Ζώδια σαββατοκύριακο 25-26/04 Νέα πράγματα στην ερωτική σας ζωή

imerisies-2322014

Ζώδια σαββατοκύριακο 25-26/04 Β

Ζώδια Ζυγός

Το σπίτι και η οικογένεια βρίσκονται στο επίκεντρό σας αυτό το Σάββατο: Ο ενισχυτικός Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον οικιακό τέταρτο οίκο σας, μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Οι σχέσεις μπορεί να γίνουν ισχυρότερες, αρκεί να προσέξετε να μην διέπονται από υπερβολική εξάρτηση. Το να στηρίζεστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να είστε παρόντες όταν σας έχουν ανάγκη, είναι μια χαρά. Αλλά αν δεν είναι σε θέση να πάρουν μια απόφαση χωρίς να σας στείλουν πενήντα μηνύματα, τότε πρέπει να θέσετε κάποιους περιορισμούς!

Η ερωτική σας ζωή περνά σε εξαιρετικά σαγηνευτικά εδάφη την Κυριακή: Ο προοδευτικός Ήλιος συνδέεται με τον επαναστάτη Ουρανό, στον Ταύρο και τον όγδοο οίκο σας της οικειότητας και του ερωτισμού. Τα ζευγάρια μπορούν να δοκιμάσουν να εισέλθουν σε “άγνωστα νερά” για τη σχέση τους, στη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Εφόσον είστε και οι δύο θετικοί στην εξερεύνηση, δεν υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσετε νέα πράγματα. Οι Ζυγοί εκτός σχέσης θα πρέπει να διευρύνουν τις παραμέτρους αναζήτησής τους, να είναι πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο συνομιλίας με άτομα από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Και σε αυτή τη φάση, όσοι ζουν πέρα από την εξώπορτά σας είναι «μακρινοί» ούτως ή άλλως! Όταν θα είναι ασφαλές να ταξιδέψετε ξανά, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση για ένα ρομαντικό ταξίδι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Αυτό το Σάββατο, ο ισχυρός Πλούτωνας που σας κυβερνά γυρίζει ανάδρομος στη γωνιά σας της επικοινωνίας. Στη διάρκεια αυτής της ετήσιας μετατόπισης μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, τα λόγια σας θα έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο στους άλλους. Σκεφτείτε το ιδιαιτέρως προσεκτικά, προτού εκφράσετε τα «ειλικρινή» συναισθήματά σας. Αν δηλώσετε κάτι, δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω… Γι’ αυτό πριν κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά σε μια φιλία, σκεφτείτε τον αντίκτυπο των λεγόμενών σας. Οι επόμενοι πέντε μήνες προσφέρουν την ευκαιρία να σκεφτείτε πώς να χρησιμοποιήσετε τον λόγο σας για να αποκτήσετε δύναμη. Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, αυτός η πλανητική μετάβαση μπορεί να βοηθήσει!

Την Κυριακή, κάποιο άτομο που θεωρείτε σύντροφο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να σας φέρει προ εκπλήξεως. Είναι μια κρίσιμη μέρα, καθώς ο Ήλιος ενώνεται με τον ιδιότροπο Ουρανό στον Ταύρο και ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτό το άτομο μπορεί να έχει κάποια σημαντικά νέα που σας αφορούν. Ή το άλλο σας μισό μπορεί να έχει ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών. Ακόμα κι αν τα γεγονότα αυτής της ημέρας είναι ανησυχητικά στην αρχή, μείνετε ψύχραιμοι. Θα βγει σίγουρα κάτι καλό από όλα αυτά!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Τοξότης

Τα οικονομικά έρχονται στο επίκεντρο αυτό Σάββατο, καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη σας των χρημάτων. Αυτή η μετατόπιση που διαρκεί έως τις 4 Οκτωβρίου, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αντανακλαστικές συνήθειες δαπανών και να επαναπροσδιορίσετε τις πραγματικές σας αξίες. Ορίστε μερικούς στόχους σας για το υπόλοιπο του έτους… Και στη συνέχεια αφήστε τους να σας εμπνεύσουν, ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη προσοχή στις χρηματικές σας συναλλαγές. Εάν χρειάζεται να διαπραγματευτείτε για μια νέα συμφωνία πληρωμής, μην διστάσετε. Όσο πιο γρήγορα τελειώσουν οι γραφειοκρατικές λεπτομέρειες ή οι συνομιλίες, τόσο το καλύτερο!

Ζώδια σαββατοκύριακο 25-26/04 Β

Την Κυριακή, αντικαταστήστε τον τρίτο καφέ της ημέρας με ένα χαλαρωτικό τσάι από βότανα. Έχετε πολλά να διαχειριστείτε και δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε την πνευματική σας ηρεμία. Θα πρέπει να παραμείνετε ενεργοί στο παιχνίδι, να παρουσιάσετε ένα ήρεμο και χαλαρό πρόσωπο. Αυτό ίσως να είναι λίγο δύσκολο, καθώς ο Ήλιος εμπλέκεται με τον ξέφρενο Ουρανό: Ίσως να νιώθετε περισσότερο άγχος από το συνηθισμένο ή να κάνετε κάτι χωρίς να το σκεφτείτε πλήρως. Γειώστε τον εαυτό σας πριν από οποιεσδήποτε σημαντικές αλληλεπιδράσεις… Και μην αφήσετε μερικά σχόλια να σας αποπροσανατολίσουν!

zodia-astra-tarot

Ζώδια Αιγόκερως

Κανείς δεν «δείχνει» σταθερότερο χαρακτήρα από εσάς, Αιγόκεροι. Αλλά τι γίνεται με τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας που δεν θέλετε να δείξετε προς τα έξω; Μπορεί να εμφανιστούν με δική τους πρωτοβουλία, ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο: Ο διεισδυτικός και ατρόμητος Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας και τον πρώτο οίκο σας της έκφρασης έως τις 4 Οκτωβρίου. Η δημιουργικότητα και ο ιδεαλισμός δεν είναι επιβλαβείς για εσάς, είναι οι πραγματικοί θησαυροί σας! Στη διάρκεια των πέντε μηνών που ακολουθούν, πειραματιστείτε. Αφήστε περισσότερο από τον μοναδικό σας εαυτό να λάμψει, αντί να προσπαθήσετε να δείξετε υπερβολικά σταθεροί!

Την Κυριακή, ο γεμάτος ζωντάνια Ήλιος συγχρονίζεται με τον μεταμορφωτικό Ουρανό, στον Ταύρο και τον πέμπτο οίκο σας της λαγνείας και του ρομαντισμού. Είστε μόνοι; Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο, που συνδυάζει ενδιαφέρον πνεύμα με εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Ακόμα κι αν αυτό δεν εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση, θα σας κάνει να νιώσετε ζωντανοί. Έχετε ήδη βρει τον εκλεκτό της καρδιάς σας; Παραμείνετε αφοσιωμένοι σε ένα δημιουργικό έργο που έχετε αναλάβει από κοινού, είτε φτιάχνετε έναν λαχανόκηπο είτε δοκιμάζετε νέα πράγματα στην ερωτική σας ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Υδροχόος

Το Σάββατο, ο καθαρτικός Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος για διάστημα πέντε μηνών στον δωδέκατο οίκο σας της ενδοσκόπησης. Αυτό το θεραπευτικό ταξίδι μπορεί να σας προσφέρει μερικές νέες προοπτικές ζωής. Από τώρα έως τις 4 Οκτωβρίου, θα παρατηρείτε πως πολλά από όσα εκδηλώνετε προς τα έξω, είναι άμεση αντανάκλαση του εσωτερικού σας κόσμου. Ή ότι ο μόνος τρόπος για να κάνετε μόνιμη μια αλλαγή, είναι να δείτε μέσα σας. Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για να καταφέρετε να φτάσετε στη ρίζα ενός επαναλαμβανόμενου προβλήματος: Μαθαίνοντας να ελέγχετε τα συναισθήματά σας!

Ζώδια σαββατοκύριακο 25-26/04 Β

Είστε έτοιμοι και μπορείτε να κάνετε κάποιες μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, την Κυριακή: Ο Ήλιος και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται στον τέταρτο οίκο σας της οικίας και της οικογένειας. Μήπως ένα άτομο που σας εξαντλεί συναισθηματικά έχει εισχωρήσει στη ζωή σας; Εξετάστε τον δικό σας ρόλο σε αυτή τη σχέση, είτε απομακρύνετε αυτό το άτομο για πάντα. Εάν είναι μέλος της οικογένειας και δεν μπορείτε, αρχίστε να θέτετε νέα όρια. Μπορεί να μην αρέσει στην αρχή… Αλλά αφού εξηγήσετε τους λόγους, θα πρέπει να το σεβαστούν!

zwdia-taro-astra

Ιχθύες

Από το Σάββατο, ο ενεργητικός Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον οίκο σας της κοινωνικής δικτύωσης μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Δεν έχει νόημα να υψώσετε ένα τείχος γύρω από την τεράστια, γεμάτη ενσυναίσθηση καρδιά σας. Αλλά στους επόμενους πέντε μήνες μπορεί να μην έχετε τη συνήθη προστασία, έναντι ανθρώπων που σας εξαντλούν ενεργειακά και συναισθηματικά. Η καλύτερη άμυνα σας είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω, να παρακολουθείτε όσα συμβαίνουν από απόσταση ασφαλείας. Επίσης, θα είναι ωφέλιμο να εντοπίστε έναν φίλο που αποτελεί τη φωνή της λογικής σας όταν αισθάνεστε αντικρουόμενοι!

Την Κυριακή ο Ήλιος συνεργάζεται με τον μετασχηματισμένο Ουρανό, στον τρίτο οίκο σας των ιδεών και της επικοινωνίας. Μείνετε ανοιχτοί σε εκείνες τις στιγμές που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας, Ιχθύες. Η πιο αθώα συνομιλία, θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια στιγμή αναλαμπής που θα σας αλλάξει τη ζωή. Μην επεξεργαστείτε υπερβολικά αυτό που θα έρθει στο μυαλό σας. Μοιραστείτε τις ιδέες που μπορούν να σας ανεβάσουν οικονομικά και επαγγελματικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66