ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/12 B Συναισθηματικά Παιχνίδια Ενηλίκων

1631951336_6500_3dwallpapers92

ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/12 B

ζώδια Ζυγός

Επεκτείνεστε σταθερά, Ζυγοί. Αλλά μήπως έχετε επεκταθεί λίγο πιο μακριά και πιο γρήγορα απ’ ότι πρέπει; Το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου σας βοηθά να ισορροπήσετε την ιδεαλιστική οπτική σας με κάποια μέτρα πρακτικότητας. Αν θέλετε να βάλετε σε κίνηση τα μεγάλα σχέδιά σας, ίσως πρέπει να χαλιναγωγήσετε τις φιλοδοξίες σας για την πρώτη φάση της ανάπτυξης. Σχεδιάστε ένα ρεαλιστικό πλάνο που να καλύπτει τα βασικά και μην τινάξετε την μπάνκα στον αέρα. Θυμηθείτε: Το ταξίδι ξεκινά με το πρώτο βήμα.

Θα νιώθετε εξίσου ανήσυχοι και ρομαντικοί από το βράδυ του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη στον Κριό ανάβει φωτιά στον Οίκο των σχέσεων σας. Θα λαχταράτε την παρέα κάποιου ξεχωριστού ατόμου, αλλά δεν θα θέλετε να έχετε κάποιον άλλο στην ευθύνη σας. Να ένα δίκοπο μαχαίρι! Ενώ είναι καλό που νιώθετε τόσο ανεξάρτητοι, μην αφήσετε το ταίρι σας ή τους φίλους σας να περιμένουν στο μπαρ για πάντα, ενώ εσείς μιλάτε με κάποιον τυχαίο περαστικό. Αυτή είναι η συνταγή της σίγουρης μοναξιάς στο τέλος της νύχτας!

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Δεν λατρεύετε τα γλυκανάλατα, Σκορπιοί, αλλά το Σάββατο το γλυκομίλητο τέταρτο της Σελήνης μπορεί να σας βρει να κολακεύετε αδιάντροπα. Μην πολεμάτε τα συναισθήματά σας ή λογοκρίνετε τη συναισθηματικότητά σας. Κάτω από αυτή την αποκαλυπτική ενέργεια, μια σχέση σε τέλμα μπορεί επιτέλους να προχωρήσει . Απ’ την άλλη πλευρά, αν νιώθετε ότι δουλεύετε πολύ σκληρά για τις σχέσεις σας, αλλάξτε το! Αντί να κυνηγάτε, αφήστε να σας κυνηγήσουν. Λίγο παιχνίδι σκύλου και γάτας μπορεί να ζωντανέψει τη μαγεία.

Την Κυριακή, μόλις σηκωθείτε απ’ το κρεβάτι, πιάστε το χαλάκι της γιόγκα και έναν πράσινο χυμό. Με τη Σελήνη στον Κριό να ενεργοποιεί τον έκτο Οίκο σας της ευεξίας, θα νιώθετε καλύτερα στη στάση του σκύλου παρά στη στάση του λεωφορείου. Κρατήστε το πρόγραμμα σας ελαφρύ, κάντε σχέδια μόνο με φίλους που κατανοούν ότι η συζήτηση είναι δρόμος διπλής κυκλοφορίας –όχι με αυτούς που περιμένουν από εσάς να γίνεται αμισθί οι ψυχολόγοι τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Ακόμα κι εσείς, οι νομάδες του ζωδιακού, χρειάζεται ένα ζεστό μέρος να κρεμάσετε το παλτό σας, για να μην πω εκεί που θα διασκεδάζετε τους φίλους σας όταν έχετε διάθεση να κάνετε μια πολυτελή γιορτή. Καθώς το τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύς φέρνει ισορροπία στη ζωή σας στο σπίτι αυτό το Σάββατο, αφιερώστε λίγο χρόνο στην τακτοποίηση της φωλιάς σας. Μικρές πινελιές μπορούν να κάνουν τον χώρο σας να μοιάζει περισσότερο με ιερό παρά με στάση ανάμεσα στις διάφορες περιπέτειές σας.

Μπορεί να είστε έτοιμοι για το πρώτο σας σουαρέ μέχρι το βράδυ, όταν η Σελήνη περάσει στον Κριό και στον εορταστικό πέμπτο Οίκο σας. Από τη σεζόν των γενεθλίων σας και μέχρι τις γιορτές, δεν χρειάζεστε δικαιολογία για πάρτι. Αλλά αν φέρετε αυτό το πάρτι στο σπίτι σας θα είναι η τέλεια δικαιολογία για να καλέσετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο σας. Με την λαμπερή ενέργεια να παραμένει και την Κυριακή, μπορείτε να βγάλετε από τη λίστα σας μερικά δώρα και στο ενδιάμεσο να χωρέσετε και μερικές πολυτέλειες για τον εαυτό σας. Τίποτα κακό στο να δοκιμάσετε μερικά χειμωνιάτικα στυλ, ακόμα κι αν δεν τα αγοράσετε μέχρι τις εκπτώσεις.

tarw-wroskopio-4

ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/12 B

ζώδια Αιγόκερως

Αφήστε τον εαυτό σας να τη γλυτώσει, Αιγόκεροι. Δεν είναι δική σας δουλειά να σώσετε ικανούς ενηλίκους. Το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου στους Ιχθύς σας βοηθά να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη βοήθεια και τη διάσωση. Δεν χρειάζεται να γυρίσετε την πλάτη σας σε έναν φίλο που σας έχει ανάγκη, αλλά θα πρέπει να θέσετε ξεκάθαρα όρια για το πόσα μπορείτε να δώσετε. Αν αγχώνεστε περισσότερο για την ευημερία των απ’ ό,τι εκείνοι για τον εαυτό τους, έχετε μπει σίγουρα σε ρόλο διασώστη. Βγάλτε την κάπα του σούπερ ήρωα. Λίγη κουβέντα και μερικές συμβουλές είναι αρκετά.

Μην υποτιμήσετε την ωμή δύναμη των συναισθημάτων σας μόλις η Σελήνη περάσει στον Κριό το βράδυ του Σαββάτου. Αν καταπίνετε τα συναισθήματά σας, απλώς θα βγουν απ’ όπου μπορέσουν και αυτό θα καταλήξει σίγουρα άσχημα. Αν κάποιος σας προσέβαλλε πραγματικά, μην το κρύψετε, αλλά συζητήστε το πρώτα με έναν φίλο που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε δημιουργικές λύσεις. Με αυτόν τον τρόπο η αναπόφευκτη συζήτηση δεν θα αποβεί μοιραία.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Υδροχόος

Μήπως μοιράσατε τελευταία λίγη απότομη αγάπη σε κάποιον που προσπαθούσε απλώς να σας ευχαριστήσει; Η αυστηρή προσέγγισή σας μπορεί να έκοψε τον αέρα απ’ τα πανιά τους. Ποτέ δεν είναι αργά να ζητήσετε συγνώμη και να πείτε στους άλλους πόσο πολύ εκτιμάτε τις προσπάθειές τους. Καθώς το τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύς του Σαββάτου τραβά τις χορδές της καρδιάς σας, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι απαιτείται μια πιο έντονη πράξη μεταμέλειας. Γιατί να μην προσφέρετε να τους κεράσετε δείπνο ή εισιτήρια για το θέατρο;

Με τη Σελήνη να πηγαίνει στον Κριό το βράδυ του Σαββάτου, επιστρέφει η αίσθηση του χιούμορ και της απόλαυσής σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Ελαφρύνετε το κλίμα με λίγη διασκέδαση, όπως με ένα παιχνίδι καραόκε ή με το να δοκιμάσετε βίντατζ ρούχα. Την Κυριακή, ένα αδελφικό πνεύμα μπορεί να καταφθάσει υπό μορφή εικονικής σύνδεσης. Ενώ δεν θέλετε να περάσετε όλη την ημέρα σας κολλημένοι στο κινητό σας, κοιτάξτε τα σχόλια που έχετε λάβει στις αναρτήσεις σας. Ή αδράξτε τη μέρα και στείλτε μήνυμα σε κάποιον που θαυμάζετε και ακολουθείτε στο Instagram!

zwdia-taro-astra

ζώδια σαββατοκύριακο 15-16/12 B

ζώδια Ιχθύες

Τι λείπει από τη συνταγή της επιτυχίας; Εσείς, Ιχθύες. Με το τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας το Σάββατο, είναι καιρός να σταματήσετε να κάνετε πίσω στον κοινωνικό τομέα ή να είστε υπερβολικά βολικοί στη δουλειά. Τι καλό σας έχει κάνει όλη αυτή η σεμνότητα; Ναι, έχετε βοηθήσει μερικούς ανθρώπους να λάμψουν, αλλά δεν κατάφεραν να δουν τη δημιουργικότητα, τη φιλία και την οπτική σας. Περάστε πάλι στο προσκήνιο, Ψαράκια και μην διστάζετε να προωθήσετε την παρασκηνιακή δουλειά σας. Οι άλλοι θα χαρούν να γιορτάσουν την επιτυχία σας και να πάρουν μια γεύση από τα ταλέντα σας.

Την Κυριακή, κρατήστε λίγο πιο σφιχτά το πορτοφόλι σας. Με την παρορμητική Σελήνη στον Κριό και στη ζώνη των οικονομικών σας, λίγη καταναλωτική θεραπεία μπορεί να ακουμπήσει ακόμα και τα χρήματα που έχετε κρατήσει για δώρα. Ειλικρινά, Ιχθύες, πόσες φορές θα πείτε «μόνο αυτή τη φορά» καθώς περνάτε την κάρτα σας απ’ το μηχάνημα (και μουδιάζετε με τον σωρό από λογαριασμούς που κάθονται πάνω στον πάγκο σας); Κάντε μια λίστα και έναν προϋπολογισμό… και κοιτάξτε τα διπλά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65