ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/12 Συναισθηματικά Παιχνίδια Ενηλίκων

karkinos-filia

ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/12 Α

ζώδια Κριός

Μην καίτε τα χλωρά μαζί με τα ξερά, Κριοί. Το Σάββατο, το τέταρτο της Σελήνης στον μεταβατικό δωδέκατο Οίκο σας καλεί περικοπές –όχι χασούρα. Ένα μέρος του φιλόδοξου σχεδίου σας μπορεί να είναι υπερβολικά φιλόδοξο, τουλάχιστον μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχετε ορίσει. Κάντε κράτει. Το σχέδιό σας θα έχει μπόλικη ζωή μέσα του, ακόμα κι αν του λείπουν οι μερικές φιοριτούρες. Στο προσωπικό μέτωπο, προσπαθήστε συνειδητά να γίνεται περισσότερο συμπονετικοί και λιγότερο επικριτικοί απέναντι στους άλλους, όταν έρχονται να σας παραπονεθούν για τα προβλήματά τους.

Δεν χρειάζεται να λύσετε κάτι –απλώς χαρίστε τους ένα νεύμα κατανόησης και τη φράση υποστήριξης: Χάλια κατάσταση, φίλε. Με τη Σελήνη να κατευθύνεται προς το ζώδιό σας από το βράδυ του Σαββάτου, το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακο γίνεται γρήγορα εορταστικό! Και όταν ο ανήσυχος Δίας παρεμβαίνει την Κυριακή, μπορεί να πετάξετε από πάνω σας τις πυτζάμες και να ξεκινήσετε μια αυθόρμητη περιοδεία σε μια αγορά ή ακόμα και να κλείσετε εισιτήρια για ένα ταξίδι κάπου ζεστά και τροπικά!

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Είστε πιστοί ομαδικοί παίκτες, Ταύροι. Αλλά οι υπόλοιποι της ομάδας σηκώνουν το βάρος τους; Δεν υπάρχει λόγος να βάλετε όλο αυτό το φορτίο στους γυμνασμένους ώμους σας. Το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου είναι στον συνεργατικό ενδέκατο Οίκο σας και καλεί για ισότητα και δίκαιο παιχνίδι. Αν ήσασταν ο αδύναμος κρίκος της αλυσίδας, κάντε κάτι για να δείξετε στους συμπαίκτες σας ότι είστε μέσα. Αυτό το τέταρτο της Σελήνης σας βοηθά επίσης να κάνετε μια επαναξιολόγηση στην τεχνολογία και τα γκάτζετ σας. Είναι ώρα να αναβαθμιστείτε, μην περιμένετε τον Άη Βασίλη να φτάσει. Η ζωή σας θα ήταν πολύ πιο εύκολη με λίγα περισσότερα γιγαμπάιτ.

Αν σας χαλάει τη διάθεση μια κακία που κρατάτε, τα άστρα της Κυριακής σάς αποκαλύπτουν έναν καλό λόγο να την ξεπεράσετε –συγκεκριμένα, την ηρεμία σας. Στραφείτε στη συμπονετική πλευρά σας αντί να αφήνετε την πεισματάρικη φύση σας να κυβερνά το πλοίο. Όταν πάρετε απόφαση να αφήσετε τον θυμό σας, η ελευθερία που ακολουθεί μπορεί να φέρει εκπληκτική ψυχική ηρεμία. Υιοθετήστε τη στάση της αποδοχής. Είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξετε τους άλλους, γι’ αυτό αν δεν σας δίνουν αυτό που χρειάζεστε, ψαρέψτε κάπου αλλού.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αποδίδει η σκληρή σας δουλειά ή νιώθετε ότι τρέχετε σε κύκλους; Επανεξετάστε τα δεδομένα και τα στοιχεία κάτω από το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου. Αν τα αποτελέσματα δεν πιάνουν το στόχο (όπως το να σας δώσουν ικανοποίηση για τη δουλειά σας ή χρήματα στον λογαριασμό σας ή, ιδανικά, και τα δύο), τι μπορείτε να αλλάξετε λίγο; Ίσως η επαγγελματική εικόνα σας να θέλει λίγο ξεσκόνισμα ή να πρέπει να εξειδικευτείτε για να φέρετε το σετ των ικανοτήτων σας στα στάνταρ του 2019. Μια σεμνή επένδυση μπορεί να αποδώσει αξιόλογα.

Φτιάξτε έναν δικό σας ιστότοπο, γραφτείτε σε ένα διαδικτυακό μάθημα ή σε προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή. Το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου θα είναι εξαιρετικά κοινωνικά, καθώς η Σελήνη περνά στον Κριό το βράδυ του Σαββάτου και φωτίζει τον κοινοτικό ενδέκατο Οίκο σας μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου. Πού βρίσκονται οι ακτιβιστές, οι ηγέτες και οι δημιουργοί; Βρείτε τους, Δίδυμοι και εμπνευστείτε να ζήσετε πιστοί στον σκοπό σας.

chartomantia-098

ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/12 Α

ζώδια Καρκίνος

Είστε όσο συμπονετικοί γίνεται, Καρκίνοι. Αλλά μέχρι κι εσείς έχετε ένα όριο στην ικανότητά σας για κατανόηση –ειδικά όταν οι άλλοι σας πασάρουν ασταμάτητες δικαιολογίες. Κάτω από το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε μέσα σας τα ειλικρινή σχόλιά σας. Ούτε θα έπρεπε! Είναι καιρός να κριτικάρετε κάποιον για την ανειλικρίνεια του. Μπορείτε να το κάνετε παιχνιδιάρικα με λίγα ειλικρινή σχόλια. Αλλά φροντίστε να καταλάβουν ότι τους έχετε πάρει χαμπάρι και ότι δεν πρόκειται να συνεχίσετε να ανέχεστε την ίδια, κακή συμπεριφορά.

Με τη Σελήνη στον Κριό και στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή, έχετε μια αποστολή. Είτε ετοιμάζεστε για τους καλεσμένους των γιορτών είτε τελειοποιείτε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ που πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί. Τι μπορείτε να αναθέσετε σε άλλους, Καρκίνοι; Αντί να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε σε τρίτους κάποιες δουλειές ή τα συνοδευτικά, το κρασί και το γλυκό.

taro-6-9

ζώδια Λέων

Πάνω στην αγωνία σας να μεταμορφώσετε έναν τομέα της ζωής σας, μήπως η τακτική σας έγινε λίγο ακραία; Το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου σας βοηθά να ρίξετε λίγο τους τόνους, έτσι ώστε να μπορέσετε να καταφέρετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Τώρα είναι η ώρα να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι η αργή και σταθερή ανάπτυξη είναι το είδος της ανάπτυξης που διαρκεί. Επανεξετάστε τα σχέδιά σας, έτσι ώστε να μην έχετε εξουθενωθεί μέχρι να δείτε τα πρώτα σημάδια προόδου. Αν σας πάρει λίγο παραπάνω να φτάσετε τη γραμμή του τερματισμού, ας είναι. Τουλάχιστον ξέρετε ότι θα την φτάσετε!

Τα συναισθήματα μπορεί να βγουν από μέσα σας σαν άγριο ρυάκι μόλις η Σελήνη περάσει στον Κριό το βράδυ του Σαββάτου. Μην αφήσετε το μήνυμά σας να χαθεί στη μετάφραση ξεχνώντας το τακτ –ειδικά την Κυριακή, όταν μπει στο παιχνίδι και ο ντόμπρος Δίας. Αν η διάθεσή σας γίνει πολύ έντονη, διοχετεύστε τη στη γυμναστική ή σε μια βόλτα στη φύση. Μόλις βγάλετε την ενέργεια από το σώμα σας, θα μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε τις σκέψεις σας χωρίς να το παρακάνετε.

zodia-zwdia-9988

ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/12 Α

ζώδια Παρθένος

Οι σχέσεις δεν μπορούν να είναι γεμάτες πυροτεχνήματα όλη την ώρα. Το Σάββατο, το τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύς σας υπενθυμίζει να εκτιμήσετε τα πιο διακριτικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Μπορεί να έχετε παραβλέψει έναν δυνατό, σιωπηλό υποστηρικτή που ήταν από την αρχή στο πλάι σας. Ή μπορεί κάποιος να προσπαθούσε διακριτικά να τραβήξει την προσοχή σας και να το καταλάβετε τώρα. Δεν σας δεσμεύει το να ανακαλύψετε τις βαθύτερες προοπτικές αυτής της σύνδεσης. Μην το παρασκέφτεστε, απλώς δείτε πού θα σας οδηγήσει η συζήτηση.

Βέβαια, αν όντως υπάρχει χημεία, μόλις η Σελήνη περάσει στον Κριό και στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας το βράδυ του Σαββάτου, δεν θα πάρει πολύ για να ανέβουν οι θερμοκρασίες! Οι Παρθένοι σε σχέση μπορεί ξαφνικά να έχουν τη διάθεση να φύγουν από το πάρτι για να απολαύσουν αισθησιακές στιγμές μόνοι τους. Μην βιαστείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι την Κυριακή, καθώς αυτή η ενέργεια θα παραμένει. Ακόμα κι αν χαλαρώνετε μόνοι, τα βιβλία σας και τα χαρτιά σας θα είναι καλή συντροφιά για μια μέρα ενδοσκόπησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia