Ζώδια σαββατοκύριακο 23-24/11 Γέφυρα προς την αδελφή ψυχή σας

imerisies-10314

Ζώδια σαββατοκύριακο 23-24/11 Α

Ζώδια Κριός

Πείτε τους πώς νιώθετε πραγματικά, Κριάρια! Η συνάντηση Ήλιου – Χείρωνα του Σαββάτου ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα. Μοιραστείτε το τεράστιο όραμα που ζυμώνετε τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να έχετε αναπτύξει πλήρως την ιδέα σας. Πείτε τα όλα τώρα και θα πάρετε θερμή υποδοχή.

Η μοναδική ένωση του έτους ανάμεσα στον Δία και την Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, μπορεί να βοηθήσει να παραδώσετε το μήνυμά σας με αμεσότητα και συμπόνια. Αλλά πριν μιλήσετε, τσεκάρετε αν έχετε μπροστά σας το κοινό σας. Δεν μασάτε τα λόγια σας και με τον Δία εδώ, γίνεστε πιο παρορμητικοί. Αλλά αν είναι κάτι σημαντικό, σκεφτείτε πρώτα τα λόγια σας και πώς θα το εκφράσετε για να είναι τέλειο!

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Ειδοποιήστε τον Δρα Ταύρο! Σκεφτείτε πόσες συμβουλές δίνετε τελευταία και μπορεί να νιώσετε σαν εθελοντές θεραπευτές. Ενώ το κάρμα σας χαμογελά, είναι καλό να προσέχετε όσους μπορούν να σας ρουφήξουν μέσα στη δίνη του αρνητισμού τους. Ακούστε και προσφέρετε πρακτικές συμβουλές στα προβλήματα των άλλων. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το βάρος το σηκώνουν εκείνοι. Μπορείτε να επιστρέψετε στις δικές σας δουλειές όταν είναι η ώρα να κάνουν εκείνοι τη «βρόμικη δουλειά».

Πάρτε ένα ρίσκο στην αγάπη την Κυριακή, καθώς η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν τη δεύτερη και τελευταία ένωσή τους στον οίκο της οικειότητας, της έντασης και του ερωτισμού σας. Νιώθετε μια δυνατή έλξη; Δείξτε τη! Αν έχετε σχέση, βρείτε έναν τρόπο να επικοινωνήσετε αυτό που θα σας έκανε ακόμα πιο χαρούμενους. (Ένα στοιχείο: Δεν χρειάζεται να το πείτε με λόγια.)

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Όταν αναζητάτε τον έρωτα, σκεφτείτε το εξής: πρώτα φίλοι. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι που γνωρίζετε το Σάββατο δεν σας στέλνουν στα σύννεφα, κρατήστε ανοιχτό μυαλό. Κάτω από τις σημερινές όψεις, μπορεί να είναι η γέφυρα προς την πραγματική σας αδελφή ψυχή. Επιτρέψτε σε αυτές τις συνδέσεις να εκτυλιχτούν φυσικά αντί να προωθείτε την ατζέντα σας. Προσπαθώντας να ωθήσετε τα πράγματα προς μία κατεύθυνση, μπορεί να εκτροχιάσετε τα σχέδια της μοίρας για σας. Η υπομονή είναι αρετή, Δίδυμοι. Εξασκήστε τη και στο τέλος θα λάβετε τις ανταμοιβές.

Ζώδια σαββατοκύριακο 23-24/11 Α

Είναι ώρα να τα βρείτε με κάποιον; Βοηθά η αρμονική σύνδεση της Αφροδίτης και του γενναιόδωρου Δία την Κυριακή: Από τον οίκο σας των σχέσεων, μπορεί να επαναφέρει την στοργική ενέργεια. Αν εσείς και το ταίρι σας ή κάποιος φίλος είχατε κάποιον τσακωμό, μπορείτε τώρα να το λύσετε και να προχωρήσετε. Αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να αφήσετε τα περασμένα να γίνουν ξεχασμένα. Ελεύθεροι; Αυτή η σπάνια συνάντηση είναι ιδανική για τολμηρές πρωτοβουλίες. Κάντε την πρώτη κίνηση και δώστε στα ήσυχα άτομα μια ευκαιρία!

chartomantia-098

ζωδια Καρκίνος

Αποφυγή εξάντλησης! Τα άστρα του Σαββάτου ζητούν σοβαρή ξεκούραση. Πάρτε το σαββατοκύριακό σας στα σοβαρά και αφιερώστε χρόνο μόνο στον εαυτό σας. Βάλτε το ξυπνητήρι κάθε ώρα για να κάνετε από 1 λεπτό διαλογισμό. Φάτε κάπου όμορφα, αντί να φάτε κάτι από κουτί ή πλαστική σακούλα ξανά. Κάντε ένα διάλειμμα το απόγευμα για έναν περίπατο γύρω από το σπίτι ή στο πάρκο, χωρίς κινητό. Τα μικρά πράγματα που κάνετε, προσθέτονται. Και σε αυτή την περίπτωση, κάνουν τεράστια διαφορά στην παραγωγικότητά σας μακροπρόθεσμα. Αφήστε τα γλυκά και τροφοδοτήστε το σώμα σας με καλά τρόφιμα. Σκεφτείτε πρωτεΐνες, σκούρα πράσινα λαχανικά και πολύ νερό.

Θέλετε να δίνετε από τη φύση σας, Καβούρια. Αλλά η σπάνια και ισχυρή συνάντηση της Κυριακής, στέλνει τους προβολείς πάνω στις δικές σας ανάγκες. Η συμπονετική Αφροδίτη ενώνεται με τον ατρόμητο Δία στον έκτο οίκο της υγείας, της υπηρεσίας και της φροντίδας του εαυτού σας. Καθώς αυτοί οι ευεργέτες συνεργάζονται, σας εμπνέουν να κάνετε την ευεξία σας προτεραιότητα. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο να κάνει αυτά που θέλει. Και αν κάποιος ήταν πάντα στο πλευρό σας, είναι η ιδανική στιγμή για να δείξετε την εκτίμησή σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Λέων

Μην βάζετε το καρότσι μπροστά από το άλογο αυτό το Σάββατο. Μπορεί να έχετε το όνειρο να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να στήσετε μια μπάντα… Αλλά να υπάρχουν μερικές συνθήκες που στέκονται εμπόδιο – ή, κυριολεκτικά, ένα άλλο άτομο να στέκεται μπροστά. Πάνω στο ζήλο σας μπορεί να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις, αλλά θα είναι λάθος. Το εμπόδιο θα γίνει ένα μεγάλος, επώδυνος φραγμός στο τέλος. Αποφύγετε όλο αυτό τον πόνο, διαθέστε την ενέργειά σας σε ανθρώπους που είναι πραγματικά διαθέσιμοι.

Ζώδια σαββατοκύριακο 23-24/11 Α

Μπορεί να βρείτε έναν ανταγωνιστή την Κυριακή: Η Αφροδίτη ζευγαρώνει με τον Δία στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας – δηλαδή τον οίκο του Λέοντα. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, θα έχετε διάθεση για ένωση. Αν είστε δεσμευμένοι και χαρούμενοι, κάντε το βήμα και σχεδιάστε ένα πολύ ρομαντικό βράδυ για τους δυο σας. Ελεύθεροι; Δοκιμάστε έναν νέο δρόμο για να βρείτε αυτό που θέλετε. Είτε βγείτε περισσότερο, είτε δοκιμάστε εφαρμογές, είτε δώστε μια ευκαιρία σε κάποιον που δεν είναι ο τύπος σας.

zodia-zvdia-yy

ζωδια Παρθένος

Βάλτε όρια το Σάββατο και μην τα αναιρείτε, Παρθένοι. Αν σας βαραίνουν πολλές ευθύνες, σκεφτείτε πού θέλετε πραγματικά να επενδύσετε. Το πρώτο βήμα είναι να καταλάβετε τι θέλετε εσείς, για να μπορέσετε να ικανοποιηθείτε. Όταν αυτό είναι ξεκάθαρο, θα είναι πιο εύκολο να ζητήσετε υποστήριξη χωρίς να ακουστείτε απογοητευμένοι ή κατηγορηματικοί. Δυστυχώς, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι μερικά πράγματα δεν θα λειτουργήσουν ή πρέπει να αλλάξουν οι ρόλοι για να αξιοποιηθούν οι δυνάμεις όλων. Μην διστάσετε να απομακρυνθείτε, αν αυτό είναι το καλύτερο για σας.

Η ένωση της Κυριακής ανάμεσα στη συμπονετική Αφροδίτη και τον Δία στον τέταρτο οίκο σας, μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Καθώς οι δύο αυτοί ευεργέτες συνδέονται στη ζώνη σας του σπιτιού και της οικογένειας, αξιοποιήστε πλήρως τη στοργική ενέργεια. Αφήστε δραστηριότητες που νιώθετε ότι είναι υποχρεωτικές, επιλέξτε πράγματα που σας συγκινούν. Καλέστε έναν συγγενή, πηγαίνετε να δείτε έναν φίλο, κανονίστε μια συνάντηση. Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot