Ζώδια Σαββατοκύριακο 22-23/10 – Αλλαγή ταχύτητας για όλες τις σχέσεις

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zodia-2-8-6

Ζώδια Σαββατοκύριακο 22-23/10 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 22-23/10 Κριός .

Πόσο μεγάλη είναι η αγάπη σας – ή ο πόθος σας; Θα μπορούσατε να το ανακαλύψετε αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη περπατούν χέρι-χέρι. Ξεκινούν τον περίπατό τους στον Ζυγό από το Σάββατο, και στη συνέχεια αλλάζουν και οι δύο ζώδιο πηγαίνοντας στον Σκορπιό την Κυριακή, εντείνοντας την επιθυμία σας είτε να συνδεθείτε με κάποιον είτε να αποχωριστείτε εντελώς!

Είτε είστε μόνοι είτε θέλετε “περισσότερα” από την τρέχουσα σχέση σας, καταγράψτε τις ιδιότητες που αναζητάτε από το ταίρι σας.

zodia-taro-45

Εδώ είναι που αρχίζει η εκδήλωση των επιθυμιών σας -και πρόκειται να γεννήσει συναρπαστικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της περιόδου των γενεθλίων του Σκορπιού από τώρα έως τις 22 Νοεμβρίου! Ο Κρόνος βγαίνει από την ανάδρομη πορεία του την Κυριακή, επαναφέροντας μια λογική δομή σε κάθε ομαδική δυναμική που έχει πάρει την κάτω βόλτα. Μπορεί να αισθάνεστε αντιφατικοί σχετικά με τη συμμετοχή σας σε μια συγκεκριμένη ομάδα.

Ακόμη και οι επιτυχημένες συνεργασίες θα μπορούσαν να επωφεληθούν από ένα καλό ξεκαθάρισμα. Επιμεληθείτε τις σχέσεις σας με αυτούς που θέλετε να κρατήσετε κοντά σας και δημιουργήστε πιο σταθερά όρια με τους ανθρώπους που σας εξουθενώνουν! Συγκαλέστε μια ομαδική συνάντηση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να βεβαιωθείτε ότι τα καθήκοντα κατανέμονται δίκαια και βρίσκονται στα πιο ικανά χέρια.

taro-provlepseis-01

Ταύρος

Μπορεί να νιώσετε μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης με όλους όσους έρχεστε σε επαφή αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο κυβερνήτης σας, η φιλόξενη Αφροδίτη, ενώνεται με τον Ήλιο. Και εδώ είναι που το σενάριο γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Το Σάββατο, και τα δύο αυτά ουράνια σώματα βρίσκονται στον Ζυγό και τον έκτο οίκο του αλτρουισμού σας, πυροδοτώντας την επιθυμία να είστε χρήσιμοι και να προσφέρετε. Στη συνέχεια, την Κυριακή, μετακινούνται στον Σκορπιό -η Αφροδίτη μέχρι τις 16 Νοεμβρίου και ο Ήλιος μέχρι τις 22 Νοεμβρίου- ενεργοποιώντας τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας.

Πριν διακηρύξετε την αιώνια αφοσίωση σε κάποιον, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά κοινά στοιχεία για να περάσετε τις άνετες μέρες του Χειμώνα μαζί του. Επίσης, την Κυριακή, ο Κρόνος τερματίζει την ανάδρομη πορεία του στον τομέα της καριέρας σας, ενώ πορεύεται στο πλευρό σας από τις 4 Ιουνίου. Αυτές οι αναποδιές πιθανόν να σας δίδαξαν μερικά πολύτιμα μαθήματα, οπότε εφαρμόστε αυτή τη νεοαποκτηθείσα σοφία στη μελλοντική σας δράση. Συμμετέχετε ενεργά στη δουλειά σας και ζητήστε την αύξηση που περιμένετε, ξεκινήστε το νέο σας εγχείρημα ή συνεχίστε από εκεί που σταματήσατε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Σαββατοκύριακο 22-23/10 Δίδυμοι

Απολαμβάνετε τα φώτα της δημοσιότητας αυτό το Σάββατο, καθώς ο λαμπερός Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον μαγνήτη της γοητείας, την Αφροδίτη, στον πέμπτο οίκο της δημιουργικότητας και της φήμης σας. Η κοινή τους περιοδεία συνεχίζεται, αλλά την Κυριακή, και οι δύο μετατοπίζονται στον Σκορπιό, δίνοντας αγάπη στον έκτο οίκο της εργασίας και της ευεξίας σας μέχρι τις 16 Νοεμβρίου όσον αφορά την Αφροδίτη και τις 22 Νοεμβρίου για τον Ήλιο. Έχετε αρκετή δημιουργική ελευθερία στη δουλειά σας; Αν βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας επανάστασης, το σημείο καμπής μπορεί να έρθει μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Μειώστε τα επίπεδα άγχους σας μειώνοντας τις διεγερτικές ουσίες όπως η ζάχαρη και η καφεΐνη και προσθέτοντας περισσότερες γυμναστικές προπονήσεις στην εβδομάδα σας.

Οι επαγγελματικές πύλες θα αρχίσουν επίσης να ανοίγουν για εσάς, χάρη στην αναστροφή του Κρόνου την Κυριακή. Ο βαρυσήμαντος πλανήτης ήταν ανάδρομος στον Υδροχόο και στον ένατο οίκο της επέκτασής σας από τις 4 Ιουνίου. Οι πύλες αυτές μπορεί να μην έκλεισαν εντελώς, αλλά ήταν περισσότερο μισάνοιχτες παρά ανοιχτές και η προσπάθεια να πείσετε τους ανθρώπους να δώσουν το πράσινο φως για να προχωρήσετε ήταν δύσκολη. Όμως σήμερα, καθώς ο Κρόνος γυρίζει και πάλι σε ορθή πορεία, οι νίκες που έμοιαζαν εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά θα είναι σύντομα εφικτές!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia-0988

Καρκίνος

Καθώς ο Ήλιος συγχωνεύεται με την εντυπωσιακή Αφροδίτη, για όλο το Σαββατοκύριακο, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τη ντουλάπα σας. Το Σάββατο, αυτό το δίδυμο συνεργάζεται στον Ζυγό, βοηθώντας σας να ταξινομήσετε, να καθαρίσετε και να βρείτε τι θα μπορούσατε να πουλήσετε από τα πράγματά σας. Όμως όταν και τα δύο ουράνια σώματα περάσουν στον Σκορπιό την Κυριακή, θα δείτε ακριβώς ποια κομμάτια σας λείπουν και θα θέλατε να βρίσκονται στην προσωπική σας γκαρνταρόμπα. Με τον πέμπτο οίκο της φήμης και του ρομαντισμού σας, να φωτίζεται από την Αφροδίτη έως τις 16 Νοεμβρίου και τον Ήλιο έως τις 22 Νοεμβρίου, δεν θα λείψουν οι περιστάσεις για τις οποίες αξίζει να ντυθείτε καλά!

Την Κυριακή, το κοινωνικό ραντάρ σας οξύνεται ξανά, καθώς ο Κρόνος ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία που ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου. Αν κάποιος σας πρόδωσε, ίσως ήρθε η ώρα να κόψετε τις επαφές σας ή να κάνετε ένα διάλειμμα στη σχέση σας αντί να προσπαθήσετε να επανορθώσετε τα πράγματα. Αλλά αν πρόκειται απλώς για παράλογους φόβους, αρχίστε να κάνετε μικρά βήματα προς την οικοδόμηση μιας σχέσης. Αν έχετε βρει ένα σίγουρο πρόσωπο, ο Κρόνος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια σταθερή δέσμευση. Μη φοβάστε να ρισκάρετε, Καρκίνε, γιατί τώρα αρχίζει ο πραγματικός ενθουσιασμός.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Ζώδια Σαββατοκύριακο 22-23/10 Λέων

Είστε πολύ αφοσιωμένοι, Λέοντες, αλλά να θυμάστε ότι η αφοσίωση πρέπει να είναι αμφίδρομη διαδικασία. Καθώς ο κυβερνήτης σας, ο λαμπερός Ήλιος, συναντιέται με τη στοργική Αφροδίτη στον Ζυγό αυτό το Σάββατο, δείξτε την αφοσίωσή σας στους φίλους και την οικογένεια που σας έχουν στηρίξει. Αυτό ισχύει διπλά την Κυριακή, όταν και τα δύο ουράνια σώματα περνούν στον Σκορπιό – η Αφροδίτη μέχρι τις 16 Νοεμβρίου και ο Ήλιος μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Μην περιμένετε να έρθουν αυτοί σε εσάς. Μπορεί να πονάνε πολύ ή να ντρέπονται να ζητήσουν βοήθεια.

Έτοιμοι για μια επανεκκίνηση των συνεργασιών σας; Κάποιες σημαντικές σχέσεις μπορεί να έχουν περάσει από μια αγχωτική δοκιμασία τους τελευταίους πέντε μήνες, χάρη στην ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο και τον έβδομο οίκο των δυναμικών σας ντουέτων σας από τις 4 Ιουνίου. Καθώς ο Κρόνος διορθώνει την πορεία του αυτή την Κυριακή, μπορείτε να θέσετε επί τάπητος τυχόν παρατεταμένους φόβους και να τους αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά αντί συναισθηματικά. Ή ίσως το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αρχίσετε να εμφανίζεστε και να είστε και πάλι διαθέσιμοι. Με αυτή τη μικρή αλλαγή, θα μπορούσατε να ξαναμπείτε σε έναν εύκολο και οικείο ρυθμό με το “άλλο σας μισό”.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

taro-6-9

Παρθένος

Με τον Ήλιο να συγχωνεύεται με την Αφροδίτη για όλο το Σαββατοκύριακο, η διπλωματική σας πλευρά παίρνει το τιμόνι. Ίσως όμως θελήσετε να παρατηρήσετε ήσυχα τα πράγματα και να συγκεντρώσετε στοιχεία μέχρι την Κυριακή, όταν και τα δύο ουράνια σώματα αλλάζουν ταχύτητα, βγαίνοντας από τον Ζυγό και περνώντας στον Σκορπιό και τη ζώνη της επικοινωνίας σας μέχρι τις 22 και 16 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Αν όμως η γνώμη σας δεν είναι ακόμα καλά διαμορφωμένη κάντε την απαραίτητη έρευνα. Θέτοντας τις σωστές ερωτήσεις στους ειδικούς μπορείτε να έχετε συναρπαστικά ευρήματα.

Επιστρέψτε στο βαγόνι της ευεξίας αυτή την Κυριακή! Ο δομημένος Κρόνος είναι ανάδρομος στη ζώνη του υγιεινού τρόπου ζωής σας από τις 4 Ιουνίου, δοκιμάζοντας σοβαρά τη δύναμη της θέλησής σας. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας αν έχετε χαλαρώσει στον τομέα της γυμναστικής και της διατροφής τους τελευταίους μήνες. Καθώς ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία την Κυριακή, θα εμπνευστείτε να ανεβείτε ξανά στο στατικό ποδήλατο και να δοκιμάσετε μερικές υγιεινές συνταγές. Το να πίνετε ένα αντιφλεγμονώδες τσάι με κουρκουμά πριν από τον ύπνο θα μπορούσε να γίνει μια καλή συνήθεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia