Ζώδια Σαββατοκύριακο 19-20/03 Τα όνειρα φαίνεται να ριζώνουν στην πραγματικότητα

imerisies-21314

Ζώδια Σαββατοκύριακο 19-20/03 Α΄.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 19-20/03 Κριός .

Πριν ετοιμάσετε τον πρωινό καφέ σας αυτό το Σάββατο το πρωί, θα σας έρθει μια πανέξυπνη ιδέα. Αποτυπώστε την σε ένα φύλλο χαρτί και, στη συνέχεια, μοιραστείτε την με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε στον φιλικό σας κύκλο. Η ζωηρή συζήτηση που θα ακολουθήσει θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα πραγματικό σχέδιο μέσα σε λίγες ώρες! Βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι σχετικά με το τι είστε διατεθειμένοι να μοιραστείτε -τόσο όσον αφορά τη δόξα όσο και τα κέρδη. Με τον Ουρανό να προκαλεί τη διπλωματική Αφροδίτη από τον οίκο των χρημάτων σας, αν δεν μιλήσετε γι’ αυτό τώρα, μπορεί να καταστρέψετε μια φιλία. Ποιος το χρειάζεται αυτό;

Την Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό, ξεκινώντας την περίοδο των γενεθλίων σας και πατώντας το κουμπί της ανανέωσης στις πιο αγαπημένες σας επιδιώξεις. Οι τελευταίες τέσσερις εβδομάδες ήταν υποτονικές και βαριές, αλλά όχι πια! Από τώρα και μέχρι τις 19 Απριλίου, είναι στο χέρι σας να πάρετε την πρωτοβουλία και να δώσετε προσοχή σε ό,τι σας παθιάζει. Αν μια κατάσταση έχει κολλήσει σε αδιέξοδο, πάρτε ένα προσωρινό τάιμ άουτ, ειδικά αν σας φέρνει περισσότερη θλίψη παρά χαρά. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να πετάξετε ελεύθερα και να απολαύσετε την αναζωογόνηση που έρχεται να φέρει η εποχή των γενεθλίων σας.

zodia-taro-45

Ταύρος

Αν ήταν μοναχικά στην κορυφή, η ευχάριστη Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει να το αλλάξετε αυτό! Όσο θα στροβιλίζεται στη ζώνη της καριέρας σας, εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να κάνετε μια χαλαρή δικτύωση. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα μπείτε σε αυτές τις συζητήσεις με κάποιους στόχους προς επίτευξη. Ο αλλοπρόσαλλος Ουρανός στον Ταύρο και τον διεκδικητικό πρώτο οίκο σας θα συγκρουστεί με την Αφροδίτη το Σάββατο και δεν θα συνειδητοποιήσετε τη δύναμή σας. Οι άνθρωποι μπορεί να σας κρίνουν ως πιεστικούς, ακόμη και όταν απλά μοιράζεστε μια ιδέα. Μην υπερφορτώνετε τον εαυτό σας, όμως!

Ο Ήλιος περνάει στον Κριό την Κυριακή, κατεβάζοντας την ισχύ του στον δωδέκατο οίκο της ξεκούρασής σας μέχρι τις 19 Απριλίου. Ανεφοδιάστε τα εξαντλημένα αποθέματά σας με ένα ελαφρύτερο πρόγραμμα και μερικές απολαύσεις στον Ταύρο, όπως μια μέρα σπα ή μια μεγάλη απόδραση το Σαββατοκύριακο. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά την ολοκλήρωση, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι ένα παλιό, μακροχρόνιο ζήτημα θα βγεί στην επιφάνεια. Αντί όμως να εμμείνετε σε αυτό, εργαστείτε προς την κατεύθυνση του κλεισίματός του. Βοηθητικοί οδηγοί όπως για παράδειγμα οι θεραπευτές μπορούν να συμβάλλουν στο να διευκολύνετε αυτή τη διαδικασία – η οποία μπορεί να γίνει καθαρτική έμπνευση για τη δημιουργική σας εργασία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/03 Ξαφνικές επικοινωνίες – Ερωτικές διαθέσεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Σαββατοκύριακο 19-20/03 Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη που αναζητά την ευχαρίστηση στον απεριόριστο ένατο οίκο σας, τα σχέδια για ένα πλούσιο δεκατιανό θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε μια αυθόρμητη περιπέτεια για να γνωρίσετε μια νέα περιοχή. Απλά βεβαιωθείτε ότι το ταξίδι σας δεν θα μετατραπεί σε ταξίδι ενοχών! Με τον οξύθυμο Ουρανό να σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη το Σάββατο, ο σύντροφός σας στην περιπέτεια θα μπορούσε να γίνει αγκάθι στο πλευρό σας, ζητώντας απρογραμμάτιστες παρακάμψεις ή προωθώντας τη δική του ατζέντα.

300x300aΑν οι συζητήσεις γίνουν συναισθηματικά φορτισμένες, κάντε ένα διάλειμμα και αφήστε τα πράγματα να ηρεμήσουν. Αν δώσατε μια υπόσχεση που στην πραγματικότητα δεν μπορέσατε να τηρήσετε, ζητήστε μια ειλικρινή συγγνώμη. Αλλά μην επαναλάβετε τον κύκλο. Αν προσπαθήσετε να επανορθώσετε με μια μεγαλοπρεπή χειρονομία, μπορεί να καταλήξετε να απογοητεύσετε ξανά τους ανθρώπους.

Η αποκατάσταση των σχέσεων -ή η διεύρυνση του φιλικού σας κύκλου- γίνεται πολύ πιο εύκολη την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό και στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας μέχρι τις 19 Απριλίου. Αν είστε έτοιμοι να θέσετε σε κίνηση τους τροχούς μιας υφιστάμενης συνεργασίας, συγκεντρώστε την ομάδα σας και αφήστε τη συνέργεια να ρέει. Ή ξεκινήστε να δικτυώνεστε και να εξερευνάτε διαφορετικές σκηνές. Με τα ποικίλα ενδιαφέροντά σας, μπορεί να αποκτήσετε πολλαπλές κάρτες μέλους τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Απλά προσπαθήστε να μην εξαπλωθείτε υπερβολικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Καρκίνος

Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον οικείο όγδοο οίκο σας, θα έχετε διάθεση για ρομαντισμό αυτό το Σαββατοκύριακο – και σίγουρα δεν θα θέλετε να μοιραστείτε την προσοχή σας με κανέναν! Οτιδήποτε πιο πολυπληθές από το ένας προς έναν δεν πρόκειται να λειτουργήσει, είτε είστε με τον αγαπημένο σας είτε με μια κολλητή φίλη που δεν είχατε πολύ χρόνο να βρεθείτε μαζί της τον τελευταίο καιρό. Με το ίδιο σκεπτικό, μη βιάζεστε να βάζετε κανόνες! Ο απελευθερωμένος Ουρανός προκαλεί την Αφροδίτη αργότερα το Σάββατο και μπορεί να νιώσετε ότι περιορίζεστε από τους ίδιους τους φράχτες που χτίσατε. Κανείς δεν μπορεί να είναι τα “πάντα” σας, ακόμα κι αν πιστέυετε ότι θα μπορούσατε να περνάτε κάθε στιγμή μαζί.

Την Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στον δέκατο οίκο των επιτευγμάτων σας, δίνοντας ώθηση στην επαγγελματική σας ζωή. Από τώρα μέχρι τις 19 Απριλίου, μπορεί να σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία για ηγεσία ή προαγωγή στη δουλειά σας, που είναι απλά πολύ καλή για να την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Ακόμα και τα πιο ψηλά σας όνειρα φαίνεται να ριζώνουν στην πραγματικότητα κάτω από αυτόν τον αστρικό χάρτη. Η προειδοποίηση σε όλο αυτό; Η κοινωνική σας ζωή θα μπορούσε να περάσει σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τις φιλοδοξίες σας. Απλά φροντίστε να διαθέτετε λίγο χρόνο για διασκέδαση. Θεωρήστε το μέρος του σχεδίου παραγωγικότητάς σας!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/03 Ξαφνικές επικοινωνίες – Ερωτικές διαθέσεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σαββατοκύριακο 19-20/03 Λέων

Αν η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να επωφεληθεί από λίγη δημιουργικότητα, είστε τυχεροί, Λέων. Η γοητευτική Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο, φέρνοντας μια πειραματική ατμόσφαιρα στις συνεργασίες σας. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την εφεύρεση νέων μορφών ικανοποίησης των ανθρώπων! Το να δουλέψετε πολύ σκληρά για να κερδίσετε την προσοχή κάποιου μπορεί να έχει υψηλό τίμημα, καθώς ο επαναστατικός Ουρανός έρχεται αντιμέτωπος με την Αφροδίτη.

300x300bΟι επιθυμίες σας αξίζουν το ίδιο – αν όχι περισσότερο- με τις επιθυμίες όλων των άλλων. Διατηρήστε τον εαυτό σας σε ισορροπία -και χωρίς δυσαρέσκεια- με το να μην κάνετε θυσίες. Δεν πειράζει να πείτε όχι ή να διαπραγματευτείτε έναν καλύτερο συμβιβασμό!

Την Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό και στον ένατο οίκο της περιπλάνησής σας. Περιηγηθείτε στα ταξιδιωτικά blogs και παρακολουθήστε τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, επειδή οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι η καλύτερη εποχή για μια απόδραση.

Ακόμα κι αν δεν προβλέπονται μεγάλες περιπέτειες στον ορίζοντα, μπορείτε να κάνετε κάποιες διαπολιτισμικές συνδέσεις πιο κοντά στο σπίτι σας. Μια πολλά υποσχόμενη συμμαχία ή μια επιχειρηματική συμφωνία θα μπορούσε να προκύψει από τη διεύρυνση των δικτύων σας. Κάτω από αυτόν τον αστρικό χάρτη, η αισιοδοξία σας θα σας πάει όσο μακριά σας επιτρέπει η φαντασία σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά  μελλούμενα και Οικονομικά

taro-zodia-76

Παρθένος

Η οργάνωση και ο καλλωπισμός βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας αυτό το Σαββατοκύριακο, χάρη στη θεσπέσια θέση της Αφροδίτης στον αποτελεσματικό έκτο οίκο σας. Πριν ξεκινήσετε μια “αποστολή αλλαγών”, ξεκαθαρίστε τον προϋπολογισμό και κάντε ακριβείς μετρήσεις των χώρων σας. Με τον Ουρανό να βρίσκεται αντιμέτωπος με την Αφροδίτη, πρέπει να ξέρετε αν αυτός ο vintage βελούδινος καναπές μπορεί πραγματικά να χωρέσει από την μπροστινή σας είσοδο πριν ξοδέψετε χρόνο και χρήμα για να τον μεταφέρετε στο σπίτι! Ενώ είστε γνωστοί για τα απαιτητικά γούστα σας, η υπομονή σας για τους ανθρώπους που δεν τα ακολουθούν θα είναι ελάχιστη έως μηδαμινή. Αλλά αν μοιράζεστε το χώρο με κάποιον, είναι δίκαιο να τους εμπλέξετε στην όλη διαδικασία.

Την Κυριακή, ο τολμηρός Ήλιος γλιστρά στον φλογερό Κριό και στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, δίνοντάς σας κορυφαίες σαγηνευτικές δυνάμεις μέχρι τις 19 Απριλίου. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, οι άνθρωποι θα έλκονται από εσάς όπως οι πεταλούδες από το φώς, οπότε σκεφτείτε ποιον θέλετε πραγματικά να παρασύρετε στον μαγευτικό ιστό του πόθου σας. Αν μια σημαντική σχέση έχει ακροβατήσει στα πρόθυρα της δέσμευσης, μπορεί σύντομα να την αναβαθμίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις