Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/10 – O πειρασμός μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολικά μονοπάτια

imerisies-22314

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/10 A’.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/10 Κριός .

Γλυκάνετε την ειλικρίνειά σας με μια δόση συμπόνιας αυτό το Σάββατο. Καθώς η Σελήνη συγκρούεται με την Αφροδίτη στον ειλικρινή Τοξότη, η “χρήσιμη κριτική” σας μπορεί να φανεί ως κακεντρεχής. Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου ατόμου προτού πείτε κάτι σκληρό που το αφορά. Αν βρεθείτε στο στόχαστρο ενός κηρύγματος, αποχωρήστε ευγενικά αλλά αποφασιστικά. Την Κυριακή, ο Ήλιος στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον σκιώδη Πλούτωνα.

Αν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μια συνεργασία στο επόμενο επίπεδο, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν θέματα που πρέπει πρώτα να διευθετηθούν. Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από την επίλυση μιας συνεχούς διαφωνίας μέχρι κάτι πιο σοβαρό, όπως την αντιμετώπιση θεμάτων από την παιδική σας ηλικία που εξακολουθούν να εμφανίζονται στις σχέσεις σας. Αξίζει να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια για τη θεραπεία σας, Κριέ. Θα νιώσετε πιο ανάλαφροι μόλις αποτινάξετε αυτά τα βάρη.

zodia-taro-45

 

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/10 Ταύρος

Το μικρόβιο της ζήλειας θα μπορούσε να είναι ο απρόσκλητος καλεσμένος στο πάρτι του Σαββάτου σας, καθώς η Σελήνη έρχεται σε μια τεταμένη αντιπαράθεση με την Αφροδίτη. Θα μπορούσατε να κάνετε δραματικές κινήσεις για να τραβήξετε την προσοχή – ή να βρεθείτε στο επίκεντρο των συζητήσεων. Αν δεν θέλετε να φουντώσουν τα πνεύματα, αποφύγετε να προκαλέσετε τη ζήλια… ή να ενδώσετε σε αυτήν! Απομακρυνθείτε από την κατάσταση και πάρτε χρόνο για να ηρεμήσετε.

Καλύτερα να ξεσπάσετε σε έναν συμπονετικό φίλο παρά να κάνετε κινήσεις που θα μετανιώσετε. Την Κυριακή, καθώς ο ηδονιστής Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον αυθόρμητο Πλούτωνα, ο πειρασμός μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολικά μονοπάτια. Αλλά μήπως καταπιέζεστε στην πορεία; Μπορεί να έχετε φόβους που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Δεδομένου ότι η δύναμη της θέλησης θα είναι απούσα, απομακρυνθείτε από καταστάσεις που είναι αβέβαιες και ασταθείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/10 Δίδυμοι

Το Σάββατο, τα όνειρά σας θα μπορούσαν να χαλάσουν από ένα μη συνεργάσιμο άτομο. Πάνω που όλα είναι έτοιμα, θα σας παρουσιάσουν μια δυσκολία! Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να φτάσετε στη ρίζα αυτής τους της συμπεριφοράς, αλλά μην ξοδέψετε πολύ χρόνο παριστάνοντας τον ψυχολόγο. Ίσως πρόκειται για ένα τέχνασμα για να τραβήξουν την προσοχή, που είναι καλύτερο να μην του δίνετε πολλή ενέργεια.

Θέλετε να απελευθερωθείτε την Κυριακή, αλλά χάρη σε μια μπερδεμένη γωνία μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα, ένα κτητικό άτομο μπορεί να απαιτεί την αμέριστη προσοχή σας. Μην παρασυρθείτε από τις εναλλασσόμενες διαθέσεις του! Χρειάζεστε μια περιπέτεια που θα ελαφρύνει το πνεύμα σας – όχι κάποια που να απαιτεί όλο το συναισθηματικό σας εύρος. Δώστε στον εαυτό σας το διάλειμμα που χρειάζεστε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 16-18/10 Λόγια δέσμευσης – Εξηγήσεις από άντρα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Καρκίνος

Έχετε πολύτιμα σχόλια να μοιραστείτε Καρκίνε, αλλά λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου, τα λόγια σας μπορεί να χτυπήσουν ευαίσθητες χορδές. Εκτός κι αν σας ζητήσουν να τοποθετηθείτε, είναι μάλλον καλύτερο να κρατήσετε τις πιο σκληρές απόψεις για τον εαυτό σας. Αν πραγματικά πρέπει να τις μοιραστείτε, βρείτε έναν ενδυναμωτικό τρόπο να εκφραστείτε.

Μπορεί να βοηθήσει να συνδυάσετε την παρατήρησή σας με έναν έπαινο, ξεκινώντας και τελειώνοντας τα λόγια σας με ένα κομπλιμέντο. Η απόσταση σε μια σχέση μπορεί να σας ενοχλήσει πραγματικά την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον θυελλώδη Πλούτωνα.

zwdia-tarw-zodia-19Προσέξτε να μην το μεγαλοποιήσετε, ακόμα κι αν η σκέψη της κατάστασης σας κάνει να στενοχωριέστε. Ενώ μπορεί να αισθάνεστε “εγκαταλελειμμένοι”, οι άνθρωποι έχουν πολυάσχολες ζωές. Αντί να υποθέτετε ότι ένας φίλος σας έχει ξεχάσει ή ένας συγγενής δεν ενδιαφέρεται, τι θα λέγατε να τους πλησιάσετε οι ίδιοι; Απ’ όσο ξέρετε, μπορεί να παλεύουν με ένα δικό τους θέμα. Αυτή θα μπορούσε να είναι η τέλεια μέρα για μια καταλυτική κουβέντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων

Προσοχή, προσοχή! Προβλέπονται διακυμάνσεις της διάθεσής σας. Καθώς η Σελήνη συγκρούεται με την Αφροδίτη το Σάββατο, μπορεί να ξυπνήσετε από τη λάθος πλευρά του κρεβατιού. Αν και υπάρχουν πολλές εξωτερικές δυνάμεις που μπορούν να ευθύνονται γι’ αυτό, μέρος της ευερεθιστότητάς σας μπορεί να προέρχεται από κάποια ανεπεξέργαστα συναισθήματα. Μπορείτε να τρέξετε αλλά δεν μπορείτε να κρυφτείτε, Λέων.

Αντί να αποφεύγετε αυτά τα άβολα συναισθήματα, ξεκαθαρίστε τα κατά τη διάρκεια μιας εξόδου με τους σοφούς φίλους σας. Αν νιώθετε ότι σας αγνοούν, μην αναμοχλεύετε δράματα μόνο και μόνο για να προκληθούν καταστάσεις. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να πετύχετε μια αντίδραση από το να κάνετε κάποιον να ζηλέψει ή να τον νευριάσετε.

zodia-0988

Την Κυριακή, ο ενεργητικός Ήλιος βρίσκεται στον Ζυγό και στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, όπου σχηματίζει τετράγωνο με τον υστερόβουλο Πλούτωνα.

Θα μπείτε στον πειρασμό να μεταδώσετε κάποιο ενδιαφέρον κουτσομπολιό, αλλά ξέρετε πώς πάει αυτό. Το να μιλάτε άσχημα για τους ανθρώπους (ακόμα κι αν το αξίζουν) αμαυρώνει τη φήμη σας και σας κάνει να φαίνεστε αναξιόπιστοι. Κάντε κάτι για να γίνει η ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα και δεν θα έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τους άλλους.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 16-18/10 Λόγια δέσμευσης – Εξηγήσεις από άντρα

dream

Παρθένος

Το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου τραβάει τις χορδές της καρδιάς σας, αλλά υπάρχει μια παγίδα! Οι άνθρωποι μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας αν δεν είστε προσεκτικοί. Μπορεί να είστε το ζώδιο της εξυπηρέτησης, Παρθένε, αλλά δεν είστε ο υπηρέτης κανενός. Θέστε όρια με τους ανθρώπους που προσπαθούν να σας χρησιμοποιήσουν. Μπορείτε να προσφέρετε ενθάρρυνση, αλλά μην σπεύσετε να λύσετε τα προβλήματά τους. Το καθεστωτικό σας ζώδιο λειτουργεί καλύτερα όταν τηρείτε ένα σχέδιο, μια ρουτίνα και έναν προϋπολογισμό. Αλλά την Κυριακή, μπορεί να επαναστατήσετε ενάντια στη δική σας υπερβολικά διαχειριζόμενη ζωή.

Ένας φίλος θα μπορούσε να ζητήσει μια χάρη της τελευταίας στιγμής που θα καταναλώσει το χρόνο σας ή μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να χαλαρώσετε αντί να προετοιμαστείτε για την εβδομάδα που έρχεται. Καμία στιγμιαία ικανοποίηση δεν αξίζει να εκτροχιάσει την πρόοδό σας, Παρθένε, αλλά αυτή η μίνι κρίση θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ανάγκης για ισορροπία. Βρείτε το μέτρο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη σκληρή δουλειά αλλά και τη διασκέδαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA