Ζώδια Σαββατοκύριακο 29-30/10 – Τα συναισθήματα αποκαλύπτονται

didaskalia-planitwn-afroditi

Ζώδια Σαββατοκύριακο 29-30/10  Α ‘- Τα συναισθήματα αποκαλύπτονται .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 29-30/10 Κριός .

Λαχταράτε μια πιο στενή σύνδεση, Κριέ; Το Σάββατο, ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής εισέρχεται στον οικείο όγδοο οίκο σας και παραμένει εκεί μέχρι τις 17 Νοεμβρίου. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, το δέσιμο με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας ανθρώπους γίνεται ύψιστη προτεραιότητα. Μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε μια σχέση που βρίσκεται σε άνθιση στο επόμενο επίπεδο, ή να να κάνετε μια αναγκαία συζήτηση με τον σύντροφό σας αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά σας. Και να είστε ειλικρινείς: Θα μπορούσατε να αποχωριστείτε κάποιες χλιαρές συναναστροφές για να αφήσετε περισσότερο χώρο σε εκείνους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς;

Μια διαφορετική περίπτωση σχετική με τον εσωτερικό σας κύκλο έρχεται στο προσκήνιο την Κυριακή, όταν ο κυβερνήτης σας, ο ευέξαπτος Άρης, γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας και των συμμαχιών σας. Προσέξτε σε ποιον θα δώσετε τα κλειδιά του βασιλείου σας από τώρα μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Κάποιο άτομο που θεωρείτε ότι είναι κοντά σας μπορεί να καταλήξει να σας κουτσομπολεύει. Μέχρι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας, μην ανοιχτείτε ανεπανόρθωτα.

zodia-taro-45

Ταύρος

Τα θέματα επικοινωνίας είναι πολύ κρίσιμα για τις σχέσεις, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Από αυτό το Σάββατο, ο εκφραστικός Ερμής επισκέπτεται τη ζώνη των συνεργασιών σας και σας βοηθάει να εξομαλύνετε τους όποιους προβληματισμούς στις πιο στενές σας σχέσεις. Αφήστε κατά μέρους το χαρακτηριστικό σας πείσμα ως Ταύροι για χάρη του συμβιβασμού. Με τη σειρά του, ο σύντροφός σας θα είναι πιθανότατα πιο ανοιχτός στο να σας δείξει τον ίδιο σεβασμό. Κάντε έναν απολογισμό και των υπόλοιπών σας σχέσεων: Αν μια φιλία έχει περισσότερο δώσει παρά λάβει τελευταία (ή το αντίστροφο), αρχίστε να αποκαθιστάτε την ισορροπία από τώρα μέχρι τις 17 Νοεμβρίου. Την Κυριακή, ο απεριόριστος Άρης γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και τον δεύτερο οίκο της εργασίας και των οικονομικών σας.

Μια πιεστική αποστολή μπορεί να πέσει στην αγκαλιά σας, αφήνοντας ελάχιστο χώρο για άλλα σχέδια. Από τώρα και μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, κάντε τη φράση “όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο” το επαγγελματικό σας μότο για να εξασφαλίσετε την πευματική σας γαλήνη. Επικεντρώστε τη σημαντική σας εστίαση προς μια αποστολή που είναι πραγματικά κερδοφόρα. Είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρετε – αλλά δεν χρειάζεται να εξαντλήσετε τις αντοχές σας στην πορεία. Ίσως ήρθε η ώρα να θέσετε καλύτερα όρια με απαιτητικούς πελάτες ή αφεντικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Σαββατοκύριακο 29-30/10 Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να εξορθολογήσετε και να συστηματοποιήσετε το περιβάλλον σας, Δίδυμε, πριν χάσετε πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας χαμένα αντικείμενα. Με τον κυβερνήτη σας, τον έξυπνο Ερμή, στον τομέα της ευεξίας και της οργάνωσής σας από το Σάββατο μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, θα έχετε αρκετή δυναμική για αυτή την αποστολή αποτελεσματικότητας. Παράλληλα οργανώστε και το ημερολόγιό σας, ενώ το κάνετε. Δεν θα ήταν ωραίο να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για αλλαγή; Η ιδέα μιας δομημένης ρουτίνας μπορεί να ακούγεται βαρετή, αλλά υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κερδίσετε από τη σταθερότητα που θα σας προσφέρει. Προγραμματίστε σημαντικές δραστηριότητες, όπως η άσκηση, η αγορά των τροφίμων, το καθάρισμα του σπιτιού και η ξεκούραση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερο τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

Την Κυριακή, ο δραστήριος Άρης, ο οποίος οργώνει το ζώδιό σας από τις 20 Αυγούστου, γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Αυτή η διαταραχή θα μπορούσε να σας αναγκάσει να κάνετε παύση σε ένα αγαπημένο σας έργο ή μια εξαιρετικά φιλόδοξη αποστολή. Το να προσπαθείτε να πιέσετε ή να επισπεύσετε οτιδήποτε (συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεών σας) θα σας γεννήσει απογοήτευση -ή εξουθένωση. Χρησιμοποιήστε αυτή την κρυφή ευλογία για να επανασυνδεθείτε με την προσωπική σας δύναμη. Ένα ξεχασμένο πάθος θα μπορούσε να αναδυθεί ξανά όταν δώσετε προτεραιότητα στην ευτυχία σας.

Διαβαστε επισης : Love Horoscope – Νοέμβριος 2022 – Ερωτικά σκάνδαλα και παγίδες!

chartomantia-098

Καρκίνος

Το Σάββατο, ο φλύαρος Ερμής ξεκινά μια περίοδο τριών εβδομάδων στον Σκορπιό και τον δραματικό πέμπτο οίκο σας, βγάζοντάς σας από το καβούκι σας και τοποθετώντας σας στο προσκήνιο. Δεν νιώθετε πάντα άνετα να σας εξετάζουν προσεκτικά οι άνθρωποι, αλλά αυτό δεν σας κάνει λιγότερο δυναμικούς όταν πρόκειται να σας δούν. Εκφράστε τις απόψεις σας με ειλικρίνεια και βεβαιωθείτε ότι το όνομά σας υπογράφει όλες τις λαμπρές ιδέες σας. Έχετε ολοκληρώσει ένα έργο για το οποίο είστε περήφανοι; Ξεκινήστε μια κοινωνική καμπάνια για να το διαδώσετε. Η αυτοπεποίθησή σας θα μπορούσε να σας προσδώσει έναν ηγετικό ρόλο στη δουλειά -ή ίσως έναν ρόλο-κλειδί σε μια καλλιτεχνική ή μουσική προσπάθεια. Το δίλημμα της Κυριακής: Θα πρέπει να πατήσετε φρένο ή γκάζι; Από τώρα έως τις 12 Ιανουαρίου, μπορεί να νιώθετε ότι οδηγείτε μια διαδρομή με πολλές στάσεις, καθώς ο φλογερός Άρης είναι ανάδρομος στον εσωστρεφή και μεταβατικό δωδέκατο οίκο σας.

Δεδομένου ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται κάτω από αυτή την οπισθοδρόμηση, να είστε επιλεκτικοί ως προς το ποιος παίρνει τώρα άδεια πλήρους πρόσβασης στον εσωτερικό σας κύκλο, και ειδικά όποιος επανέρχεται στη ζωή σας από το παρελθόν. Στα θετικά της φάσης αυτής, η ψυχραιμία του Άρη μπορεί να δημιουργήσει περισσότερο χώρο για να ασχοληθείτε με την τέχνη, να ξεφυλλίσετε προσωπικά αρχεία και να μπείτε σε φθινοπωρινή διάθεση. Ποιες απαιτητικές αποστολές μπορούν να αναβληθούν μέχρι το χειμώνα; Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ζώδια Σαββατοκύριακο 29-30/10 Λέων

Καθώς ο Ερμής βουτάει στον Σκορπιό και τον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, θα κάνετε κι εσείς με τη σειρά σας μια βουτιά στον ωκεανό των συναισθημάτων. Δώστε προτεραιότητα στο χρόνο που περνάτε με τον εσωτερικό σας κύκλο κατά τη διάρκεια αυτής της ευαίσθητης φάσης. Θα βρείτε την παρέα τους τόσο παρηγορητική όσο και αναζωογονητική τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Φτιάξτε την προσωπική σας φωλιά και κουρνιάστε εκεί. Το σπίτι σας μπορεί να γίνει το πιο ενδιαφέρον σημείο συγκέντρωσης στην πόλη. Οργανώστε ένα δείπνο ή μια χαλαρή βραδιά με επιτραπέζια και ταινίες! Την Κυριακή, ο παρακινητής Άρης γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και στον ενδέκατο οίκο των ομάδων και της τεχνολογίας σας.

Από τώρα μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στην ομάδα εργασίας σας ή σε έναν άλλο οργανισμό στον οποίο ανήκετε. Όσο ο Άρης βρίσκεται σε αντίστροφη πορεία, μπορείτε να εξομαλύνετε τα όποια προβλήματα και, αν χρειαστεί, να αναζητήσετε συνεργάτες που σας ταιριάζουν καλύτερα και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Αν περνάτε περισσότερο χρόνο απ’ όσο θα έπρεπε στις εφαρμογές των κοινωνικών σας δικτύων, σκεφτείτε μια βραχυπρόθεσμη ψηφιακή αποτοξίνωση. Βγείτε στη φύση, διαλογιστείτε, συντονιστείτε με το ανώτερο πνεύμα σας. Θα έχετε άφθονο νέο υλικό να μοιραστείτε όταν θα είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στο διαδίκτυο.

Διαβαστε επισης : Love Horoscope – Νοέμβριος 2022 – Ερωτικά σκάνδαλα και παγίδες!

taro-zodia-76

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας, ο φλύαρος Ερμής πλέει στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας και της συνεργασίας σας, μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, μετατρέποντάς σας σε μηχανή δικτύωσης. Είτε καθοδηγείτε την ομάδα σας σε μια περιοδεία πολιτιστικών δραστηριοτήτων είτε κάνετε τα μαγικά σας ως μετρ των διασυνδέσεων, θα έχετε ατελείωτο χάρισμα. Αν δυσκολεύεστε να φέρετε εις πέρας έναν στόχο, αγκαλιάστε τη δύναμη της συνεργασίας. Ενώ το κάνετε αυτό, βελτιώστε και τον τομέα των μεταφορών σας. Ανανεώστε το μεταφορικό σας μέσο και επενδύστε σε μια ψηφιακή συσκευή για να κάνετε τις μετακινήσεις σας πιο ευχάριστες. Την Κυριακή, ο ενεργός Άρης γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και τον δέκατο οίκο της καριέρας σας, γεγονός που θα μπορούσε να ανατρέψει την επαγγελματική σας πρόοδο. Όμως υπάρχει και μια θετική πλευρά σε αυτή την αναγκαστική επιβράδυνση, η οποία διαρκεί μέχρι τις 12 Ιανουαρίου.

Ίσως καταφέρετε να πάτε στο πάρκο μερικές φορές αυτό το φθινόπωρο για να απολαύσετε έναν χαλαρωτικό περίπατο αντί να περνάτε κάθε σας ημέρα καθισμένοι στο γραφείο σας. Επιπλέον, μπορείτε πραγματικά να βελτιώσετε την ποιότητα της δουλειάς σας, καθώς η επιστροφή του Άρη θα μπορούσε να αποκαλύψει ακόμα καλύτερες (και πιο οικονομικές!) μεθόδους επιτυχίας. Ένας αυταρχικός συνάδελφος ή συγγενής μπορεί να αποτελέσει πηγή άγχους ή διαμάχης. Αλλά μη σπαταλάτε ενέργεια για να τσακώνεστε μαζί τους. Καλύτερα να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε και να επανεξετάσετε το θέμα όταν ο Άρης ξαναρχίσει να κινείται προς τα εμπρός σε δύο μήνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098