Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/07 – Ο πραγματικός δρόμος για την καρδιά

erwtikes-27314-ζωδια

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/07  Α΄.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/07 Κριός .

Κάντε το Σάββατο σας όσο πιο χαλαρό γίνεται, καθώς ο Ήλιος και ο κοινωνικός Ερμής συναντώνται στον Καρκίνο και τον τέταρτο οίκο της οικειότητάς σας. Μαζί με την αναζήτηση ενός ήρεμου περιβάλλοντος, περάστε χρόνο με ανθρώπους που σας αφήνουν να είστε απλά ο εαυτός σας.

Οποιεσδήποτε δραστηριότητες που απαιτούν να βγει στην επιφάνεια η ενεργητική σας πλευρά, απλώς θα σας εξαντλήσουν – με εξαίρεση, βέβαια, μια επίσκεψη στην θάλασσα ή την πισίνα.

zodia-taro-45

Την Κυριακή, η αισθησιακή Αφροδίτη ενώνεται με τον Ήλιο και τον Ερμή στον στοργικό Καρκίνο, προσθέτοντας ενδιαφέρον στην οικιακή σας ζώνη μέχρι τις 11 Αυγούστου. Ώρα να φτιάξετε τη φωλιά σας όπως ονειρεύεστε! Και αν μπορείτε να μετατρέψετε την οικία σας σε μια ερωτική φωλιά, τόσο το καλύτερο.

Αν και είστε επικεντρωμένοι στις αισθητικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις, οι κατάλληλες προσθήκες στη διακόσμησή σας μπορεί να σας εμπνεύσουν μια πιο ρομαντική διάθεση. Είστε μόνοι; Δώστε μια ευκαιρία στους πιο ήσυχους τύπους που γνωρίζετε. Οι δεσμευμένοι Κριοί θα μπορούσαν να κάνουν ένα κοινό βήμα με το άλλο τους μισό ή ακόμα και να προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους μέχρι το καλοκαίρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ταύρος

Αυτό το Σάββατο είστε πρόθυμοι να το περάσετε εξ ολοκλήρου με άλλους ανθρώπους, καθώς ο λαμπρός Ήλιος ενώνει τις δυνάμεις του με τον κοινωνικό Ερμή και τον τρίτο οίκο της κοινότητάς σας. Καλέστε όλους τους φίλους σας σε μια διασκεδαστική δραστηριότητα: μια μέρα στην παραλία ή ένα μπάρμπεκιου στην αυλή. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες μέρες που είχατε εδώ και πολύ καιρό, όσον αφορά την ανταλλαγή ιδεών και την υποστήριξη της ανάπτυξής σας.

Και από αυτή την Κυριακή, θα βρείτε ξανά την φόρμα σας όσον αφορά το φλερτ, καθώς ο κυβερνήτης σας, η ερωτική Αφροδίτη, εισέρχεται στον Καρκίνο και τη ζώνη επικοινωνίας σας μέχρι τις 11 Αυγούστου. Δεδομένου ότι ο πραγματικός δρόμος για την καρδιά ενός ατόμου περνάει από το μυαλό του, τα έξυπνα αστεία σας και οι ατάκες σας είναι σίγουρο ότι θα σας φέρουν πιο κοντά με κάποιον. Ακόμα κι αν είστε σε σχέση, απολαμβάνετε μερικά πειράγματα με κάποιον άγνωστο που και που. Απλά ενεργήστε με ακεραιότητα. Αν δεν έχετε σκοπό για κάτι σοβαρό, ξεκαθαρίστε το.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας – Απαντήσεις για όλα τα θέματα της αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/07 Δίδυμοι

Εμβαθύνετε στις λεπτομέρειες αυτό το Σάββατο, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο! Καθώς ο Ήλιος συγχρονίζεται με τον ερευνητικό Ερμή, μπορεί να ανακαλύψετε κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιωθούν. Τα καλά νέα; Θα έχετε τη δυναμική να διεκπεραιώσετε τις περισσότερες εργασίες και να τις διαγράψετε οριστικά από τη λίστα σας. Όσο κάνετε κάτι σχετικά εύκολο, ακούστε την αγαπημένη σας μουσική ή μιλήστε με έναν φίλο στο τηλέφωνο -και κάντε σχέδια για μια βραδινή έξοδο όταν τελειώσετε με τις δουλειές σας.

Το μήνυμα της Κυριακής: Η αγάπη δεν χρειάζεται να είναι μια περίπλοκη, δραματική υπόθεση. Θα έχετε μια γλυκιά υπενθύμιση του πόσο εύκολη και ρέουσα μπορεί να είναι για εσάς, καθώς η αισθησιακή Αφροδίτη εισέρχεται στον ευαίσθητο Καρκίνο και τον γειωμένο δεύτερο οίκο σας. Από τώρα μέχρι τις 11 Αυγούστου, θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον μέσω κοινών φίλων, μέσω της δουλειάς ή μιας κοινωνικής συνάντησης. Απλά μην αισθάνεστε την ανάγκη να βιαστείτε να κάνετε κάτι. Τα ζευγάρια θα απολαύσουν να κάνουν απλά πράγματα μαζί, ίσως με την οικογένεια και τους παλιούς τους φίλους.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας – Απαντήσεις για όλα τα θέματα της αγάπης

taro-zodia-098

Καρκίνος

Μαζί με τον πρωινό καφέ του Σαββάτου καλό είναι να λάβετε και μια έξτρα δόση θάρρους. Καθώς ο φλύαρος Ερμής υποδέχεται τον διαφωτιστικό Ήλιο στο ζώδιό σας, δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε την αλήθεια σας μέσα σας για ακόμα μια μέρα. Αν και θα μπείτε στον πειρασμό να αυτοσχεδιάσετε και να πείτε στους άλλους πώς πραγματικά αισθάνεστε, μην το κάνετε! Πρώτα, αφιερώστε ένα λεπτό για να γράψετε τις βασικές σκέψεις σας. Και πριν πείτε οτιδήποτε, ξεκαθαρίστε: Ποιο είναι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης; Η εστίαση στον τελικό στόχο θα αποτρέψει τα συναισθήματα από το να εκτροχιαστούν.

Την Κυριακή, η χαρισματική Αφροδίτη εισβάλλει στο ζώδιό σας, τραβώντας όλα τα βλέμματα προς το μέρος σας. Όσο έχετε αυτή τη “γαλαξιακή λάμψη”, μέχρι τις 11 Αυγούστου, θα μαγεύετε εύκολα όποιον αποφασίσετε να γοητεύσετε. Μεγιστοποιήστε τα οφέλη θεωρώντας αυτή την περίοδο ως την ετήσια εκστρατεία δημοσίων σχέσεών σας. Είστε έτοιμοι να εκθέσετε τη δουλειά σας; Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το παρόν για να γοητεύσετε τους πάντες και να κάνετε την εμφάνισή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/07 Λέων

Βρείτε ένα μικρό κομμάτι γαλήνης όπου μπορέσετε αυτό το Σάββατο, Λέων! Καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον διορατικό Ερμή στον ψυχικό δωδέκατο οίκο σας, ίσως χρειαστεί να θέσετε υπό έλεγχο το άγχος που σας περιτριγυρίζει. Μπορείτε να ξεγλιστρήσετε από τις ευθύνες σας για ένα χαλαρωτικό μάθημα γιόγκα ή να πιείτε καφέ με έναν συμπονετικό φίλο; Αν αισθάνεστε μια έκρηξη ενέργειας, χρησιμοποιήστε την για οποιεσδήποτε δραστηριότητες “εκκαθάρισης”. Καθαρίστε το σπίτι ή κάντε μια δύσκολη συζήτηση σχετικά με τα όριά σας, την οποία αποφεύγατε εδώ και καιρό. Οποιαδήποτε από τις δύο δραστηριότητες θα ελαφρύνει το συναισθηματικό σας φορτίο.

Την Κυριακή, ο ερωτικός πλανήτης Αφροδίτη πλέει στον δωδέκατο οίκο της φαντασίας σας, βάζοντάς σας σε ρομαντική διάθεση. Από τώρα μέχρι τις 11 Αυγούστου, μείνετε σε ιδιαίτερη εγρήγορση. Ίσως καταφέρετε να μετατρέψετε ένα κακό ειδύλλιο σε μια ιδανική σχέση στο μυαλό σας! Αλλά η πραγματικότητα θα σας προσγειώσει απότομα αν βρεθείτε σε άρνηση. Οι Λέοντες που βρίσκονται σε σχέση μπορεί να έχουν κάποιες εκκρεμότητες να αντιμετωπίσουν. Η Αφροδίτη φέρνει διπλωματία στη ζωή σας, οπότε σταματήστε να κρύβετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/07 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-zodia-76

Παρθένος

Αισθάνεστε αμήχανοι για τα επόμενά σας βήματα; Επιμεληθείτε μια ποικιλία προοπτικών αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος συγχρονίζεται με τον κυβερνήτη σας, τον περίεργο Ερμή. Καθώς αξιοποιείτε το τις ιδέες της ομάδας σας, θυμηθείτε το εξής: Η συμβουλή που προσφέρεται από τρίτους δεν είναι απαραίτητα μια “καλύτερη” οπτική γωνία. Μόλις συγκεντρώσετε τα σχόλια όλων, επιστρέψτε στο ημερολόγιό σας για να τα επεξεργαστείτε όλα. Συνθέστε τις πιο χρήσιμες κριτικές με τη δική σας διαίσθηση. Από την Κυριακή, μπορεί να αρχίσετε σχεδόν μαγικά να αισθάνεστε πιο ανάλαφροι για τις σχέσεις, καθώς η Αφροδίτη πλέει στον ευαίσθητο Καρκίνο.

Με τον πλανήτη του έρωτα στον χαλαρό ενδέκατο οίκο σας μέχρι τις 11 Αυγούστου, μπορείτε να αποφορτίσετε τον εαυτό σας από την πίεση του να λάβει οποιαδήποτε κατευθυντήρια απόφαση. Απλά επικεντρωθείτε στην οικοδόμηση οποιασδήποτε φυσικής σύνδεσης υπάρχει και δείτε τι θα προκύψει. Είστε σε σχέση; Αφιερώστε περισσότερη ενέργεια στο κομμάτι της “φιλίας” της σχέσης σας, βγαίνοντας έξω και κοινωνικοποιούμενοι μαζί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia