Ζώδια Σαββατοκύριακο 22-23/04 – Κέρδη από πρόσφατα λάθη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 22-23/04 Α’.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 22-23/04 Κριός .

Μερικές φορές τα σπουδαιότερα μαθήματα δεν προέρχονται από τις επιτυχίες σας αλλά από τα λάθη σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό δεν είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να ακούσει ένας Κριός, αλλά είστε άνθρωποι, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αναπόφευκτο ότι θα κάνετε και σφάλματα στην πορεία σας.

Με τη Σελήνη στους ελεύθερα σκεπτόμενους Διδύμους όλο το Σαββατοκύριακο, δείτε τι πολύτιμη διδασκαλία μπορεί να αποκομίσετε από ένα πρόσφατο λάθος. Ίσως χρειαστεί να δείξετε ταπεινότητα, αλλά η επαναστατική διορατικότητα που θα αποκτήσετε θα αξίζει τη διαδικασία.

zodia-taro-45

Αν τα έσοδά σας είναι μειωμένα αυτό το διάστημα, λάβετε μια προληπτική στάση για να διορθώσετε τα οικονομικά σας κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου πλήρους Σαββατοκύριακου με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία.

Ζητήστε από έναν έμπειρο φίλο ή σύμβουλο να σας βοηθήσει να καταρτίσετε έναν προϋπολογισμό για το υπόλοιπο της χρονιάς (ή τουλάχιστον για το καλοκαίρι). Υπάρχουν ορισμένοι τομείς στους οποίους η σπατάλη έχει εξαντλήσει τα αποθέματά σας; Περιορίστε αυτά τα υπερβολικά έξοδα και θα επανέλθετε στη σωστή πορεία σε χρόνο μηδέν!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταύρος

Είναι δύσκολο να εκτιμήσετε το επίπεδο ενθουσιασμού σας αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους συναντά ένα εμπόδιο στον ρεαλιστικό δεύτερο οίκο σας. Πάρτε λίγο παραπάνω χρόνο για να σκεφτείτε πραγματικά την επόμενη κίνησή σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε ξεκαθαρίσει εντελώς ένα θέμα, ωστόσο μια τελευταία ανασκόπηση μπορεί να αποκαλύψει πού στην πραγματικότητα έχετε παραβλέψει μια σημαντική λεπτομέρεια.

Αν το ελέγξετε ξανά και εξακολουθείτε να μην βλέπετε τίποτα, ζητήστε από ένα ενημερωμένο άτομο να ρίξει μια τελευταία ματιά. Καλύτερα να είστε σίγουροι παρά να το μετανιώσετε στη συνέχεια! Η επικοινωνίες σας θα μπορούσαν εύκολα να πάνε στραβά αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Ερμή να είναι επίσημα ανάδρομος στο ζώδιό σας από τις 21 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου. Διαλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας, ακόμη και όταν βρίσκεστε με τους φίλους σας για καφέ. Ακόμα και οι πιο αθώες δηλώσεις σας μπορεί να βγουν από το πλαίσιο και να παρερμηνευτούν, και το να τις ξεκαθαρίσετε μπορεί να πάρει αρκετό καιρό!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Σαββατοκύριακο 22-23/04 Δίδυμοι

Έχετε τον λόγο, Δίδυμε, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας για όλο το Σαββατοκύριακο. Αλλά για να έχετε το μέγιστο αντίκτυπο, μεταφέρετε το μήνυμά σας με μια αίσθηση μελετημένης επιτηδευμένης σκοπιμότητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποδυναμώσετε αυτά που έχετε να πείτε. Αλλά σκεφτείτε πώς θα ακουστούν σε άτομα που είναι καινούργια στο θέμα ή που μπορεί να μην έχουν την πλήρη εικόνα για το πώς καταλήξατε στο συμπέρασμά σας. Το να μοιραστείτε το “γιατί” πίσω από το συναίσθημά σας μπορεί να είναι ένα σπουδαίο εργαλείο μετάφρασης.

Επιπλέον, με τον ανάδρομο Ερμή στον σκοτεινό δωδέκατο οίκο σας, ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο να συγκεντρώσετε υποστήριξη για μια αποστολή. Αντί να σπαταλάτε την ενέργειά σας, μήπως θα μπορούσατε να κάνετε ένα διάλειμμα; Μια μικρή ανάπαυλα από αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να αποκτήσετε κάποια νέα προοπτική για την κατάσταση. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε έναν υπέροχο προορισμό, σίγουρα θα μπορούσατε να κανονίσετε κάτι διασκεδαστικό για το Σαββατοκύριακο!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε επισης : Το αποτελεσμα του συνδυασμου του ζωδιου με τον ωροσκοπο για ολα τα ζωδια

Καρκίνος

Προσέξτε να μην αφήσετε τα γεγονότα να αναμειχθούν με τη φαντασία αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη βυθίζεται στα βαθιά, σκοτεινά νερά του εσωτεριστικού δωδέκατου οίκου σας. Παρόλο που μπορεί να μην σας ενδιαφέρει αν βρίσκεστε στην πραγματικότητα ή όχι, η συμμετοχή σε κάθε είδους εξαπάτηση μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσάρεστη τροπή, απομακρυνθείτε από καταστάσεις που συνδέονται με οποιοδήποτε είδος προχειρότητας.

Αν χρειάζεστε ένα project για το Σαββατοκύριακο, τι θα λέγατε για έναν έλεγχο στις ψηφιακές σας συσκευές; Με τον ανάδρομο Ερμή στον τεχνολογικό σας τομέα από τις 21 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα ευαίσθητα δεδομένα σας προστατεύονται με έναν αρκετά ισχυρό κωδικό πρόσβασης -και ίσως να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Οι παρεξηγήσεις θα μπορούσαν επίσης να εμποδίσουν τα έργα ενός κοινού σχεδίου, οπότε ελέγξτε πως θα μπορέσουν βρεθούν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη στην ίδια σελίδα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-76

Ζώδια Σαββατοκύριακο 22-23/04 Λέων

Είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο. Αλλά πριν βιαστείτε να πέσετε με τα μούτρα σε κάτι που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το μισθολογικό σας επίπεδο, σταματήστε και ενημερωθείτε κατάλληλα. Αυτό δεν έχει να κάνει με το όραμά σας – το οποίο είναι ακλόνητο. Αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε ένα σχέδιο δράσης για την υλοποίησή του.

Συν τοις άλλοις, το να απευθυνθείτε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας για την απαραίτητη υποστήριξη δεν είναι σημάδι αδυναμίας αλλά σοφίας! Ευτυχώς, με τη Σελήνη στους Διδύμους να κοσμεί τον τομέα της ομαδικής εργασίας σας όλο το Σαββατοκύριακο, θα ξέρετε ακριβώς τι να πείτε για να συσπειρώσετε μια εμπνευσμένη ομάδα. Όσο περισσότεροι συνεργάτες, τόσο πιο ανάλαφρη και εύκολη θα γίνει η δουλειά σας, ενώ η διαδικασία θα σας φανεί πολύ πιο διασκεδαστική!

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

κρυσταλλομαντεία

Παρθένος

Το να μείνετε άπραγοι δεν θα είναι εύκολο με την ανήσυχη Σελήνη στους Διδύμους αυτό το Σαββατοκύριακο. Αλλά καθώς αυτή ανατέλλει στον δέκατο οίκο των επιτευγμάτων σας, ίσως νιώσετε την ανάγκη να πετύχετε κάτι πιο ουσιαστικό από αυτά που κάνετε συνήθως την ημέρα του Σαββάτου. Ταυτόχρονα, ο Ερμής είναι ανάδρομος στον ένατο οίκο των ταξιδιών και της σοφίας σας, γεγονός που θα μπορούσε να σας κάνει να χαραμίσετε χρόνο και ενέργεια αν γίνετε υπερβολικά φιλόδοξοι.

Αντί να πιέζετε τον εαυτό σας να εκδηλώσει κάτι, κάντε αποστολή σας το να μάθετε πράγματα τα οποία θα μπορέσετε να εφαρμόσετε στην πράξη αργότερα. Ίσως να διαβάσετε ένα βιβλίο στο πάρκο ή να συμβουλευτείτε κάποιον έμπειρο φίλο σας. Το κλειδί είναι να προσεγγίσετε τον κόσμο με ανοιχτό μυαλό και να είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε κάτι (ή κάποιον) που ήταν εντελώς εκτός της εμβέλειάς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις