Ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/01 Μπορεί να κάνετε αυτή την ένωση επίσημη

erwtika-mystika-zwdiwn

Ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/01 Α

Ζώδια Κριός

Πρέπει να βελτιώσετε το αποτέλεσμα; Μην περιμένετε το τηλέφωνο να χτυπήσει με τη μεγάλη προσφορά. Με το τετράγωνο Ερμή στον ενδέκατο Οίκο σας και   του αυθόρμητου Ουρανού στον τομέα των οικονομικών σας το Σάββατο, θα σας έρθει μια ιδέα που θα χρησιμοποιεί τα ταλέντα σας για να βγάλετε λεφτά. Μπορεί μέσω της συγγραφής, της ζωγραφικής ή της φωτογραφίας να ξεκινήσετε μια δεύτερη ανεξάρτητη δουλειά. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να ανεβείτε σε νέο επίπεδο οικονομικά.

Μπορεί να νιώθετε γκρινιάρηδες ή λίγο χαμένοι την Κυριακή, κάτω από την έντονη Σελήνη στον Σκορπιό. Μείνετε λίγο παραπάνω στο κρεβάτι. Αντί να κοιτάξετε απευθείας τα μηνύματά σας, γράψτε τις σκέψεις σας για να αποκτήσετε ξανά προοπτική. Και αν μπορείτε αν αλλάξετε τυχόν σχέδια, κάντε το, Κριοί. Μια αλλαγή συμβαίνει το μεσημέρι και σας βγάζει από το κουκούλι σας. Με τη Σελήνη να περνά από τον Τοξότη για δυόμισι μέρες, είστε έτοιμοι να επεκταθείτε με απρόσμενους τρόπους, επαγγελματικά και ερωτικά. Το κόλπο είναι να πατήσετε γκάζι ακόμα κι ας οδηγείτε έξω από εκεί που νιώθετε άνετα.

zodia-taro-45

ζωδια Ταύρος

Διευρύνετε τη σφαίρα επιρροής σας! Εάν ο κύκλος σας μοιάζει λίγο κλειστοφοβικός, στραφείτε σε πιο ευρύ κοινό. Χάρη στη συνάντηση του Σαββάτου ανάμεσα στον Ερμή στη ζώνη της καριέρα σας και τον Ουρανό στο ζώδιό σας, μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους χωρίς προσπάθεια. Το κόλπο είναι να μιλήσετε με όλους ξεχωριστά. Δεν θα χρειαστεί να υπερβάλλετε στην παρουσίαση των ιδεών σας ή σε ό,τι έχετε να προσφέρετε. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.

Νωρίς την Κυριακή μπορεί να είστε στο χείλος της δέσμευσης προς κάτι ή κάποιον, για το οποίο δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Ίσως ανησυχείτε ότι θα καταλήξετε σε τέλμα. Το ερώτημα είναι: Έχετε να κερδίσετε περισσότερα από αυτή τη σχέση; Επιτρέψτε στον εαυτό σας λίγο χώρο συμβιβασμού. Μέχρι το μεσημέρι, οι ανησυχίες σας μπορεί αν έχουν λυθεί και μπορεί να κάνετε αυτή την ένωση επίσημη. Και αν όχι, τουλάχιστον το σκεφτήκατε σοβαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Δίδυμοι

Αν θέλετε να κρυφτείτε στη σπηλιά σας το Σάββατο, μην έχετε ενοχές! Ακόμα κι εσείς χρειάζεστε μερικές φορές να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις κοινωνικές σας μπαταρίες. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής βρίσκεται στον ένατο οίκο σας – αλλά σχηματίζει τετράγωνο με τον χαοτικό Ουρανό στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης. Ως αποτέλεσμα, οι επιφανειακές κουβέντες μπορεί να μην είναι αυτό στο οποίο θέλετε να ξοδέψετε την ενέργειά σας. Έχετε κερδίσει το δικαίωμα να ακυρώσετε κοινωνικές δεσμεύσεις εάν αυτό έχετε όρεξη να κάνετε. Μην νιώθετε ενοχές λοιπόν, αν θέλετε να κουλουριαστείτε με ένα βιβλίο ή να κάνετε ένα πρότζεκτ που σας παθιάζει!

Μήπως έχετε δαγκώσει περισσότερα από όσα μπορείτε να μασήσετε; Εάν σας βαραίνει το άγχος την Κυριακή το πρωί, βάλτε στην άκρη την περηφάνια σας και ζητήστε βοήθεια. Ναι, μπορεί να σας πάρει χρόνο να εκπαιδεύσετε τους άλλους και προσωρινά να μειώσει την πρόοδο σας. Αλλά στο τέλος, αυτό θα σας χαρίσει παραπάνω χρόνο για να κάνετε πιο σημαντικά πράγματα. Η Σελήνη περνά στον Τοξότη το μεσημέρι και ενεργοποιεί τη ζώνη της συνεργασίας σας. Κάποιος μπορεί να εμφανιστεί με προοπτική μακροχρόνιου συντρόφου –στη δουλειά ή τον έρωτα!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Καρκίνος

Ο μαγνητισμός σας είναι στην κορυφή το Σάββατο, Καρκίνοι! Με τον επαναστατικό Ουρανό στον οίκο της δημοτικότητάς σας, είστε μηχανή γοητείας. Και η συνάντησή του με τον Ερμή στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας, οι τετ-α-τετ αλληλεπιδράσεις μπορεί να φτάνουν στο ζενίθ πριν ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας. Θα κάνετε τους άλλους να τρώνε από την παλάμη του χεριού σας. Ξεκαθαρίστε ποιον ή τι θέλετε να προσελκύσετε, για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα ξεμπερδέματα αργότερα.

Όταν ξυπνήσετε την Κυριακή το πρωί, θα είστε γεμάτοι δημιουργικότητα. Αφήστε χρόνο για σκέψη και πράξη. Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στον πρακτικό έκτο οίκο σας. Χρειάζεστε υποστήριξη για να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας; Φτιάξτε ένα πρακτικό σχέδιο για το όνειρό σας. Αντί να τρέξετε με πλήρη ταχύτητα, κάντε λίγη έρευνα και πάρτε τον χρόνο σας. Ο στόχος είναι να χτίσετε αυτό το όνειρο σε γερές βάσεις χωρίς να μείνετε άφραγκοι.

μελλοντολόγος

Ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/01 Α

 

ζώδια Λέων

Μην ακολουθήσετε τη μάζα! Το Σάββατο το – όχι και τόσο – μυστικό όπλο σας, είναι να ακούσετε την καρδιά σας και να κάνετε τα πάντα με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο.

Ο Ερμής στον οίκο των σχέσεών σας, σχηματίζει μια ενεργοποιητική γωνία με τον αυθόρμητο Ουρανό στη ζώνη των στόχων σας: Δεν θα μπορείτε να κρατήσετε τις απόψεις σας για σας, ακόμα κι αν διαταράξετε την αρμονία. Εάν οι άλλοι τυγχάνει να συμφωνούν, θα κερδίσετε μερικούς θερμούς υποστηρικτές.

Μόνο ρίξτε λίγο τους τόνους για να μην προσβάλλετε τους υπόλοιπους. Θα θέλετε την υποστήριξή τους όταν πάρετε το πράσινο φως.

Την Κυριακή το πρωί μπορεί να νιώθετε βαριοί. Εξερευνήστε λίγο τη ρίζα των συναισθημάτων σας. Ίσως προσπαθείτε να τετραγωνίσετε τον κύκλο. Ένας καλός φίλος ή συγγενής μπορεί να σας προσφέρει σοφία και γνώση. Όταν η Σελήνη περάσει στον Τοξότη και τον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας το μεσημέρι, θα νιώσετε καλύτερα. Πηγαίνετε κάπου το βράδυ για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα σας.

zodia-astra-tarot

 

ζωδια Παρθένος

Προτιμάτε την ηρεμία παρά τις διαμάχες. Αλλά υπό τους προκλητικούς ουρανούς του Σαββάτου, μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσετε απευθείας μια κατάσταση. Ένα έντονο τετράγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη σας και τον Ουρανό, θα κάνει τα πράγματα αμήχανα… Τόσο μάλιστα, που θα θέλετε να ξεκινήσετε τον δύσκολο διάλογο για να το λύσετε. Συζητήστε!

Εάν έχετε κάτι άλλο σημαντικό να πείτε την Κυριακή, κάντε το το πρωί, όσο η Σελήνη είναι στον Σκορπιό και στον οίκο της επικοινωνίας σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε και εκφραστείτε με ακρίβεια. Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη περνά στον Τοξότη και τον εσωτερικό τέταρτο Οίκο σας. Ενώ θα έχετε πολλές φιλοσοφικές ιδέες, καταγράψτε τις ή μαγειρέψτε για έναν φίλο με αντάλλαγμα την άποψή του πάνω σε αυτές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA