ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/02 Αφήστε την αγάπη να κυβερνήσει

star_guetteurs

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/02 Α

ζώδια Κριός

Μήπως τα συναισθήματά σας εκτροχιάζουν τις προσπάθειές σας για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, Κριοί; Αντί να μουδιάζετε τον πόνο με ένα πιάτο παρηγοριάς ή να χαζεύετε με έναν ακόμα μαραθώνια τηλεόρασης, αντιμετωπίστε αυτά που νιώθετε. Η αποφυγή δεν θα κάνει τον πόνο να φύγει, ειδικά αν προκαλεί χάος στην ευεξία σας.

Στραφείτε σε έναν καλό φίλο ή έμπιστο συγγενή για να σας βοηθήσει να λύσετε αυτό που σας προβληματίζει. Προτιμάτε να περνάτε τα δύσκολα μόνοι σας, αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα σας ήταν χρήσιμο ένα χεράκι.

zodia-taro-45

Την Κυριακή, ποτίστε ελαφρότητα σε ένα κοινό έργο. Ενώ είναι σημαντικό να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες, μπορείτε να φωτίσετε τη δυναμική της ομάδας με λίγη επιπολαιότητα. Μερικοί μπορεί να έχουν εστιάσει τόσο πολύ στις λεπτομέρειες του «τι να κάνουμε για να τελειώνουμε με αυτό», που να έχουν γίνει βαρετοί και να χαλάνε τη διάθεση ολόκληρης της ομάδας.

Ο ρόλος σας είναι να υπενθυμίσετε σε όλους να απολαύσουν τη διαδικασία. Πείτε μερικά αστεία ή αν τα πράγματα γίνουν θανατηφόρως σοβαρά, κεράστε τους μεσημεριανό. Τίποτα καλύτερο από το γέλιο για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα και να ενώσει ξανά τους ανθρώπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/02 Α

ζώδια Ταύρος

Κρατήστε τις επικρίσεις σας το Σάββατο, Ταύροι. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, τουλάχιστον δώστε στους άλλους την ευκαιρία να πουν την ιστορία τους. Τείνετε να βάζετε κάτω από το μικροσκόπιο τις πράξεις των άλλων και μπορεί να γίνετε πολύ σκληροί με κάποιον στη ζωή σας. Ποτέ δεν ξέρετε: Αυτό το γκρινιάρικο ή ψυχρό άτομο μπορεί να παλεύει με ένα δύσκολο προσωπικό πρόβλημα. Έχετε συμπόνια, όχι κριτική. Αν η αρνητική σας εκτίμηση είναι τελικά σωστή, μπορείτε τότε να τους αντιμετωπίσετε. Αλλά αν η ευγένεια αποδειχθεί η θεραπεία, μπορεί να καταλήξετε να σχηματίζετε μια νέα φιλία.

Κάτω από τα άστρα της Κυριακής, ένας έξυπνος φίλος μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε ένα πρόβλημα: Γι’ αυτό μην διστάζετε να ζητήσετε βοήθεια αν την χρειάζεστε. Ή βάλτε μπρος τους τροχούς της έμπνευσης, αγοράζοντας τη βιογραφία ή τα απομνημονεύματα κάποιου που θαυμάζετε. Απ’ την άλλη πλευρά, μπορεί να γίνετε μέντορες για κάποιον νεότερο ή λιγότερο έμπειρο. Μοιραστείτε τη σοφία σας ή γνωρίστε τους σε κάποιον για να τους δώσετε αυτοπεποίθηση. Ό,τι δίνεις παίρνεις, Ταύροι.

chartomantia-098

ζώδια Δίδυμοι

Μερικές κινήσεις εξοικονόμησης μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ, Δίδυμοι. Η Σελήνη του Σαββάτου στον Οίκο των χρημάτων σας, βάζει τους οικονομικούς στόχους σας στο στόχαστρο. Αν έχετε βάλει στο μάτι κάτι ακριβό, θα πρέπει να χειριστείτε με μεγαλύτερη φειδώ το πορτοφόλι σας. Κόψτε τα γεύματα σε εστιατόρια ή δώστε μια ευκαιρία στα DIY μάνι-πέντι. Γεμίστε την πλαστική κούπα του καφέ σας και το επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι νερού από το σπίτι. Οι μικρές εξοικονομήσεις προσθέτονται και σας βοηθούν να κάνετε αυτή την ακριβότερη αγορά.

Την Κυριακή, εξαλείψτε την αμφισημία. Αν θέλετε να εμπνεύσετε τους άλλους να προσφέρουν στο μεγάλο σας σχέδιο, είναι σημαντικό το σχέδιό σας να είναι ξεκάθαρο. Περιγράψτε το ζωηρά – ακόμα κι αν νιώθετε ανόητοι που μιλάτε για τις λεπτομέρειες. Μόλις καταλάβουν την βαθύτερη αποστολή, πιθανώς θα θέλουν να βοηθήσουν. Αφήστε το χειρότερο σενάριο έξω από τη συζήτηση και έχετε αισιοδοξία. Μην ξεχνάτε, ο νόμος της έλξης σας βοηθά να κάνετε πραγματικότητα αυτό στο οποίο εστιάζετε. Γι’ αυτό εστιάστε στα θετικά!

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/02 Α

ζώδια Καρκίνος

Λίγη υπερβολή δεν θα κάνει κακό, σωστά; Ίσως όχι. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας το Σάββατο, έχετε την τάση να ωραιοποιείτε τα πράγματα. Αυτό θα κάνει μερικά βλέμματα να στραφούν προς το μέρος σας. Αφήστε τις υπερβολές, γιατί οι άλλοι μπορεί να αμφισβητήσουν την ακεραιότητα σας. Διοχετεύστε αυτό τον υπερβολικό ρομαντισμό σε μία από τις δημιουργικές σας προσπάθειες: Ένα πρότζεκτ ανακαίνισης, σε στίχους, σε ένα διήγημα. Αλλά όταν έχετε να κάνετε με άλλους, μείνετε στην πραγματικότητα. Μείνετε ταπεινοί και αφήστε τα κατορθώματά σας να μιλήσουν για εσάς.

Κάτω από τον ζωηρό συνδυασμό Ήλιου – Ουρανού της Κυριακής, μια φιλία μεταξύ διαφορετικών γενεών μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο. Όπως είπε και η Γερτρούδη Στάιν «Όλοι έχουμε την ίδια ηλικία μέσα μας». Μπορεί να είστε πολύ μεγαλύτεροι από το άτομο αυτό ή το αντίθετο. Ίσως να μην έχετε πολλά να συζητήσετε σε ό,τι αφορά την ποπ κουλτούρα ή τις αγαπημένες σας μάρκες, αλλά θα μοιράζεστε μια σύνδεση σε διαφορετικό επίπεδο. Ερευνήστε τις πιθανότητες και απολαύστε τη γνωριμία σας.

zwdia-66

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/02 Α

ζώδια Λέων

Το πλήκτρο αναστολής του ξυπνητηριού σας γυμνάζεται το πρωί του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον δωδέκατο Οίκο σας του ύπνου. Θα είστε λίγο αργοί σήμερα… Έτσι αν μπορείτε, αφήστε τις δύσκολες δουλειές για αύριο, που η Σελήνη περνά στον Λέοντα και αναζωογονεί την ενέργειά σας. Μην αφήσετε όμως τη χειμερία νάρκη να εκτροχιάσει κάθε παραγωγικότητα. Θα νιώθετε ιδιαίτερα δημιουργικοί και συμπονετικοί, ιδανικό για να ασχοληθείτε με δημιουργικά πρότζεκτ και να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας. Οι πλανήτες απαιτούν φροντίδα επίσης. Βρείτε χρόνο για να φτιάξετε τα νύχια σας ή να κάνετε μασάζ.

Κάτω από τα άστρα της Κυριακής, μια διαπολιτισμική σύνδεση μπορεί να θριαμβεύσει. Οι Λέοντες που ταξιδεύουν, μπορεί να νιώσουν τη σπίθα με έναν ντόπιο ή φίλο ταξιδευτή. Γνωρίσατε κάποιον υπέροχο στο ταξίδι σας; Μπορεί να μην μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας αυτό το άτομο. Τιμήστε τη διαίσθησή σας και επανασυνδεθείτε. Στείλτε ένα email ή κάντε μια κλήση στο Skype. Η αναζωπύρωση του δεσμού σας μέσω βίντεο κλήσης, μπορεί να εμπνεύσει μια τετ-α-τετ επανένωση. Ας ξεκινήσει η περιπέτεια!

zodia-zwdia-9988

ζώδια Παρθένος

Η δύναμη είναι στους αριθμούς, Παρθένοι! Αφήστε την απομόνωση και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια ομαδική προσπάθεια το Σάββατο. Αν είστε μέρος μια συλλογικότητας που έχει χάσει το ομαδικό της πνεύμα, κάντε μια ομιλία που θα εμπνεύσει. Υπάρχει αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα; Συναντήστε τον προσωπικά για να μάθετε τι συμβαίνει. Αν ο εν λόγω τεμπέλης δεν είναι αφοσιωμένος στον κοινό στόχο, μπορείτε να χωρίσετε φιλικά τις πορείες σας. Έχετε επενδύσει πολύ σε αυτό το πρότζεκτ, για να αφήσετε κάποιον να εκτροχιάσει την επιτυχία του.

Η γωνία μεταξύ Ήλιου και Ουρανού της Κυριακής, ενεργοποιεί τις δυνάμεις πειθούς σας και την διακριτική ευφυΐα σας. Θα φτάσετε πολύ πιο μακριά με μια πιο μαλακή, έμμεση προσέγγιση. Αντί να αρπάξετε τον ταύρο από τα κέρατα και να γαβγίζετε εντολές, κάντε νύξεις και καθοδηγήστε διακριτικά τους άλλους προς ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. Αν αντιμετωπίζετε αντιδραστικούς τύπους, εκφράστε αυτά που θέλετε έτσι ώστε να θεωρήσουν ότι είναι οι δικές τους καταπληκτικές ιδέες… Η αντίστροφη ψυχολογία είναι το κλειδί. Είναι πονηρός τρόπος αλλά είναι μια σίγουρη τακτική για να τους βάλετε στο παιχνίδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4