ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/08 Β Το χρυσό τρίγωνο της Αγάπης

erwtiki-astrologia-afroditi-zwdio-tayros

ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/08 Β

ζώδια Ζυγός

Το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο από πλανητική δραστηριότητα, και δεν θα υπάρξει πολύς χρόνος για χαλάρωση! Το Σάββατο, εμπνέεστε να κάνετε τη διαφορά με τη δουλειά σας και με πράξεις εξυπηρέτησης. Ο παγκόσμιος Δίας στον Οίκο των χρημάτων σας θα σχηματίσει ένα θεραπευτικό τρίγωνο με τον συμπονετικό Ποσειδώνα στον βοηθητικό έκτο Οίκο σας, το τελευταίο από τρία σπάνια τρίγωνα που ξεκίνησαν τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Μπορεί να έχετε μια λαμπρή ιδέα για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε άλλους μέσα από τη δουλειά σας. Βγείτε και βρεθείτε με άλλους σε πάρτι δίπλα στην πισίνα: Αυτές οι ιδέες μπορεί να προκύψουν από συζητήσεις που θα κάνετε.

Τα μπερδεμένα σήματα ξεκινούν να ξεμπερδεύονται την Κυριακή, καθώς ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του, των τριών εβδομάδων, στον Οίκο της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας σας, που ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου. Αν αυτή η αναδρομή ξεκίνησε κάποιες πυρκαγιές, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε να τις σβήνετε μία μία! Επιτέλους, θα είστε σε θέση να απαιτήσετε και να λάβετε όσα χρειάζεστε, από την αναβάθμιση του κινητού σας μέχρι μια παραγωγική συνάντηση με την ομάδα σας. Αν δεν είστε σίγουροι ποιος φυλά τα νώτα σας μέσα στην ομάδα, σύντομα θα ανακαλύψετε τον πραγματικό χαρακτήρα των άλλων.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να φτάσετε στα ύψη! Αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνει σημαντικές κινήσεις στα αστέρια και το Σάββατο είναι το αποκορύφωμα. Ο τυχερός Δίας στον Σκορπιό θα σχηματίσει ένα χρυσό τρίγωνο με τον ευφάνταστο Ποσειδώνα στον πέμπτο Οίκο σας του πάθους και του παιχνιδιού. Η λάμψη, ο μαγνητισμός και η δημιουργικότητά σας ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο! Αυτή είναι η τελευταία από τις τρεις ευθυγραμμίσεις του Δία και του Ποσειδώνα για λογαριασμό σας. Τα δώρα σας μπορεί να προσελκύσουν φήμη, αρκεί να επικεντρωθείτε στο να εμπνεύσετε και να ανεβάσετε τους άλλους. Η γενναιοδωρία είναι ο πύραυλος που θα στείλει τα όνειρά σας στην στρατόσφαιρα.

Το χάος στην καριέρα σας αρχίζει να ξεδιαλύνεται την Κυριακή, όταν ο Ερμής τελειώσει τον ανάδρομο κύκλο του, διάρκειας τριών εβδομάδων, μέσα από τον Λέοντα και τη ζώνη της επιτυχίας σας. Χαλαρώστε και απολαύστε το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακού σας και περιμένετε μια εβδομάδα τάξης, κατά την οποία θα συγχρονιστείτε και πάλι με τους συναδέλφους σας και τους φίλους σας. Αναβαθμίστε τις εφαρμογές σας και τους υπολογιστές σας και μαζέψτε τους συναδέλφους σας για μια συνάντηση με τίτλο «πίσω στη δουλειά». Δείξτε σε όλους ότι η παραγωγικότητα ξεκινά τώρα και πάρτε πάνω σας τα αποτελέσματα που θα έχει η ομάδα.

ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/08 Β

zwdia - love

ζώδια Τοξότης

Είναι ένα μεγάλο, τολμηρό Σαββατοκύριακο για εσάς, Τοξότες! Το Σάββατο, ο κυβερνήτης σας, Δίας, θα σχηματίσει ένα χρυσό τρίγωνο (μια αρμονική γωνία 120 μοιρών) με τον συμπονετικό Ποσειδώνα, το τελευταίο από τρία που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2017. Αυτά τα τρίγωνα έφεραν ενέργεια που ανοίγει την καρδιά σας στο σπίτι και στους οικογενειακούς δεσμούς σας. Αν μεταμορφώνατε τον χώρο σας σε ιερό, τι λέτε να κάνετε ένα πάρτι; Το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μια διαφωνία με έναν φίλο ή συγγενή, φέρνοντας τόσο συμπόνια όσο και ειλικρίνεια στην συζήτηση.

Την Κυριακή, οι θολές σκέψεις σας για το μέλλον θα αρχίσουν να γίνονται πιο καθαρές, καθώς ο άτακτος Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του, που ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου. Καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας περνούσε ανάδρομος από τον ένατο Οίκο σας της εξερεύνησης και της επέκτασης, μπορεί να αντιμετωπίσατε προβλήματα στα ταξίδια σας. Τα καλοπροαίρετα λόγια σας μπορεί να χάθηκαν στην μετάφραση, πιθανότατα προκαλώντας έναν τσακωμό. Αφήστε τα όλα πίσω σας τώρα. Καθώς ο Ερμής προχωρά μπροστά στον δυναμικό Λέοντα έως τις 5 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να κάνετε σχέδια για διακοπές και μπορείτε χωρίς τρόμο πλέον να λέτε τις σκέψεις σας.

ζωδια-88

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως

Δεν θα υπάρξει πολλή χαλάρωση αυτό το Σαββατοκύριακο, Αιγόκεροι, αλλά δεν πειράζει! Το Σάββατο, ο επεκτατικός Δίας σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον δελεαστικό Ποσειδώνα στα πιο κοινωνικά μέρη του χάρτη σας. Οι εκπληκτικές συνέργειες μπορεί να προκαλέσουν σπίθες και θα μπορέσετε να συνάψετε γρήγορα φιλίες με κάποιον άσχετο από τη συνηθισμένη παρέα σας. Παρευρεθείτε σε μπάρμπεκιου και πάρτι δίπλα στην πισίνα και κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας. Καθώς αυτή είναι το τελευταίο από ένα τρίο τριγώνων ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα που ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, μπορεί να έχετε εκτοξευτεί σε μια νέα σκηνή, στην οποία η λογοκρισία είναι θέμα ξεπερασμένο και ο ακτιβισμός είναι κανόνας!

Την Κυριακή, συγχρονιστείτε και πάλι με τους πιο κοντινούς ανθρώπους σας, τους ερωτικούς συντρόφους σας και τους πάντες! Μπορεί να είχε υπάρξει ένταση από τη στιγμή που ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στον Λέοντα και στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας από τις 26 Ιουλίου. Μπορεί να νιώσατε το βάρος μιας ερωτικής αναστάτωσης ή να βρεθήκατε στον στραβό δρόμο με τους συναδέλφους σας. Με τον Ερμή στην κανονική του πορεία στον Λέοντα έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ξεκινήστε να διορθώνετε ότι έχει σπάσει σε κοινά εγχειρήματα και σε σημαντικές σχέσεις. Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες δεν ήταν εύκολες, αλλά μπορείτε να μάθετε κάτι αν αναγνωρίσετε και μειώσετε τις τάσεις που έκαναν τις διαμάχες να μετατραπούν σε κρίση.

ζώδια σαββατοκύριακο 18-19/08 Β

zwdia shmera

ζώδια Υδροχόος

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στους ανώτερους στόχους σας και πολλά είναι αυτά που συμβαίνουν στα αστέρια! Το Σάββατο, μπορεί να έχετε μεγάλη έμπνευση γύρω από τον τομέα της καριέρας σας και πώς να εκφράσετε τις φιλοδοξίες σας με έναν ουσιαστικό τρόπο. Ο οραματιστής Δίας σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον τυχερό Ποσειδώνα –το τρίτο από τρία τρίγωνα από τον Δεκεμβρίου του 2017– που σας τροφοδότησαν με μια αίσθηση σκοπού. Οι ευκαιρίες να μπείτε στο προσκήνιο μπορεί να εμφανιστούν τώρα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή σύνδεση με έναν άνθρωπο με επιρροή, ίσως κάποιον που να γνωρίσετε σε ένα πάρτι δίπλα στην πισίνα.

Αν είχατε όχι και τόσο κρυφές αμφιβολίες για τις πιο σημαντικές σχέσεις σας, είτε στον έρωτα είτε στη δουλειά, μπορείτε να τις ρίξετε στον ανάδρομο Ερμή. Από τις 26 Ιουλίου, ο αγγελιοφόρος πλανήτης ήταν ανάδρομος στην ζώνη των συνεργασιών σας. Με τον Ερμή πίσω στον σωστό δρόμο, μπορείτε να δουλέψετε μαζί αποτελεσματικά για να βρείτε λύσεις και να διασκεδάσετε κιόλας στο ενδιάμεσο. Αλλά όχι άλλα λόγια αποδοκιμασίας. Πριν τις 5 Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίστε τους ανθρώπους ή συζητήστε τις καταστάσεις που συνέβαλλαν στην αγωνία σας. Μην ξεχνάτε, Υδροχόοι: διάλογος, όχι λίβελος!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ιχθύες

Ονειρευτείτε, Ιχθύες! Τα αστέρια του Σαββατοκύριακου σας στέλνουν στην στρατόσφαιρα. Το Σάββατο, ο συγκυβερνήτης σας, Ποσειδώνας, σχηματίζει το τελευταίο από ένα τρίο χρυσών τριγώνων (γωνίας 120 μοιρών) με τον αισιόδοξο Δία (τον άλλο συγκυβερνήτη σας) και σας θυμίζει πως ολόκληρος ο κόσμος είναι στα πόδια σας. Και γιατί όχι; Από την αρχή αυτών των τριγώνων, δηλαδή από τις 3 Δεκεμβρίου, 2017, ο τρόπος σκέψης σας αποτελείται από την ιδέα: όλα είναι πιθανά. Κάντε αυτό το συναρπαστικό άλμα πίστης, είτε επιστρέφοντας στα θρανία, ξεκινώντας την επιχείρησή σας είτε ταξιδεύοντας σε μια νέα γωνιά της υδρογείου.

Καθώς επεκτείνεστε και μεγαλώνετε, μην ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζετε τον εαυτό σας. Από τις 26 Ιουλίου, ο Ερμής ήταν ανάδρομος και έπαιρνε έναν υπνάκο στον έκτο Οίκο σας της υγείας και της οργάνωσης. Αν νιώθατε τις επιπτώσεις με τη μορφή της κατάρρευσης και της κόπωσης λόγω στρες, μπορείτε να χαρείτε, καθώς σήμερα ο Ερμής ξυπνάει και πάλι. Αλλάξτε το πρόγραμμά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο αναζωογόνησης κάτω από τον ήλιο από τώρα έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Καθώς η παραγωγικότητά σας θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, μην μπείτε απλώς σε κατάσταση έντονης λειτουργίας. Φτιάξτε καλύτερα συστήματα για να μπορέσετε να δουλεύετε πιο έξυπνα και όχι πιο πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66