Ζώδια σαββατοκύριακο 19-20/10 Κάποιος θα σας αποκαλύψει τα συναισθήματά του

evdomadiaies-313-62-zvdia

Ζώδια σαββατοκύριακο 19-20/10 Β

Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσετε τη δουλειά στο γραφείο το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον δέκατο οίκο σας της επιτυχίας και φέρνει στο επίκεντρο θέματα καριέρα. Ενώ πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε χαλαρωτικά διαλείμματα, ίσως θέλετε να προχωρήσετε στη δουλειά σας αφιερώνοντας μερικές ώρες σε ένα υποσχόμενο πρότζεκτ. Σχεδιάστε στρατηγικά την κοινωνικοποίησή σας. Επιλέξτε εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές γνωριμίες. Τα φιλόδοξα άστρα του Σαββάτου αυξάνουν την αυτοπεποίθηση σας, για να βουτήξετε και πάλι σε μια δύσκολη προσπάθεια.

Φροντίστε τις λεπτομέρειες: Βεβαιωθείτε ότι κάθε καθήκον που έχετε βάλει στη λίστα σας, εξυπηρετεί το μεγάλο σας όραμα. Αν στο τραπέζι έχουν πέσει κουβέντες για χρήματα, θα βγείτε κερδισμένοι. Να είστε ευθείς γι’ αυτά που θέλετε να βγάζετε (ή να ξοδεύετε) και μην διαπραγματευτείτε πέρα από αυτά που έχετε αποφασίσει ότι θέλετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός

Αυτό το σαββατοκύριακο κλείστε την εφαρμογή «Χάρτες» και αφήστε τον αυθορμητισμό να σας οδηγήσει. Το αδόμητο παιχνίδι τροφοδοτεί την ψυχή σας! Με τη Σελήνη στον Καρκίνο να επηρεάζει τη ζώνη των ταξιδιών σας, εξερευνήστε νέες περιοχές. Και ενώ είστε έξω, μιλήστε με αγνώστους. Μπορεί να νιώσετε σύνδεση με κάποιον από διαφορετικό υπόβαθρο ή προέλευση. Είτε είναι ρομαντική ή πλατωνική σύνδεση, θα βρείτε τις διαφορές σας πολύ ελκυστικές.

Την Κυριακή ορκιστείτε ότι θα περάσετε καλά, ανεξαρτήτως του φόρτου δουλειάς που έχετε για την επόμενη εβδομάδα. Μια θετική στάση είναι εξαιρετικά πιασάρικη – και σας κάνει μαγνήτες αισιόδοξων ανθρώπων που σκέφτονται σαν εσάς. Επιπλέον, κάποιο σέξι ή χαρισματικό άτομο με επιρροή, μπορεί να γοητευτεί από την μεταδοτική ενέργειά σας. Η παγίδα: Θα πρέπει να κόψετε για λίγο ταχύτητα, ώστε να μπορέσετε να ξαναφουντώσετε τη φλόγα.

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο ζητά ατομικότητα. Κλείστε τις κουρτίνες και κρεμάστε το ταμπελάκι «Μην ενοχλείτε». Μπορεί να έχετε κάποιον φιλοξενούμενο ή απλώς να μείνετε σπίτι μόνοι και να μιλήσετε με φίλους που ζουν μακριά. Όταν βγείτε όμως, ετοιμαστείτε: Η ατμόσφαιρα σπινθηρίζει από ερωτική ενέργεια. Αυτό το Σάββατο μπορεί να σας μείνει αξέχαστο. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και ξεκινήστε συζήτηση με έναν ενδιαφέροντα άγνωστο.

Ο θυελλώδης χάρτης των άστρων της Κυριακής, μπορεί να φέρει μερικά μαύρα σύννεφα πάνω απ’ το κεφάλι σας. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να δείχνει χαρούμενος αν νιώθετε καταθλιπτικά. Αλλά δεν χρειάζεται να κολλήσετε και στη ζώνη του αρνητισμού. Γράψτε στο σημειωματάριό σας, δείτε ένα βίντεο αυτοβοήθειας ή περάστε χρόνο με έναν υποστηρικτικό φίλο που μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση.

Ζώδια σαββατοκύριακο 19-20/10 Β

ζώδια Αιγόκερως

Η Σελήνη του σαββατοκύριακου στον Καρκίνο, φέρνει στο επίκεντρο τις σχέσεις. Περάστε χρόνο με μια ξεχωριστή ψυχή – το υποστηρικτικό άτομο που πάντα μένει πίσω. Είναι ώρα να του επιστρέψετε τη χάρη και να το βοηθήσετε. Αναζητάτε τον έρωτα; Μια ελκυστική αντίθεση μπορεί να σας αιχμαλωτίσει το βράδυ του Σαββάτου, γι’ αυτό μην βιάζεστε να διώχνετε τους άλλους. Όποια κι αν είναι η κατάστασή σας, βάλτε περισσότερη δημιουργικότητα και ερωτική φαντασία στα βραδινά σας σχέδια.

chartomantia-098

Καθώς προσπαθούσατε να σημειώσετε πρόοδο, οι άλλοι δοκίμαζαν την υπομονή σας με τη συμπεριφορά τους. Αλλά αυτή την Κυριακή, μπορεί να σας πλησιάσουν οι άλλοι για συνεργασία. Ο κατάλληλος τρόπος για να δοκιμάσετε τη συνεργασία σας, θα είναι να δουλέψετε παρέα σε ένα μικρό πρότζεκτ. Έτσι θα δείτε αν έχετε την προοπτική για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

Ζώδια σαββατοκύριακο 19-20/10 Β

ζώδια Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο του σαββατοκύριακου, στήνει το σκηνικό για μια μεγάλη αποστολή καθαριότητας. Ξεκαθαρίστε, αρχειοθετήστε, οργανώστε – και πάνω απ’ όλα εξαγνίστε. Κάθε παρόρμηση για ψώνια που μπορεί να είχατε, τώρα νιώθετε ότι σας βαραίνει. Ξεκαθαρίστε την ντουλάπα σας. Μπορεί να βρείτε ξεχασμένα ή κρυμμένα χρήματα σε κάποιο μέρος ή ένα ανεκτίμητο ενθύμιο!

Αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο του Σαββάτου για να κάνετε τις δουλειές σας και να οργανώσετε μέρη του σπιτιού σας. Μόλις τελειώσετε όλα αυτά, θα νιώθετε πολύ πιο ελαφριοί και ελεύθεροι να παίξετε. Βάλτε λίγη κίνηση στο σαββατοκύριακό σας. Κάντε μια μεγάλη βόλτα με έναν φίλο ή δοκιμάστε μια νέα άσκηση με βάση τον χορό.

taro-6-9

ζωδια Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και στον πέμπτο οίκο σας, θα τραβάτε την προσοχή όπου κι αν πάτε αυτό το σαββατοκύριακο. Διασκεδάστε τους άλλους με τις ιστορίες σας. Επιλέξτε ένα σχέδιο, που παράλληλα θα φέρει περιπέτεια και αξιοπιστία στο όνομά σας. Ερωτικά, είστε πρόθυμοι να πάρετε ρίσκα και να ζήσετε τη ζωή σύμφωνα με τους δικούς σας κανόνες. Αυτό μπορεί να φέρει συναρπαστικά αποτελέσματα. Κάποιος που ήταν μόνο φίλος, μπορεί να σας αποκαλύψει τα συναισθήματά του… Είτε μπορεί να νιώθετε εσείς ότι αρχίζει να σας αρέσει κάποιος. Φλερτάρετε – αλλά μάθετε λίγα πράγματα για τη ζωή αυτού του ατόμου πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

Σε σχέση; Είναι καταπληκτικό να είστε οι καλύτεροι φίλοι με το ταίρι σας, αλλά χρειάζεστε και ρομαντισμό. Κάντε κάτι που θα κάνει τον δεσμό σας λίγο πιο ξεχωριστό. Η γλυκιά γωνία της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα μπορεί να εμπνεύσει μια αλλαγή στο στυλ σας. Περάστε μια βόλτα απ’ τα καταστήματα ή κλείστε ραντεβού για το νέο, μοντέρνο κούρεμα που σκεφτόσασταν. Το να δείχνετε καλά σήμερα, σημαίνει ότι νιώθετε καλά. Και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia