Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/09 – Αισθηματικά ξεκαθαρίσματα με καρμικές επιπτώσεις

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/09 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/09 Κριός .

Αυτό που εσείς θεωρείτε αθώο φλερτ μπορεί να φαίνεται σαν κάτι πολύ διαφορετικό για κάποιο άλλο πρόσωπο – και ενδεχομένως για το αντικείμενο του πόθου σας!

Το παρορμητικό ζώδιό σας μπορεί να είναι αυθόρμητο και διασκεδαστικό, αλλά μερικές φορές η συμπεριφορά σας μπορεί να φέρει κάποιον άλλο σε ευάλωτη θέση.

zodia-taro-45

Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτω από τη ζωηρή συγχώνευση του τολμηρού Δία και της αισθησιακής Αφροδίτης, δεν θα έχετε τη διάθεση να περιορίσετε τις ορμές σας. Αν είστε ελεύθεροι και μιλάτε με κάποιον που είναι και αυτός ελεύθερος, τότε, ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Αν όμως κάποιος από τους δυο σας έχει σύντροφο, πριν κάνετε κάτι που ίσως μετανιώσετε, σκεφτείτε τις πιθανές επιπτώσεις, τόσο πρακτικά όσο και καρμικά! Εφαρμόστε την ίδια επαγρύπνηση και στον προϋπολογισμό σας. Ελέγξτε τις τιμές πριν πάτε στο ταμείο ή πριν αρχίσετε να παραγγέλνετε κάθε ορεκτικό στο μενού ενός εστιατορίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ταύρος

Εκεί που πριν από λίγες ημέρες ανυπομονούσατε για μια ομαδική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου, όταν ξημερώσει το Σάββατο, μπορεί να έχετε πολύ διαφορετική διάθεση. Με τον κυβερνήτη σας, την πολυτελή Αφροδίτη, να βρίσκεται στα οικιακά σας διαμερίσματα, μπορεί να είστε πιο ευχαριστημένοι με το να χαλαρώνετε πίνοντας τον καφέ σας και να μείνετε στο σπίτι σας. Η τρίτη και τελευταία σύγκρουση της Αφροδίτης με τον ανεξάρτητο Δία στο ζώδιό σας εντείνει την ανία.

Η ιδέα του να πρέπει να ντυθείτε για μια έξοδο ή να κάνετε την εμφάνισή σας σε μια συνάντηση θα μπορούσε να είναι η λιγότερο ελκυστική επιλογή που μπορείτε να σκεφτείτε τώρα. Αν δεν αφήνετε κανέναν εκτεθειμένο, δείτε μήπως μπορείτε να ξεφύγετε από την υποχρέωσή σας και να πάρετε μια αναβολή. Ακόμα κι αν δεν συναντηθείτε με ανθρώπους αυτό το Σαββατοκύριακο, παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο απερίσπαστοι, ώστε να μπορείτε να κινηθείτε όπως θέλετε πραγματικά.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/09 Δίδυμοι

Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση που αφορά έναν από τους κοντινούς σας ανθρώπους, και όσο περισσότερες προσπάθειες κάνετε για μια διακριτική έρευνα, τόσο περισσότερο μπερδεύεστε! Με τη γοητευτική Αφροδίτη στο επικοινωνιακό σας κέντρο, ίσως κάποιος να σας μιλάει με ασάφεια ή να μπερδεύει μια ιστορία πέρα από το σημείο στο οποίο να μπορείτε να καταλάβετε ποια μέρη, αν υπάρχουν, είναι αληθινά.

Συν τοις άλλοις, η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα μπερδεμένο τετράγωνο με τον φλύαρο Δία στον θολό δωδέκατο οίκο σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Σχεδόν δεν έχει σημασία αν κάποιος λέει ξεκάθαρα ψέματα ή απλώς προσπαθεί να σας παραπλανήσει. Η ουσία είναι ότι η εμπιστοσύνη σας έχει πληγεί και θα χρειαστεί κάποια επιπλέον προσπάθεια για να το διορθώσετε. Αλλά ακόμα κι αν έχετε σκοπό να το κάνετε αυτό, δώστε τους μια παράταση για μερικές μέρες ακόμα. Το πιθανότερο είναι ότι το άλλο άτομο δεν έχει καν συνειδητοποιήσει τι κάνει – ή πόσο πολύ σας ενοχλεί!

zwdia-zodia-astrologia-65

Καρκίνος

Οι φιλίες μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να πορευτούν χωρίς τα χρήματα να δημιουργήσουν ποτέ παρεξηγήσεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο, προσέξτε τα έξοδά σας όταν βγαίνετε έξω με παρέες. Ένα περίεργο τετράγωνο μεταξύ του γενναιόδωρου Δία στη γωνιά της κοινότητάς σας και της μη πρακτικής Αφροδίτης στον οικονομικό σας τομέα, σχεδόν επιμένει ότι πρέπει να ζητάτε ξεχωριστές αποδείξεις στα μέρη που πηγαίνετε.

Δεν πρόκειται για τσιγκουνιά, Καρκίνε. Ίσως να έχετε συνειδητοποιήσει ότι όλο και πιο συχνά ένα συγκεκριμένο άτομο στην παρέα σας δεν φαίνεται να έχει ποτέ αρκετά μετρητά ή έχει θέμα με την κάρτα του, κι εσείς μονίμως πληρώνετε παραπάνω. Η ξεκάθαρη συνεννόηση πριν ακόμα ληφθούν οι παραγγελίες σας, θα λειτουργήσει καλύτερα. Ακόμα κι αν είναι λίγο άβολο, σίγουρα είναι καλύτερο από το να βγαίνετε συνεχώς ζημιωμένοι.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/09 Λέων

Η τρίτη και τελευταία αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία μπορεί να σας αναγκάσει να αναλάβετε δράση σε κάτι που σας απασχολεί. Ο επεκτατικός Δίας ενισχύει τη γωνιά της καριέρας σας και πιθανόν να έχει φέρει κάποιες αναπτυξιακές εκρήξεις από τότε που ξεκίνησε η διέλευση αυτή, στις 16 Μαΐου. Κι όμως, αυτή η σύγκρουση με την Αφροδίτη που έχει συνείδηση της ευρύτερης εικόνας -η οποία επιτέλους ολοκλήρωσε μια μακρά ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας- μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε την ικανότητά σας στο να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο.

Αλλά σκεφτείτε το αντικειμενικά, Λέων: Οι άλλοι άνθρωποι έχουν σαφώς εμπιστοσύνη σε εσάς, αλλιώς δεν θα σας ακολουθούσαν! Όταν η ευκαιρία σας χτυπάει την πόρτα, ανοίξτε την φορώντας το καλύτερό σας κοστούμι! Μερικές φορές δεν συνειδητοποιείτε πόσο καλοί έχετε γίνει σε κάτι μέχρι να δοκιμάσετε τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

Παρθένος

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να σας φέρει κάποια αισιόδοξη ενέργεια, καθώς ο επεκτατικός Δίας στον ένατο οίκο των οραμάτων σας σχηματίζει ένα τρίτο και τελευταίο τετράγωνο με την ευφάνταστη Αφροδίτη, στον διαισθητικό δωδέκατο οίκο σας.

Μπορεί να εισέρχεστε σε κάποια αχαρτογράφητα νερά τώρα, και ενώ αυτές οι νέες έννοιες μπορεί να σας εκστασιάζουν, μπορεί να αποδειχθούν μη ρεαλιστικές όταν προσπαθήσετε να τις εκτελέσετε. Συνεχίστε να ονειρεύεστε και να σχεδιάζετε! Αλλά μην συγχέετε τη σκέψη μεγάλων πλάνων με το πραγματικό “πράττειν”. Καταγράψτε τις ιδέες σας μέχρι την παραμικρή τους λεπτομέρεια, αλλά κρατηθείτε μερικές μέρες για να προχωρήσετε οτιδήποτε ένα βήμα παραπέρα. Όταν τα πράγματα κατασταλάξουν, μπορεί να έχετε μια πολύ διαφορετική προοπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw