Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/12 – Κάποιος αξίζει να κλέψει την καρδιά σας

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/12 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/12 Κριός .

Ο ιδεαλισμός σας είναι πολύ έντονος, Κριέ, και δεν θα σας προτείναμε ποτέ να σβήσετε αυτή τη φλόγα.

Όμως αυτό το Σαββατοκύριακο, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε την πρακτική υποδομή των οραματικών σας σχεδίων -και να υιοθετήσετε για λίγο την άποψη του σκεπτικιστή.

zodia-taro-45

Ο Ήλιος ανεβαίνει στον Τοξότη και τον πιο αισιόδοξο, ευρύ τομέα του χάρτη σας, ενώ βρίσκεται σε αντίθεση με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, στον υπόγειο δωδέκατο οίκο σας. Αν θέλετε να αφεθείτε στις ονειροπολήσεις σας, δεν υπάρχει πρόβλημα – αρκεί να έχετε επίγνωση του τι κάνετε.

Αν και δεν σας πειράζει να ταρακουνήσετε το κατεστημένο, το να κινείστε κρυφά θα μπορούσε να μετατρέψει έναν σύμμαχο σε εχθρό. Λάβετε υπόψιν σας το μακροπρόθεσμο σχέδιό σας τώρα. Μήπως θα ήταν πιο ωφέλιμο να έχετε ορισμένους ανθρώπους στο πλευρό σας;

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταύρος

Εύγλωττοι Ταύροι, κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς ότι μια φιλική συζήτηση μπορεί να κρατήσει τις σωστές ισορροπίες τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο προσέξτε πόσα μοιράζεστε, γιατί μπορεί τελικά να στραφούν εναντίον σας. Ο αφιλτράριστος Ήλιος του Τοξότη παλεύει να κρατήσει μυστικά, ενώ σταθμεύει στον μυστηριώδη όγδοο οίκο σας. Και ενώ συγκρούεται με τον νεφελώδη Ποσειδώνα αυτό το Σαββατοκύριακο -στους Ιχθύες και τον ενδέκατο οίκο των ομάδων σας- απαιτείται επιπλέον επιφυλακτικότητα.

Πριν αρχίσετε να διασκεδάζετε την παρέα με μια από τις πολύχρωμες ιστορίες σας, διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές και δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος των ανθρώπων. Ένα ιδιαίτερα πονηρό άτομο μπορεί να είναι πολύ καλό στο να κρύβει τα κίνητρά του, τα οποία δεν είναι καθόλου αγνά! Και σκεφτείτε διπλά το ενδεχόμενο να μοιραστείτε πληροφορίες για άτομα που δεν είναι παρόντα. Τα κουτσομπολιά είναι ικανά να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, ακόμα κι αν συζητάτε μόνο καλά νέα. Αφήστε τους άλλους να αντιπροσωπεύουν τους εαυτούς τους.

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/12 Δίδυμοι

Πέφτετε συνέχεια πάνω στον ίδιο απογοητευτικό τοίχο, Δίδυμε; Σταματήστε την υπερπροσπάθεια! Ως το ζώδιο των Διδύμων, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε αμέσως ότι το να απευθυνθείτε σε κάποιον που “τα έχει περάσει όλα αυτά” μπορεί ενδεχομένως να σας γλιτώσει από μια μεγάλη απογοήτευση!

Κάτω από τη δυσκίνητη αντίθεση αυτού του Σαββατοκύριακου μεταξύ του Ήλιου στον Τοξότη και τη ζώνη των δυναμικών ντουέτων σας, και του θολού Ποσειδώνα στην αρένα των φιλοδοξιών σας, μπορεί να βρεθείτε σε ένα αδιέξοδο από το οποίο δεν μπορείτε να βγείτε με τη λογική. Επιστρατεύστε έναν μέντορα -ή απευθυνθείτε σε έναν ειδικό- που ξέρει πώς να λύσει ένα δίλημμα σαν το δικό σας. Αν και μπορεί να χρειαστεί να συγκεντρώσετε κάποιους πόρους για να πληρώσετε για αυτή τη συνεδρία, ίσως ανακαλύψετε ότι ο χρόνος που εξοικονομείτε αξίζει πραγματικά τα χρήματα.

κρυσταλλομαντεία

Καρκίνος

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος βρίσκεται στον ευτυχισμένο Τοξότη, γεγονός που μπορεί να σας κάνει υπερβολικά αισιόδοξους για τον φόρτο εργασίας της εβδομάδας που ακολουθεί. Και καθώς προσκρούει στον Ποσειδώνα που περιστρέφεται γύρω από τις ψευδαισθήσεις, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αναβάλλετε τις βασικές δουλειές σας για την τελευταία στιγμή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν κάποιος σας παρασύρει να τον ακολουθήσετε σε μια μίνι απόδραση ή μια πολύωρη βόλτα στα μαγαζιά.

Πριν μπείτε στο αυτοκίνητο, φτιάξτε αρκετές λίστες και ελέγξτε τις διπλά. Και όταν πρόκειται για αναπόφευκτες εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως η δουλειά που πρέπει να τελειώσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το κλείδωμα των ταξιδιωτικών σας σχεδίων, να είστε διπλά υπάκουοι και να προσέχετε τα πρωτόκολλα, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως. Ο Ποσειδώνας μπορεί να δώσει μια ονειρική λάμψη στα πάντα, οπότε ονειροπολήστε με δική σας ευθύνη.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

chartomantia-098

Ζώδια Σαββατοκύριακο 16-17/12 Λέων

Προσέξτε γιατί ίσως κάποιος προσπαθήσει να σας παραπλανήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, Λέων. Ενώ είστε ειδικοί στο να χειρίζεστε τους ανθρώπους, δεν καταλαβαίνετε πάντα πότε οι άλλοι χρησιμοποιούν την ίδια τακτική σε εσάς! Ο μεγαλοπρεπής Ήλιος του Τοξότη φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας που αγαπά την προσοχή (τη ζώνη που σχετίζεται με το ζώδιό σας). Καθώς όμως συγκρούεται με τον εύπιστο Ποσειδώνα στον μυστηριώδη όγδοο οίκο σας, μπορεί να σας διαφύγει το γεγονός ότι άνθρωποι με σκοπιμότητες σας χειραγωγούν με κολακείες.

Προσπαθήστε να είστε περισσότερο κυνικοί παρά ευκολόπιστοι για να αποφύγετε να σας κοροϊδέψουν. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα επώδυνο όταν είστε ανοιχτόκαρδοι και ειλικρινείς. Σε περίπτωση που ανακαλύψετε ότι οι προθέσεις κάποιου δεν είναι αγνές, να θυμάστε ότι αυτό δείχνει πράγματα γι’ αυτούς, και όχι για εσάς.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι μιλούν γι’ αυτά που πρόκειται να κάνουν, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτά θα γίνουν και πράξη. Βέβαια αυτό δεν θα σταματήσει τους γοητευτικούς τύπους από το να σας κλέψουν την καρδιά. Η τυπικά ισχυρή σας ικανότητα διάκρισης είναι πιθανό να μην είναι διαθέσιμη αυτό το Σαββατοκύριακο, Παρθένε, γι’ αυτό να είστε σε εγρήγορση! Για το γεγονός αυτό ευθύνεται ο ευκολόπιστος Ποσειδώνας στη ζώνη των συνεργασιών σας, καθώς περιστρέφεται γύρω από τον έμπιστο Ήλιο του Τοξότη στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας.

Αν επενδύετε πολλές ελπίδες σε ένα άτομο, του δίνετε επίσης το είδος της εξουσίας που κανείς δεν πρέπει να έχει πάνω σας. Αλλά πριν αρχίσετε να κατηγορείτε τους άλλους, σταματήστε για λίγο ώστε να διαπιστώσετε αν μπορεί να έχετε προβάλει κάτι δικό σας στην όλη κατάσταση. Μήπως οι άνθρωποι πραγματικά υπερεκτιμούν τον εαυτό τους; Ή μήπως παρασυρθήκατε από τον ενθουσιασμό για το τι θα μπορούσε να γίνει; Μη χάνετε χρόνο με το να αναστοχάζεστε. Επαναπροσδιορίστε τις προσδοκίες σας και βρείτε τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσετε.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις