Ζώδια Σαββατοκύριακο 27-28/04 – Ο Έρωτας εκτοξεύει τα βέλη του

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 27-28/04 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 27-28/04 Κριός .

Οι δυνατότητες του Σαββατοκύριακου είναι ατελείωτες για εσάς – και όχι μόνο επειδή ο Ερμής ολοκλήρωσε επιτέλους την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας. Το Σάββατο, η ατρόμητη Σελήνη στον Τοξότη σας προτρέπει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να κάνετε κάτι περιπετειώδες, καθώς συγχρονίζεται με την Αφροδίτη, τον Χείρωνα και τον Ερμή στον Κριό.

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να ονειρευτείτε νέες ιδέες, να δημιουργήσετε ένα σχέδιο – και ό,τι άλλο σας εμπνέει να κοιτάξετε μπροστά με ένα αίσθημα ενθουσιασμού. Αυτό το κύμα ενθουσιασμού μπορεί να σας παρακινήσει να υλοποιήσετε ό,τι σκαρφιστείτε.

zodia-taro-45

Μην εστιάζετε ακόμα στο τελικό αποτέλεσμα- δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε τον λόγο για τον οποίο είστε τόσο ενθουσιασμένοι. Τα άστρα της Κυριακής συνεχίζουν να προβάλλουν τους πιο υψηλούς στόχους σας, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον δέκατο οίκο της καριέρας και της αναγνώρισής σας. Εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτή τη στρατηγική και φιλόδοξη επιρροή.

Συζητήστε με τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια του πρωινού και δημιουργήστε ένα ενδιαφέρον ανάμεσα στους πιο υποστηρικτικούς φίλους σας. Υπάρχουν κινήσεις που μπορείτε να κάνετε σήμερα που θα σας βοηθήσουν αργότερα; Η τοποθέτηση του εαυτού σας ως ηγέτη είναι ένα σίγουρο πρώτο βήμα προς τη νίκη.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ταύρος

Αυτό το Σάββατο, Ταύρε, μπορείτε να διαβάζετε τους ανθρώπους σαν ανοιχτό βιβλίο, χάρη στη συναισθηματική Σελήνη στον διαισθητικό όγδοο οίκο σας. Όσο δέος και αν προκαλούν αυτές οι δυνάμεις, μπορεί επίσης να είναι εξαντλητικές, γι’ αυτό θωρακίστε τον εαυτό σας. Καθώς η Σελήνη συναντά τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον μάντη Χείρωνα – στον Κριό και τον υποσυνείδητο δωδέκατο οίκο σας- απορροφάτε σαν σφουγγάρι όλα τα ψυχικά ερεθίσματα. Στην επιθυμία σας να φανείτε χρήσιμοι, μπορεί να καταλήξετε να επηρεαστείτε από την κακή διάθεση κάποιου ή να εξαντλήσετε την ενέργειά σας μένοντας (από ενοχές) με ένα άτομο που σας εξαντλεί.

Όταν αρχίζετε να αισθάνεστε κουρασμένοι, μετακινήστε το σώμα σας -και αν είναι δυνατόν, μετακινηθείτε σε ένα πιο υποστηρικτικό, ανεβαστικό για τη διάθεσή σας περιβάλλον. Την Κυριακή, η Σελήνη βρίσκεται στον ένατο οίκο της ελευθερίας σας, βοηθώντας σας να δείτε τη δόξα, την ομορφιά και την επεκτατική δυνατότητα σε ένα μεγάλο σχέδιο. Είτε αισθάνεστε ότι ο χρόνος περνάει γρήγορα είτε απλά λαχταράτε να ξεφύγετε από τη ζώνη άνεσής σας, αντιμετωπίστε τους φόβους σας και κάντε ένα βήμα μπροστά. Ποια μικρή μετακίνηση θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο η οποία θα βάλει μπρος τη δράση, Ταύρε;

tilefonikes-provlepsis

Ζώδια Σαββατοκύριακο 27-28/04 Δίδυμοι

Μπορεί να μην έχετε ούτε μια στιγμή για τον εαυτό σας αυτό το Σάββατο, Δίδυμε, αλλά δεν πειράζει! Η Σελήνη χορεύει στον Τοξότη και τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, γεμίζοντάς σας με ενέργεια. Θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε τη λίστα των καλεσμένων σας περιορισμένη. Η Σελήνη συνδέεται με τον κοινωνικό Ερμή, την Αφροδίτη και τον θεραπευτικό Χείρωνα στον Κριό και τον ενδέκατο οίκο των ομάδων σας. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο, αφού όλοι μαζί θα κατορθώσετε να σκεφτείτε λύσεις σε ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα. Ίσως χρειαστεί μια καθοδήγηση για να μπορέσουν να συνεισφέρουν όλοι, οπότε μην αποφύγετε να αναλάβετε το ρόλο του ηγέτη.

Με τη Σελήνη στη ζώνη των χρημάτων σας την Κυριακή, το μυαλό σας μπορεί να επικεντρωθεί στα οικονομικά σας – και στο πώς να αυξήσετε τα κέρδη σας εκθετικά. Επανεξετάστε το χρέος σας, αν έχετε: Μπορείτε να καταστρώσετε ένα στρατηγικό σχέδιο για να εξοφλήσετε κάποια πράγματα πιο γρήγορα; Υπάρχει μια επενδυτική συμφωνία που να έχει το όνομά σας πάνω της; Βρείτε το κλειδί στη νοοτροπία της αφθονίας και οι κρυμμένες ευλογίες θα μπορούσαν γρήγορα να γίνουν ορατές.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Καρκίνος

Αυτό θα είναι ένα από τα Σάββατα όπου η αυτοφροντίδα σας έχει προτεραιότητα, Καρκίνε. Με τη Σελήνη στον Τοξότη να δονείται στον έκτο οίκο της ευεξίας σας, βάλτε ως στόχο τη μείωση του άγχους σας. Σε ποια σημεία μπορείτε να απλοποιήσετε τις διαδικασίες και να τις βάλετε σε σειρά προτεραιότητας; Αν νιώθετε ότι πέφτετε πάνω σε έναν τοίχο, απευθυνθείτε σε ένα έμπειρο άτομο ή έναν επαγγελματία. Καθώς η Σελήνη δέχεται υποστηρικτικές ακτίνες από τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Χείρωνα στον Κριό και τον αριστοτεχνικό δέκατο οίκο σας, χρειάζεστε καθοδήγηση από ανθρώπους που έχουν ήδη περπατήσει το μονοπάτι που βαδίζετε.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας στη δυναμική των σχέσεων. Αν και η “φροντίδα” είναι το στοιχείο σας, μπορεί να αισθάνεστε άβολα όταν τα πράγματα αρχίζουν να μοιάζουν πολύ σοβαρά. Αποκτήστε λίγη προοπτική, Καρκίνε. Η απόσταση που δημιουργείτε θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που προκαλεί άγχος στο άλλο άτομο, κάνοντάς το να προσκολληθεί επάνω σας. Προσπαθήστε να τους καθησυχάσετε, ακόμα κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που έχετε διάθεση να κάνετε. Αυτή η απλή χειρονομία μπορεί να κατευνάσει τις ανασφάλειες, δίνοντάς σας την ανάσα που επιθυμείτε.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 27-28/04 Λέων

Ο Έρωτας εκτοξεύει τα βέλη του προς το μέρος σας αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και τον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού σας. Και χάρη στη θετική συμβολή του Ερμή, της Αφροδίτης και του Χείρωνα στον φλογερό Κριό και τον κοσμικό ένατο οίκο σας, αισθάνεστε ιδιαίτερα περιπετειώδεις. Αν ο ρομαντισμός είναι το τελευταίο πράγμα που σας περνάει από το μυαλό, αυτή η ζωηρή ευθυγράμμιση σας εμπνέει μια μικρή δημιουργική ανακάλυψη. Βρείτε τους φίλους σας που αγαπούν τις τέχνες και δείτε ποιος θέλει να επισκεφτεί ένα μουσείο ή να παρακολουθήσει θέατρο. Οι ελεύθεροι Λέοντες μείνετε ανοιχτοί σε ό,τι έχει να επιδείξει το σύμπαν.

Την Κυριακή, η σχέση μεταξύ των επιπέδων άγχους και της σωματικής σας υγείας γίνεται εμφανής, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω επισκέπτεται τον οίκο της ευεξίας σας. Δώστε μεγάλη προσοχή: Ένα αναστατωμένο στομάχι, για παράδειγμα, θα μπορούσε να έχει να κάνει περισσότερο με τη συναναστροφή σας με έναν δύσκολο συγγενή παρά με το μεσημεριανό σας γεύμα. Αναζητήστε ολόκληρη την ιστορία και προσπαθήστε να μειώσετε το χάος και τη συναισθηματική αναστάτωση όσο καλύτερα μπορείτε. Για να καταπνίξετε το άγχος, προσπαθήστε να μην καταναλώνετε πολλή καφεΐνη όσο διαρκεί αυτή η διάθεση.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Το σπίτι σας αποτελεί πολυσύχναστο σημείο αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στον τέταρτο οίκο της οικίας σας, και χάρη στην κοσμική χορωδία του Ερμή, της Αφροδίτης και του Χείρωνα που εκτοξεύει κύματα από τον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, ίσως έχετε έναν καλό λόγο να κρατάτε τις περσίδες κατεβασμένες καθώς θα φιλοξενείτε έναν ξεχωριστό καλεσμένο. Δεν έχετε κανέναν στο νου σας; Βυθιστείτε σε ένα δημιουργικό έργο που δεν αντέχετε να αναβάλλετε ούτε λεπτό. Με αυτά τα ουράνια σώματα στα ζώδια της φωτιάς, μπορεί να εμπνευστείτε για να φτιάξετε κάτι μαγικό.

Στρώστε το καλό σας σερβίτσιο και οργανώστε ένα σπιτικό δείπνο για μια επιλεγμένη ομάδα φίλων. Η Σελήνη επισκέπτεται τον επιδεικτικό πέμπτο οίκο σας την Κυριακή, ευλογώντας σας με μια κοσμική ημερήσια κάρτα διασκέδασης και απόλαυσης. Φορέστε τα πιο εντυπωσιακά ρούχα σας και κάντε μια εμφάνιση με τη χαρακτηριστική γοητεία της Παρθένου. Γοητεύστε τους θαυμαστές σας (ή ίσως μόνο έναν συγκεκριμένο) με την αυτοπεποίθηση και τη λάμψη σας -η οποία σήμερα ακτινοβολεί αρκετά έντονα ώστε να φτάνει ακόμα και μέσα από το πιο ασαφές σήμα. Μη διστάσετε να εκφραστείτε στις συζητήσεις που θα έχετε σήμερα.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01