Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/02 – Ευκαιρίες για να συνδεθείτε με την αγάπη

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/02 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/02 Κριός .

Αν αναρωτιέστε τι θα φορέσετε αυτό το Σάββατο, η σωστή απάντηση είναι… τις πιτζάμες σας, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες σήμερα με σκοπό να περάσει τέσσερις εβδομάδες στον δωδέκατο οίκο της ξεκούρασης και της θεραπείας σας.

Μην ανησυχείτε μήπως χάσετε την φόρμα σας! Κρατήστε χαμηλό προφίλ μέχρι να αρχίσει η εποχή του Κριού, στις 20 Μαρτίου. Ξεκινήστε γιόγκα ή διαλογισμό, εκφραστείτε μέσα από την τέχνη και πηγαίνετε νωρίς για ύπνο. Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα ζωντανά, περιέχοντας ισχυρά μηνύματα και θεϊκά εμπνευσμένες λήψεις. Όταν έχετε έξτρα ενέργεια για να διαθέσετε σε κάτι, μπορείτε να τακτοποιήστε εκκρεμότητες και να αποσυμφορήσετε διεξοδικά τους αποθηκευτικούς σας χώρους.

zodia-taro-45

Απελευθερώνοντας τον χώρο σας από τα παλιά πράγματα βοηθάτε και την ψυχολογία σας εκτός των άλλων. Την Κυριακή, η Σελήνη στον Υδροχόο και τον καινοτόμο ενδέκατο οίκο σας φέρνει στην επιφάνεια την αυθεντικά ιδιόρρυθμη πλευρά σας – και γιατί να θέλατε ποτέ να την κρατήσετε κρυφή εξάλλου; Είστε αποδεδειγμένα μια πραγματική αυθεντία.

Επιπλέον, οι άνθρωποι θα είναι ιδιαίτερα δεκτικοί προς τις υπέροχες ιδέες σας. Ζωντανέψτε τις συζητήσεις κάνοντας μια παιχνιδιάρικα αμφιλεγόμενη δήλωση… ή ό,τι άλλο αισθάνεστε αληθινό εκείνη τη στιγμή. Το τελευταίο διάστημα ήσασταν συγκρατημένοι, γεγονός που σας έδωσε την ευκαιρία να απορροφήσετε σημαντικές λεπτομέρειες από το περιβάλλον σας. Τώρα, όσο περισσότερο αληθινοί είστε, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα νιώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταύρος

Ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύες αυτό το Σάββατο, ξεκινώντας έναν μήνα ο οποίος θα είναι ιδανικός για δικτύωση, συνεργασία και πειραματισμό με νέες τεχνικές. Συνδεθείτε με τα ηγετικά πνεύματα στο περιβάλλον σας για να αντλήσετε έμπνευση και να σχεδιάσετε ομαδικά έργα. Από τώρα έως τις 20 Μαρτίου, οι διαδικτυακές αναζητήσεις μπορεί να αποφέρουν απροσδόκητη ευχαρίστηση. Χρησιμοποιήστε τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, είτε ψάχνετε για δουλειά είτε για μια υποστηρικτική κοινότητα για τους στόχους της ευεξίας σας. Αν έχετε κάτι να διδάξετε ή να μοιραστείτε, έχετε την ευκαιρία να το κάνετε τώρα!

Την Κυριακή, με τη Σελήνη στον Υδροχόο να εστιάζει την προσοχή σας στην επαγγελματική σας φήμη, είστε έτοιμοι για λίγη περισσότερη αναγνώριση. Η επιτυχία είναι σπουδαία, αλλά είναι ακόμα πιο γλυκιά όταν μπορείτε να τη μοιραστείτε με τους άλλους. Αν έχετε καταφέρει κάτι με πολλή προσπάθεια, μη διστάσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας στρατηγικά. Αναρτήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιο από τα κατορθώματά σας. Και μην ντρέπεστε να χρησιμοποιείτε τις καλύτερες επαφές σας για συστάσεις και χρήσιμα σχόλια. Αν κάποιος έδωσε ώθηση στην πορεία σας, εκφράστε την εκτίμησή σας προς το πρόσωπό του! Η ευγνωμοσύνη ανοίγει τις πύλες των ευκαιριών.

 

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/02 Δίδυμοι

Αναβαθμίστε την προοπτική σας και στοχεύστε ψηλά! Το Σάββατο, ο Ήλιος ξεκινά ένα οδοιπορικό τεσσάρων εβδομάδων στους Ιχθύες και τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αν περάσατε τον τελευταίο μήνα ελέγχοντας νέες δυνατότητες και μονοπάτια, επιλέξτε την πιο υποσχόμενη -και κερδοφόρα- επιλογή στο μενού και κατευθύνετε όλη σας την ενέργεια εκεί. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο χρονοδιάγραμμά σας, είστε έτοιμοι να κάνετε μια δυναμική κίνηση πριν από τις 20 Μαρτίου. Κάντε την έρευνά σας, εντοπίστε τη δική σας οπτική γωνία, και στη συνέχεια βρείτε τρόπο να διαφημίσετε τη δουλειά σας!

Η Σελήνη στον Υδροχόο προβάλλει τον ένατο οίκο της αλήθειας σας την Κυριακή. Σας λέει η διαίσθησή σας να πάρετε ένα ρίσκο; Μην απορρίπτετε αυτά τα σημάδια που σας καθοδηγούν να επικοινωνήσετε με έναν πιθανό συνεργάτη ή να διαλέξετε μια διαφορετική διαδρομή για να πάρετε τον πρωινό σας καφέ. Εφόσον μπορείτε να στηρίξετε τα προαισθήματά σας με κάποια ισχυρά δεδομένα, δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Καρκίνος

Αυτό το Σάββατο θα θελήσετε να οργανώσετε μια μικρή απόδραση, καθώς ο ενεργητικός Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύες και τον κοσμικό ένατο οίκο σας, τροφοδοτώντας την ανάγκη σας για περιπλάνηση μέχρι τις 20 Μαρτίου. Ξαφνικά τίποτα δεν σας ακούγεται πιο ελκυστικό από το να ξεφύγετε απ’ τα συνηθισμένα, κατά προτίμηση σε μια τοποθεσία με εντελώς διαφορετικά τοπία και έθιμα. Δεδομένου ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά ανεξάρτητο ηλιακό κύκλο, ίσως νιώσετε την ανάγκη να πάτε μόνοι σας αυτό το ταξίδι. Και αν δεν έχετε τη δυνατότητα να πάτε κάπου τώρα, ταξιδέψτε μεταφορικά, παρακολουθώντας ένα διαδικτυακό μάθημα ή αναπτύσσοντας μια επιχειρηματική ιδέα. Οι δυνάμεις της αντίληψής σας είναι ιδιαίτερα έντονες με τη Σελήνη στον Υδροχόο την Κυριακή, οπότε συντονιστείτε – επιλεκτικά.

Με τη Σελήνη να περιπλανιέται στον όγδοο οίκο των αισθήσεών σας, αντιλαμβάνεστε εύκολα τα σιωπηλά σήματα. Θυμηθείτε να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να επεξεργαστεί μια κατάσταση και να προσγειώνεστε, ειδικά αν η ένταση αυτής της ενέργειας σας φαίνεται συγκλονιστική μερικές φορές. Παρόλο που θέλετε να είστε υποστηρικτικοί, κατά πόσο θέλετε να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους και τα προβλήματά τους σήμερα; Θα μπορούσατε να παρασυρθείτε από φορτικούς χαρακτήρες που είναι πολύ πρόθυμοι να εκμεταλλευτούν την περιποιητική σας φύση. Και ακόμα κι αν πρόκειται για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μην ξεχνάτε να φροντίζετε και τον εαυτό σας παράλληλα!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Χαρτομαντεία 19-21/02 Ομιλίες ερωτευμένων – ξαφνικές και κρυφές αποφάσεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/02 Λέων

Καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύες και τον οικείο όγδοο οίκο σας αυτό το Σαββατοκύριακο, το ζώδιό σας μπορεί να νιώσει την ανάγκη για απομόνωση. Σίγουρα θα λαχταράτε περισσότερο προσωπικό χρόνο από τώρα μέχρι τις 20 Μαρτίου – αλλά και περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ για να δημιουργήσετε τέχνη ή να κάνετε έρωτα (ή και τα δύο). Αυτή η επιταχυνόμενη παρόρμηση για σύνδεση θα μπορούσε να οδηγήσει σε συζητήσεις για έναν γάμο, μια επαγγελματική συμφωνία, ακόμη και για έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Ενώ είστε σε μια τόσο εστιασμένη κατάσταση, αφιερώστε ενέργεια και σκέψη στα οικονομικά σας ζητήματα. Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα μπορούσε να εισέλθει ή να εξέλθει στον λογαριασμό σας τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, και το να δείξετε σύνεση στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τα έξοδά σας θα σας βοηθήσει πολύ.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Υδροχόο ρίχνει φως στις διαπροσωπικές δυναμικές που έχουν βγει εκτός ισορροπίας. Μήπως αναλαμβάνετε την ευθύνη όταν ο σύντροφός σας είναι υπερφορτωμένος; Αυτό το Σαββατοκύριακο, δοκιμάστε να κάνετε πίσω αντί να σπεύσετε να “διορθώσετε” κάθε κατάσταση που μοιάζει να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Οι άνθρωποι είναι πιθανότατα πιο ικανοί απ’ ό,τι πιστεύετε, αλλά ίσως χρειάζεται να τους υποδείξετε τη σωστή κατεύθυνση. Βοηθήστε τους να κάνουν την αρχή, αλλά στη συνέχεια αφήστε τους να το ολοκληρώσουν μόνοι τους.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-6-9

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε την προσωπική σας ατζέντα, Παρθένε, αλλά από το Σάββατο φροντίστε να δώσετε χώρο και στους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύες, στέλνει τις ζωογόνες ακτίνες του στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας. Αν έχετε θεωρήσει κάποιον δεδομένο, επανορθώστε την στάση σας. Ψάχνετε για έναν σύντροφο; Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι γεμάτες ευκαιρίες για να συνδεθείτε με έναν άνθρωπο ο οποίος μοιράζεται το όραμά σας για τη ζωή και την αγάπη.

Οι επιχειρηματικές και δημιουργικές συνεργασίες θα ευδοκιμήσουν επίσης κάτω από αυτή την ηλιακή θέση. Γιατί να αγωνίζεστε μόνοι σας όταν η σύμπραξη είναι μια πολύ πιο ευχάριστη διαδικασία; Την Κυριακή, με τη Σελήνη στον Υδροχόο να επιταχύνει στον έκτο οίκο των στόχων σας, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιες σημαντικές δουλειές που αναβάλατε ως τώρα.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 20-26/02 – Τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων

dream

Ξεκινήστε καθαρίζοντας το γραφείο και τα εισερχόμενα μηνύματά σας. Αναδιαμορφώστε τα ψηφιακά συστήματα αρχειοθέτησης, και ετοιμάστε τη λίστα σας για την αναδιοργάνωση του χώρου σας. Στη συνέχεια, κάντε τον ίδιο έλεγχο και σε ό,τι αφορά την ευεξία σας.

Αν εξακολουθείτε να κάνετε ανθυγιεινές επιλογές, αρχίστε να κάνετε μερικές αλλαγές από σήμερα. Ξεκινήστε ένα νέο μάθημα γυμναστικής και προσθέστε περισσότερα λαχανικά στο πιάτο σας. Το να κάνετε την αρχή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot