Ζώδια Σαββατοκύριακο 15-16/10 – Τα μπερδεμένα μηνύματα μπορεί να σας βγάλουν εκτός εαυτού

apostasi-sti-sxesi

Ζώδια Σαββατοκύριακο 15-16/10 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 15-16/10 Κριός .

Τα μπερδεμένα μηνύματα σε μια από τις σχέσεις σας θα μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός εαυτού αυτό το Σάββατο. Αντί να παίζετε τους ντετέκτιβ, κάντε αυτό που οι Κριοί ξέρουν να κάνουν καλύτερα – αντιμετωπίστε το ζήτημα κατά μέτωπο.

Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι οι υπεκφυγές δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Με την ίδια λογική, προσπαθήστε να θυμάστε ότι δεν αισθάνονται όλοι τόσο άνετα με το επίπεδο της ευθύτητάς σας. Μια ειλικρινής συζήτηση για το μέλλον μπορεί να αποκαλύψει διαφορετικά οράματα, αλλά κάντε υπομονή.

zodia-taro-45

Συνεχίστε να το συζητάτε και ίσως καταλήξετε σε έναν συμβιβασμό με τον οποίο μπορείτε να συμφωνήσετε και οι δύο. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής για το ατρόμητο ζώδιό σας, και την Κυριακή, αυτή η ανήσυχη ενέργεια θα μπορούσε να επεκταθεί στις κοινωνικές και ερωτικές σας αλληλεπιδράσεις.

Με τον Ήλιο να κλείνει το μάτι στον παθιασμένο Άρη, θα σας τραβήξει οτιδήποτε καινούργιο. Μπορεί να χάσετε την αίσθηση του χρόνου απορροφημένοι από μια διαδικτυακή συνομιλία. Αλλά μην αφήσετε την πραγματική παρέα σας ή τον σύντροφό σας στην τύχη τους. Το να ακούτε τις ίδιες και τις ίδιες ιστορίες τους μπορεί να μην είναι τόσο διασκεδαστικό όσο το να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά πού θα ήσασταν χωρίς την υποστήριξή τους;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταύρος

Αυτό το Σάββατο, φαίνεται ότι όλοι έχουν ισχυρή άποψη για το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή σας, αλλά τι πιστεύετε εσείς γι’ αυτό; Σταματήστε να ζητάτε τη γνώμη των άλλων και συντονιστείτε με τη δική σας εσωτερική σοφία. Μπορείτε ακόμη και να οργανώσετε τις σκέψεις σας στο ημερολόγιό σας. Στη συνέχεια, αφήστε τις ιδέες σας να κυλήσουν όσο το μυαλό σας ξεκουράζεται. Μια επιφοίτηση θα μπορούσε να έρθει ενώ γυμνάζεστε στο στρώμα της γιόγκα σας ή ακούτε μουσική στο κρεβάτι.

Χάρη σε ένα εργατικό κύμα ενέργειας από τον Ήλιο και τον κινητήριο παράγοντα Άρη, μπορεί να είστε πιο παραγωγικοί δουλεύοντας μόνοι σας την Κυριακή. Κάποιες μέρες χρειάζεται όντως η βοήθεια των άλλων, όμως υπάρχουν και στιγμές που απλά πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια και να κάνετε μόνοι σας αυτό που πρέπει. Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι δίνετε προτεραιότητα στα καθήκοντα που έχουν νόημα. Για να αποφύγετε να κουραστείτε υπερβολικά, δημιουργήστε μια λίστα εργασιών και ιεραρχήστε προσεκτικά τις προτεραιότητες. Αν μείνετε προσηλωμένοι, μπορεί να ολοκληρώσετε τη μέρα σας με μια διασκεδαστική έξοδο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 15-16/10 Δίδυμοι

Μην αφήσετε τις ανασφάλειες των άλλων να σας εμποδίσουν να λάμψετε αυτό το Σάββατο. Η συμφωνία Ήλιου-Ποσειδώνα σας καλεί να αναδείξετε την πληθωρική σας φύση – ειδικά αν πρόκειται για μια πράξη πρόκλησης απέναντι σε κάποιον που προσπαθεί να σας φιμώσει ή να σας εμποδίσει να αναδειχθείτε. Δεν προτείνουμε μια μαχητική στάση- απλώς υπηρετήστε την αυτοπεποίθησή σας μιλώντας ελεύθερα χωρίς να ζητάτε άδεια ή επιβεβαίωση. Δηλώστε τα συναισθήματά σας μέσα από το στυλ σας αυτή την Κυριακή, καθώς το επιδεικτικό τρίγωνο Ήλιου-Άρη εμπνέει την ενδυματολογική αυτοέκφραση.

Μην αρκεστείτε στα καθημέρινά σας σύνολα. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει κάτι στη ντουλάπα σας που να αντικατοπτρίζει τη φωτεινή πλευρά της ψυχής σας. Και αν όχι, αναζητήστε μια ανανέωση που θα σας εκφράζει στις εκπτώσεις ή ρωτήστε έναν φίλο αν μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη ντουλάπα του για να δανειστείτε κάτι. Αυτή δεν είναι απλά μια επιφανειακή αναζήτηση. Αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να προσελκύσετε το άτομο που αναζητάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Καρκίνος

Μην δίνετε μεγάλη βαρύτητα στις υποθέσεις σήμερα, Καρκίνε. Ο χορός του Σαββάτου μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα θα μπορούσε να διαστρεβλώσει την συνήθως οξεία διαίσθησή σας. Αν πιστεύετε ότι έχετε μια καλή ιδέα, μη βιαστείτε να την εκμεταλλευτείτε. Αντ’ αυτού, διερευνήστε λίγο παραπάνω για να δείτε αν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Με τις κατάλληλες ερωτήσεις θα καταφέρετε να πάτε πιο μακριά από οτιδήποτε άλλο.

Το να μπείτε στα βαθιά στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, ή ακόμα και να φλερτάρετε μαζί τους, δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε απερίσκεπτα την Κυριακή. Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε εντελώς αμήχανα, καθώς εκείνοι αναπτύσσουν προσδοκίες ή εσείς δένεστε ή το αντίστροφο. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, φυσικά, απλά αφιερώστε χρόνο για να διακρίνετε με ποιον έχετε να κάνετε. Μια “καταπληκτική συζήτηση” απλώς δεν είναι αρκετή για να βασιστείτε σε μια τόσο σημαντική απόφαση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Σαββατοκύριακο 15-16/10 Λέων

Δεν είναι κακό να αποζητάτε την προσοχή, Λέων, αλλά ο τρόπος που θα την ζητήσετε έχει σημασία με την περίπλοκη γωνία Ήλιου-Ποσειδώνα του Σαββάτου. Αν πιέσετε πολύ τις καταστάσεις, θα συναντήσετε αντίσταση. Μην είστε παθητικά-επιθετικοί γιατί θα εκνευρίσετε τους ανθρώπους! Απλά ρωτήστε ξεκάθαρα το άτομο που σας ενδιαφέρει αν έχει χρόνο για εσάς. Και αν η απάντηση είναι “όχι σήμερα” ή “τι θα έλεγες για αργότερα;”, δεν υπάρχει λόγος να μουτρώνετε! Αναπροσανατολίστε το άγχος σας σε μια δραστηριότητα που θα σας γειώσει, όπως κάνοντας μια φθινοπωρινή πεζοπορία ή χορεύοντας στο σαλόνι σας. Πρωτοστατήστε με την πνευματική σας περιέργεια αυτή την Κυριακή και θα καταφέρετε πολλά!

Καθώς ο ενεργοποιητής Άρης μπαίνει σε έναν ρέοντα σχηματισμό με τον φωτεινό Ήλιο, το μυαλό σας μπορεί να διεγερθεί από ένα απόσπασμα κειμένου ή έναν ομαδικό διάλογο. Μην περιμένετε να έρθουν οι συζητήσεις σε εσάς. Βυθιστείτε σε μια δεξαμενή σκέψεων και ιδεών με ανθρώπους των οποίων οι οραματιστικές ικανότητες ανεβάζουν πάντα τις ιδέες σας στο επόμενο επίπεδο. Περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να σχηματίσετε μια ομάδα φίλων; Αυτή η γωνία που αυξάνει τη δημοτικότητά σας, σας βοηθά να μαγνητίσετε τους ανθρώπους.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων μιλούν για αληθινή αγάπη και συντροφικές σχέσεις!

taro-zodia-098

Παρθένος

Υποστηρίζετε ακλόνητα τις απόψεις σας, Παρθένε, αλλά μια ασυμβίβαστη στάση θα μπορούσε να μπει ανάμεσα σε εσάς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αυτό το Σάββατο. Το να διαφωνείτε είναι φυσιολογικό. Όμως η αποσιώπηση των απόψεων των άλλων ανθρώπων θα προκαλέσει εντάσεις. Αν δεν μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος, πάρτε αποστάσεις για σήμερα. Με λίγο επιπλέον χρόνο, θα ηρεμήσετε και ίσως καταλήξετε σε έναν δημιουργικό συμβιβασμό. Το βαρυσήμαντο συνονθύλευμα του Ήλιου και του τολμηρού Άρη την Κυριακή θα μπορούσε να επιταχύνει τις εξελίξεις στην καριέρα σας πριν καν πατήσετε το γκάζι.

Αν και ο ρυθμός μπορεί να είναι ταχύτερος από ό,τι προτιμά το γειωμένο ζώδιό σας, παραμείνετε στη διαδρομή. Μόλις βρείτε τα πατήματά σας, αυτό το φανταστικό ταξίδι μπορεί να σας οδηγήσει σε καταξιωμένους ανθρώπους που θα μπορέσουν να υποστηρίξουν την πορεία της καριέρας σας. Αν έχετε κάτι να προσφέρετε σε ένα νεότερο άτομο, φανείτε γενναιόδωροι. Τα λίγα λεπτά υποστήριξης που θα τους παρέχετε, ειδικά το Σαββατοκύριακο, μπορεί να οδηγήσουν σε μια πιστή σχέση ανάμεσά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76