Ζώδια σαββατοκύριακο 23-24/11 Το πράσινο φως στον Ερωτα

IMG_22397582340242

Ζώδια σαββατοκύριακο 23-24/11 Β

Ζώδια Ζυγός

Τίποτα δεν σας ευχαριστεί περισσότερο, απ’ το να είστε η πηγή συνεπούς υποστήριξης για τους φίλους σας, Ζυγοί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχετε όρια. Αν δίνετε μέχρι να μην έχετε τίποτα, θα καταλήξετε να νιώθετε άσχημα και θα κάνετε τους άλλους να νιώθουν ενοχές. Κανείς δεν περιμένει από σας να αποδείξετε την αφοσίωση σας, ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι θα μηδενίσετε τα αποθέματα ενέργειάς σας. Αν κάποιος φίλος είναι έτοιμος να πέσει σε τοίχο, μην πηδήξετε στη θέση του οδηγού. Αντίθετα, δείξτε του την κατεύθυνση και αφήστε τον να φτάσει με ασφάλεια.

Μπορείτε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βιώσετε εμπειρίες την Κυριακή. Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη συναντά τον Δία στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, της συνεργασίας και των τοπικών εκδηλώσεων. Καθώς συνδέονται, θα αξιοποιήσετε πλήρως την άφθονη ενέργεια μιλώντας με κάποιον που σας ενδιαφέρει. Μπορεί αυτό να οδηγήσει σε μια δημιουργική συνεργασία… Είτε, μιας και η Αφροδίτη κυβερνά τον έρωτα, σε μια ερωτική σύνδεση!

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Μπορεί να ξυπνήσετε το Σάββατο έτοιμοι να αλλάξετε τη ρουτίνα σας. Αλλά μην γυρίσετε τη ζωή σας ανάποδα, επειδή νιώθετε απογοήτευση ή βαρεμάρα. Ξεκινήστε με κάτι διαχειρίσιμο, όπως κάποιο πρότζεκτ που μπορείτε να τελειώσετε μέσα στο σαββατοκύριακο. Αν θέλετε να βάλετε έναν στόχο γυμναστικής, τι λέτε για μια πρόκληση 21 ημερών ή ακόμα και μίας εβδομάδας. Μια μικρή νίκη αναπτερώνει την αυτοπεποίθησή σας και θα συνεχίσετε να ανεβαίνετε.

Την Κυριακή το μυαλό σας είναι στα χρήματα και πώς να τα αυξήσετε! Ο Δίας συναντά την τυχερή Αφροδίτη στον Οίκο των χρημάτων σας… Και μπορεί να φέρει μια μεγάλη πληρωμή ή να σας προτρέψει να αρχίσετε αποταμίευση. Ενώ αυτοί οι ευεργέτες ευθυγραμμίζονται, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικές μεγάλες αλλαγές. Θέστε έναν στόχο και ξεκινήστε βάζοντας στην άκρη ένα συγκεκριμένο ποσό από κάθε μισθό, μέχρι να πετύχετε τον μαγικό αριθμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζωδια Τοξότης

Αν δεν σηκωθείτε από το κρεβάτι νιώθοντας υπέροχοι αυτό το Σάββατο, μην αγνοήσετε τις απαιτήσεις του σώματός σας για φροντίδα! Αντί να το πιέσετε, αλλάξτε την ημέρα σας ώστε να κάνετε κυρίως πράγματα που υποστηρίζουν την αποκατάσταση της εσωτερικής και εξωτερικής λάμψης σας. Ακυρώστε δραστηριότητες που νιώθετε ότι είναι υποχρεωτικές, αποβάλλετε ανθρώπους που σας αδειάζουν από το σαββατοκύριακό σας. Έπειτα δείτε αν μπορείτε να κλείσετε μια θεραπεία σε σπα ή να βουτήξετε στην μπανιέρα σας. Μέχρι το βράδυ θα νιώσετε έτοιμοι να βάλετε το άρωμα-υπογραφή σας και να χορέψετε μέχρι το πρωί!

Ζώδια σαββατοκύριακο 23-24/11 Β

Τα άστρα της Κυριακής θα φέρουν μια πλήρη μεταβολή. Ο ακτινοβόλος κυβερνήτης σας, ο ευνοϊκός και επεκτατικός Δίας, συναντά τη γοητευτική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Πού κρατιόσασταν πίσω, Τοξότες; Είναι το πράσινο φως για να πατήσετε γκάζι σε ένα πρότζεκτ που σας παθιάζει – είτε σχετίζεται με τη δουλειά είτε με τον έρωτα. Θα είστε ακαταμάχητοι και εξαιρετικά δημιουργικοί, γι’ αυτό σταματήστε να ανησυχείτε για τις απόψεις των άλλων και φύγετε με πλήρη ταχύτητα!

taro-6-9

ζωδια Αιγόκερως

Όσο κι αν θαυμάζετε μερικούς ανθρώπους, είναι πραγματικά στην ομάδα σας; Η συνάντηση Ήλιου και Χείρωνα του Σαββάτου, μπορεί να αποκαλύψει ανισότητες στις σχέσεις σας. Αν δίνετε πολλά, κάντε πίσω. Τουλάχιστον για να παρατηρήσετε τη δυναμική. Μήπως έχετε βάλει τους άλλους σε βάθρο; Πιστεύετε ότι πρέπει να αποδείξετε τον εαυτό σας; Ενώ μπορεί να είναι αλήθεια, υπάρχουν τρόποι για να λάμψετε χωρίς να πρέπει να εξαντληθείτε στην πορεία.

Και αν σας τρώει αυτό, η Κυριακή φέρνει μια σημαντική δήλωση: Έχετε τη δύναμη να το αφήσετε! Αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να συγχωρήσετε – ή τουλάχιστον να το ξεπεράσετε. Θα βοηθήσει μια υπερβατική συνάντηση του μεγαλόκαρδο Δία και της συμπονετικής Αφροδίτης. Συντελείται στον Τοξότη και στον δωδέκατο Οίκο σας του τέλους, της μετάβασης και της θεραπείας: Θα σας κάνει να αφήσετε μια κακία που κρατούσατε και να ξεπεράσετε την απογοήτευση. Δεν είστε έτοιμοι για αντιπαράθεση; Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά επίσης τον διαλογισμό και την προσωπική αντανάκλαση. Κάντε μια βαθιά βουτιά στη ψυχή σας και μπορεί να ανακαλύψετε πολλά.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Υδροχόος

Ποιος σας ενισχύει, Υδροχόοι; Οι υποστηρικτικοί φίλοι θα τροφοδοτήσουν τη ψυχή σας το Σάββατο, καθώς ο ακτινοβόλος Ήλιος δημιουργεί μια όψη με τον κομήτη Χείρωνα. Θα παρέχετε τη διασκέδαση σε κάθε παρέα, όχι ότι είναι κάτι άγνωστο για σας αυτό. Αλλά δώστε στον εαυτό σας ένα ρεπό από αυτή την εθελοντική θέση. Αυτή τη στιγμή χρειάζεστε φίλους που θα σας επιτρέψουν να είστε απλώς. Άνετη σιωπή; Ναι, παρακαλώ. Τι λέτε για μια μέρα με ταινίες και χειροποίητα έργα;

Ζώδια σαββατοκύριακο 23-24/11 Β

zwdia-zodia-33

Αν έχετε βαρεθεί τις ίδιες φάτσες, αν κάποιος στην παρέα απαιτεί πολλά και δεν μπορείτε να τα δώσετε τώρα, μπορείτε να περάσετε σε πιο πράσινα χωράφια. Η Κυριακή φέρνει μια σπάνια συνάντηση της Αφροδίτης και του περιπετειώδη Δία, στον ενδέκατο Οίκο σας της κοινότητας. Σκεφτείτε πού μπορείτε να κάνετε πίσω λίγο, να αναζητήσετε την ευκαιρία να μπείτε σε μια νέα ομάδα. Μην περιμένετε πρόσκληση – μπορεί να πρέπει να πάρετε την πρωτοβουλία.

ζώδια Ιχθύες

Ετοιμαστεί να κερδίσετε πόντους αφοσίωσης το Σάββατο, Ιχθύες: Γίνεστε ο βράχος για έναν φίλο που παλεύει. Καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον κομήτη Χείρωνα, μπορείτε να αντλήσετε από τη σοφία των εμπειριών σας και να βοηθήσετε πραγματικά! Απλώς μείνετε μακριά από σαπουνόπερες. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να αρχίσετε να προσφέρετε λύσεις. Για την ώρα, η συμπόνια είναι αρκετή. Δώστε χώρο και ησυχία στους ανθρώπους για να σκεφτούν φωναχτά – και η απάντηση που έψαχναν θα αναδυθεί από μέσα τους.

Ζωδια σαββατοκύριακο 23-24/11 Β

Η καριέρα σας αναπτερώνεται την Κυριακή, με τη γοητευτική Αφροδίτη και τον τυχερό Δία να ενώνονται στον δέκατο οίκο σας των επαγγελματικών. Αν ήδη παίρνετε μια νέα θέση ή κάνετε εκείνες τις μεγάλες αλλαγές που επιθυμούσατε, μείνετε στην πορεία σας. Αλλά αν έχετε κουραστεί να βρίσκεστε στην αργή λωρίδα, ώρα να ανάψετε φλας και να κάνετε μια τολμηρή κίνηση! Έχετε ικανότητες, είναι ώρα να ντυθείτε για τον ρόλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66