Ζώδια Σαββατοκύριακο 26-27/03 – Ο κόσμος είναι στη διάθεσή σας!

krios-zvdia-astrology

Ζώδια Σαββατοκύριακο 26-27/03 Α΄ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 26-27/03  Κριός .

Η υποστήριξη είναι παντού γύρω σας, οπότε στηριχτείτε στους έμπειρους ανθρώπους στη ζωή σας αυτό το Σάββατο, Κριοί. Ενημερώστε τους για τις εργασίες που έχετε να ολοκληρώσετε ή για τις περιπτώσεις που θα μπορούσατε να πουν μια καλή κουβέντα για εσάς. Ζητήστε συμβουλές, ακόμα κι αν νιώθετε λίγο ευάλωτοι κάνοντάς το. Ένας φίλος ή συνάδελφος θα μπορούσε να είναι έτοιμος να σας ανοίξει την πόρτα σε μια ευκαιρία. Αν είστε σε θέση να δώσετε σε κάποιον μια ώθηση για να ανέβει, μη διστάσετε. Θυμηθείτε: Το κάρμα θα σας το επιστρέψει!

Μετά από μερικές ομιχλώδεις εβδομάδες, η διαύγεια επιστρέφει μαζικά από την Κυριακή, καθώς ο διανοητικός Ερμής αφήνει το λυκόφως του δωδέκατου οίκου σας και βαδίζει στον Κριό μέχρι τις 10 Απριλίου. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, θα είστε μια απύθμενη μηχανή ιδεών. Απλά προσέξτε να μην βιαστείτε να αναλάβετε δράση πολύ γρήγορα. Αν δεν έχετε την υπομονή για τον σχεδιασμό, δεν θα έχετε και την ανοχή να κάνετε τη χειρωνακτική δουλειά. Επιβράδυνετε για λίγο και καταγράψτε όλες τις καταιγιστικές ιδέες σας, ώστε να μη χάσετε ούτε ένα πολύτιμο στοιχείο.

zodia-taro-45

Ταύρος

Δεν είστε από αυτούς που προσέχουν τα λόγια τους σε ένα ομαδικό περιβάλλον, Ταύρε, αλλά τα διεκδικητικά (στα όρια της επιθετικότητας) σχόλιά σας μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες και να εκτροχιάσουν την πρόοδό σας αυτό το Σάββατο. Άλλο πράγμα είναι να ταράζετε τα νερά και άλλο να τους πετάτε όλους στη θάλασσα. Επικεντρωθείτε στο να συγκινήσετε το πλήθος με μια ήρεμη και καλοπροαίρετη κριτική. Έχετε ένα σπουδαίο επιχείρημα να διατυπώσετε, και υπό το στρατηγικό εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, μπορείτε πραγματικά να επηρεάσετε τους ιθύνοντες, αν ακολουθήσετε μια ισορροπημένη, βασισμένη στα γεγονότα προσέγγιση.

Μην αισθάνεστε πιεσμένοι να μοιραστείτε τους συλλογισμούς σας αυτή την Κυριακή, καθώς ο έξυπνος Ερμής θα περάσει στον Κριό και στον ονειρικό, διαισθητικό δωδέκατο οίκο σας μέχρι τις 10 Απριλίου. Για τις επόμενες εβδομάδες, μοναδικές ιδέες θα πλημμυρίσουν τη συνείδησή σας (και το ασυνείδητό σας), οπότε ελευθερώστε το πρόγραμμά σας και μείνετε ανοιχτοί σε απροσδόκητες λήψεις έμπνευσης. Κρατήστε το ημερολόγιό σας, την κιθάρα ή το μπλοκ ζωγραφικής σας κοντά σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια πρακτική διαλογισμού, ακόμα κι αν πρόκειται απλώς να καθίσετε ήρεμα και να επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 26-27/03 Δίδυμοι

Αφήστε τους ανθρώπους να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας, Δίδυμε. Δεν είναι ότι την μοιράζετε σε όλους, αλλά έχετε μετανιώσει το να επιτρέπετε σε λάθος ανθρώπους να σας πλησιάσουν πολύ γρήγορα στο παρελθόν. Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα του Σαββάτου σας βοηθά να χτίσετε τους δεσμούς σας με πιο μετρημένο τρόπο. Αφήστε τις συνδέσεις να εξελιχθούν φυσικά πριν δημιουργήσετε ένα κοινό έργο με κάποιον που γνωρίζετε μόνο λίγους μήνες. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε υψωμένες τις άμυνές σας με ένα αξιόπιστο άτομο, χαμηλώστε αυτό το τείχος-φρούριο λίγα εκατοστά.

Από την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας, ο κοινωνικός Ερμής, αφήνει τη ζώνη της εργασίας σας και περνάει στον Κριό και στον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητας και της τεχνολογίας. Από τώρα και μέχρι τις 10 Απριλίου, το ημερολόγιό σας θα είναι ασφυκτικά γεμάτο – πράγμα που είναι διασκεδαστικό, αλλά θα μπορούσε να σας αφήσει εξαντλημένους αν δεν βρείτε την σωστή ισορροπία. Θα είναι σχεδόν αδύνατο να συνδεθείτε με ανθρώπους ένας προς έναν, οπότε σκεφτείτε με ομαδικούς όρους. Οργανώστε δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν αρκετοί φίλοι, όπως βραδιές κινηματογράφου ή φαγητού.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη χαρτομαντεία 26-28/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zodia-astra-tarot

Καρκίνος

Η ειλικρίνεια δεν είναι μόνο η καλύτερη πολιτική, Καρκίνε, αλλά μπορεί επίσης να εδραιώσει την εμπιστοσύνη σε μια σημαντική σχέση αυτό το Σαββατοκύριακο. Κανείς δεν λέει ότι ήσασταν αναληθείς, αλλά μπορεί να έχετε μερικά αθώα ψέματα στο ιστορικό σας – γεγονότα που αποκρύψατε επειδή φοβόσασταν μήπως αναστατώσετε κάποιον. Σταματήστε να ανησυχείτε για το πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι, επειδή δεν μπορείτε να το ελέγξετε ή να το προβλέψετε. Άλλωστε, δεν είναι δουλειά σας να διαχειριστείτε τα συναισθηματικά τους ξεσπάσματα.

Με τον λαμπρό Ερμή να φωτίζει τη γωνιά της καριέρας σας από την Κυριακή, η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε εσάς και τους κινητήριους παράγοντες μπορεί να εξαφανιστεί! Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και ξεκαθαρίστε πλήρως τι θέλετε να πετύχετε τις επόμενες εβδομάδες. Ο φτερωτός πλανήτης-αγγελιοφόρος σας δίνει μια τεράστια έκρηξη επαγγελματικής δυναμικής μέχρι τις 10 Απριλίου, την οποία θα θελήσετε να εκμεταλλευτείτε! Πέρα από τις γνωστές εκδηλώσεις του κλάδου σας, κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά. Ένα απλό ραντεβού για καφέ με επιχειρηματίες φίλους θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα κερδοφόρο συνεργατικό σχέδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Σαββατοκύριακο 26-27/03 Λέων

Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα του Σαββάτου σας βοηθά να συνδεθείτε με τη διαίσθησή σας μέσω της σωματικής δραστηριότητας. Δοκιμάστε μια πεντάλεπτη διαδικτυακή προπόνηση και κάντε μερικές ασκήσεις ενδυνάμωσης του κορμού σας. Κάντε έναν γρήγορο μισάωρο περίπατο όσο έχει ήλιο. Αυτό όχι μόνο θα σας απαλλάξει από τις ανθυγιεινές σας συνήθειες, αλλά θα επιστρέψετε στο σπίτι ανανεωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις εργασίες του Σαββάτου. Η ακολουθία σας για να παραμείνετε παραγωγικοί αυτό το Σαββατοκύριακο: Δουλειά, περπάτημα, και ξανά από την αρχή. Με άμεση ισχύ από αυτή την Κυριακή, ο κόσμος είναι στη διάθεσή σας!

Ο φτερωτός αγγελιοφόρος Ερμής πλέει στη ζώνη των ταξιδιών σας και πυροδοτεί την περιπλάνησή σας μέχρι τις 10 Απριλίου. Έχετε κάποιες μέρες διακοπών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα; Ψάξτε για προσφορές της τελευταίας στιγμής ή κάντε σχέδια για ένα οδοιπορικό για να επισκεφθείτε έναν αγαπημένο σας φίλο. Δεν μπορείτε να φύγετε; Μια διαπολιτισμική έλξη ή μια σπίθα από απόσταση θα μπορούσε να ανάψει τώρα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη χαρτομαντεία 26-28/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zodia-zvdia-75

Παρθένος

Ακόμη και οι άνθρωποι που σας γνωρίζουν από πάντα δεν μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σας. Κάποιες φορές πρέπει να διευκρινίσετε τι θέλετε – με σαφήνεια! Κατά τη διάρκεια του αιχμηρού εξαγώνου Ερμή-Πλούτωνα του Σαββάτου, θα βρείτε τις λέξεις για να εξηγήσετε τον εαυτό σας χωρίς να γίνετε υπερβολικά συναισθηματικοί ή να ταραχτείτε. Τα καλά νέα; Όταν παρουσιάζετε τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο, οι περισσότεροι άνθρωποι θα χαρούν να ικανοποιήσουν το αίτημά σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να προτείνουν ένα ακόμη καλύτερο σχέδιο!

Την Κυριακή, ο παιχνιδιάρης Ερμής εισέρχεται στον Κριό και ανεβάζει τη θερμοκρασία στον ερωτικό, εξωτικό όγδοο οίκο σας μέχρι τις 10 Απριλίου. Καλώς ήρθατε στη ζώνη της αποπλάνησης! Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα για να βγείτε από τη συνηθισμένη αναλυτική σας νοοτροπία και να μεταβείτε σε μια πιο ευχάριστη. Αυτό που συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες θα έχει ελάχιστη σχέση με τη λογική ή τη συλλογιστική. Αφεθείτε στη φυσική ροή των πραγμάτων- και πάρτε τα ηνία όταν πρόκειται για μια αποπλανητική συζήτηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA