ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/03 Μια συναρπαστική νέα διάσταση

shutterstock_111492056-568-gallarge

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/03 Α

ζώδια Κριός
Η πιο απαλή πλευρά των Κριών βγαίνει στην επιφάνεια, υπό τον γλυκό συγχρονισμό του μεγαλόκαρδου Ήλιου και της συναισθηματικής Σελήνης το Σάββατο. Απλώς ακολουθήστε το ένστικτό σας! Η δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σας μοιράζεται τη σκηνή με την καλοακονισμένη αριστερή πλευρά του: Σας κάνει να νιώθετε περισσότερο παρά να σκέφτεστε. Είναι μια όμορφη αλλαγή, προς μια πιο συναισθηματική κατεύθυνση για σας. Στιγμές σύνδεσης σας περιμένουν, γι’ αυτό μαζέψτε τον κύκλο σας για λίγη κοινωνικοποίηση. Δείπνο στο σπίτι σας; Ναι, παρακαλώ! Απλώς ζητήστε απ’ όλους να φέρουν κάτι, αντί να μείνετε κολλημένοι στην κουζίνα όλο το βράδυ.

Αν ψάχνετε έμπνευση την Κυριακή, κατευθυνθείτε πιο βαθιά αντί για πιο μακριά. Ο ονειροπόλος ανάδρομος Ερμή από τους Ιχθύες, πιάνει το χέρι του κυβερνήτη σας, Άρη. Μπορεί να έχετε μερικές διεισδυτικές συζητήσεις, με ανθρώπους που μέχρι τώρα είχατε μόνο επιφανειακές κουβέντες. Η επιστροφή σε ένα ενδιαφέρον μέρος, όπως ένα μαγαζί με μεταφυσικά είδη ή βίντατζ δισκοπωλείο, μπορεί να ξεθάψει έναν θησαυρό που θα αγαπάτε για πάντα.

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/03 Α

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Θα είναι εύκολο να αφήσετε το άγχος να φύγει από πάνω σας το Σάββατο, Ταύροι… Ειδικά αν οδηγήσετε με την αίσθηση του χιούμορ σας. Σταματήστε πριν αντιδράσετε: Αρνηθείτε να πάρετε κάτι προσωπικά και επιτρέψτε στην αίσθηση του παράλογου να κόψει την ένταση σαν αιχμηρή λεπίδα. Μην ανησυχείτε αν οι άλλοι σκεφτούν ότι παίρνετε πολύ χαλαρά ένα σοβαρό θέμα. Δεν το κάνετε! Το γέλιο είναι όντως το καλύτερο φάρμακο… Συν ότι η ικανότητά σας να ελαφρύνετε τις καταστάσεις θα έχει θετική επίδραση πάνω σε όλους.

Το να είστε ντροπαλοί και να περιμένετε από τους άλλους να σας καλέσουν, δεν έχει λειτουργήσει ποτέ για σας στο παρελθόν… Οπότε γιατί να σκεφτείτε καν αυτή την προσέγγιση την Κυριακή; Με τον Ερμή σε μια υποστηρικτική γωνία με τον ευθύ Άρη στο ζώδιό σας, να είστε τολμηροί και με αυτοπεποίθηση στις αλληλεπιδράσεις σας. Ψάχνετε για οποιουδήποτε είδους υποστήριξη, – από συναισθηματική μέχρι οικονομική; Δείξτε το πάθος και τη σιγουριά σας και μοιραστείτε τις ιδέες σας. Οι σωστοί άνθρωποι θα έρθουν μόνοι τους, χωρίς να χρειαστεί να τους πείσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Δίδυμοι

Πιάστε το στέμμα και το σκήπτρο σας και κυβερνήστε τους πιστούς σας. Μπορεί να χρειαστεί να ανοίξετε τον δρόμο σε μια σημαντική αποστολή αυτό το Σάββατο, Δίδυμοι. Και θα πρέπει να δείξετε το βασιλικό παράστημά σας! Μια συνάντηση που ωθεί την παραγωγικότητα ανάμεσα στον Ήλιο στη ζώνη της καριέρα σας και τη Σελήνη στον προσγειωμένο δεύτερο Οίκο σας, σας βοηθά να ξεκινήσετε το σαββατοκύριακο με εξουσία. Αλλά μείνετε στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας και μοιράστε τη δουλειά που πρέπει στους άλλους… Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσλάβετε τρίτους για συγκεκριμένες δουλειές.

Το βράδυ του Σαββάτου, ντυθείτε για να επιτύχετε. Πηγαίνετε σε μια εκδήλωση που θα προσελκύσει ανθρώπους με επιρροή και συναναστραφείτε με τους υποκινητές. Η συνάντηση Ερμή – Άρη φέρνει ένα κύμα ώθησης, που θα σας το κάνει αδύνατον να κοιμηθείτε. Εκμεταλλευτείτε τον παραπάνω άνεμο για να σαλπάρετε. Ποιο τολμηρό βήμα μπορείτε να κάνετε για να φτάσετε πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός στόχου σας; Μπορεί να θέλετε να μιλήσετε σε κάποιον και να μοιραστείτε μαζί του τις ιδέες σας. Φίλοι σε καλές θέσεις μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά.

chartomantia-098

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/03 Α

ζώδια Καρκίνος

Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα διάλειμμα από την ανησυχία, Καρκίνοι; Το ελπίζουμε, γιατί τα άστρα του Σαββάτου υπόσχονται μια άνετη και χαλαρή ημέρα, στη διάρκεια της οποίας τα πάντα θα ρέουν σαν ήσυχο ποτάμι. Όταν ο αισιόδοξος Ήλιος ευθυγραμμιστεί αρμονικά με τη συμπονετική Σελήνη στο ζώδιό σας, δεν θα έχετε ούτε μια έγνοια… Αν μπορέσετε να βγάλετε από το μυαλό σας τα αγχωτικά πράγματα για λίγο. Προκλήσεις θα προκύψουν σίγουρα, αλλά μην ξεχνάτε: Η μιζέρια είναι προαιρετική!

Την Κυριακή, σπάστε τον πολυφορεμένο ρυθμό σας και εξερευνήστε. Ο περίεργος Ερμής αναζωπυρώνει τον ένατο Οίκο σας του οράματος και παίρνει μια περιπετειώδη ώθηση από τον Άρη. Νέα σχόλια μπορεί να σας βοηθήσουν να πάτε μια ιδέα στο επόμενο επίπεδο. Για επιπλέον έμπνευση, βρείτε διαφορετικούς ανθρώπους να μιλήσετε. Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε την πιστή παρέα σας, απλώς προσθέστε μερικές νέες προσωπικότητες στο τραπέζι. Και αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να υπάρχει και ένα γλυκό πλεονέκτημα!

zwdia-66

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/03 Α

ζώδια Λέων

Μπορεί να μην καταφέρετε να κάνετε όλες τις δουλειές σας το Σάββατο, Λέοντες. Αλλά σίγουρα θα δυναμώσετε τους δεσμούς σας με μερικούς αγαπημένους. Ένα λαμπερό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη στους πιο συμπονετικούς Οίκους σας, σας κάνει τον αγαπημένο ακροατή των πάντων. Κρατήστε πολιτική ανοιχτής πόρτας για όλους και αφήστε την παρέλαση να ξεκινήσει. Απλώς θέστε μερικά όρια, ώστε να μην περάσετε όλη την ημέρα μοιράζοντας χαρτομάντιλα και λέγοντας ενθαρρυντικά λόγια. Αν κι εσείς χρειάζεστε λίγη υποστήριξη, μιλήστε με κάποιον. Οι δικοί σας φύλακες – άγγελοι θα κάνουν ουρά για να σας βοηθήσουν!

Την Κυριακή, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Η ήρεμη, κεντραρισμένη σας ενέργεια θα τους τραβάει πάνω σας, χάρη στον ανάδρομο Ερμή που κάνει βαθιά κατάδυση στον ψυχικό όγδοο Οίκο σας. Και καθώς συνδέεται με τον Άρη στον πραγματιστή Ταύρο, θα ξέρετε ακριβώς τι να πείτε και πότε. Αν νιώσετε ότι κάποιος παλεύει, μερικές προσεκτικές κουβέντες μπορεί να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει την κατάσταση.

taro-6-9

ζώδια Παρθένος

Δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε μακριά τον κόσμο το Σάββατο, Παρθένοι. Όχι με τον ακτινοβόλο Ήλιο και τη στοργική Σελήνη να συναντιούνται αρμονικά στους Οίκους σας των ανθρώπων. Παρά τις προσπάθειές σας να μείνετε απαρατήρητοι, εκπέμπετε φιλική ενέργεια και οι άλλοι θα έλκονται πάνω σας. Ρίξτε τις άμυνές σας και παρασυρθείτε από την έξυπνη, γοητευτική κουβέντα που μπορεί να ξεκινήσει ενώ περιμένετε τον καφέ σας ή κάνετε μια βόλτα. Μείνετε ανοιχτοί!

Την Κυριακή, μια σημαντική σχέση μπορεί να χρειάζεται μια μεγάλη δόση ειλικρίνειας για να πατήσει πάλι σε σταθερό έδαφος. Αυτό είναι κάτι που μπορεί πολύ εύκολα να κάνει το ζώδιό σας – αλλά μήπως φοβάστε μην το παρατραβήξετε; Με τον ανάδρομο Ερμή στη ζώνη των σχέσεών σας να συνδέεται με τον ευθύ Άρη, το πιο αποτελεσματικό αντίδοτο είναι η αγνή αλήθεια που δίδεται με διπλή δόση καλοσύνης. Πείτε μόνο όσα νιώθετε ότι είναι απαραίτητα, έπειτα αφήστε τον άλλον να ανταποκριθεί. Ο καλύτερος τρόπος που μπορείτε να δείξετε ότι νοιάζεστε, είναι να ακούσετε χωρίς να διακόπτετε ή να φέρεστε αμυντικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia