Ζώδια Σαββατοκύριακο 21-22/10 – Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στον ωκεανό των συναισθημάτων σας

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 21-22/10 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 21-22/10 Κριός .

Μήπως χρειάζεται να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση για τα χρήματα; Η γοητευτική Αφροδίτη στη γωνιά της καριέρας σας θα ευθυγραμμιστεί γλυκά με τον επεκτατικό Δία στον οικονομικό σας τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο, παρέχοντας κοσμικό άνεμο στα πανιά σας.

Αν πρέπει να δώσετε μια ειδική προσφορά ή να στείλετε μήνυμα σε μια νέα επαφή, απλά κάντε το. Με την Αφροδίτη τόσο καλά τοποθετημένη στον χάρτη σας, θα έχετε τη δύναμη να γοητεύσετε τον καθένα.

zodia-taro-45

Χάρη στην ευνοϊκή θέση του Δία, θα είστε απολαυστικά ατρόμητοι. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν εμπόδια, εσείς αισθάνεστε ευκαιρίες! Την Κυριακή, ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής εισέρχεται στον οικείο όγδοο οίκο σας μέχρι τις 10 Νοεμβρίου. Λαχταράτε μια πιο στενή σύνδεση, Κριέ; Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, το δέσιμο με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας ανθρώπους γίνεται ύψιστη προτεραιότητα.

Μπορεί να αποφασίσετε να πάτε μια ανθισμένη σχέση στο επόμενο επίπεδο, είτε εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να κάνετε μια αναγκαία συζήτηση από καρδιάς. Και να είστε ειλικρινείς: Θα μπορούσατε να αποχωριστείτε κάποιες ανούσιες συναναστροφές για να αφήσετε περισσότερο χώρο σε εκείνους που έχουν μεγαλύτερη σημασία;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταύρος

Όλες οι απαντήσεις που αναζητάτε βρίσκονται εκεί έξω! Αλλά αν ψάχνετε μόνο σε μια μικρή περιοχή, μπορεί να μην τις βρείτε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η χαριτωμένη Αφροδίτη αιωρείται στον παγκόσμιο ένατο οίκο σας και σχηματίζει ένα τέλειο αρμονικό τρίγωνο με τον απεριόριστο Δία στο ζώδιό σας. Διευρύνετε το σκόπευτρό σας, διευρύνετε τις παραμέτρους της αναζήτησής σας, σκεφτείτε πολύ έξω από τα συνηθισμένα! Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κυριολεκτικά ταξίδια ή μεταφορικά – δηλαδή, αυτά που βρίσκονται στο πνευματικό ή ψηφιακό σύμπαν.

Από την Κυριακή, ο εκφραστικός Ερμής επισκέπτεται τη ζώνη των συνεργασιών σας και σας βοηθάει να εξομαλύνετε τις όποιες δυσκολίες στις πιο στενές σας σχέσεις. Αφήστε στην άκρη το πείσμα σας για χάρη του συμβιβασμού. Με τη σειρά του, ο σύντροφός σας θα είναι πιθανότατα πιο ανοιχτός στο να σας δείξει τον ίδιο σεβασμό. Κάντε έναν απολογισμό και των άλλων σας σχέσεων: Αν μια φιλία έχει περισσότερο δώσει παρά λάβει τελευταία (ή το αντίστροφο), αρχίστε να αποκαθιστάτε την ισορροπία από τώρα μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

chartomantia-098

Ζώδια Σαββατοκύριακο 21-22/10 Δίδυμοι

Τα άστρα αυτού του Σαββατοκύριακου μπορεί να σας βοηθήσουν να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Κρατάτε τα πράγματα ανάλαφρα με την έντονη αίσθηση του χιούμορ σας, αλλά αν αναζητάτε οικειότητα, πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι λίγο πιο ευάλωτος. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η θερμή Αφροδίτη και ο τυχερός Δίας ευθυγραμμίζονται στους πιο ευαίσθητους οίκους σας, θα νιώσετε υποστήριξη στο να κάνετε ένα μεγάλο βήμα. Διαλέξτε το τέλειο σκηνικό, είτε αυτό είναι ένα ήσυχο γωνιακό καφέ είτε το τραπέζι της κουζίνας σας. Και μιλώντας γι’ αυτό το τραπέζι, ήρθε η ώρα να οργανωθείτε, Δίδυμε.

Με τον κυβερνήτη σας, τον έξυπνο Ερμή, στον τομέα της ευεξίας και της διαχείρισής σας από την Κυριακή μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, θα έχετε αρκετή δυναμική για αυτή την αποστολή αποτελεσματικότητας. Οργανώστε το ημερολόγιό σας, ενώ το κάνετε. Δεν θα ήταν ωραίο να κατασταλάξετε σε κάτι συγκεκριμένο για αλλαγή; Η ιδέα μιας δομημένης ρουτίνας μπορεί να ακούγεται βαρετή, αλλά υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν για τη σταθερότητα που προσφέρει. Προγραμματίστε σημαντικά πράγματα, όπως η άσκηση, η προμήθεια των τροφίμων, το καθάρισμα του σπιτιού και η ξεκούραση, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερο τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Καρκίνος

Ενώ θέλετε να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση (γιατί μπορεί να μην έχετε δεύτερη ευκαιρία), να θυμάστε ότι τα φαινόμενα μπορεί να απατούν. Ο έρωτας είναι σίγουρα στην ατμόσφαιρα σήμερα, καθώς ο σίγουρος Δίας στον οίκο των σχέσεών σας συναντιέται με τον ίδιο τον πλανήτη του έρωτα, την εξαίρετη Αφροδίτη. Αλλά μήπως κρατάτε τον εαυτό σας πίσω έχοντας εμμονή με την εμφάνισή σας και δεν εμπιστεύεστε αρκετά την αξιολάτρευτα ζωηρή προσωπικότητά σας; Δείτε και μόνοι σας τι συμβαίνει όταν κάνετε οπτική επαφή με αυτό το άτομο και επιδιώξτε μια πιο ουσιαστική συζήτηση.

Την Κυριακή, ο φλύαρος Ερμής ξεκινά μια παραμονή διάρκειας τριών εβδομάδων στον Σκορπιό και τον δραματικό πέμπτο οίκο σας, βγάζοντάς σας από το καβούκι σας και φέρνοντάς σας στο προσκήνιο. Δεν νιώθετε πάντα άνετα να σας παρατηρούν, αλλά αυτό δεν σας κάνει λιγότερο δυναμικούς για να σας βλέπουν. Εκφράστε τις απόψεις σας με ειλικρίνεια και βεβαιωθείτε ότι το όνομά σας είναι σφραγισμένο σε όλες τις λαμπρές ιδέες σας. Έχετε ολοκληρώσει μια δουλειά για την οποία είστε περήφανοι; Ξεκινήστε μια καμπάνια για να το διαδώσετε. Η αυτοπεποίθησή σας θα μπορούσε να σας προσδώσει έναν ηγετικό ρόλο στη δουλειά -ή ίσως έναν ρόλο-κλειδί σε μια καλλιτεχνική ή δημιουργική προσπάθεια.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 21-22/10 Λέων

Οι ευκαιρίες καριέρας αφθονούν, αλλά μην μετατραπείτε στον εργασιομανή εαυτό σας, Λέων! Ο επεκτατικός Δίας αναθερμαίνει τα πράγματα στην επαγγελματική σας γωνιά από τον Μάιο, όμως αυτό το Σαββατοκύριακο, ο χαρούμενος πλανήτης ευθυγραμμίζεται με την ισορροπημένη Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο της αυτοφροντίδας σας. Είτε το αισθάνεστε είτε όχι, η πολλή δουλειά θα καταπονήσει τον οργανισμό σας και χρειάζεστε μια υγιή διέξοδο. Αλλά αντί να κάνετε την ίδια συνηθισμένη σας προπόνηση, αναμείξτε την με πιο διασκεδαστικές και προκλητικές ρουτίνες -ίσως ένα μάθημα χορού υψηλής ενέργειας ή power yoga.

Την Κυριακή, ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και τον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας μέχρι τις 10 Νοεμβρίου. Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στον ωκεανό των συναισθημάτων σας. Δώστε προτεραιότητα στο χρόνο που περνάτε με τον εσωτερικό σας κύκλο κατά τη διάρκεια αυτής της ευαίσθητης φάσης. Θα βρείτε την παρέα τους τόσο παρηγορητική όσο και αναζωογονητική τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Φτιάξτε μια φωλιά με μερικά μαξιλάρια και μια ζεστή κουβέρτα. Το σπίτι σας μπορεί να γίνει το πιο ελκυστικό σημείο συγκέντρωσης τώρα. Οργανώστε δείπνα και χαλαρές βραδιές για επιτραπέζια και ταινίες!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

κρυσταλλομαντεία

Παρθένος

Ο έρωτας και η περιπέτεια είναι τα θέματα που απασχολούν το Σαββατοκύριακό σας, χάρη στη ρόδινη συγχώνευση του επεκτατικού Δία στη ζώνη των ταξιδιών σας και της φλογερής Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Έχετε ερωτευτεί κάποιον κρυφά; Πού θα σας οδηγήσει αυτό; Εκτός αυτού, Παρθένε. Ακόμα κι αν η έλξη δεν είναι εντελώς αμοιβαία, τουλάχιστον θα το ξέρετε και θα μπορείτε να προχωρήσετε σε κάποιον που θα ανταποδώσει τα συναισθήματά σας. Αν έχετε ή σκέφτεστε να κάνετε σχέση εξ αποστάσεως, ώρα να γεφυρώσετε την απόσταση ανάμεσά σας. Από την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας, ο φλύαρος Ερμής περνάει από τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας και της συνεργασίας σας, μετατρέποντάς σας στον πιο επικοινωνιακό εαυτό σας μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

Είτε καθοδηγείτε την ομάδα σας σε μια περιοδεία πολιτιστικών δραστηριοτήτων είτε κάνετε τα μαγικά σας ως προς τις διασυνδέσεις σας, θα έχετε ατελείωτο χάρισμα. Αν αγωνίζεστε να φέρετε εις πέρας έναν στόχο, αξιοποιήστε τη δύναμη της συνεργασίας. Ενώ το κάνετε αυτό, βελτιώστε τις μεταφορές σας. Ενημερώστε το μεταφορικό σας μέσο (ή οργανώστε μια κοινή διαδρομή) και επενδύστε σε μια ψηφιακή συσκευή για να κάνετε τις μετακινήσεις σας πιο ευχάριστες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988