ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/03 Μια συναρπαστική νέα διάσταση

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/03 Β

ζώδια Ζυγός
Μην διστάσετε να κοκορευτείτε λίγο το Σάββατο, Ζυγοί, ακόμα κι αν δεν είναι του χαρακτήρα σας. Με τη Σελήνη στον τομέα της επιτυχίας σας να μοιράζεται τροφοδοτικά κύτταρα με τον ενεργητικό Ήλιο, μπαίνετε στο παιχνίδι για να κερδίσετε. Δεν χρειάζεται να γίνετε ανελέητοι για να πετύχετε τον σκοπό σας, αλλά λίγος υγιής ανταγωνισμός μπορεί να αποδειχθεί συναρπαστικός… και σέξι! Διεκδικείστε τη δύναμή σας, δείχνοντας με ήρεμο και χαλαρό τρόπο στους άλλους τις επιθυμίες σας και αρνηθείτε να ενδώσετε. Αν όλα τα υπόλοιπα αποτύχουν, τότε μπορείτε να δώσετε το τελεσίγραφο.

Την Κυριακή επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες, καθώς ο σχολαστικός ανάδρομος Ερμής συγχρονίζεται με τον υλιστικό Άρη. Αν θέλετε να φτάσετε στην κορυφή, η εκτέλεση θα πρέπει να είναι άψογη. Αν αυτό απαιτεί να κοιτάτε επί τρεις ώρες οδηγίες στο YouTube ή να προσλάβετε κάποιον ειδικό για να αναλάβει μέρος της δουλειάς, ας είναι. Κάντε διαλείμματα για να μην εκνευρίζεστε, αλλά μην το σκεφτείτε καν να τα παρατήσετε όταν έχετε φτάσει απλώς στο «αρκετά καλά».

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/03 Β

ζώδια Σκορπιός

zodia-taro-45

Διευρύνετε τις παραμέτρους αναζήτησης, Σκορπιοί. Η ξέγνοιαστη συνάντηση του Ήλιου στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, και της Σελήνης στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας, είναι σαν τραγούδι της σειρήνας που καλεί το παιδί μέσα σας να παίξει. Και ναι, βρίσκεται μέσα σας! Μόλις εκτιμήσετε το επίπεδο κινδύνου, εξερευνήστε μια ελκυστική ευκαιρία και βρείτε συμπαίκτες. Είναι καλύτερο να το παρατραβήξετε λίγο και να ζητήσετε μετά συγνώμη, παρά να χάσετε κάτι γιατί θέλετε να μείνετε ασφαλείς, κάτι που είναι ούτως ή άλλως μια ψευδαίσθηση.

Την Κυριακή, ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Άρη και μαζί φέρνουν μερικές παιχνιδιάρικες αλλά πιθανώς πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις. Η έκτη αίσθησή σας μπορεί να αντιδρά σε μια σχέση που μπορεί να ξεπεράσει το φιλικό επίπεδο, αλλά μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε στιγμές σαν αυτή; Να χρησιμοποιήσετε τον έλεγχο για τον οποίο το ζώδιό σας φημίζεται και να αποτρέψετε την κατάσταση να εξελιχθεί… για τώρα. Θέλετε τουλάχιστον να τεστάρετε τα νερά με μερικές επιπλέον αλληλεπιδράσεις… Έπειτα δείτε αν έχετε ακόμα το ίδιο συναίσθημα, μετά τις 28 Μαρτίου όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Μπορεί να μην μπορείτε να αγνοήσετε τα σκληρά λόγια των άλλων το Σάββατο, Τοξότες: Ο Ήλιος στη ζώνη του σπιτιού σας, συνδέεται με τη Σελήνη στον όγδοο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων. Ακόμα κι αν ένας φίλος, συγγενής ή το ταίρι σας σάς πει να χαλαρώσετε, δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά ανάμεσά σας. Αλλά μην κατηγορήσετε κανέναν. Μπορεί να αντιδράτε γιατί είστε αναστατωμένοι με κάτι διαφορετικό. Η αποστολή σας: Βρείτε τι πραγματικά συμβαίνει!

Την Κυριακή, τα μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στο μέτριο και το υπέροχο! Ο προσεκτικός Άρης στον σχολαστικό έκτο Οίκο σας, ευθυγραμμίζεται με τον διαισθητικό ανάδρομο Ερμή: Θα νιώσετε πού πρέπει να κόψετε ταχύτητα και να διαβάσετε κάτι πιο προσεκτικά. Μόλις τσεκάρετε τα πάντα σε αυτό το επίπεδο, μπορείτε να κυνηγήσετε ελεύθερα τις μεγάλες ιδέες σας.

chartomantia-098

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/03 Β

ζώδια Αιγόκερως

Το όριο ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα μπορεί να θολώσει το Σάββατο. Ο Ήλιος στον κοινωνικό τομέα σας, στέλνει ρομαντικές ακτίνες στη Σελήνη στη ζώνη των σχέσεων σας. Ενώ εξετάζετε το ενδεχόμενο προσθήκης μερικών επιπλέον πλεονεκτημάτων σε μια συγκεκριμένη σύνδεση, σκεφτείτε αυτό: Μόλις διασχίσετε αυτή τη γραμμή, τα πράγματα ποτέ δεν θα είναι ξανά τα ίδια με αυτό το άτομο. Γι’ αυτό πριν ξεφύγουν τελείως, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ζήσετε με τις συνέπειες. Ειδικά αν εσείς το θεωρείτε κάτι περαστικό και διασκεδαστικό, ενώ ο άλλος ελπίζει για κάτι παραπάνω.

Η δημιουργικότητα αφθονεί την Κυριακή: Ο καταφερτζής Άρης στο κέντρο της καινοτομίας σας, συνεργάζεται με τον ανάδρομο Ερμή στους πειραματικούς Ιχθύες και τον τρίτο Οίκο σας της αυτοέκφρασης. Αλλά μέρος του να είστε καλλιτέχνες ή πρωτοπόροι για το 2019, είναι και το μάρκετινγκ. Ποτέ δεν θέλετε να μεγαλοποιείτε τον εαυτό σας, Αιγόκεροι… Αλλά μερικές φορές η στρατηγική προώθηση είναι απαραίτητη, ώστε να μην σας παραβλέψουν για κάτι που θέλετε πραγματικά. Δείξτε την τελευταία σας δουλειά στα κοινωνικά μέσα: Οι όμοιοι θα έλξουν ομοίους – και μπορεί να κερδίσετε μερικούς νέους οπαδούς με επιρροή.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια σαββατοκύριακο 16-17/03 Β

ζώδια Υδροχόος

Προτιμάτε τις συναρπαστικές αρχές από τα μεγάλα, τραβηγμένα τέλη και συνήθως μπορείτε να ζήσετε με μερικές εκκρεμότητες. Αλλά το Σάββατο, η Σελήνη στη ζώνη της αποτελεσματικότητάς σας λαμβάνει μια υποστηρικτική ακτίνα από τον Ήλιο: Μπορεί να λαχταράτε να τελειώσετε μερικά σημαντικά έργα και να διώξετε από πάνω σας το άγχος που τα συνοδεύει. Κλείστε τους κοινωνικούς ιστότοπους, σιγάστε το κινητό σας και αποφύγετε τους περισπασμούς. Με τις δυνάμεις σας στη συγκέντρωση, δεν θα εγκαταλείψετε μέχρι να φτάσετε τη γραμμή του τερματισμού!

Την Κυριακή κοιτάξτε πέρα από το προφανές, καθώς ο ανάδρομος Ερμής στους εκκεντρικούς Ιχθύες συγχρονίζεται με τον καινοτόμο Άρη. Δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για σας, Υδροχόοι, καθώς το βλέμμα σας σπάνια μένει στο οικείο. Αλλά κάτω από αυτή την ευθυγράμμιση, μπορεί να σκάψετε πολύ πιο βαθιά για απαντήσεις, γνώσεις ή δημιουργική έμπνευση. Μην κάνετε υποθέσεις για κανέναν από τον κύκλο σας. Κάποιος που ξέρετε από πάντα, μπορεί να αποκαλύψει μια συναρπαστική νέα διάσταση του εαυτού του.

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια Ιχθύες

Είστε ερωτικοί μαγνήτες το Σάββατο, Ιχθύες, χάρη σε μια ρομαντική σύνδεση του παθιασμένου Ήλιου στο ζώδιό σας και της συναισθηματικής Σελήνης. Η μόνη παγίδα είναι ότι μπορεί να πρέπει να κάνετε την πρώτη κίνηση. Αντί να κάθεστε και να περιμένετε να αποφασίσει κάποιος να ανέβει στο άσπρο άλογο, δείξτε παιχνιδιάρικα πού είναι στραμμένη η προσοχή σας… Είτε πρόκειται για έναν νέο θαυμαστή είτε το ταίρι σας.

Το άνετο ζώδιό σας παίζει πάντα με τους δικούς του κανόνες. Αλλά την Κυριακή θα βρείτε τις απαντήσεις σε τελματωμένες καταστάσεις, βάζοντας πίσω τη λογική και τα οικεία μοτίβα σκέψης και αξιοποιώντας τη διαίσθησή σας. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας να συγχρονίζεται με τον δημιουργικό Άρη στη ζώνη της καινοτομίας σας, σκεφτείτε διαφορετικά. Και μην παραβλέψετε το χιούμορ της κατάστασης, ακόμα κι αν μερικά γέλια είναι εις βάρος σας. Νιώθετε πιεσμένοι; Μην ζορίσετε τον εαυτό σας να το λύσει μέχρι το τέλος της ημέρας και μπορεί να απελευθερώσετε την πραγματική ιδιοφυΐα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy