Ζώδια Σαββατοκύριακο 24-25/12 – Επαναφορά των πιο σημαντικών δεσμών

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Σαββατοκύριακο 24-25/12 Α΄.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 24-25/12 Κριός .

Η σημερινή μέρα ίσως σας βρει να μιλάτε για δουλειές γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδέεται με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στη ζώνη της καριέρας σας αυτό το Σάββατο, το μυαλό σας μπορεί να έχει ήδη στραφεί στα επαγγελματικά σας ζητήματα – ή στις συναρπαστικές επαγγελματικές αποφάσεις που θέλετε να θέσετε για το 2023.

Αν ανησυχείτε ότι με αυτή την εργατική σας διάθεση θα χαλάσετε το γιορτινό κλίμα, καταγράψτε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας ώστε να τα συζητήσετε όταν οι διακοπές τελειώσουν και επιστρέψετε στην δουλειά.

zodia-taro-45

Μόλις καταγράψετε αυτές τις οραματικές ιδέες, θα είναι ώρα να πάρετε μέρος σε κάτι διασκεδαστικό. Θα έχετε διάθεση για κοινωνικοποίηση την ημέρα των Χριστουγέννων, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο συνδέεται με τον κυβερνήτη σας, τον Άρη, και τον γενναιόδωρο Δία στον Κριό. Προσκαλέστε φίλους στο σπίτι για να περάσετε μαζί τις γιορτινές σας στιγμές!

Αν πάτε σε κάποια επίσκεψη, πάρτε μαζί σας ένα επιπλέον μπουκάλι κρασί, καθώς μπορεί να έχει περισσότερους καλεσμένους απ’ το αναμενόμενο. Καθώς τα σημερινά αστέρια επικεντρώνονται στον τομέα της κοινότητάς σας, μπορεί να εμπνευστείτε για να προσφέρετε εθελοντικά προετοιμάζοντας γιορτινά γεύματα για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Αυτές οι μέρες γίνονται πιο όμορφες όταν μοιραζόμαστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταύρος

Με τον πλανητικό κυβερνήτη σας, την πληθωρική Αφροδίτη, να συνδέεται με τη Σελήνη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα στην ταξιδιωτική σας ζώνη αυτή την παραμονή των Χριστουγέννων, έχετε να επισκεφθείτε μερικούς πολύ σημαντικούς ανθρώπους! Άλλωστε, το να παραμένετε σε ένα μέρος για μεγάλο διάστημα μπορεί να σας δημιουργήσει ανήσυχη διάθεση. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό, πάρτε δώρα για τους φίλους σας και βρεθείτε για έναν γιορτινό καφέ.

Ικανοποιήστε τη λαχτάρα σας για περιπλάνηση, κανονίζοντας τις χειμερινές σας διακοπές. Αν βρείτε μια καλή προσφορά, εκμεταλλευτείτε το! Ισώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα χρήματα των Χριστουγέννων για την κράτησή σας.

300x300aΒρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στα σύγχρονα έθιμα και πατροπαράδοτες τελετουργίες αυτή την Κυριακή, καθώς το τρίγωνο της απεριόριστης Σελήνης με τον Άρη φωτίζει τις ζώνες της παράδοσης και της μακροπρόθεσμης ασφάλειάς σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψετε τις παλιές γιορτινές σας συνήθειες.

Προσθέστε μερικά δημιουργικά πιάτα στο παραδοσιακό σας τραπέζι, ανανεώστε το δέντρο σας με μερικά καινούργια στολίδια ή ενσωματώστε κάποια ενδιαφέροντα έθιμα άλλων πολιτισμών στη γιορτή σας. Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να φέρει μια απροσδόκητη εργασιακή ώθηση. Θα μπορούσατε να καθίσετε δίπλα σε ένα ισχυρό πρόσωπο στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο ή να ανταλλάξετε επαγγελματικά μυστικά με έναν καλά δικτυωμένο συγγενή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  3ο 10ήμερο Δεκέμβριος 2022

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Σαββατοκύριακο 24-25/12 Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να συνδέεται με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον ερωτικό όγδοο οίκο σας την παραμονή των Χριστουγέννων, μπορεί να έχετε έντονη επιθυμία να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας. Πριν ο Άγιος Βασίλης γλιστρήσει από την καμινάδα, οι ζευγαρωμένοι Δίδυμοι θα βρουν πολλά να κάνουν οι δυο τους. Προσοχή! Αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη και θυελλώδης.

Αφήστε την ημέρα σας να κυλήσει ήρεμα, ακούγοντας μουσική και περνώντας χρόνο με τον εαυτό σας, ενώ τυλίγετε και προετοιμάζετε τα δώρα σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να στείλετε ένα εορταστικό μήνυμα στους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Η σκέψη σας για να συνδεθείτε μαζί τους θα προσθέσει επιπλέον υλικό στα θεμέλια του δεσμού σας. Την Κυριακή θα γίνετε ξανά η ψυχή του πάρτι, καθώς η χαρούμενή Σελήνη στον Υδροχόο συνδέεται τόσο με τον Άρη όσο και με τον Δία.

zwdia-tarw-zodia-19Αν μείνετε στο σπίτι, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική, μαγειρέψτε γιορτινά πιάτα και καλέστε τα πιο αγαπημένα σας άτομα για να περάσετε μαζί την σημερινή ημέρα. Και σε περίπτωση που βγείτε, πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση όπου κι αν βρεθείτε. Οι φίλοι σας θα χαρούν πολύ αν τους κάνετε μια έκπληξη! Κάτω από αυτά τα περιπετειώδη αστέρια, μην εκπλαγείτε αν σας γεννηθεί η επιθυμία για ένα ταξίδι. Δεν είναι πολύ αργά για να σκεφτείτε πως θα μπορόυσε να σας βρεί το 2023 σε μια διαφορετική πόλη!

Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδέεται με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας, θα έχετε διάθεση για να βελτιώσετε τους δεσμούς σας αυτή την παραμονή των Χριστουγέννων. Δεν σας αρέσει να έχετε εντάσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Τα καλά νέα, είναι πως πριν από την άφιξη του Άγιου Βασίλη, αυτό το κοσμικό κουαρτέτο μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε τους πιο σημαντικούς δεσμούς σας σε ευθυγράμμιση. Οι ζευγαρωμένοι Καρκίνοι θα μπορούσαν να αρχίσουν να σχεδιάζουν ένα πιο σοβαρό μέλλον μαζί, καθώς βρίσκονται αγκαλιά δίπλα στη φωτιά. Ποιος ξέρει; Ένα από αυτά τα κουτιά κάτω από το δέντρο θα μπορούσε να κρύβει ένα αστραφτερό κόσμημα το οποίο θα αλλάξει τη ζωή σας!

dream

Ζώδια Σαββατοκύριακο 24-25/12 Καρκίνος

Οι ενεργειακές δονήσεις γίνονται ακόμα πιο οικείες την Κυριακή, καθώς η Σελήνη ταξιδεύει στον διαισθητικό, συναισθητικό όγδοο οίκο σας. Δεν αισθάνεστε να σας ελκύει η ιδέα μιας θορυβώδους οικογενειακής συγκέντρωσης; Ξεγλιστρήστε για μια ζωηρή βόλτα στη φύση και τον καθαρό αέρα – μόνοι ή μαζί με το άτομο με το οποίο πραγματικά θέλετε να περάσετε χρόνο σήμερα.

Ακόμα κι αν απολαμβάνετε να είστε με κόσμο, κάντε ένα μικρό διάλειμμα από τις κοινωνικές συναναστροφές. Διαλογιστείτε όλα τα σκαμπανεβάσματα της χρονιάς που πέρασε και επικεντρωθείτε στις ακόμα διαμορφούμενες επιθυμίες σας για το 2023.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Σαββατοκύριακο 24-25/12 Λέων

Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε δράση για να σώσετε την παραμονή των Χριστουγέννων από το χάος τη σημερινή μέρα. Ευτυχώς, η Σελήνη στον Αιγόκερω υποδέχεται τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον στρατηγικό έκτο οίκο σας αυτό το Σάββατο, βοηθώντας σας να οργανώσετε τα πάντα με χάρη, χωρίς να φανεί ο πιθανός εκνευρισμός σας. Αυτός ο φιλικός προς το περιβάλλον αστρικός χάρτης θα σας εμπνεύσει να σκεφτείτε τρόπους να επαναχρησιμοποιήσετε αντικείμενα δίνοντάς τους ξανά ζωή. Το να είστε χρήσιμοι σε ένα μέλος της οικογένειας μπορεί επίσης να σας φέρει χαρά.

Θα μπορούσε κάποιος από τον στενό σας κύκλο να χρειαστεί τη βοήθειά σας; Μπείτε στη θέση του. Η Σελήνη της Κυριακής στον Υδροχόο φέρνει μια γλυκιά ανακούφιση. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και απολαύστε την παρέα των ανθρώπων που αγαπάτε.

κρυσταλλομαντείαΑλλά μην αναλωθείτε υπερβολικά σε όλη τη φασαρία των γιορτών. Κάτω από αυτές τις σεληνιακές ακτίνες που εμβαθύνουν τις σχέσεις σας, θα θελήσετε να προγραμματίσετε λίγο προσωπικό χρόνο για να τον περάσετε με λίγους και εκλεκτούς.

Έχετε έναν νέο σύντροφο να συστήσετε στον στενό σας κύκλο; Τώρα είναι η τέλεια στιγμή! Αν είστε μόνοι, ντυθείτε καλά και βγείτε για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Ένα απροσδόκητο ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να σας περιμένει σε μια εορταστική εκδήλωση.

Και αν γνωρίζετε κάποιον που περνάει τις γιορτές μόνος του, τηλεφωνήστε του για να του πείτε ότι νοιάζεστε. Ακόμα καλύτερα, προσκαλέστε τους να έρθουν μαζί σας σε μια γιορτή!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  3ο 10ήμερο Δεκέμβριος 2022

Παρθένος

Καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω υποδέχεται τον παιχνιδίαρικο Ερμή, την ερωτική Αφροδίτη και τον λάγνο Πλούτωνα στους ρομαντικούς σας οίκους αυτή την παραμονή των Χριστουγέννων, ανάβει μια έντονη σπίθα! Όσο χαλαρές και αν θέλετε να είναι οι αλληλεπιδράσεις σας, μην υποτιμάτε την ισχύ που μπορεί να φέρει αυτό το κοσμικό κουαρτέτο.

Οι συζητήσεις για το μέλλον θα μπορούσαν να γίνουν σοβαρές για τους Παρθένους που βρίσκονται σε σχέση – και η γλυκομίλητη Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει να θίξετε το θέμα χωρίς να ακουστείτε αγχωμένοι. Αν είστε μόνοι, μια μικρή αναζήτηση στο περιβάλλον σας μπορεί να σας αποκαλύψει μια καλή προοπτική για ένα ραντεβού μέσα τις γιορτινές μέρες.

zodia-taro-45

Αυτή η πολυτελής ευθυγράμμιση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια λαμπερή και πλούσια γιορτή. Χρησιμοποιήστε το καλό σας σερβίτσιο και επιλέξτε μια ονειρική μουσική λίστα αντί για τα καθιερωμένα τραγούδια. Όταν η Σελήνη εισέλθει στον Υδροχόο και τον οργανωμένο έκτο οίκο σας την Κυριακή, θα αναλάβετε ευχαρίστως την θέση του επικεφαλής της χριστουγεννιάτικης γιορτής!

Όμως μην μένετε προσκολλημένοι στο σχέδιό σας για σήμερα, αν κάποιος σας προτείνει μια αλλαγή, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων. Με τη Σελήνη στον έκτο οίκο της υπηρεσίας σας, βρείτε έναν τρόπο να προσφέρετε σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot