Ζώδια σαββατοκύριακο 26-27/10 Ενα σαφές μήνυμα

pws-na-epanorthwsete-me-kathe-zwdio

Ζώδια σαββατοκύριακο 26-27/10 Β

Ζώδια Ζυγός

Την Κυριακή, η νέα Σελήνη στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών. Αν πρέπει να αλλάξετε τα πράγματα, οι ακτίνες της Σελήνης σας ανοίγουν ένα εξάμηνο πρόγραμμα ανάκαμψης. Καθώς τα λεφτά δεν θα πέσουν από τους ουρανούς, κάντε ένα ρεαλιστικό πλάνο για να τα κερδίσετε.

Φτιάξτε το βιογραφικό σας και το προφίλ σας στο LinkedIn, κυκλοφορήστε το σε ανθρώπους με επιρροή. Μια ειλικρινής συζήτηση που θα κάνετε την ερχόμενη εβδομάδα, μπορεί να ανοίξει τις πύλες της ευκαιρίας.

zodia-taro-45

Επίσης, την Κυριακή σταματήστε να σώζετε τους άλλους στον αυτόματο. Με τον κινητήριο Άρη να ενεργοποιεί την παραγωγικότητά σας, είναι ώρα να αφήσετε τους άλλους να βοηθήσουν τον εαυτό τους.Επίσης, ως Ζυγοί που προσανατολίζεστε στη δικαιοσύνη, θα αφήσετε τους στόχους σας για να βοηθήσετε των άλλων.

Αλλά με τον Κρόνο σε σύγκρουση με τον φλογερό Άρη, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Βάλτε πρώτο τον εαυτό σας! Ακόμα κι αν ένας καλός φίλος ή συγγενής σας στείλει SOS, μην απαντήσετε. Αν δεν είναι όντως κάτι επείγον, μείνετε επικεντρωμένοι στις δικές σας ανάγκες. Θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους μια χαρά, όταν δεν το κάνει κάποιος άλλος γι’ αυτούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Σκορπιός

Ευτυχισμένο το κοσμικό νέο έτος σας! Η Κυριακή φέρνει τη μοναδική νέα Σελήνη στον Σκορπιό του 2019 – και είναι σαν δώρο από τους ουρανούς. Είναι ώρα να φυτέψετε σπόρους, γιατί η νέα Σελήνη υπόσχεται: Αν τους ποτίσετε και τους φροντίσετε, θα μεγαλώσουν και θα είναι έτοιμοι για συγκομιδή μέχρι την Πανσέληνο στον Σκορπιό σε έξι μήνες. Δημιουργήστε ένα ταμείο για την προσωπική σας ανάπτυξη. Η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε, είναι στην εξέλιξή σας.

Την Κυριακή θα είναι εύκολο να χαθείτε στις ονειροπολήσεις σας, καθώς ο Άρης περνά από τον δωδέκατο Οίκο σας της φαντασίωσης. Και τι όμορφος κόσμος για να παρασυρθείτε! Αλλά αν έχετε κάτι να κάνετε στην πραγματικότητα, όπως δουλειά, σύρετε τον εαυτό σας στην καθημερινότητα και κάντε το! Θα σας βοηθήσει ο Κρόνος από την γωνιά της επικοινωνίας σας, να αποφύγετε τους περισπασμούς. Αλλά μην ξεχάσετε και τη δημιουργικότητα. Μπορεί να βρείτε μια ιδιοφυή λύση, ενώ κολυμπάτε στα φανταστικά νερά του δωδέκατου οίκου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

ζωδια Τοξότης

Ίσως χρειαστείτε ένα διάλειμμα από όλη τη δράση αυτή την Κυριακή. Η μοναδική νέα Σελήνη στον Σκορπιό του έτους, προσγειώνεται στον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης, της επούλωσης και του κλεισίματος. Καλύτερα να μείνετε μόνοι: Να αφιερώσετε ενέργεια σε κάτι που σας αρέσει ή να μείνετε παρέα με ένα βιβλίο ή μια σειρά. Έχετε κάτι (ή κάποιον) να αφήσετε πίσω σας; Σχεδιάστε τη στρατηγική εξόδου σας και σιγά σιγά κάντε πίσω.

Σκεφτείτε διαφορετικά και για τα χρήματα την Κυριακή. Κάτι που μπορεί να φαίνεται περιττή δαπάνη σε πρώτο επίπεδο, μπορεί να αποδειχθεί σημαντική επένδυση. Ίσως να μην συνειδητοποιήσατε πόση επιρροή έχει αυτός που σας ζήτησε να βγείτε – και απλώς να έτυχε να κεράσατε. Αλλά το κάνατε και τώρα είναι στο πλευρό σας.  Καθώς ο Κρόνος στον οικονομικό τομέα σας σχηματίζει τετράγωνο με τον παρορμητικό Άρη, αλλάξτε τους κανόνες – χωρίς να χάσετε τον τελικό στόχο.

taro-6-9

ζώδια Αιγόκερως

Η Κυριακή φέρνει τη μοναδική νέα Σελήνη στον Σκορπιό του έτους, στον δικό σας ενδέκατο οίκο της ομαδικής δραστηριότητας. Ελπίζατε να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες; Ξεκινήστε να κοιτάτε γύρω σας, γιατί υπό αυτή τη μεταβολή θα βρείτε πολλά αδελφικά πνεύματα και πιθανούς συνεργάτες. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, οπότε μπορεί να ανακαλύψετε τη φυλή σας ονλάιν. Ώρα να πάρετε στα σοβαρά μια ψηφιακή επιχείρηση ή να σκεφτείτε την ανάπτυξη μιας εφαρμογής ή εφεύρεσης. Η εκμάθηση ενός νέου λογισμικού, θα μπορούσε να ενισχύσει τα κέρδη σας τους επόμενους έξι μήνες.

Μπορεί επίσης να παλεύετε με οτιδήποτε «αργό και σταθερό» την Κυριακή, χάρη στον Άρη που πυροδοτεί τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Λαχταράτε να τρέξετε στη γραμμή τερματισμού… Αλλά ο σοφός Κρόνος που τελειώνει μια μακρά διέλευση στο ζώδιό σας, εξακολουθεί να ωθεί να συγκρατηθείτε. Πιέστε όταν μπορείτε. Αλλά εάν έχετε ένα σαφές μήνυμα να περιμένετε, δαμάστε τον εαυτό σας. Οι άλλοι θα θαυμάσουν την ικανότητά σας να διαβάζετε τα σημάδια, όπως κι εσείς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια σαββατοκύριακο 26-27/10 Β

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Υδροχόος

Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Σκορπιό, ανοίγει ένα νέο εξάμηνο κεφάλαιο στην καριέρα σας: Προσγειώνεται στον δέκατο οίκο σας της επαγγελματικής φιλοδοξίας. Αποκτήστε σαφείς στόχους, διότι θα τους εκδηλώσετε μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Σκορπιό σε έξι μήνες. Ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία σας: Μια θέση στη διαχειριστική σουίτα; Δουλειά από το σπίτι σε ζεστότερο κλίμα; Όποιο και αν είναι το όνειρό σας, επικεντρωθείτε σε αυτό… Και καθώς μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, βάλτε το σε έναν πίνακα οράματος.

Το ζώδιό σας δεν είναι εύκολος στόχος έξυπνων πωλητών – αλλά να προσέχετε την Κυριακή. Συνήθως μπορείτε να μυριστείτε αν μια πρόταση είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Αλλά με τον βιαστικό Άρη στον ένατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον συνήθως νηφάλιο Κρόνο στη ζώνη της φαντασίας, οι ελπίδες μπορεί να σας παρασύρουν. Επιστρέψτε στον νηφάλιο εαυτό σας και ζητήστε γεγονότα. Εάν κάποιος προσπαθήσει να σας πείσει, απομακρυνθείτε και μην κοιτάξετε πίσω!

Ζώδια σαββατοκύριακο 26-27/10 Β

ζώδια Ιχθύες

Την Κυριακή η μοναδική νέα Σελήνη στον Σκορπιό του έτους, τροφοδοτεί τον παγκόσμιο ένατο οίκο σας και σας κάνει να μην μπορείτε να μείνετε στη θέση σας. Αν δεν έχετε άλλες ημέρες άδειας ή κενό στον χρόνο σας, αφιερώστε ώρα το σαββατοκύριακο για να κατεβάσετε ιδέες. Μιλήστε με φίλους, μήπως μπορούν να σας φιλοξενήσουν για μια εβδομάδα μέσα στον χειμώνα.

Επίσης την Κυριακή, μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα γεγονός: Κάποιος που πιστεύατε ότι είναι στο πλευρό σας σαν φίλος, στην πραγματικότητα είναι φτερό στον άνεμο. Το πολύ ανεκτικό ζώδιό σας δίνει το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, ακόμα κι αν οι άλλοι επιμένουν ότι δεν το αξίζουν. Αλλά ο αδιάλλακτος Άρης στη ζώνη της οικειότητάς σας, συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο στη γωνιά της κοινότητας. Μπορεί να έρθει στο προσκήνιο η σκληρή πραγματικότητα. Η εμπιστοσύνη δεν κερδίζεται εύκολα – και δεν αξίζουν όλοι πάσο διαρκείας στον εσωτερικό ναό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia