Ζώδια Σαββατοκύριακο 23-24/09 – Όλες οι σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 23-24/09 Α ‘.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 23-24/09 Κριός .

Τι είναι αυτό που αγαπάτε πραγματικά; Όλα θα ξεκαθαρίσουν από το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας μέχρι τις 23 Οκτωβρίου.

Ο Ήλιος ρίχνει μια μεγάλη φωτεινή αχτίδα στις επαγγελματικές και δημιουργικές σας συνεργασίες καθώς και στις ρομαντικές σας σχέσεις.

zodia-taro-45

Εκμεταλλευτείτε αυτή τη ζεστασιά για να εξερευνήσετε έναν νέο δεσμό ή για να ωθήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με τον μακροχρόνιο έρωτά σας. Αν έχετε ασχοληθεί με ένα νομικό ζήτημα, αυτό θα μπορούσε να επιλυθεί κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο αν συντάσσετε επίσημες συμφωνίες!

Η σαφήνεια πριν την έναρξη αποτελεί την εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης ευτυχίας και επιτυχίας. Δεν υπάρχει ακόμα κάτι στο πεδίο σας; Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με ανθρώπους αυτό το Σαββατοκύριακο εξερευνώντας φθινοπωρινές δραστηριότητες που ενέχουν ευκαιρίες σύνδεσης, όπως μια λέσχη βιβλίου ή ένα ομαδικό άθλημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ταύρος

Φορέστε τα αθλητικά σας και σκεφτείτε ποια μορφή άσκησης θα επιλέξετε για σήμερα. Το Σάββατο, ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό, βάζοντας φωτιά στον έκτο οίκο της υγείας, της ρουτίνας και της αυτοφροντίδας σας. Αυτές οι ηλιακές ακτίνες όχι μόνο θα ενισχύσουν τη θέλησή σας να ασκηθείτε, αλλά θα νιώσετε επίσης ότι σας ωθούν να τρέφεστε πιο υγιεινά και ίσως ακόμη και να ξεκινήσετε μια πρακτική διαλογισμού.

Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον κύκλο, ο οποίος διαρκεί μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, για να βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα για την ιδιοσυγκρασία και τον τρόπο ζωής σας. Είτε αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα γρήγορο τζόκινγκ ή με ένα μπολ δημητριακά ολικής άλεσης -ή και με τα δύο-. Χρησιμοποιήστε αυτό το Σαββατοκύριακο για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για την επιτυχία, ψωνίζοντας φρέσκα προϊόντα από τη λαϊκή αγορά και κάνοντας χώρο για να απλώσετε το στρώμα της γιόγκα σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Σαββατοκύριακο 23-24/09 Δίδυμοι

Πρώτη προτεραιότητα για το Σαββατοκύριακο: Δείτε ποιες εκθέσεις, παραστάσεις και φεστιβάλ έρχονται στην περιοχή σας τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Ξεκινώντας από το Σάββατο, όποιος μικρός ελεύθερος χώρος έχει απομείνει στο γεμάτο ημερολόγιό σας θα πρέπει να αφιερωθεί στην αναζήτηση της απόλαυσης. Και δεν σας προτείνουμε να πάτε σε αυτή την περιπέτεια μόνος σας, Δίδυμε! Ο ρομαντισμός και η πολιτιστική επιμόρφωση πηγαίνουν χέρι-χέρι από τώρα μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, καθώς ο Ήλιος χορεύει στον Ζυγό και τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας.

Κανονίστε ραντεβού για να απολαύσετε τη μουσική, το χορό, την τέχνη, το θέατρο, την επιστήμη και τη λογοτεχνία -όλα αυτά που αγαπάτε- με ένα πολλά υποσχόμενο ταίρι. Και μην περιμένετε να σας φλερτάρουν! Κατά τη διάρκεια αυτού του τολμηρού ηλιακού κύκλου, είναι η σειρά σας να κάνετε την πρώτη κίνηση. Δημιουργικά, είστε σε έξαψη τώρα. Εγγραφείτε σε μαθήματα κιθάρας ή περάστε από ένα μάθημα ζωγραφικής αυτό το Σαββατοκύριακο. Μαγειρεύοντας ένα πλούσιο γεύμα για τους φίλους σας θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια σπουδαία γιορτή για την παρέα σας!

zodia-0988

Καρκίνος

Η (ήδη λαμπρή) αφοσίωσή σας στην οικογένειά σας θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον επόμενο μήνα, καθώς ο Ήλιος στον Ζυγό λούζει με ζεστό φως τον θηλυκό τέταρτο οίκο σας. Αν έχετε απομακρυνθεί από κάποιους σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο σας, έχετε ένα διαθέσιμο χρονικό πλαίσιο για να επανορθώσετε το οποίο διαρκεί μέχρι τις 23 Οκτωβρίου.

Τα ένστικτα του cocooning ενεργοποιούνται επίσης από αυτό το ηλιακό ξόρκι. Αφήστε τον αισθητικά οξυδερκή Ήλιο του Ζυγού να σας παρακινήσει να βάψετε το σαλόνι σας ή να κρεμάσετε νέα έργα τέχνης. Αν δεν σας αρέσει ο τόπος που ζείτε, βρείτε την ιδανική νέα κατοικία. Αυτή μπορεί να είναι η δικαιολογία που χρειάζεστε για να περιπλανηθείτε σε μια γκαλερί ρετρό επίπλων ή να γνωρίσετε μια νέα γειτονιά, ενώ θα συναντήσετε τους φίλους σας για brunch.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 23-24/09 Λέων

Από το Σάββατο, οι ικανότητές σας ως σκηνοθέτη ψυχαγωγίας θα είναι περιζήτητες καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και τον παιχνιδιάρικο, επικοινωνιακό και προσανατολισμένο στην κοινότητα τρίτο οίκο σας. Φτιάξτε μια λίστα με τα καλύτερα δρώμενα και μέρη της πόλης σας και προσκαλέστε τους φίλους σας να συμμετέχουν μαζί σας σε αυτά. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μακριά για να βρείτε τη διασκέδαση από τώρα μέχρι τις 23 Οκτωβρίου.

Ένα καφέ ή μπαρ της γειτονιάς μπορεί να είναι πρόθυμο να φιλοξενήσει μια δική σας εκδήλωση, αν αισθάνεστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι. Ενώ είστε εκεί έξω και εκπέμπετε ακτίνες αισιοδοξίας στον κόσμο, μην εγκαταλείπετε τα δικά σας σχέδια. Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι η καλύτερη στιγμή για να αναπτύξετε ένα εγχείρημα ή να δημιουργήσετε ένα εργαστήριο στον τομέα της ειδικότητάς σας. Μήπως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν συνεργάτη σε αυτές τις επιδιώξεις; Συγγενικά πνεύματα υπάρχουν παντού. Δοκιμάστε πρώτα τα νερά με μια βραχυπρόθεσμη πρωτοβουλία, αφού ποτέ δεν ξέρετε πραγματικά πόσο καλά θα συνεργαστείτε μέχρι να γίνει η αρχή.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Παρθένος

Μήπως το τραπεζικό σας υπόλοιπο είναι λίγο χαμηλό μετά την περίοδο των γενεθλίων σας; Λοιπόν, Παρθένε, τουλάχιστον το γιορτάσατε με στυλ. Αλλά από το Σάββατο, θα πρέπει να περιορίσετε τις απερίσκεπτες δαπάνες σας, καθώς ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και στον οικονομικά σταθερό δεύτερο οίκο σας. Τα καλά νέα; Οι χρηματικές σας ικανότητες θα είναι στο επίκεντρο τον επόμενο μήνα, καθώς ο Ήλιος ενισχύει την αυτοεκτίμησή σας και φωτίζει τα οικονομικά σας μέχρι τις 23 Οκτωβρίου.

Κάντε διορθώσεις στον προϋπολογισμό σας, εξισορροπήστε τους οικονομικούς σας λογαριασμούς και αναθεωρήστε τις δαπάνες σας. Αυτός ο κύκλος θα μπορούσε να φέρει νέες πηγές εισοδήματος, κάτι που θα μπορούσε επίσης να σημαίνει αλλαγή του χρονοδιαγράμματός σας. Να είστε προετοιμασμένοι, όπως μόνο ένας Παρθένος μπορεί να είναι, και να περάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο προσεγγίζοντας υποψήφιους πελάτες ή οποιονδήποτε ξέρετε που μπορεί να έχει κάποιο χρήσιμο στοιχείο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw