Ζώδια Σαββατοκύριακο 27-28/08 Αφεθείτε στην αισθαντική έμπνευση της σεληνιακής ανύψωσης

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Ζώδια Σαββατοκύριακο 27-28/08 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 27-28/08 Κριός .

Ανεξάρτητα από το πόσο κοντά ήρθατε ή όχι στο να πετύχετε τους στόχους ευεξίας σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν. Υπάρχει ένας νέος δρόμος που ανοίγεται μπροστά σας αυτό το Σάββατο -και για τους επόμενους έξι μήνες- καθώς η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στην Παρθένο ενεργοποιεί τον έκτο οίκο της υγείας, της αυτοφροντίδας και της οργάνωσής σας. Αφεθείτε στην αισθαντική έμπνευση αυτής της σεληνιακής ανύψωσης και ορίστε στον εαυτό σας μια εκκίνηση για τα πράγματα που στοχεύετε. Να θυμάστε, ότι κάθε βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση είναι θετικό!

Η Κυριακή ίσως να μην είναι η καλύτερη μέρα για να προσπαθήσετε να συμφιλιωθείτε με κάποιον που συμπεριφέρεται ανάρμοστα ή φέρεται εγωιστικά. Μια εντεινόμενη αντίθεση μεταξύ της δίκαιης Αφροδίτης, στον τρυφερό πέμπτο οίκο σας. και του πεισματάρη Κρόνου θέτει τις πιθανότητες επιτυχίας αυτής της προσπάθειας σε “ελάχιστες έως μηδαμινές”. Καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε καλύτερα τον ρόλο που παίζετε οι ίδιοι σε αυτό – ή τουλάχιστον το πώς αυτή η κατάσταση σας κάνει πραγματικά να αισθάνεστε. Έτσι, όταν το συζητήσετε, θα είστε περισσότερο συνειδητοποιημένοι.

zodia-taro-45

Ταύρος

Θα βρίσκεστε στο στοιχείο σας για τους επόμενους έξι μήνες, χάρη στην παρατεταμένη επίδραση της ετήσιας νέας Σελήνης του Σαββάτου στην Παρθένο και τον πέμπτο οίκο του έρωτα, του πάθους και της δημιουργικότητάς σας. Αν κρατάτε τον εαυτό σας ή τη δουλειά σας πίσω από σεμνότητα, ή φόβο μιας πιθανής απόρριψης, είναι ώρα να το ξεπεράσετε! Μια νέα ρομαντική σχέση θα μπορούσε να έρθει ξαφνικά στη ζωή των ελεύθερων Ταύρων, και οι καλλιτεχνικοί τύποι θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα νέο επίπεδο αναγνώρισης. Αλλά τίποτα από τα δύο δεν θα συμβεί αν μένετε κλεισμένοι στο σπίτι σας!

Την Κυριακή, καθώς η στοργική Αφροδίτη στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο, ίσως χρειαστεί να συγκρατήσετε τα λόγια σας. Είστε πολύ σκληροί όταν χρειάζεται, Ταύρε, αλλά όταν πρόκειται να πείτε κάτι αρνητικό, η πιο ήπια πλευρά σας έρχεται συχνά στο προσκήνιο. Δεν χρειάζετε να πείτε κάτι που ίσως προσβάλλει κάποιον, απλά εκφράστε την άποψή σας όσο γίνεται πιο αντικειμενικά ώστε να τους βοηθήσετε να βγούν από ένα πιθανό αδιέξοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Σαββατοκύριακο 27-28/08 Δίδυμοι

Αν το σπίτι σας χρειάζεται ένα μικρό φρεσκάρισμα, θα έχετε την κοσμική υποστήριξη για να το πραγματοποιήσετε από αυτό το Σάββατο! Η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στην Παρθένο προσγειώνεται στον τέταρτο οίκο της οικίας σας, γεμίζοντας το μυαλό σας με κάθε είδους έμπνευση για αναδιακόσμηση του χώρου σας ή ενδεχομένως μια ανακαίνιση. Ξεκινήστε ορίζοντας έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό και στη συνέχεια δείτε τι έχετε ήδη στη διάθεσή σας εσείς ή οι φίλοι σας για να δουλέψετε με αυτό. Ακόμα και μερικές μικροαλλαγές μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς ένα δωμάτιο!

Κάποιος από το περιβάλλον σας μπορεί να έχει παθητικά επιθετική συμπεριφορά αυτή την Κυριακή, Δίδυμε, και ίσως χρειαστεί να τον τιθασεύσετε. Όμως μήπως είστε εσείς αυτοί που φέρονται περίεργα; Υπό την αντίθεση μεταξύ της στοργικής Αφροδίτης στην εκφραστική σας ζώνη και του συγκρατημένου Κρόνου, μπορεί να στέλνετε οι ίδιοι κάποια ανάμεικτα μηνύματα προς τα έξω. Προσπαθήστε να συντονιστείτε με τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας πριν πείτε οτιδήποτε. Με τον συγκρουσιακό Κρόνο στο προσκήνιο, μπορεί τα πράγματα να μην πάνε όπως φαντάζεστε στο μυαλό σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 10 ημερών – Τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται πια να κρύβετε τη λάμψη σας, Καρκίνε! Το Σάββατο, η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στην Παρθένο και τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας και της κοινότητάς σας ενεργοποιεί την κοινωνική σας ζωή. Αν και δεν είναι απαραίτητο να παραβρεθείτε σε κάθε συνάντηση που σας καλούν, μείνετε ανοιχτοί σε περισσότερες προσκλήσεις. Και αν είναι δυνατόν, βρείτε ανθρώπους και καταστάσεις που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και σας εκφράζουν. Έχετε ένα μήνυμα να μοιραστείτε, Καρκίνε, το οποίο δεν θα διαδοθεί αν μείνετε κλεισμένοι στο καβούκι σας!

Η αντίθεση της Κυριακής ανάμεσα στην επιεική Αφροδίτη και τον Κρόνο που αναζητά την ασφάλεια κάνει πιο δύσκολο από ποτέ το να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Ένα μέρος του εαυτού σας λαχταρά τη σταθερότητα και τη μονιμότητα, ενώ ένα άλλο θέλει να ζήσει ελεύθερο και ανέμελο. Αν έχετε μια αξιόπιστη δουλειά ή έναν σοβαρό δεσμό, αυτή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να φέρετε αναστάτωση σε αυτά. Αποσπάστε την προσοχή σας με κάτι διαφορετικό και επανεξετάστε το θέμα που σας απασχολεί μια άλλη φορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ζώδια Σαββατοκύριακο 27-28/08 Λέων

Καθώς η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στην Παρθένο φωτίζει τον δεύτερο οίκο των χρημάτων και των οικονομικών σας αυτό το Σάββατο, σας δίνεται ενέργεια για μια συναρπαστική πορεία προς τα εμπρός. Πώς θα θέλατε να επωφεληθείτε από αυτή τη σεληνιακή ανύψωση -η οποία θα συμβαίνει για τους επόμενους έξι μήνες; Χρειάζεστε μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος -ή μια ολοκαίνουργια δουλειά; Μπορείτε να κόψετε κάποιες δαπάνες από τον προϋπολογισμό σας χωρίς να νιώσετε ιδιαίτερα ότι στερείστε; Αποκτήστε σαφήνεια, επικεντρωθείτε στους δύο κορυφαίους στόχους σας για τον επόμενο μήνα – και συνεχίστε να προχωράτε μπροστά.

Η Κυριακή φέρνει στο προσκήνιο μια δύσκολη απόφαση. Χρειάζεται να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα ή να κάνετε κάποιες θυσίες για μια σχέση; Η στοργική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να αφιερώσετε μια μέρα για να ασχοληθείτε με κάτι από τη δική σας λίστα υποχρεώσεων, ωστόσο δέχεται αναμφισβήτητες προκλήσεις από τον συγκροτημένο Κρόνο. Δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρετε να βρείτε την ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε αυτό το δίλημμα. Το κόλπο είναι να είστε τόσο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί ώστε να μπορέσετε πραγματικά να ασχοληθείτε και με τα δύο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 10 ημερών – Τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων

zodia-taro-45

Παρθένος

Το Σάββατο, η μοναδική νέα Σελήνη του έτους στο ζώδιό σας επαναφέρει κάθε κομμάτι της ζωής σας που χρειάζεται επιδιόρθωση. Αυτό το τσουνάμι ενέργειας σας χαρίζει μια νέα αρχή και αποτελεί το σημάδι που περιμένατε εδώ και καιρό για να παραμερίσετε τις μη επείγουσες απαιτήσεις όλων των άλλων και να φέρετε τα δικά σας προσωπικά σχέδια στην κορυφή της λίστας σας. Οποιαδήποτε στιγμή μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, αποτελεί την ιδανική για να καταγράψετε μια λίστα με τους στόχους και τις επιθυμίες σας για τους επόμενους έξι μήνες. Επικεντρωθείτε λιγότερο στο πόσο “εφικτοί” είναι και περισσότερο στο πόσο σας ενθουσιάζουν! Πόση αλήθεια μπορούν πραγματικά να διαχειριστούν οι άνθρωποι σήμερα;

Αυτό θα είναι το κύριο ερώτημα της Κυριακής, καθώς η ευαίσθητη Αφροδίτη στην ασυνείδητη ζώνη σας συγκρούεται με τον σοβαρό Κρόνο. Το ρεαλιστικό ζώδιό σας πιστεύει στο να μιλάτε από καρδιάς και να πιστεύετε ότι όταν η πρόθεσή σας είναι αγνή, τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει. Δυστυχώς, δεν λειτουργούν όλοι με βάση αυτές τις υποθέσεις και αυτή η εριστική σύγκρουση θα μπορούσε να θίξει τον εγωισμό κάποιου. Να είστε πολύ προσεκτικοί!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia