των χρημάτων σας και τον Ερμή στη ζώνη της καριέρας σας, είστε έτοιμοι για επιτυχία. Αλλά όπως είπε και ο Λουί Παστέρ: η τύχη ευνοεί μόνο τον προετοιμασμένο νου. Αν και είναι Σαββατοκύριακο, στρέψτε την προσοχή σας στους σημαντικούς στόχους για την καριέρα σας. Τι πρέπει να πετύχετε πριν τελειώσει ο μήνας και τι βήματα πρέπει να κάνετε για να φτάσετε εκεί; Διαλέξτε τρία εφικτά και δράστε τώρα!

zodia-zwdia-88-1

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως

Σχεδιάστε συναντήσεις, διαδικτυακά ραντεβού και άλλες διαδραστικές δουλειές νωρίς το Σάββατο, όταν η Σελήνης στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον συνεργατικό ενδέκατο Οίκο σας. Θα έχετε δημιουργικό πνεύμα και θα μπορέσετε να ακούσετε τις ιδέες των άλλων με ανοιχτό αλλά κριτικό νου. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε σε κάτι, αλλά καταγράψτε τα πάντα για να τα σκεφτείτε τις επόμενες ημέρες. Αργότερα το απόγευμα, όταν η Σελήνη περνάει στον εσωτερικό, διαισθητικό δωδέκατο Οίκο σας θα νιώθετε λιγότερο κοινωνικοί. Η μουσική θα μπορέσει να ηρεμήσει το ανήμερο μυαλό σας, έτσι βρείτε ένα δυνατό πάρτι και χαθείτε στο ρυθμό της.

Την Κυριακή, ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας στο αποφασιστικό ζώδιό σας συνδέεται με τον έξυπνο Ερμή στον ένατο Οίκο σας του οράματος. Μπορεί να έχετε μια στιγμή ανακάλυψης εκεί που δεν το περιμένετε. Αλλά πρέπει να ακούσετε τη μούσα σας και να είστε πρόθυμοι να παρεκκλίνετε από τις γραμμές. Ίσως χρειαστεί να ταρακουνήσετε λίγο τα πράγματα για να περάσετε το μήνυμά σας, αλλά όταν θα παρουσιάσετε δυναμικές και καλομελετημένες λύσεις, οι άλλοι δεν θα μπορούν να αρνηθούν την ιδιοφυΐα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος

Στο κέντρο της σκηνής! Δεν θα μπορέσετε να μείνετε απαρατήρητοι το Σάββατο, Υδροχόοι: Η Σελήνη ζεσταίνει τον δέκατο Οίκο σας της δημόσιας αναγνώρισης και μπορείτε σχεδόν κυριολεκτικά να δείτε την βάση των θαυμαστών σας να σχηματίζεται. Ξέρετε ότι οι ιδέες σας αξίζουν την προσοχή, γι΄ αυτό ανεβάστε τον σύνδεσμο με την τελευταία δουλειά σας στα κοινωνικά μέσα ή καθίστε με μερικούς επιτυχημένους φίλους σας και ανταλλάξτε ιδέες. Θέλετε να είστε ένας ηγέτης που προκαλεί έμπνευση; Αργότερα την ίδια ημέρα, η Σελήνη περνά στον ομαδικό ενδέκατο Οίκο σας και δίνει δύναμη στην καταπληκτική δουλειά κάποιου τρίτου.

Την Κυριακή, ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας στον στοχαστικό δωδέκατο Οίκο σας μπαίνει σε έναν ρέων σχηματισμό με τον αγγελιοφόρο Ερμή στην μεταφυσική ζώνη σας. Ο καλύτερος δάσκαλος για σήμερα; Εσείς! Θα επωφεληθείτε από το να αγνοήσετε τα λόγια των άλλων και να στραφείτε στη σοφία του δικού σας μυαλού. Κάντε λίγη ελεύθερη γραφή ή περάστε λίγο χρόνο κάνοντας διαλογισμό στον καναπέ ή στο μαξιλάρι σας και επικεντρωθείτε μόνο στην αναπνοή σας. Οι εικόνες και τα μηνύματα που καταφτάνουν φέρνουν την απάντηση που ψάχνατε!

ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/09 Β

tarw-zwdia

ζωδια Ιχθύες

Νιώθετε παρεξηγημένοι; Δεν φταίτε εσείς, Ιχθύες, απλώς μερικές φορές το όραμά σας είναι υπερβολικό για τους γύρω σας. Νωρίς το Σάββατο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον έντονο Σκορπιό και στον ένατο Οίκο σας της σκέψης, οι ιδέες σας θα είναι μπροστά απ’ την εποχή σας. Μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά κρατήστε τες κρυφές μέχρι το απόγευμα, όταν οι άλλοι θα είναι πιο συντονισμένοι στο όραμά σας. Αργότερα μέσα στην ημέρα, η Σελήνη περνά στον δέκατο Οίκο σας της δομής. Μπορεί να προκύψουν λύσεις που είναι πρακτικές όσο και κερδοφόρες –τα καλύτερα κι απ’ τους δυο κόσμους.

Μην προσαρμόσετε τον φωτισμό αυτή την Κυριακή! Χάρη σε μια συνάντηση αφθονίας ανάμεσα στον Πλούτωνα και τον Ερμή, μπορεί να δείτε πλατωνικούς φίλους κάτω από διαφορετικό φως. Βρείτε μια άνετη ισορροπία ανάμεσα στην εξερεύνηση της χημείας σας και στον σεβασμό του ορίου της φιλίας. Εξάλλου, δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε την απώλεια ενός φίλου. Τα ζευγάρια να πρέπει να προσπαθήσουν να βγουν και να κοινωνικοποιηθούν μαζί. Αυτό θα εμβαθύνει τον δεσμό σας και θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες για παιχνιδιάρικη συζήτηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11