ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/02 Αφήστε την αγάπη να κυβερνήσει

erwtikes-11314

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/02 Β

ζώδια Ζυγός

Το Σάββατο η Σελήνη φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας και σας χαρίζει εστίαση, σαν δέσμη λέιζερ. Αν η καριέρα σας δεν προχωρά όσο γρήγορα θέλετε, μην απελπίζεστε. Η ενέργεια της Σελήνης το Σάββατο σας βάζει ξανά στη θέση του οδηγού και θα βρείτε και πάλι την ορμή σας.

Κάντε στόχο σας τη σαφήνεια και χωρίστε την προσέγγισή σας σε φάσεις. Για παράδειγμα: Τι θα θέλατε να πετύχετε πριν το τέλος αυτού του τετάρτου; Γίνετε όσο λεπτομερείς μπορείτε και θα είναι πιο εύκολο να το κάνετε πραγματικότητα. Σχεδιάστε, για να βεβαιωθείτε ότι τα πλάνα σας είναι ακλόνητα.

zodia-taro-45

Αφήστε την αγάπη να κυβερνήσει την Κυριακή, Ζυγοί. Μια ερωτική γωνία ανάμεσα στον ευαίσθητο Ήλιο και τον μαγνητικό Ουρανό, εμπνέει έξτρα ορμή στον έρωτα. Ανοιχτείτε και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας χωρίς φίλτρα.

Η παθιασμένη ενέργεια της ημέρας θα κάνει τον χρόνο που θα μοιραστείτε πολύ πιο ξεχωριστό. Αν θελήσετε να δώσετε χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, κάντε το. Κάντε έκπληξη στο ταίρι σας ή σε έναν καλό φίλο με ένα δώρο άνευ λόγου ή γράψτε χειρόγραφα ένα σημείωμα εκτίμησης και γλιστρήστε το στην τσέπη τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/02 Β

ζώδια Σκορπιός

Χαλαρώστε με τον σαρκασμό, Σκορπιοί. Κάτω από την εκφραστική ενέργεια του Σαββάτου, προσέξτε περισσότερο τα ακραία σχόλια και τις απαντήσεις σας. Τα λόγια σας μπορεί να πληγώσουν τις ευαίσθητες ψυχές, ειδικά αν βουτήξετε αυτά τα δηλητηριώδη τόξα στον ορό της αλήθειας. Άουτσ! Στείλτε την εξυπνάδα σας σε έναν φίλο αντί να την αναρτήσετε στα κοινωνικά δίκτυα. Ή, ίσως, γελάστε σιωπηλά και κρατήστε το για εσάς. Ένα καλό αστείο δεν αξίζει τον κίνδυνο να αποξενώσετε μια σημαντική επαφή.

Με τον Ήλιο να σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον Ουρανό την Κυριακή, έχετε διάθεση να ανανεώσετε τον χώρο σας. Μήπως μυρίζομαι ένα πρότζεκτ για το Σαββατοκύριακο; Ανανεώστε το σπίτι σας με νέα χρώματα σε όμορφα μαξιλάρια, μια ζωντανή φωτογραφία ή κάνα δυο στρώσεις μπογιάς. Και μην αμελήσετε να ομορφύνετε και τον χώρο εργασίας σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε απεριόριστα τετραγωνικά, οι μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν τη διαφορά: Ένα φυτό, ένα έργο τέχνης ή ίσως μερικά αντικείμενα συναισθηματικής αξίας.

chartomantia-098

ζώδια Τοξότης

Η ιδιωτικότητα είναι υποτιμημένη, Τοξότες… Ειδικά το Σάββατο, που η Σελήνη περνά απαρατήρητη στον όγδοο Οίκο σας. Συγκρατηθείτε πριν προσκαλέσετε κάποιον φίλο για καφέ στο σπίτι σας, ενώ το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγος χρόνος απομόνωσης. Και τιμήστε τις συμφωνίες εμπιστευτικότητας που έχετε κάνει! Όταν θέλετε να αποκαλύψετε μια ζωηρή ιστορία ή να μοιραστείτε μια αμφιλεγόμενη άποψη, μετρήστε μέχρι το δέκα. Καλλιεργήστε λίγο μυστήριο και αφήστε τους άλλους να αναρωτιούνται ποια είναι η θέση σας: Είναι ένα ισχυρό εργαλείο διαπραγμάτευσης.

Η Κυριακή, ωστόσο, θα κάνει μια επιτόπου στροφή, καθώς ο Ήλιος και ο Ουρανός σχηματίζουν μια γωνία που βγάζει στην επιφάνεια την ερωτική σας πλευρά. Κρατήστε την οπτική επαφή λίγα παραπάνω δευτερόλεπτα απ’ όσο συνήθως. Προκαλέστε με λίγα διακριτικά παιχνίδια. Αν λαμβάνετε το πράσινο φως από το αντικείμενο του πόθου σας, μην περιμένετε να σας ζητήσει να βγείτε. Η αμεσότητά σας θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία! Σε σχέση; Λίγο αθώο φλερτ με άλλους μπορεί να είναι θετικό, Τοξότες – ειδικά αν μεταφέρετε αυτή τη σέξι ενέργεια στο σπίτι σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/02 Β

ζώδια Αιγόκερως

Αξιολογήστε τις πιο σημαντικές σχέσεις σας το Σάββατο, Αιγόκεροι. Επικοινωνείτε ξεκάθαρα και αρκετά βαθιά; Με τη Σελήνη να ενεργοποιεί τον Οίκο της σχέσης σας, είναι η ιδανική ημέρα για να κάνετε μια συζήτηση περί σημαντικών θεμάτων. Είστε στο ίδιο μήκος κύματος για τους στόχους και τα πλάνα σας για το 2019; Μπορεί να χρειάζονται μερικοί συμβιβασμοί. Ελεύθεροι; Ένα άτομο στον κύκλο σας μπορεί να έχει προοπτικές μακροπρόθεσμης σχέσης. Ή κάποιος από τους φίλους σας μπορεί να σας γνωρίσει κάποιον.

Η συνάντηση Ήλιου και μεταφυσικού Ουρανού της Κυριακής, ανάβει ένα προειδοποιητικό φως για τη φροντίδα του εαυτού σας. Ακυρώστε σχέδια που στη σκέψη και μόνο σας κάνουν να εξαντλήστε ή οδηγήστε τα προς το στούντιο γιόγκα. Αν έχετε διάθεση να μείνετε σπίτι, κάντε το. Μαγειρέψτε ένα σπιτικό φαγητό παρηγοριάς και έπειτα αποβάλλετε κάθε στρες κάνοντας ένα μπάνιο με άλατα λεβάντας. Και μετά βάλτε το κινητό σας στο αθόρυβο και κουλουριαστείτε νωρίς στο κρεβάτι με ένα βιβλίο.

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/02 Β

ζώδια Υδροχόος

Τα άστρα του Σαββάτου καλούν την ανάγκη για υγιεινή ζωή – αλλά αποφύγετε τη φιλοσοφία «χωρίς κόπο δεν έχει κέρδος». Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει μια δίαιτα στέρησης ή ένα δύσκολο μάθημα γυμναστικής. Αντίθετα, κάντε έναν τριαντάλεπτο περίπατο με έναν φίλο ή το κατοικίδιο σας. Δοκιμάστε ένα μάθημα χορού ή ένα άθλημα εσωτερικού χώρου. Εφαρμόστε την ίδια αρχή και στο πιάτο σας: Ψάξτε θρεπτικές συνταγές ή εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε ένα ακόμα γεύμα με βραστά λαχανικά και στεγνό κρέας.

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σχηματίζει μια ευνοϊκή γωνία με τον συγκυβερνήτη σας Ουρανό την Κυριακή, που σας βάζει στο επίκεντρο. Το κοινό μπορεί να περιμένει να σας ακούσει να εκφράζετε τις απόψεις σας, να παρουσιάζετε τις ιδέες σας ή ακόμα και να κάνετε μια παράσταση. Ενώ έχετε επιπλέον μαγνητισμό, μην περιμένετε την πρόσκληση να έρθει. Κάντε μια αυθόρμητη ζωντανή μετάδοση στα διαδικτυακά μέσα, στείλτε με email την καινοτόμα πρότασή σας σε έναν πελάτη, ζητήστε από κάποιον να βγείτε για φαγητό. Δεν υπάρχει ανταμοιβή χωρίς λίγο ρίσκο!

taro-6-9

ζώδια Ιχθύες

Η Σελήνη του Σαββάτου στον παθιασμένο Καρκίνο, μπορεί να σας βοηθήσει να εκφράσετε χωρίς φόβο τις μεγάλες ιδέες σας… Περιλαμβανομένου ενός δημιουργικού πρότζεκτ που έχει τις προοπτικές να στρέψει το δημόσιο βλέμμα πάνω σας. Ανανεώστε την εικόνα σας, φροντίστε να αντιπροσωπεύει πραγματικά την ουσία σας. Δουλέψτε με έναν στυλίστα ή γραφίστα αν χρειάζεστε μια έξυπνη αναβάθμιση. Ο έρωτας είναι στο πρόγραμμα της Σελήνης, γι΄ αυτό κρατήστε το βράδυ για ραντεβού: Για να συναντήσετε κάποιον που γνωρίσατε διαδικτυακά ή για να δοκιμάσετε ένα νέο εστιατόριο με το ταίρι σας.

Τα μικρά πράγματα σας πάνε μακριά την Κυριακή. Με την εστίασή σας στη λεπτομέρεια, θα θριαμβεύσετε κάτω από τη συνάντηση Ήλιου – Ουρανού. Μια δυνατή και αξιοσημείωτη λεπτομέρεια, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Φορέστε ένα τολμηρό αξεσουάρ σε ένα – κατά τα άλλα – ανεπιτήδευτο σύνολο. Στείλτε ένα χειρόγραφο μήνυμα για να πείτε «ευχαριστώ» σε έναν συνάδελφο ή πελάτη. Αν κάποιος ζητήσει τη συμβουλή σας, ακούστε περισσότερο και μιλήστε λιγότερο. Κάντε ένα διάλειμμα για να υποστηρίξετε με συμπόνια κάποιον που περνά μια δύσκολη φάση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA