Ζώδια Σαββατοκύριακο 17-18/12 – Εξομολογήσεις κρυφών συναισθημάτων

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Ζώδια Σαββατοκύριακο 17-18/12 Α’.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 17-18/12 Κριός .

Η συνταγή της επιτυχίας του Σαββάτου είναι απλή: Σταματήστε να σκέφτεστε όλα αυτά που πρέπει να κάνετε και αντ’ αυτού αρχίστε να τα κάνετε, Κριέ. Είναι εύκολο να οδηγηθείτε σε υπερβολές όταν έχετε πολλά στην αντζέντα σας και έπειτα να καταλήξετε να μην κάνετε τίποτα.

Σήμερα, λοιπόν, που οι πνευματικές δυνάμεις Ερμή και Ουρανού ευθυγραμμίζονται στις επαγγελματικές σας ζώνες, μπορείτε να επικεντρωθείτε στα πιο σημαντικά σας καθήκοντα και να βγάλετε όλα τα υπόλοιπα από το μυαλό σας. Για να κλείσετε τη χρονιά δυναμικά, ασχοληθείτε με ένα πράγμα τη φορά και μην ανησυχείτε αν οι μέθοδοί σας είναι ανορθόδοξες.

zodia-taro-45

Αυτές μπορεί να είναι και οι πιο ιδιοφυείς! Την Κυριακή, αντιθέτως, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθώς η Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σας ευθυγραμμίζεται με τον δομημένο Κρόνο. Φίλοι, συνεργάτες και συνάδελφοι μπορεί να σας βομβαρδίσουν με κάθε είδους απαιτήσεις σήμερα.

Αν και ίσως νιώσετε ότι σας τραβάνε προς δεκάδες διαφορετικές κατευθύνσεις, θα μπορέσετε να τα καταφέρετε, αν αναλάβετε ηγετικό ρόλο αντί να προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Το κλειδί είναι να σκεφτείτε στρατηγικά. Οργανωθείτε και δώστε προτεραιότητα πρώτα στις πιο επείγουσες εργασίες. Και πάνω απ’ όλα, αναθέστε αρμοδιότητες! Η αφαίρεση μερικών εργασιών από τη λίστα σας θα σας βοηθήσει να τα διαχειριστείτε όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταύρος

Είστε ο βράχος του ζωδιακού κύκλου, Ταύρε, αλλά τα αστέρια του Σαββάτου θα μπορούσαν να οδηγήσουν εσάς και τις μεγάλες σας ιδέες σε ένα νέο επίπεδο ιδιοφυΐας. Ο εγκεφαλικός Ερμής στον ελεύθερα σκεπτόμενο ένατο οίκο σας ευθυγραμμίζεται με τον πρωτοπόρο Ουρανό στο ζώδιό σας, γεμίζοντας το μυαλό σας με τη μια διαφωτιστική ιδέα μετά την άλλη. Και χάρη σε αυτό το συνονθύλευμα, μπορεί να μην είστε σε θέση να καταπνίξετε την παρόρμηση του να κάνετε πράξη αυτές τις σκέψεις.

300x300bΠροχωρήστε ένα βήμα τη φορά! Δεν θέλετε να ξεφύγετε τόσο πολύ από τον εαυτό σας ώστε να χάσετε την ενέργειά σας πριν φτάσετε στο κατάλληλο σημείο. Βάλτε πρόγραμμα στις εργασίες σας αυτή την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό και τον οργανωτικό έκτο οίκο σας ευθυγραμμίζεται με τον δομημένο Κρόνο στον τομέα της καριέρας σας.

Ρωτήστε τον εαυτό σας: Υπάρχουν πιο αποτελεσματικοί τρόποι διαχείρισης του φόρτου εργασίας σας που θα μπορούσαν επίσης να ενισχύσουν το τελικό σας αποτέλεσμα; Μια βραχυπρόθεσμη επένδυση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμα κέρδη. Αναθέστε σε εξωτερικούς συνεργάτες αυτές τις χρονοβόρες πρακτικές εργασίες, ξεκινήστε μια συνεργασία με έναν ισχυρό παράγοντα επιρροής ή επενδύστε σε ένα νέο σύστημα λογισμικού που μπορεί να οδηγήσει την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Η δουλειά που κάνετε τώρα θα ανοίξει το δρόμο για την επιτυχία σας τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα της Κατίνας 18-24/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

chartomantia-098

Ζώδια Σαββατοκύριακο 17-18/12 Δίδυμοι

Με τον αγγελιοφόρο Ερμή στον οικείο όγδοο οίκο σας να συγχρονίζεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό το Σάββατο, τα πιο χαλαρά πειράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι εκπληκτικά βαθύ. Μην σοκαριστείτε αν κάποιος σας εξομολογηθεί μια κρυφή του επιθυμία ή κάποια συναισθήματα που κρατούσε κρυφά. Είστε ελεύθεροι και σε αναζήτηση για το ιδανικό ταίρι; Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας στις εφαρμογές γνωριμιών, οπότε ίσως αξίζει να συνδεθείτε. Είστε σε σχέση; Σήμερα, παραλείψτε τις ομαδικές παρέες για χάρη μιας ατομικής περιπέτειας.

Το δύσκολο τρίγωνο της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης και του σοβαρού Κρόνου σας ενθαρρύνει να σταματήσετε να κυνηγάτε ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για εσάς, είτε παλεύετε να προσελκύσετε έναν πελάτη που δεν ανταποκρίνεται, είτε έναν αδιάφορο πιθανό σύντροφο. Γιατί να μην προσεγγίσετε ανθρώπους που είναι ήδη θαυμαστές σας; Αν συνεχίζετε να αποτυγχάνετε στην προσπάθειά σας να προσελκύσετε κάποιον εκτός του δικού σας κύκλου, μείνετε επικεντωρμένοι στους υποστηρικτές σας. Με το να κερδίζετε έδαφος με τους ανθρώπους που γνωρίζετε, θα αποκτήσετε κάποια δυναμική, η οποία μελλοντικά θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη επιτυχία.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα της Κατίνας 18-24/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro-6-9

Καρκίνος

Αυτό το Σάββατο θα απολαύσετε τις εμπνευσμένες συζητήσεις με κάθε ευκαιρία, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον ιδιόρρυθμο Ουρανό στους κοινωνικούς σας τομείς. Είστε ελεύθεροι; Μια σύνδεση θα μπορούσε να ανάψει τη σπίθα με ένα νέο πρόσωπο ή έναν πλατωνικό φίλο. Το κόλπο είναι να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι και να μην περιορίσετε τις δυνατότητές σας. Η χημεία μπορεί να είναι κυρίως διανοητική – αλλά αυτό είναι ένα πολύ δυαντό στοιχείο για το έξυπνο ζώδιό σας.

Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, ενισχύστε την πνευματική σας ανάπτυξη με μια επίσκεψη σε πολιτιστικές δραστηριότητες. Μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνος σας αυτή την Κυριακή, Καρκίνε! Στην πραγματικότητα, η επιμονή σας για αυτονομία μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, ειδικά αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια για να πάτε τις προσπάθειές σας στο επόμενο επίπεδο.

zwdia-zodia-33Το να ζητάτε βοήθεια δεν είναι σημάδι αδυναμίας – είναι στην πραγματικότητα μια επίδειξη δύναμης. Ένας συνάδελφος επαγγελματίας θα μπορούσε να προσφερθεί να σας κάνει μια χάρη, καθώς η Σελήνη στη ζώνη της κοινότητάς σας ευθυγραμμίζεται με τον έμπειρο Κρόνο.

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να αποκρούσετε τα λόγια σοφίας αυτού του ατόμου. Το μόνο που θα καταφέρει η στάση της αμυντικότητά σας θα είναι να σας εμποδίσει από το να αναπτυχθείτε. Αντί να αγνοήσετε τα λόγια τους, ακούστε τα με ανοιχτό μυαλό. Η προοπτική τους θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια απίστευτη ανακάλυψη!

Διαβαστε επισης :  Οι κάρτες με τις Νεράιδες ψιθυρίζουν αυτά που πρόκειται να συμβούν μέχρι τέλος ΄22!

Ζώδια Σαββατοκύριακο 17-18/12 Λέων

Μην εγκαταλείπετε έναν γρίφο που σας διαφεύγει συνεχώς, Λέων, ειδικά αν αφορά τα πιο σημαντικά επαγγελματικά σας όνειρα. Ο ουρανός του Σαββάτου παρουσιάζει μια σπάνια και ευρηματική ευθυγράμμιση μεταξύ του εγκεφαλικού Ερμή και του πρωτοπόρου Ουρανού. Αυτή είναι μια πρόσκληση για να αγνοήσετε οτιδήποτε δοκιμασμένο και να σκεφτείτε πρωτότυπα. Αν εξακολουθείτε να είστε κολλημένοι, κάντε μια βόλτα, κοιτάξτε πράγματα που δεν παρατηρείτε ποτέ, μιλήστε με ανθρώπους με τους οποίους σπάνια συναναστρέφεστε.

zwdia shmera

Αυτό μπορεί να ενεργοποιήσει τα νοητικά σας μονοπάτια, έτσι ώστε όταν επιστρέψετε, η λύση στο πρόβλημα να σας χτυπήσει σαν κεραυνός εν αιθρία! Ερωτήματα αφοσίωσης μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια την Κυριακή, ειδικά αν νιώθετε ότι σας έχει προσβάλει κάποιος που θεωρούσατε σύμμαχο. Μην καταπιέζετε αυτά τα συναισθήματα, Λέων!

Όσα νιώθετε είναι αληθινά και η αγνόησή τους θα γεννήσει μόνο δυσαρέσκεια. Βρείτε την άκρη του νήματος σε αυτό το ζήτημα. Είναι πιθανό η όλη κατάσταση να είναι απλώς μια μεγάλη παρεξήγηση, αλλά ο μόνος τρόπος για να το μάθετε είναι να αντιμετωπίσετε τα πράγματα κατά μέτωπο. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα γεγονότα στα χέρια σας πριν απευθυνθείτε στο άλλο άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Παρθένος

Ο ρομαντισμός παραμονεύει στα πιο απίθανα μέρη αυτό το Σάββατο, Παρθένε, οπότε αν αναζητάτε το ιδανικό ταίρι, φρόντισε να βγείτε έξω και να τραβήξετε τα βλέμματα! Με τον ερωτικό πλανήτη-αγγελιοφόρο Ερμή, να πυροδοτεί τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας και να συνδέεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό, πρόκειται να αυξήσετε τη λίστα των ραντεβού σας. Κρατήστε τα πράγματα ανάλαφρα και οι άνθρωποι θα σας πλησιάσουν.

300x300aΕίστε σε σχέση; Κάντε την αποψινή βραδιά να είναι αφιερωμένη στη διασκέδαση, είτε αυτό σημαίνει να κλείσετε θέση για μια θεατρική παράσταση, είτε να κλείσετε τα τηλέφωνά σας και να μείνετε οι δυό σας στο σπίτι. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε την Κυριακή.

Το σύμπαν σας προτρέπει να προχωρήσετε με μετρημένους και μεθοδικούς ρυθμούς, καθώς η Σελήνη κινείται στον Ζυγό και τον προσγειωμένο δεύτερο οίκο σας. Κρατήστε την ανυπομονησία σας υπό έλεγχο. Η επιθυμία σας για άμεση ικανοποίηση θα μπορούσε να σας κάνει να ωθήσετε μια κατάσταση σε πρόωρη κατάληξη, εκτροχιάζοντας ενδεχομένως μια προσπάθεια που βρίσκεται εδώ και καιρό σε εξέλιξη. Η καλύτερη στρατηγική; Κάντε ένα βήμα τη φορά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot