Ζώδια Σαββατοκύριακο 29-30/01 Ανοίγουν οι πύλες της αγάπης

erwtikes-1314

Ζώδια Σαββατοκύριακο 29-30/01 Α’.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 29-30/01 Κριός .

Το Σάββατο, η επαγγελματική σας ζωή μπαίνει ξανά σε τροχιά μετά από έξι εβδομάδες που μπορεί να ήταν αγχωτικές για εσάς. Η δημιουργός Αφροδίτη βγαίνει από την ανάδρομη πορεία της και συνεχίζει να κινείται προς τα εμπρός, μετά την ανάδρομη κινήσή της στη γωνιά της καριέρας σας από τις 19 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά αυτά τα ανάμεικτα μηνύματα που λαμβάνετε -ή η παντελής έλλειψη επικοινωνίας- από τους φορείς εξουσίας θα ξεκαθαρίσουν και το πιθανότερο είναι ότι θα λάβετε την επιβεβαίωση που περιμένατε υπομονετικά.

Ελπίζουμε να επωφεληθήκατε από αυτή την “ανάπαυλα”, ώστε να βελτιώσατε και να αναθεωρήσατε τα σχέδιά σας, και έτσι να είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε τη δουλειά σας! Προσοχή στην παγίδα της ανταγωνιστικής σύγκρισης αυτή την Κυριακή, Κριέ. Η κοινωνική πίεση θα μπορούσε να κλονίσει την αυτοπεποίθησή σας και να σας κάνει να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας. Προσέξτε όμως τα έξοδά σας, καθώς ο εξωστρεφής Ήλιος ασκεί οικονομική πίεση με φόντο τον ασταθή Ουρανό στον οίκο των χρημάτων σας. Αν δεν μπορείτε να κλείσετε από τώρα το δωμάτιο των διακοπών ή αν ακόμα προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τα έξοδα του 2021, να είστε ειλικρινείς σχετικά με τα όρια του προϋπολογισμού σας.

zodia-taro-45

Ταύρος

Κι εκεί που νομίζατε ότι δεν θα τελείωνε ποτέ, η κοσμική σας θεματοφύλακας, η ερωτική και αισθητική Αφροδίτη, ολοκληρώνει μια ανάδρομη πορεία έξι εβδομάδων στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και συνεχίζει να κινείται προς τα εμπρός από αυτό το Σάββατο. Αυτή η ανάποδη πορεία μπορεί να έχει καθυστερήσει τα σχέδιά σας να προχωρήσετε επαγγελματικά ή να ξεκινήσετε ένα δικό σας πρόγραμμα. Από τότε που ο πλανήτης γύρισε ανάδρομος στις 19 Δεκεμβρίου, νιώσατε να ματαιώνεστε σε έναν σημαντικό τομέα.

Τώρα ήρθε η ώρα να ανασυγκροτηθείτε και να επιστρέψετε δυναμικά! Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να προωθήσετε το όραμά σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τυχόν σημαντικές διασυνδέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Αλλά προσέξτε μια διασπαστική ακτίνα από τον προκλητικό Ουρανό την Κυριακή. Αν αισθάνεστε άνετα να αναθέσετε κάποια ευθύνη, κάντε το. Απλά προσέξτε ποιον θα φέρετε στην ομάδα σας. Βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε με ανθρώπους που δεν θα προσπαθήσουν να σας πάρουν τη θέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Σαββατοκύριακο 29-30/01 Δίδυμοι

Οι όποιες εκρήξεις οργής και συναισθημάτων των τελευταίων έξι εβδομάδων μπορεί να γίνουν μακρινές αναμνήσεις από το Σάββατο, καθώς σήμερα η ερωτική Αφροδίτη ξαναρχίζει να κινείται προς τα εμπρός μετά την ανάδρομη πορεία της στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας τις τελευταίες έξι εβδομάδες. Ενώ λατρεύετε τον ενθουσιασμό, αυτό το επίπεδο έντασης μπορεί να σας έβγαλε πολύ εκτός από τη ζώνη άνεσής σας. Και μπορεί να μην είχατε τον συνήθη βαθμό αυτοελέγχου σας. Καθώς όμως τώρα αρχίζετε να επιστρέφετε σε μια ομαλή πορεία, να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα καταφέρετε να πάρετε ξανά τον έλεγχο!

Διατηρήστε σαφή όρια την Κυριακή, ακόμη και αν θέλετε να κρατήσετε ανοιχτή τη λίστα των καλεσμένων σας για σήμερα. Με τον αποδιοργανωτικό Ουρανό να ρίχνει στον Ήλιο μια έντονη ακτίνα, ένα εχθρικό άτομο θα μπορούσε να προσπαθήσει να διεισδύσει στον εσωτερικό σας κύκλο και να δημιουργήσει προβλήματα. Απομακρυνθείτε από τυχόν άτομα που δημιουργούν δράματα και προτιμήστε να συναναστραφείτε με ανθρώπους που ξέρουν να φροντίζουν τον εαυτό τους. Προσέξτε να μην πέσετε στην παγίδα των ενοχών που μπορεί να σας δημιουργήσει ένα απαιτητικό άτομο του περιβάλλοντός σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Σκιών – Ο μονόδρομος της Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Καρκίνος

Από αυτό το Σάββατο μπαίνει ένα τέλος στα σκαμπανευάσματα των ερωτικών σας, καθώς η ερωτική Αφροδίτη τερματίζει μια ανατρεπτική ανάδρομη πορεία έξι εβδομάδων στον Αιγόκερω και στον τομέα της συντροφικότητάς σας. Τα ζευγάρια μπορεί να έχουν βρεθεί να τσακώνονται για τα πιο ασήμαντα πράγματα, και οι ελεύθεροι Καρκίνοι μπορεί να αισθάνθηκαν σαν να τους αγνοούν. Αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν από μόνα τους τώρα που η Αφροδίτη βρίσκεται και πάλι σε κίνηση προς τα εμπρός! Μήπως ένα ανασφαλές άτομο απαιτεί συνεχή επιβεβαίωση τον τελευταίο καιρό; Να είστε προσεκτικοί αν αρχίσετε να νιώθετε εξαντλημένοι.

Την Κυριακή, ένα τετράγωνο έντασης μεταξύ του Ήλιου και του ασταθούς Ουρανού στον διαπροσωπικό σας τομέα θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους να προβάλλουν το άγχος τους επάνω σας. Αντί να θυμώσετε ή να αμυνθείτε, προσπαθήστε να τους ακούσετε ήρεμα για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, καθορίστε με σαφήνεια τι μπορούν -και τι δεν μπορούν- να περιμένουν από εσάς. Με αυτό τον τρόπο, ίσως μπορέσετε να ξεπεράσετε τις όποιες αναστατώσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σαββατοκύριακο 29-30/01 Λέων

Αν δυσκολεύεστε να τρώτε σωστά, να ασκείστε τακτικά ή να οργανώσετε το πρόγραμμά σας, μάλλον ευθύνεται η Αφροδίτη, η οποία ήταν ανάδρομη στον Αιγόκερω και τον εμμονικό με την αποτελεσματικότητα έκτο οίκο σας τις τελευταίες έξι εβδομάδες. Παρά τις καλύτερες προθέσεις σας, μάλλον δεν καταφέρατε να προχωρήσετε το διάστημα που ο πλανήτης του έρωτα κινούταν σε ανάδρομη πορεία. Αλλά από το Σάββατο και μετά, θα είναι και πάλι εύκολο να αποτοξινωθείτε και να μπείτε σε πρόγραμμα για ένα δυνατό σώμα, ένα καθαρό μυαλό και ένα καθαρό σπίτι!

Η δυναμική σας με έναν ερωτικό σύντροφο ή έναν στενό φίλο θα μπορούσε να επωφεληθεί από μερικές προσαρμογές την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος στη διαπροσωπική σας ζώνη σχηματίζει τετράγωνο με τον εξωπραγματικό Ουρανό. Μήπως σας έχει κουράσει η ρουτίνα στον καιρό της πανδημίας; Σκεφτείτε τρόπους για να ανανεώσετε τα πράγματα στο ερωτικό μέτωπο. Είστε ελεύθεροι; Αυτή η διέλευση υπερφορτίζει επίσης την τεχνολογική σας ζώνη. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε την τύχη σας στις εφαρμογές γνωριμιών; Και μην απορρίψετε κάποιον επειδή δεν είναι ο συνηθισμένος σας τύπος. Ο κανόνας “τα ετερώνυμα έλκονται” ισχύει σίγουρα κάτω από αυτούς τους ουρανούς!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Σκιών – Ο μονόδρομος της Αγάπης

taro-zodia-098

Παρθένος

Τις τελευταίες έξι εβδομάδες, οι προσπάθειές σας για ρομαντισμό, δημιουργικότητα ή ακόμα και για διασκέδαση χωρίς ενοχές, φαίνονται να ανατρέπονται από δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό σας. Φταίει η ανάδρομη πορεία της καλλιτεχνικής και ερωτικής Αφροδίτης γι’ αυτό, η οποία συμβαίνει από τις 19 Δεκεμβρίου. Μπορεί να μην είχατε έμπνευση για να ξεκινήσετε κάτι, ή μπορεί να συναντήσατε στην πορεία κάποια εμπόδια. Βάλτε τα στο πίσω μέρος του μυαλού σας και πατήστε ξανά το γκάζι, Παρθένε. Όλα τα συστήματα λειτουργούν τώρα που η Αφροδίτη επανήλθε στην πορεία της!

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού της Κυριακής φέρνει μια διελκυστίνδα: Θα πρέπει να διεκπεραιώσετε τη λίστα με τις δουλειές σας ή να τις αναβάλλετε για αύριο; Από τη μία πλευρά, ανυπομονείτε να σημειώσετε πρόοδο σε αυτό το τόσο σημαντικό αγαπημένο σας έργο. Αλλά από την άλλη, δεν θα θέλατε τίποτα περισσότερο από το να περάσετε το Σαββατοκύριακό σας με μια αυθόρμητη περιπέτεια! Θα μπορούσατε να μοιράσετε τη μέρα σας και στα δύο; Αν αφιερώσετε το πρωινό σας στην αντιμετώπιση αυτών των βασικών εργασιών, τότε θα μπορέσετε να απολαύσετε το υπόλοιπο της ημέρας ξέγνοιαστοι. Όλα είναι θέμα ισορροπίας, Παρθένε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76