Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/11 – Οι καταστάσεις φτάνουν σε κρίσιμο σημείο

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/11 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/11 Κριός .

Μια κατάσταση οδεύει προς το κρίσιμο σημείο της με έναν επαγγελματικό ή ερωτικό σύντροφο αυτό το Σάββατο, προκαλώντας την ανάγκη για μια άμεση συζήτηση.

Ο ζωηρός Άρης πραγματοποιεί μια σπάνια ευθυγράμμιση με τον ξεκάθαρο Ήλιο στον διεισδυτικό Σκορπιό και τον όγδοο οίκο των δεσμών και των κοινών πόρων σας.

zodia-taro-45

Δεν έχει σημασία αν είστε συνδεδεμένοι συναισθηματικά ή όχι. Αν δεν είστε 100% σίγουροι για οτιδήποτε -από τους όρους μέχρι το βαθμό δέσμευσής τους- προσεγγίστε το θέμα από τη σκοπιά σας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα νιώσετε πολύ καλύτερα γνωρίζοντας τι ισχύει και για τους άλλους. Έχετε πάντα στο νου σας ότι πρόκειται για μια συζήτηση που αποτελείται από δύο μέρη.

Η καινοτόμος Σελήνη της Κυριακής στον Υδροχόο θα φωτίσει λύσεις που δεν θα είναι άμεσα προφανείς. Αλλά πρώτα, βεβαιωθείτε ότι είστε και οι δύο ευθυγραμμισμένοι στο να προχωρήσετε μαζί σε αυτή την πρωτοβουλία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταύρος

Οι σχέσεις μπορεί να εξελιχθούν με διαφορετικούς τρόπους αυτό το Σάββατο, αλλά ένα είναι σίγουρο: Δεν θα είναι βαρετές! Με τον Ήλιο να βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με τον παθιασμένο Άρη στον τομέα των συνεργασιών σας, μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να κάνετε ένα πολύ μεγάλο άλμα μαζί. Αλλά θα μπορούσατε εξίσου εύκολα να καταλήξετε σε μια έντονη διαφωνία, γι’ αυτό ελέγξτε την ψυχραιμία σας.

Οι ελεύθεροι Ταύροι μπορεί να ξεκινήσουν μια συζήτηση με έναν σαγηνευτικό άγνωστο μόνο και μόνο για να ολοκληρωθεί η βραδιά τους με την πεποίθηση ότι είναι “ο ένας και μοναδικός”. Αν υπήρξε μια παρεξήγηση με ένα ερωτικό ενδιαφέρον, επιδιώξτε να συμφιλιωθείτε. Η Σελήνη στον Υδροχόο την Κυριακή κάνει το μέλλον να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε διστακτικοί να ξεκινήσετε μια συζήτηση για την κοινή σας πορεία με κάποιο άτομο, το να το κάνετε θα σας γλιτώσει από άσκοπη υπερανάλυση και σκέψεις.

zodia-0988

Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/11 Δίδυμοι

Το Σάββατο, ο ενεργητικός Άρης δανείζει το κίνητρό του στον αναζωογονητικό Ήλιο- αυτή τη φορά, βρίσκονται μαζί στον έκτο οίκο της υγείας και της ευεξίας σας. Με όλη αυτή την ενέργεια να κυλάει στις φλέβες σας, χρειάζεστε μια κατάλληλη διέξοδο – και το να χαζεύετε στο τηλέφωνό σας δεν είναι αυτό που έχουν στο μυαλό τους τα αστέρια. Κάντε ένα δυναμικό μάθημα στο στούντιο γιόγκα ή στο γυμναστήριο- ζητήστε σε έναν από τους γυμναστές να σας δείξει εξατομικευμένες ασκήσεις.

Άλλη μια καλή χρήση αυτής της ζωντάνιας και του σθένους: ασχοληθείτε με τον πιο ανοργάνωτο τομέα της ζωής σας, είτε πρόκειται για τη ντουλάπα σας είτε για τα εισερχόμενά σας! Βγείτε στον καθαρό αέρα την Κυριακή, και ιδανικά πέρα από τα όρια της πόλης σας. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο να ενεργοποιεί τον ένατο οίκο των ταξιδιών σας, μια αλλαγή σκηνικού είναι η τέλεια ανανέωση πριν από μια πολυάσχολη εβδομάδα που έρχεται. Βγείτε για μια εκδρομή στη φύση ή επισκεφθείτε έναν αρχαιολογικό χώρο!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tilefonikes-provlepsis

Καρκίνος

Αυτό το Σάββατο η πλευρά σας που αγαπά το δράμα θα έρθει στην επιφάνεια, καθώς ο παθιασμένος Άρης ενώνει τις δυνάμεις του σε μια σπάνια συγχώνευση με τον τολμηρό Ήλιο στον Σκορπιό και τον επιδεικτικό πέμπτο οίκο σας. Αυτό θα μπορούσε να στρέψει την προσοχή σε ένα έργο πάνω στο οποίο εργάζεστε, στις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην επιλογή των ρούχων σας – ή, αν είστε ελεύθεροι, στις αλληλεπιδράσεις σας με ενδιαφέρουσες προοπτικές.

Δεν χρειάζεται να ζητάτε συγγνώμη! Οι άνθρωποι πραγματικά το λατρεύουν όταν ξεδιπλώνετε αυτή τη λιγότερο γνωστή αυθόρμητη και τολμηρή πλευρά σας. Αλλά θα επιστρέψετε σε μια πιο χαμηλών τόνων λειτουργία την Κυριακή, μόλις η Σελήνη στον Υδροχόο γλιστρήσει στον μυστηριώδη όγδοο οίκο σας. Θα είστε ικανοποιημένοι με τη δική σας παρέα απορροφημένοι σε ένα έργο, αλλά όταν σας καλέσει ένα ιδιαίτερο άτομο, δείτε αν μπορείτε να του αφιερώσετε μερικές ώρες!

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/11 Λέων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει λιγότερο το να κοινωνικοποιηθείτε ανάμεσα σε θορυβώδη πλήθη από το να περάσετε ποιοτικό χρόνο με έναν στενό φίλο ή συγγενή αυτό το Σάββατο. Μια σπάνια σύμπραξη του παθιασμένου Άρη και του μεγαλόκαρδου Ήλιου στον θεμελιώδη τέταρτο οίκο σας θα μπορούσε να εμπνεύσει κάποιο ψυχικό δέσιμο – με αναπολήσεις, καθώς ανατρέχετε στις αναμνήσεις σας. Αν έχετε έρθει σε ρήξη με κάποιον που κάποτε ήταν πολύ κοντά σας, επιδιώξτε να τα ξαναβρείτε.

Δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν- απλώς δεσμευτείτε για ένα μέλλον που θα σας επανασυνδέσει. Βάλτε στο στόχαστρό σας ένα μόνο άτομο αυτή την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο βρίσκεται στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συνδεθείτε μέσα από μια κοινή περιπέτεια. Δοκιμάστε κάτι που κανένας από τους δυο σας δεν έχει ξανακάνει για να περάσετε μια διασκεδαστική βραδιά.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-taro-45

Παρθένος

Αν περιμένατε μια αξιόλογη πνευματική διέγερση, αδράξτε τη στιγμή που πρόκειται να έρθει αυτό το Σάββατο! Μια σπάνια συγχώνευση του σφοδρού Άρη και του κοινωνικού Ήλιου στη γωνιά της επικοινωνίας σας, σας δίνει το χρυσοποίκιλτο χάρισμα της έκφρασης! Αλλά μην ασχολείστε με τις λεπτομέρειες των όσων πρόκειται να πείτε. Μπείτε στη συζήτηση χωρίς πολλή σκέψη. Σχεδιάζετε μια παρουσίαση σχετικά με ένα προσωπικό ή επαγγελματικό έργο; Σκιαγραφήστε ένα περίγραμμα των κύριων σημείων τη συζήτησής σας, σημειώνοντας ίσως μερικά στοιχεία που θέλετε να συμπεριλάβετε, και θα είστε έτοιμοι να περάσετε το μήνυμά σας.

Είστε καλύτερα προετοιμασμένοι απ’ ό,τι νομίζετε, Παρθένε, οπότε εμπιστευτείτε τον εαυτό σας για να εξειδικεύσετε αυτές τις ιδέες είτε από τώρα είτε όταν τις βγάλετε στον έξω κόσμο. Η Σελήνη της Κυριακής στον Υδροχόο σας βάζει σε λειτουργία λογικής σκέψης, οπότε αν υπάρχει κάποιος λεπτομερής σχεδιασμός που πρέπει να κάνετε, αφήστε τον για τότε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος