Ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/04 Τολμήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας

imerisies-22314

Ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/04 Β

Ζώδια Ζυγός

Σας συγκινούν οι όμορφες λεπτομέρειες και πάντα τους δίνετε έμφαση, Ζυγοί! Αλλά το τρίγωνο σύγχυσης μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης το Σάββατο, μπορεί να σας αποσπάσει με μικροπράγματα και να χάσετε τη συγκέντρωση στον στόχο σας. Κρατήστε τα όλα απλά για να μην εκτραπείτε. Αν μη τι άλλο, βεβαιωθείτε ότι έχετε χειριστεί πρώτα τα πρακτικά σας καθήκοντα πριν βάλετε τις δημιουργικές σας πινελιές!

Την Κυριακή, ο ζεστός Ήλιος περνά στον Ταύρο και λάγνο όγδοο οίκο σας της λαγνείας, ανεβάζοντας τον ανοιξιάτικο πυρετό: Μέχρι τις 20 Μαΐου θα έχετε τη δύναμη να τραβάτε θαυμαστές, όπως το φως τραβά τις πεταλούδες. Οι ελεύθεροι Ζυγοί ενδιαφέρεστε για έναν έντονο και με διάρκεια δεσμό με ένα ιδιαίτερο άτομο. Δοκιμάστε την τύχη σας σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Οι Ζυγοί που έχουν σχέση, μπορούν να πειραματιστούν με νέες τεχνικές αποπλάνησης!

zodia-taro-45

Σκορπιός

Η Σελήνη του Σαββάτου στους Ιχθύες σας βάζει σε ρομαντική διάθεση, Σκορπιοί! Αλλά μια πρόκλησή της από την Αφροδίτη στους Διδύμους, ίσως να σας δημιουργήσει αμφιβολίες. Μπορεί εύκολα να μεγαλοποιήσετε μια διαφωνία ή να αντιδράσετε υπερβολικά. Πρέπει να διατηρήστε την ψυχραιμία σας αν αισθάνεστε ότι θα εκραγείτε: Δεν θα είναι ευχάριστο να αντιμετωπίσετε τα αποτελέσματα αυτών των διενέξεων αργότερα. Θέλετε να σπάσετε τον πάγο μετά από έναν τσακωμό; Δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα. Μια έξυπνη και ειλικρινής φιλοφρόνηση μπορεί να βοηθήσει!

Την Κυριακή ο Ήλιος γλιστρά στον έβδομο οίκο σας των συνεργασιών, εντείνοντας την επιθυμία σας για σύμπραξη. Αλλά το εξαιρετικά επιλεκτικό ζώδιό σας πρέπει να μειώσει λίγο τις προσδοκίες… Κανείς δεν θα καταφέρει να ανταποκριθεί σε όλα τα κριτήριά σας. Ίσως κάνετε κακό στον εαυτό σας, αν απομακρύνετε κάποιον για μερικά ψεγάδια. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες βάλτε περισσότερη ισορροπία στις φιλίες σας, τον ρομαντισμό και τις επιχειρηματικές συμμαχίες. Βρείτε κοινό έδαφος εξερευνώντας τα κοινά ενδιαφέροντα. Ενισχύστε τους δεσμούς σας, θέτοντας ερωτήσεις αντί να υποθέτετε ότι γνωρίζετε ήδη τι θα κάνει ή θα πει κάποιος!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Τοξότης

Οι διαθέσεις σας μπορεί να είναι άγριες αυτό το Σάββατο, Τοξότες! Γι’ αυτό μην βιαστείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, ούτε να αφήσετε να σας πιέσουν για μια απάντηση πριν μελετήσετε πλήρως τις επιλογές σας. Παρόλο που η μέρα μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, να έχετε επίγνωση του αντίκτυπου που έχουν τα ανάμικτα συναισθήματά σας σε αυτούς που αγαπάτε. Δεν θέλετε να τους παρασύρετε σε μια συναισθηματική περιπέτεια – ή χειρότερα, να τσακωθείτε με κάποιον που προσπαθεί μόνο να σας δώσει στήριξη!

Κάντε λίγο χώρο και δημιουργήστε ένα γυμναστήριο στο σπίτι. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και τον έκτο οίκο σας της υγείας. Μέχρι τις 20 Μαΐου απαιτεί να φροντίσετε τον εαυτό σας και το σώμα σας. Αντί να πίνετε πάντα καφέ, δοκιμάστε το πράσινο τσάι ή φρέσκους χυμούς που θα σας γεμίσουν με αγνή και φυσική ενέργεια. Γεμίστε το πιάτο σας με λαχανικά και μειώστε τα ζωικά προϊόντα, το υπερβολικό αλάτι και τη ζάχαρη. Βάλτε περισσότερη αυτοφροντίδα στην καθημερινότητα, με λίγη εξάσκηση και διαλογισμό. Αυτές οι αλλαγές θα βοηθήσουν και την επαγγελματική σας απόδοση: Καθαρίζοντας το μυαλό σας με αερόβιες ασκήσεις, θα παραμείνετε πιο παραγωγικοί!

Διαβαστε επισης: Ερωτική Καφεμαντεία – Αποδείξεις απιστίας και αγάπης

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Αιγόκερως

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να στοχεύετε στο καλύτερο, Αιγόκεροι. Αλλά μήπως έχετε θέσει τον πήχη τόσο ψηλά, που ούτε κι εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να τον φτάσετε; Υπό το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης του Σαββάτου, θα ήταν σοφό να μειώσετε τις απαιτήσεις σας. Αντ’ αυτών, βρείτε την ομορφιά που κρύβουν οι ατέλειες και αντιμετωπίστε με χιούμορ τα απρόοπτα. Αν αρχίσετε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας πρώτα, θα είναι ευκολότερο να φερθείτε με ζεστασιά και στους γύρω σας!

Ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/04 Β

Την Κυριακή, ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης περνά στον Ταύρο και τον πέμπτο οίκο σας του πάθους: Σας ανοίγει τον δρόμο για ρομαντισμό και φήμη. Θα πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί για να μεγιστοποιήσετε αυτή την ενέργεια το 2020… Αλλά με μια καλή web κάμερα, θα έχετε θετικά αποτελέσματα και στις δύο κατηγορίες! Από σήμερα και μέχρι τις 20 Μαΐου, τολμήστε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Αξιοποιήστε την κοσμική εύνοια προς όφελός σας, αναδείξτε την γοητεία σας στο μέγιστο. Θα μπορούσατε να ανταγωνιστείτε σημαντικούς αντιπάλους αυτή την περίοδο, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα!

taro-6-9

Υδροχόος

Μερικά ψώνια μπορούν να σας φτιάξουν τη διάθεση, Υδροχόε. Αλλά το Σάββατο σχηματίζεται ένα τρίγωνο, με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τη ζώνη των χρημάτων σας και την Αφροδίτη στον ηδονιστικό πέμπτο οίκο σας. Οι παρορμητικές αγορές μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Πριν προσθέσετε κάτι στο διαδικτυακό καλάθι σας, σιγουρευτείτε ότι ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει. Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε κάτι ακριβό, βάλτε ένα σχέδιο αποταμίευσης και στο μεταξύ πάρτε κάτι πιο οικονομικό και σικ. Έτσι θα ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για κάτι λαμπερό και καινούργιο!

Την Κυριακή ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και τον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Μέχρι τις 20 Μαΐου ίσως χρειαστεί να θέσετε νέα όρια με τους ανθρώπους που συζείτε, ειδικά αν δεν δείχνουν σεβασμό στους κοινόχρηστους χώρους. Εάν έχετε εξουθενωθεί από τη δουλειά τις τελευταίες μέρες, τα άστρα σας δίνουν την άδεια να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους συγγενείς σας, ακόμα κι αν δεν μπορείτε συναντηθείτε υπό τις συνθήκες. Η διατήρηση των δεσμών θα σας παράσχει ασφάλεια και προσγείωση!

taro-zodia-76

Ζώδια Ιχθύες

Αυτό το Σάββατο θα είναι έντονο το ένστικτό σας να ευχαριστείτε τους ανθρώπους γύρω σας. Αλλά η Σελήνη στο ζώδιό σας, συγκρούεται με την Αφροδίτη της αρμονίας: Ίσως πρέπει να παραδεχτείτε πού κάνετε λάθη, για τη διατήρηση της ειρήνης και μόνο. Πρέπει να λέτε τη γνώμη σας, να μην φαίνεστε άτομα χωρίς προσωπική βούληση προκειμένου να μην δυσαρεστήσετε άλλους! Η διαφορετική άποψή σας μπορεί να προκαλέσει τριβές, όμως μην φοβάστε να εκφράσετε την αυθεντικότητά σας. Μια δημιουργική λύση που θα λειτουργήσει για όλους, μπορεί να προκύψει μέχρι το τέλος της ημέρας!

Την Κυριακή ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον συνεταιριστικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Μέχρι τις 20 Μαΐου, ερευνήστε νέους τρόπους για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους. Αυτή είναι η ζώνη και της τοπικής δραστηριότητας: Τώρα που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους γείτονες δια ζώσης, σκεφτείτε άλλους τρόπους για να παραμείνετε σε επαφή. Δημιουργείστε τη δική σας ομάδα στο Facebook για να μοιραστείτε ενημερώσεις, κάντε μια διαδικτυακή εκστρατεία για να συγκεντρώσετε χρήματα ή τρόφιμα για άτομα στην κοινότητα που τα έχουν ανάγκη!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22