Ζώδια σαββατοκύριακο 19-20/10 Αφήσετε τον έλεγχο και ακολουθήσετε τη ροή

shutterstock_111492056-568-gallarge

Ζώδια σαββατοκύριακο 19-20/10 Α

Ζώδια Κριός

Η χαρά στο σπίτι είναι αυτό που απαιτεί το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στον τέταρτο οίκο σας: Μείνετε σπίτι, φτιάξτε τσάι και ακούστε μουσική ενώ κάνετε μπουγάδα. Παρόλο που θα νιώθετε εσωστρεφείς, καλέστε μερικούς καλούς φίλους να περάσουν μέσα στην ημέρα. Ειδικά όσους είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα έπιπλα του σαλονιού σας ή είναι καλοί με τα χρώματα.

Τα άστρα της Κυριακής σας ενθαρρύνουν να αφήσετε λίγο τον έλεγχο και να ακολουθήσετε τη ροή. Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους και πάρτε μια ανάσα. Αν έχετε πολύ ανήσυχη ενέργεια και δεν μπορείτε να διαλογιστείτε, βρείτε ένα περιβάλλον που σας χαλαρώνει και ακούστε τον εαυτό σας. Βγάλτε το σημειωματάριό σας ή μιλήστε σε κάποιον που εμπιστεύεστε. Δεν μπορείτε να το παρακάνετε όταν προσπαθείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας, Κριοί. Θέσεις, έτοιμοι, ανανεωθείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Τα άστρα του σαββατοκύριακου ζητούν περιπέτεια και διερεύνηση. Μια λέξη: Εκδρομή! Μπείτε στο αυτοκίνητο με φίλους και πηγαίνετε σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας ή σε ένα μέρος της πόλης που έχει κάτι ενδιαφέρον. Αλλά προσέξτε πόσες λεπτομέρειες μοιράζεστε. Η γλώσσα σας τρέχει το Σάββατο. Καλύτερα λοιπόν να παίξετε κάτι στο αυτοκίνητο αντί να κάνετε κουτσομπολιό. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τον ανταγωνισμό. Το να αποκαλύψετε προσωπικές πληροφορίες για το σασπέν,ς θα σας κάνει να μετανιώνετε μετά.

Έχετε ένα τεράστιο έργο να κάνετε; Η αλήθεια είναι ότι έχετε ήδη ένα καλό δίκτυο υποστήριξης. Και αυτή την Κυριακή, η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη για να εξελίξετε τους στόχους σας. Τουλάχιστον οι φίλοι, η οικογένεια ή το ταίρι σας, προσφέρουν την έμπνευση που σας χρειάζεται. Δείτε μερικά βίντεο στο YouTube για να πάρετε ιδέες και έμπνευση και ελέγξτε τι κάνουν οι «ανταγωνιστές» σας. Αν ανοίξετε τα μάτια και τα αυτιά σας, θα δείτε άφθονες επιλογές και θα νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν βρεθεί στο δρόμο σας.

taro-zodia-76

ζωδια Δίδυμοι

Η υπεύθυνη πολυτέλεια είναι το θέμα του σαββατοκύριακου: Η Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον αισθησιακό αλλά λογικό δεύτερο οίκο σας. Δώστε στον εαυτό σας υγιείς δόσεις διασκέδασης και μικρές γεύσεις πολυτέλειας. Επιλέξτε σχέδια αντί για απλό μανικιούρ, σταματήστε σε ένα μαγαζί που πουλάει το καλύτερο σνακ. Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα φθινοπωρινό κομμάτι, όπως ένα μπουφάν που μπορείτε να βάλετε πάνω από κάθε σύνολο. Θα είναι το ίδιο απολαυστικό με ψώνια πολλών χρημάτων – και δεν θα σας έχει μείνει και το χρέος.

Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει μια ευνοϊκή γωνία με τον εκδηλωτικό Ποσειδώνα: Αυτή θέτει τη σκηνή για περισσότερα οικονομικά ή επαγγελματικά κέρδη. Ετοιμάστε το βιογραφικό και τα διαδικτυακά προφίλ σας! Αν προσπαθείτε να δουλέψετε, κρατήστε την πόρτα σας κλειστή. Έτσι θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση τον πρότζεκτ που έχετε αναλάβει. Ακολουθήστε τους κανόνες, γιατί οι παρακάμψεις δεν θα σας βγουν σε καλό πιθανότατα. Και μην αγχώνεστε: Οι άλλοι θα προσέξουν την προσπάθειά σας.

xartomanteia

ζώδια Καρκίνος

Είστε στο στοιχείο σας το σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας που σας βγάζει από το καβούκι σας. Μην περιμένετε να τους άλλους να προλάβουν! Πριν πιουν την πρώτη γουλιά καφέ, έχετε ήδη κάνει μπάνιο από το πρωινό τρέξιμο και δουλεύετε σε κάποιο πρότζεκτ. Αλλά μόλις σηκωθεί ο υπόλοιπος κόσμος, θα είστε σε κοινωνική διάθεση. Πετάξτε από παρέα σε παρέα χωρίς να δεσμευτείτε από σχέδια. Πρέπει να νιώθετε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε.

Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει γωνία με τον δεκτικό Ποσειδώνα. Σχετικά με έναν μεγάλο στόχο σας, βάζει τα άστρα στη δική σας γωνία. Το πρώτο μέρος της ημέρας, κάντε τα απαραίτητα βήματα για να μεταμορφώσετε μια ιδέα σε κάτι απτό. Ένα μεγάλο ρίσκο μπορεί να αποτύχει, αλλά ένα υπολογισμένο ρίσκο μπορεί να σας πάει πολύ μπροστά. Αργότερα κάντε κράτηση για δείπνο και γιορτάστε τη σκληρή δουλειά σας, με τον τρόπο που λατρεύει το ζώδιό σας: Με ένα πολυτελές γεύμα και ένα μπουκάλι κρασί.

Ζωδια σαββατοκύριακο 19-20/10 Α

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Λέων

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και στον αποκαταστατικό δωδέκατο οίκο σας, θα χρειαστείτε ξεκούραση αυτό το σαββατοκύριακο. Πηγαίνετε για σπα ή μουλιάστε στην μπανιέρα σας ενώ ακούτε χαλαρωτική μουσική. Αν έχετε πολλές ανησυχίες, αυτό το Σάββατο είναι ιδανικό για να τακτοποιήσετε τα μικρά πράγματα. Γεμίστε μια τεράστια κούπα με το αγαπημένο σας ρόφημα και φτιάξτε τη λίστα σας. Έπειτα φτιάξτε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για να ολοκληρώσετε αυτές τις δουλειές. Μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένα πράγματα μέσα στην ημέρα, γι’ αυτό μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας προσπαθώντας να κάνετε τα πάντα. Αν χρειαστεί, ζητήστε υποστήριξη. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από παντού, αν το ζητήσετε.

Η σύνδεση Σελήνης – Ποσειδώνα της Κυριακής, ρίχνει ακόμα περισσότερο τον ρυθμό σας. Μην αποθαρρυνθείτε από τα βαριά συναισθήματα που μπορεί να αναδυθούν το πρωί. Μέχρι το απόγευμα, το σύμπαν θα σας στείλει σημάδια που θα δείχνουν ότι βαδίζετε στον σωστό δρόμο. Μια βοηθητική γυναίκα θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο σε αυτό που εκτυλίσσεται. Περάστε το βράδυ της Κυριακής με τους αγαπημένους σας ή στην άνεση του σπιτιού σας.

Ζώδια σαββατοκύριακο 19-20/10 Α

ζώδια Παρθένος

Βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε, Παρθένοι! Η Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας όλο το σαββατοκύριακο: Δείτε τι νέο μπορείτε να κάνετε – και μην διστάσετε επειδή δεν ξέρετε κάποιον εκεί. Μπορεί να ανακαλύψετε μια τοπική ομάδα που δουλεύει για κάτι σημαντικό και θα σας εμπνεύσει. Αν ψάχνετε τον έρωτα, κάντε κάτι χαλαρό ή καλλιτεχνικό και θα λάμψει η καλύτερη πλευρά σας. Σε σχέση; Ζητήστε από το ταίρι σας να βγείτε με την παρέα σας, οργανώστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τους φίλους και των δυο σας.

Την Κυριακή, η σχέση με έναν φίλο σας μπορεί να μετατραπεί σε συνεργασία. Ανάλογα με το πόσο ενθουσιασμένοι είστε και οι δυο με μια καινοτόμα ιδέα, μην εκπλαγείτε αν θέλουν κι άλλοι να συμμετέχουν στη δράση. Μιλώντας για δράση, ένας φίλος μπορεί να κάνει μια γρήγορη παράκαμψη στην ερωτική ζώνη πριν τελειώσει το σαββατοκύριακο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65