Ζώδια σαββατοκύριακο 17-18/10 Βγείτε στο προσκήνιο

erwtikes-18314

Ζώδια σαββατοκύριακο 17-18/10 Α

Ζώδια 17-18/10 Κριός

Καλώς ήλθατε στο επίκεντρο της αποπλάνησης! Το Σάββατο, μια ισχυρή συνάντηση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, σας κάνει απλά ακαταμάχητους. Αλλά προσέξτε πού ρίχνετε τα βέλη σας: Όλη αυτή η προσοχή που δέχεστε μπορεί να είναι υπέροχη… Αλλά η ανύψωσή σας θα εξαντληθεί γρήγορα, εάν επικεντρωθείτε σε έναν θαυμαστή που δεν συνδέεται μαζί σας πραγματικά. Φυλάξτε την ενέργειά σας για κάποιον με τον οποίο υπάρχει πραγματική σπίθα. Έτσι αυτή η ευθυγράμμιση θα κάνει τη σύνδεσή σας βαθύτερη. Θα αρχίσετε εύκολα μια συζήτηση που θα κρατήσει μέχρι το πρωί!

Μείνετε συγκεντρωμένοι στην αποστολή σας την Κυριακή – και θα επιτύχετε τον στόχο σας πιο γρήγορα από όσο περιμένατε! Ο αποφασιστικός Κρόνος ρίχνει μια υποστηρικτική ακτίνα στον δημιουργικό Ήλιο στη ζώνη σας της συνεργασίας. Ακόμα κι αν θυσιάσετε προσωπικό χρόνο, όταν θα έχετε επιτέλους το έργο σας ολοκληρωμένο θα δείτε ότι άξιζε. Κάντε σαφή στους άλλους τα όριά σας, μείνετε στις απόψεις σας. Να ανταμείψετε την υπομονή κάποιου δικού σας ανθρώπου μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή σας, περνώντας μαζί του ποιοτικό χρόνο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Οι σχέσεις λειτουργούν όπως καθετί ζωντανό: Χρειάζονται φροντίδα αλλιώς θα ατονήσουν και θα μαραθούν. Το Σάββατο πρέπει να βάλετε όλη σας την στοργή, σε μια σχέση που αντιμετωπίζει δυσκολίες. Πάρτε την πρωτοβουλία και ωθήστε τα πράγματα με μια χειρονομία αγάπης. Και φροντίστε να ζητήσετε ό,τι ακριβώς θέλετε από το άλλο άτομο, αντί να ελπίζετε ότι θα διαβάσει το μυαλό σας. Κάτι που είναι προφανές για εσάς, πιθανώς δεν είναι για τους άλλους. Μιλήστε!

Την Κυριακή μπορείτε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς μια λαμπρή κατεύθυνση: Το ευνοεί η παρακινητική ένωση του πειθαρχημένου Κρόνου και του Ήλιου, στη ζώνη σας της ευημερίας. Αυτός ο δυναμικός συνδυασμός θα σας κάνει να νιώσετε έτοιμοι για δράση, είτε για τζόκινγκ στο πάρκο είτε για να γυμναστείτε στο σπίτι. Θέλετε να φάτε πιο υγιεινά; Ο προγραμματισμός γευμάτων θα βοηθήσει να παραμείνετε σε καλό δρόμο. Στήστε ένα μενού για την επόμενη εβδομάδα και εφοδιάστε το ψυγείο σας με φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ζώδια 17-18/10 Δίδυμοι

Η Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής συναντιούνται στη ζώνη σας της ευεξίας το Σάββατο: Σας εμπνέουν να κάνετε μερικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, για την προσωπική σας φροντίδα. Αποφύγετε τη νοοτροπία της στέρησης, επικεντρωθείτε στην αντικατάσταση αντί να κόψετε τελείως κάποια πράγματα. Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές σας, Δίδυμοι. Αντί να ξυπνήσετε με έναν εσπρέσο και κρουασάν, δοκιμάστε το πράσινο τσάι και γιαούρτι με φρούτα. Θα αποφύγετε το αίσθημα του φουσκώματος και θα αποκτήσετε άφθονη ενέργεια, για να κινητοποιηθείτε όλες τις ημέρες που απομένουν για το 2020!

Μην αυτοσχεδιάσετε αυτή την Κυριακή, Δίδυμοι. Μια ανατρεπτική γωνία μεταξύ του δραστήριου Ήλιου και του επιφυλακτικού Κρόνου, αναβοσβήνει προειδοποιητικά φώτα για επιβράδυνση της πορείας σας! Ελέγξτε ξανά το σχέδιό σας, ζητήστε και τη γνώμη ενός τρίτου για να βεβαιωθείτε ότι δεν παραβλέψατε κάτι προφανές. Αν περιμένετε την καλή σας τύχη να σας σώσει, μπορεί να απογοητευθείτε. Καλύτερα αφιερώστε χρόνο για την παρουσίαση του έργου σας. Και αν δεν θα είστε προετοιμασμένοι στην ώρα σας, αναβάλλετέ το και προγραμματίστε το ξανά!

tarw-taro-xartomanteia

Καρκίνος

Βγείτε στο προσκήνιο το Σάββατο: Η Σελήνη και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται, στον πέμπτο οίκο σας της φήμης και του ρομαντισμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει πρόβες, αν πρόκειται να πουλήσετε ένα προϊόν ή να πείσετε τον σύντροφό σας για μια εκδρομή. Με τον Ερμή ανάδρομο, κινητοποιηθείτε και δώστε βάση στα πλεονεκτήματα για αυτούς, όχι τόσο για εσάς!

Το να θέσετε όρια θα είναι το μυστικό σας όπλο, για βγείτε αλώβητοι την Κυριακή! Ένα κοντινό σας άτομο μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι θα καταπατήσει τον προσωπικό σας χώρο, οπότε μην το επιτρέψετε. Όποτε κάποιος απαιτεί περισσότερο από το χρόνο σας ή ασχολείται με προσωπικές σας υποθέσεις, πρέπει ευγενικά αλλά σταθερά να ενημερώνετε ότι σας ενοχλεί. Και να θυμάστε ότι οι υγιείς σχέσεις ευδοκιμούν με λίγη απόσταση!

zodia-zvdia-75

Ζώδια 17-18/10 Λέων

Η συνάντηση Σελήνης – Ερμή το Σάββατο, σας καθιστά «φύλακα άγγελο» για μια γυναίκα του φιλικού ή οικογενειακού κύκλου σας. Ακούστε τη διαίσθησή σας και επικοινωνήστε μαζί της, για να αλλάξετε τη μέρα της προς το καλύτερο. Αν και δεν είναι δική σας δουλειά να “σώσετε” κανέναν, το να βεβαιωθείτε ότι όλα πάνε καλά και να ακούσετε με συμπόνια όσα έχει να πει, μπορεί να τονώσει τη διάθεσή του. Βάλτε τον καλύτερό σας εαυτό και χρησιμοποιήσετε τις «σωστές» λέξεις, για μια ουσιαστική συνομιλία. Και αν δώσετε υποσχέσεις, να είστε έτοιμοι να τις υποστηρίξετε με πράξεις!

Ένα τεταμένο τετράγωνο αναμένεται την Κυριακή, ανάμεσα στον Ήλιο στη γωνιά σας της επικοινωνίας και τον Κρόνο στη ζώνη σας της δουλειάς: Πρέπει να κάνετε πράξη τα λόγια σας. Ό,τι πείτε φροντίστε να το εννοείτε, επειδή κάποιος ίσως ενοχληθεί αν δεν το τηρήσετε. Εάν αισθάνεστε πιεσμένοι, δηλώστε ότι θα θέλατε πολύ να το κάνετε αλλά έχετε πολλές ευθύνες αυτή τη στιγμή.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Ίσως προσπαθήσετε να βάλετε στο πρόγραμμά σας δεκάδες ραντεβού, αποστολές και υποχρεώσεις αυτό το Σάββατο: Αυτό οφείλεται στη συνάντηση της Σελήνης και του ανάδρομου Ερμή. Θέλετε να κάνετε τα πάντα ταυτόχρονα αλλά μην εξαντλείτε τον εαυτό σας, Παρθένοι! Συνδυάστε παρόμοιες εργασίες για να τις ολοκληρώσετε αποτελεσματικά. Αναθέστε και σε κάποιον άλλο καθήκοντα ή μετατρέψτε τις υποχρεώσεις σε κάτι διασκεδαστικό αντί για κουραστικό. Επικοινωνήστε με την παρέα σας καθώς ψωνίζετε ή ανοίγετε ένα μπουκάλι κρασί, μάθετε τα νέα της αδερφής σας καθώς καθαρίζετε το σπίτι!

Ελέγξτε τον εαυτό σας, Παρθένοι: Μήπως αναζητάτε την αποδοχή, αντί να στέκεστε με αυτοπεποίθηση στις περιστάσεις; Είναι εύκολο να πέσετε σε αυτή την παγίδα, ειδικά όταν αγαπάτε και σέβεστε τους φίλους σας. Ωστόσο, υπό το φωτεινό τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή, θα δείτε με διαύγεια τα σημεία όπου μπορεί να υποτιμήσατε τον εαυτό σας… Είτε αλλάξατε για να ταιριάξετε στις αξίες των άλλων. Σταματήστε να ενδιαφέρεστε τόσο για τη γνώμη των άλλων. Κάντε πράγματα για εσάς, όπως να καταγράψετε τις σκέψεις σας ή να κάνετε διαλογισμό, για να έρθετε σε επαφή με τις επιθυμίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00