Ζώδια σαββατοκύριακο 21-22/03 Ο τρόπος που σας καθοδηγεί η αγάπη

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Ζώδια σαββατοκύριακο 21-22/03 Α

Ζώδια Κριός

Ο εσωτερικός σας κύκλος θα γίνει η νέα σας προτεραιότητα, ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο. Ο διδάσκαλος Κρόνος εγκαταλείπει τη γωνιά της σταδιοδρομίας σας μετά από τρία χρόνια. Θα διαμένει στον Υδροχόο και τον ενδέκατο οίκο σας της κοινότητας, μέχρι την 1η Ιουλίου.

Πρόκειται για μια τρίμηνη προεπισκόπηση, του επόμενου τριετούς κύκλου του Κρόνου: Από 17 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Μαρτίου 2023. Τώρα θα ενώσετε τις δυνάμεις σας με πιστούς συμμάχους, που θα βοηθήσουν να ζήσετε μερικά από τα πιο τρελά όνειρά σας!

zodia-taro-45

Ίσως σας τρομάζει και παράλληλα σας συναρπάζει η ιδέα, αλλά δεν θα πιστεύετε πού θα σας ταξιδέψει… Και τους ανθρώπους που θα συναντήσετε επίσης, δεδομένου ότι αυτός ο κύκλος του Κρόνου μπορεί να βοηθήσει να βρείτε πού πραγματικά ανήκετε!

Πείτε όχι στη μνησικακία αυτή την Κυριακή: Μια θεραπευτική σύνδεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, σας βοηθά να απελευθερώσετε τη δυσαρέσκεια Αν η συγχώρεση εξακολουθεί να σας φαίνεται κάτι ασύλληπτο, βάλτε το ως πρόκληση στον εαυτό σας να σταματήσει να θυμώνει γι’ αυτό. Αλλάξτε συζήτηση και εστιάστε την προσοχή σας σε πιο θετικά πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Ταύρος

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να θέσετε στόχους! Από το Σάββατο, ο Κρόνος μετακινείται στον Υδροχόο και στον δέκατο οίκο σας της επαγγελματικής επιτυχίας. Η περίοδος μέχρι την 1η Ιουλίου αποτελεί προεπισκόπηση ενός μεγαλύτερου κύκλου, που εκτείνεται από τις 17 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Μαρτίου 2023. Βιώσατε τρία χρόνια προσωπικής ανάπτυξης, ενόσω ο Κρόνος ήταν στον Αιγόκερω και τον επεκτατικό σας ένατο οίκο. Τώρα είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε τη σκληρά κερδισμένη σοφία σας, σε έναν ωφέλιμο νέο ρόλο. Στοχεύστε ψηλά και ετοιμαστείτε για να ανεβείτε!

Την Κυριακή αποφύγετε τους ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε ένοχοι ή εξουθενωμένοι. Δεν είστε υποχρεωμένοι να τους δεχτείτε, ειδικά εάν σας εξαντλήσουν με τις απαιτήσεις τους ή τα συνεχόμενα παράπονα. Συνδεθείτε με ανθρώπους που θα σας κάνουν να νιώσετε καλά. Προτιμήστε μια συνεδρία γιόγκα ή ένα μάθημα χαλάρωσης – ή και τα δύο!

zwdia-tarw-zodia-19

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε την προσωπική ανάπτυξή σας, Δίδυμοι; Το Σάββατο, ο προπονητής της ζωής Κρόνος, μπαίνει στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας της επέκτασης. Είναι μια τρίμηνη περίοδος προεπισκόπησης μέχρι την 1η Ιουλίου, καθώς ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου για παραμονή έως τις 7 Μαρτίου 2023.

Αλλά τώρα θα γίνετε πιο ορατοί στον κόσμο. Θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε κάτι που βρίσκουν ενδιαφέρον πολλοί άνθρωποι, να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση ή να αναπτύξετε αυτή που έχετε ήδη. Επίσης, να επιστρέψετε στο σχολείο ή να παρακολουθήσετε έναν κύκλο διαλέξεων. Και δεδομένου ότι ο ένατος οίκος αφορά την εκπαίδευση, μπορεί να αποκτήσετε μια νέα πιστοποίηση!

Ζώδια σαββατοκύριακο 21-22/03 Α

Αν την Κυριακή θεωρήσετε ότι κάποιος είναι δυσαρεστημένος μαζί σας, μην το αφήνετε να παραμείνει έτσι. Αντιμετωπίστε το δυναμικά και ζητήστε μια εποικοδομητική κριτική. Να είστε προετοιμασμένοι, Δίδυμοι: Μπορεί να λάβετε μια σκληρή κριτική – αλλά υπάρχει ακόμα αρκετό περιθώριο βελτίωσης. Είναι πολύ καλύτερα να γνωρίζετε πού κάνετε λάθος, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε προς τη σωστή κατεύθυνση.

taro-6-9

Καρκίνος

Τα τελευταία τρία χρόνια πήρατε μερικά σημαντικά μαθήματα σχετικά με τις σχέσεις. Γι’ αυτό φρόντισε η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω. Αλλά από το Σάββατο ο αυστηρός πλανήτης θα διαμένει στον Υδροχόο και τον έντονο όγδοο οίκο σας, μέχρι την 1η Ιουλίου. Πρόκειται για μια πρόγευση της επίσκεψής του εδώ, από 17 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Μαρτίου 2023. Χρήματα, δύναμη και πάθος: Θα αντιμετωπίσετε αυτά τα εξαιρετικά θέματα τώρα, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά και για ευχαρίστηση.

Δώστε προσοχή και θα βγείτε από αυτό τον κύκλο πολύ πιο πλούσιοι, τόσο από άποψη χρημάτων όσο και στις διαπροσωπικές συνδέσεις! Το πιο δύσκολο κομμάτι για εσάς, Καρκίνε, μπορεί να είναι ο τρόπος που σας καθοδηγεί η αγάπη. Με αργό και σταθερό ρυθμό, θα κερδίσετε αυτό τον αγώνα.

Ζώδια σαββατοκύριακο 21-22/03 Α

Την Κυριακή, μην κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο όπως η στρουθοκάμηλος. Μια θεραπευτική σύνδεση Σελήνης – Ποσειδώνα, προετοιμάζει τη σκηνή για μια εξομολόγηση από καρδιάς. Αλλά μην υποτιμάτε τη σημασία της επιλογής του σωστού χρόνου και τόπου. Βρείτε έναν ιδιωτικό χώρο – ή κάποιον που είναι τόσο θορυβώδης, που κανείς δεν θα μπορεί να ακούσει τη συνομιλία σας!

tarw-taro-xartomanteia

Λέων

Αντίο μοναξιά! Από το Σάββατο ο σοφός και ώριμος Κρόνος σταθμεύει στον Υδροχόο και τον έβδομο οίκο σας των δεσμεύσεων, μέχρι την 1η Ιουλίου. Είτε είστε μόνοι ή δεσμευμένοι, θα λειτουργήσετε σε ένα δυναμικό δίδυμο για τα επόμενα τρία χρόνια: Ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Υδροχόο, από 17 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Μαρτίου 2023. Αν είστε αδέσμευτοι, ένας ιδιαίτερος και σοβαρός χαρακτήρας μπορεί να εισέλθει σύντομα στον κόσμο σας. Και θα διαπραγματευτείτε με χαρά την μέχρι τώρα ανεξαρτησία σας, για τις χαρές (και τις προκλήσεις) της συντροφικότητας. Έχετε βρει ήδη το ιδανικό ταίρι; Η σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί σε πιο σοβαρή: Ίσως να επεκταθεί σε επαγγελματική συνεργασία ή να ξεκινήσετε την οικογένειά σας.

Την Κυριακή δεν θα σας αρκούν οι γυμνασμένοι κοιλιακοί ή ένα όμορφο πρόσωπο. Με τη Σελήνη να συναντά τον Ποσειδώνα, η λαγνεία δεν θα διαρκέσει χωρίς συναισθηματική βάση για να την στηρίξει. Είστε σε σχέση; Η δυσαρέσκεια μπορεί να σκοτώσει τον ρομαντισμό, γι’ αυτό μιλήστε για τις ανάγκες σας. Εάν έχετε βαρεθεί να μαζεύετε την ακαταστασία του άλλου ή θα θέλατε περισσότερο χρόνο για τους δυο σας, σταματήστε τους υπαινιγμούς και ζητήστε το ευθέως.

μελλοντολόγος

Ζώδια Παρθένος

Το Σάββατο, ο προσωπικός διδάσκαλος Κρόνος περνά στον Υδροχόο και στη ζώνη σας της ευεξίας μέχρι την 1η Ιουλίου. Αρχίστε να φέρεστε στο σώμα σας, όπως αρμόζει στο ναό και το εξαιρετικό δημιούργημα που είναι. Ο Παρθένοι που είναι πρόθυμοι να ριχτούν στη σκληρή δουλειά και τη γυμναστική, μπορούν να φτάσουν στην καλύτερη φόρμα της ζωής τους τα επόμενα τρία χρόνια: Ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Υδροχόο, από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 7 Μαρτίου 2023.

Ζώδια σαββατοκύριακο 21-22/03 Α

Αλλά δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μόνο με συνεχή προπόνηση θα χτίσετε το σώμα που επιθυμείτε! Αυτή η μετάβαση μπορεί να φέρει και αλλαγή σταδιοδρομίας. Επιστροφή στην εκπαίδευση ή παρακολούθηση μαθημάτων στο διαδίκτυο θα ήταν καλή κίνηση… Ειδικά αν χρειάζεστε κάποιες επιπλέον γνώσεις για τη δουλειά σας.

Μια δύσκολη σχέση μπορεί να βρει το δρόμο της την Κυριακή, χάρη σε μια συνάντηση της συναισθηματικής Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Αυτή η σύμπραξη θα σας βοηθήσει να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Αντί να ρίχνετε το φταίξιμο ο ένας στον άλλο, προσπαθήστε να αναγνωρίσετε και να εκφράσετε τις δικές σας προσδοκίες και απαιτήσεις. Βάλτε σε λειτουργία ένα σχέδιο, όπου ο καθένας σας θα συμβάλλει με αυτά που είναι αντιστοίχως ισχυρός. Ο διαχωρισμός των καθηκόντων μπορεί να φαίνεται καλός θεωρητικά, αλλά δεν μεταφράζεται πάντα στον ρεαλιστικό κόσμο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia