Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/12 Δελεαστικά μηνύματα από το παρελθόν

imerisies-19314-oneirokriths

Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/12 . Α’.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/12 Κριός .

Το ζώδιό σας φημίζεται για το πνεύμα ανεξαρτησίας του, αλλά η πανσέληνος του Σαββάτου στους Διδύμους και τον τρίτο οίκο των αδελφών ψυχών σας, θέτει τα θεμέλια για να σχηματίσετε μια τρομερή συνεργασία.

Αν και συχνά προτιμάτε να προχωράτε μόνοι σας, σήμερα θα δείτε το όφελος από τη σύνδεση με ικανούς ανθρώπους που έχουν ήδη κάνει κάτι σχετικό με αυτό που θέλετε να κάνετε. Δεν πρόκειται μόνο για τη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης, καθώς οι δυο σας θα είστε μια υπολογίσιμη δύναμη στον επαγγελματικό ή δημιουργικό τομέα.

zodia-taro-45

Ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, αποστασιοποιείται την Κυριακή για έξι εβδομάδες, με ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω και τον τομέα των μακροπρόθεσμων σχεδιασμών του χάρτη σας. Εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να μην έχετε τις ίδιες βλέψεις για το μέλλον ή να χρειαστεί να προσπαθήσετε παραπάνω για να υποστηρίξετε ο ένας τους στόχους του άλλου. Έχετε κοινούς στόχους για το μέλλον σας; Κάντε μια παύση για να αξιολογήσετε την κατάσταση, διορθώνοντας την πορεία σας αν χρειαστεί.

Από τώρα έως τις 29 Ιανουαρίου, βάλτε τη διαχείριση του άγχους στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας. Θα χρειαστείτε διαλείμματα διαλογισμού και συχνά μαθήματα γιόγκα για να αποφύγετε να παρασυρθείτε από την τρέλα της πίεσης του χρόνου -ή από την ανησυχία για το τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Ισχυροί συνεργάτες θα μπορούσαν να εμφανιστούν από το παρελθόν σας, να μοιραστούν τα κόλπα της δουλειάς τους και να ανοίξουν το δρόμο για την ευημερία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταύρος

Η πανσέληνος του Σαββάτου στους Διδύμους φωτίζει τον δεύτερο οίκο των χρημάτων σας, βοηθώντας σας να εκδηλώσετε έναν σημαντικό στόχο. Η ασφάλεια είναι σημαντική για το οικονομικά συντηρητικό ζώδιό σας και πρόκειται να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειές σας σε αυτούς τους τομείς. Τους τελευταίους έξι μήνες, είχατε προσηλωθεί έντονα στον στόχο σας Ταύρε, και υπό τη λάμψη αυτής της πανσελήνου, θα ανακαλύψετε τον πιο άμεσο δρόμο προς τη δουλειά των ονείρων σας πριν το τέλος του έτους. Αυξήστε τις πιθανότητές σας με στρατηγική κοινωνικοποίηση σε κάθε ευκαιρία! Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας, η ερωτική Αφροδίτη, γυρίζει ανάδρομη μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, και μπορεί να υπάρξουν κάποιες αστοχίες από το τόξο του Έρωτα.

Με τον ερωτικό πλανήτη να περνά ανάδρομος από τον Αιγόκερω και τον ένατο οίκο σας ο οποίος αναζητά τη συγκίνηση, μην πάρετε περιττά ρίσκα που θα μπορούσαν να περιπλέξουν τη ζωή σας. Οι Ταύροι που βρίσκεστε σε σχέση, σκεφτείτε το πριν γκρινιάξετε στον σύντροφό σας. Πριν ξεσπάσετε τα δυσάρεστα συναισθήματά σας, προσπαθήστε να λύσετε το πραγματικό σας ζήτημα με ένα ουδέτερο τρίτο άτομο. Τούτου λεχθέντος, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μπορεί να φέρει κάποιες σημαντικές στιγμές αλήθειας. Αφαιρέστε τις παρωπίδες σας και δείτε τους πάντες -συμπεριλαμβανομένων και των πρώην σας- γι’ αυτό που πραγματικά είναι.

chartomantia-098

Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/12 Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να γίνετε ώριμοι και υπεύθυνοι; Το Σάββατο σηματοδοτεί τη μοναδική πανσέληνο στους Διδύμους για φέτος, που σημαίνει ότι για τις επόμενες 24 ώρες όλα θα αφορούν εσάς. Ως ο δίδυμος του ζωδιακού κύκλου, δεν είστε τυπικά ένα άτομο που έχει ως προτεραιότητα το “εγώ”, αλλά το έντονο φως αυτής της Σελήνης σας τραβάει στο προσκήνιο. Βγείτε μπροστά και δεχτείτε τα εύσημα που σας αξίζουν.

Έχετε την κοσμική άδεια να αυτοδιαφημιστείτε όπως σας ευχαριστεί. Αναμείνατε συχνές διακυμάνσεις της συναισθηματικής σας κλίμακας από την Κυριακή, καθώς η Αφροδίτη περνάει ανάδρομη από τον Αιγόκερω και τον οικείο όγδοο οίκο σας. Από τώρα μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, ένας πρώην μπορεί να ξαναμπεί στη ζωή σας και το μικρόβιο της ζήλιας θα κάνει τακτικές εμφανίσεις. Όταν προκύπτουν συναισθήματα αποκλειστικότητας, εξετάστε από πού προέρχεται αυτή η κτητικότητα. Έχετε κάποιο βάσιμο λόγο να είστε δύσπιστοι ή μήπως η ζήλια είναι κατάλοιπο μιας πληγής του παρελθόντος; Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να αυξήσετε την ηρεμία μεταξύ σας, όπως το να κάνετε μικρά διαλείμματα ή να κλείσετε μια συνεδρία συμβουλευτικής ζευγαριών. Η δουλειά που θα βάλετε στις σχέσεις σας θα μπορούσε να φέρει έντονη ψυχική σύνδεση τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-19/12 Πρόταση δέσμευσης – Νέα δουλειά

zodia-zvdia-75

Καρκίνος

Η πανσέληνος του Σαββάτου στους Διδύμους βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο της ολοκλήρωσης και της απελευθέρωσής σας, βοηθώντας σας να προχωρήσετε από μια κατάσταση που αξίζει να τελειώσει μια και καλή. Το νοσταλγικό σας ζώδιο τείνει να κρατιέται σε καταστάσεις πολύ πέρα από το σημείο της φθίνουσας πορείας τους, αλλά κάτω από αυτή την θεραπευτική Σελήνη, θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Να είστε αποφασιστικοί, Καρκίνε. Το δύσκολο κομμάτι θα κρατήσει μόνο για μια στιγμή. Και έπειτα… ετοιμαστείτε για την επόμενη μεγάλη περιπέτειά σας. Την Κυριακή, ο ερωτικός πλανήτης Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομος, υποχωρώντας μέσω του Αιγόκερω και της ζώνης της δέσμευσής σας μέχρι τις 29 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, μπορεί να κάνετε δεύτερες σκέψεις για μια σημαντική σχέση ή να επανεξετάσετε ένα ζήτημα που νομίζατε ότι είχε επιλυθεί. Αν σας κατηγορήσουν για κάτι, μην αντιδράσετε υπερβολικά. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει μια παραγωγική περίοδο για να αποσαφηνίσετε τα διαταραγμένα μοτίβα μέσα σε αυτή τη σχέση, ή να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Ακόμα και οι πιο ευτυχισμένες, υγιείς ενώσεις έχουν δύσκολες στιγμές. Το κλειδί της επιτυχίας έγκειται στο να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις διαφωνίες και να συμβιβαζόμαστε με αγάπη. Αντί να διαφωνείτε για να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο, επικεντρωθείτε στην εξεύρεση της ιδανικής μέσης λύσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Σαββατοκύριακο 18-19/12 Λέων

Η πανσέληνος του Σαββάτου στους Διδύμους φωτίζει τον ενδέκατο οίκο των συνεργασιών σας και φέρνει καλά νέα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε τα εύσημα εκεί που πρέπει, κάτι με το οποίο το γενναιόδωρο ζώδιό σας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Η λάμψη αυτή της Σελήνης παραμένει για δύο εβδομάδες, οπότε κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά για να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα κορυφαία ταλέντα. Δοκιμάστε να συναναστραφείτε με νέα άτομα και αφήστε κατά μέρους τις προκαταλήψεις σας. Η ιδανική ομάδα είναι πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζετε!

Η αρμονική Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη από την Κυριακή έως τις 29 Ιανουαρίου, περνώντας από τον Αιγόκερω και τον ιδιότροπο έκτο οίκο σας. Αυτός ο μπερδεμένος κύκλος θα μπορούσε να αυξήσει τις τελειομανείς τάσεις σας ή να σας βάλει σε μια διαδικασία σύγκρισης. Αντί να δώσετε προσοχή σε αυτές τις αποδυναμωτικές σκέψεις, κάντε πράγματα που αυξάνουν την αυτοπεποίθησής σας, όπως το να περιποιείστε τον εαυτό σας τακτικά και να περιβάλλεστε με ανθρώπους που αντανακλούν τη δύναμη και την ομορφιά σας. Όσον αφορά τον τομέα της ευεξίας, να είστε σε εγρήγορση για πιθανές διατροφικές ευαισθησίες. Επιπλέον προτιμήστε πιο ήπιες προπονήσεις αντί για σκληρή γυμναστική.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-19/12 Πρόταση δέσμευσης – Νέα δουλειά

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος

Το Σάββατο σηματοδοτεί τη μοναδική πανσέληνο στους Διδύμους αυτού του έτους – και οι προσπάθειες στα επαγγελματικά σας πρόκειται να στεφθούν με επιτυχία! Αν εργάζεστε για έναν σημαντικό στόχο καριέρας τους τελευταίους έξι μήνες, πρόκειται να αποκομίσετε τους καρπούς του. Δεν χρειάζεται πια να ανεβαίνετε αργά και μεθοδικά τη σκάλα της επιτυχίας: Έχετε την κοσμική άδεια να επιταχύνετε με τον τρόπο σας τον δρόμο προς την κορυφή.

Η ερωτική Αφροδίτη γλιστρά σε μια ανάδρομη πορεία από την Κυριακή έως τις 29 Ιανουαρίου, ταράζοντας τα νερά στον Αιγόκερω και στον τομέα του ρομαντισμού σας. Πριν φτάσει επίσημα το 2022, θα μπορούσατε να λάβετε ένα δελεαστικό μήνυμα από έναν πρώην που ίσως είναι καλύτερα να μείνει στο παρελθόν. Μια σχέση που βρισκόταν σε καλό δρόμο μπορεί να συναντήσει κάποια εμπόδια. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα όσο το δυνατόν πιο παραγωγικά, εξομαλύνοντας τις διαφορές σας ή δίνοντας χώρο στον άλλον να επεξεργαστεί τα θέματα που προκύπτουν ατομικά. Η δημιουργικότητά σας μπορεί να είναι έντονη τις επόμενες έξι εβδομάδες, αλλά σκεφτείτε το ενδεχόμενο να περιμένετε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου για να μοιραστείτε το έργο σας με το ευρύ κοινό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

δωρεάν-προβλέψεις