Ζώδια Σαββατοκύριακο 30/09-01/10 – Μετά την καταιγίδα της Πανσελήνου

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 30/09-01/10 Α’.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 30/09-01/10 Κριός .

Μην αποφύγετε να συζητήσετε για τα επαγγελματικά σας αυτό το Σάββατο!

Καθώς ο δημιουργικός Ερμής ανταλλάσσει φιλικά πυρά με τον καινοτόμο Ουρανό στους οίκους της εργασίας και των χρημάτων σας, μια συνάντηση για καφέ θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια από τις πιο διορατικές συζητήσεις που είχατε εδώ και μέρες.

zodia-taro-45

Όταν τελειώσετε με την έξοδό σας, κατευθυνθείτε πίσω στο σπίτι για να δώσετε μορφή σε αυτές τις ιδέες! Κάτω από τον αμήχανο χορό της Κυριακής μεταξύ Ήλιου και Σελήνης, πρέπει να προσέχετε τα χρήματά σας.

Με τον Ήλιο στον Ζυγό να σας παρασύρει προς την πολυτέλεια, μπορεί να χάσετε τον έλεγχο του προϋπολογισμού σας και να ξεχάσετε τι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς. Το να περιποιείστε τον εαυτό σας χαρίζοντάς του περιστασιακές απολαύσεις κάνει τη ζωή διασκεδαστική, αλλά μην παρασύρεστε από τις συνεχείς διαφημίσεις που σας δημιουργούν πλασματικές ανάγκες. Αφήστε την κρίση σας να δουλέψει και γίνετε πιο επιλεκτικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταύρος

Είναι βέβαιο ότι θα ξυπνήσετε με καλή διάθεση αυτό το Σάββατο, γι’ αυτό μοιράστε την αγάπη σας, Ταύρε! Ο κοινωνικός Ερμής στη ρομαντική σας ζώνη συνεργάζεται με τον αυθόρμητο Ουρανό στο ζώδιό σας, κατευθύνοντάς σας να πάτε οπουδήποτε αλλού από τα “συνηθισμένα μέρη”. Μια συμβουλή: Μην προσκαλέσετε κανέναν που θα χρειαστεί να βρίσκεται μαζί σας συνεχώς. Σπάνια νιώθετε τόσο ελεύθεροι και θέλετε να συναναστραφείτε με τον κόσμο χωρίς να ανησυχείτε για το ποιος μπορεί να νιώθει παραμερισμένος.

Η δυσάρεστη συζήτηση της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη μπορεί να σας αφήσει ευάλωτους στις όχι και τόσο διακριτικές μηχανορραφίες κάποιου. Πρέπει να προφυλάξετε τον εαυτό σας, γι’ αυτό μείνετε σε επιφυλακή για δράματα ή ενοχοποιήσεις. Η ζωηρή σας φύση ενεργοποιείται εύκολα, αλλά αξίζει πραγματικά το χρόνο και την ψυχική σας ενέργεια; Το να κάνετε το χατίρι σε ανθρώπους των οποίων οι ανάγκες δεν ικανοποιούνται με τίποτα δεν κάνει καλό σε κανέναν από τους δυο σας. Να θυμάστε: το “όχι” είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση.

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Σαββατοκύριακο 30/09-01/10 Δίδυμοι

Ποιος έχει όρεξη για ανταλλαγή ιδεών κατά τη διάρκεια ενός καφέ; Βρείτε τον γρήγορα, γιατί το Σάββατο το ρέον τρίγωνο μεταξύ του έξυπνου Ερμή και του αυθόρμητου Ουρανού θα ανοίξει τις πύλες για την ροή της πνευματικής ενέργειας. Αν κανείς δεν αποδεχτεί την πρότασή σας, κάντε το μόνοι σας. Δεν χρειάζεστε συνεχώς άλλους ανθρώπους να σας συνοδεύουν σε κάθε μέρος. Αν υπάρχει κάτι που μπορείτε να εγγυηθείτε, είναι ότι τα οράματά σας θα είναι παράξενα -αλλά και υπέροχα! Καταγράψτε τα ευρήματά σας και μην κρίνετε τις ιδέες σας.

Κάποια βαθιά θαμμένη δυσαρέσκεια μπορεί να βγει στην επιφάνεια την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος συναντά τη Σελήνη. Όσο κι αν διστάζετε να αναγνωρίσετε το πρόβλημα, αυτό δεν θα βελτιωθεί μέχρι να το αντιμετωπίσετε. Αν βασανίζεστε σιωπηλά, δεν έχει νόημα να προσποιείστε ότι όλα είναι μια χαρά -ειδικά αφού η διάθεσή σας θα είναι γραμμένη στο πρόσωπό σας. Γι’ αυτό μην καταπιέζεστε και μην γίνεστε παθητικά-επιθετικοί με κάποιον που σας ενδιαφέρει. Αλλά αν δεν είστε απόλυτα ξεκάθαροι σε κάποιο θέμα, πάρτε λίγο χρόνο (ακυρώνοντας σχέδια αν χρειαστεί) για να αποφύγετε να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε.

zodia-0988

Καρκίνος

Αν υπάρχει ένα μέρος στο οποίο δεν πρέπει να πάτε αυτό το Σάββατο, αυτό είναι το “συνηθισμένο μέρος” σας, Καρκίνε. Ο ζωηρός Ερμής συνεργάζεται με τον αυθόρμητο Ουρανό, ανεβάζοντας τη διάθεσή σας για καινοτομία και περιπέτεια. Σαρώστε τις λίστες σε όλα τα πολιτιστικά ημερολόγια της περιοχής σας. Αν όλες οι εκδηλώσεις είναι sold out, ψάξτε ιδέες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τόση τύχη που έχετε σήμερα με το μέρος σας, ένας φίλος με διασυνδέσεις μπορεί να σας εξασφαλίσει μια δωρεάν πρόσκληση!

Να είστε πολύ πιο επιλεκτικοί όσον αφορά τις παρέες σας την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος χορεύει σε μια αμήχανη γωνία με τον κυβερνήτη σας, τη Σελήνη. Ιδανικά, θα μπορούσατε να ξεγλιστρήσετε στον ιδιωτικό σας χώρο για να κάνετε μια δημιουργική επίλυση προβλημάτων ή να προλάβετε μια επικείμενη προθεσμία. Ωστόσο, μια σειρά από περισπασμούς μπορεί να σας καταστήσει αδύνατο το να συγκεντρωθείτε. Δεν θέλετε να φανείτε αγενείς ή αδιάφοροι, αλλά το να σπαταλήσετε πολύτιμο χρόνο για να κάνετε τις ίδιες συζητήσεις ξανά και ξανά με έναν φίλο, δεν πρόκειται να ωφελήσει κανέναν από τους δυο σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 30/09-01/10 Λέων

Χάρη στον τυχερό συνδυασμό του κοινωνικού Ερμή και του περιπετειώδη Ουρανού, θα μπορούσατε να γίνετε αποδέκτης μιας απροσδόκητης γενναιοδωρίας αυτό το Σάββατο. Ένας φίλος μπορεί να σας χαρίσει ένα ζευγάρι δωρεάν εισιτήρια, ή ίσως κάποιος να σας δώσει μια εμπιστευτική πληροφορία για μια δουλειά. Έτσι, αν δείτε μια ευκαιρία να το ανταποδώσετε, μην είστε αρνητικοί. Η ανταπόδοση θα μπορούσε να έρθει ήδη πριν κλείσει το Σαββατοκύριακο. Μην πάρετε μακροπρόθεσμες αποφάσεις την Κυριακή, Λέων.

Μια μπερδεμένη γωνία μεταξύ του σκεπτόμενου Ήλιου στον Ζυγό και της Σελήνης στη ζώνη των στόχων σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο να αμφισβητήσετε ολόκληρη την πορεία σας. Δεν χρειάζεται να σας το πούμε αυτό, αλλά όταν πρόκειται για τα “μεγάλα πράγματα” στη ζωή σας, όπως η στέγαση ή η καριέρα σας, δεν θέλετε να λάβετε πρόχειρες αποφάσεις. Έτσι, πριν στείλετε ένα email στο αφεντικό σας με μια λίστα απαιτήσεων ή πριν ανακοινώσετε δημοσίως την αναζήτηση διαμερίσματος, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Η ενδοσκόπηση είναι καλό να γίνεται, αλλά για οτιδήποτε πιο οριστικό, δώστε χρόνο στον εαυτό σας!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Παρθένος

Αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή των χαρτών και κάντε μια αυθόρμητη παράκαμψη! Ο κοσμικός σας θεματοφύλακας, ο Ερμής, βρίσκεται στο ζώδιό σας -και δεν είναι πια ανάδρομος-, γεγονός που από μόνο του ενισχύει την περίεργη φύση σας. Και όταν έρθει σε συνεργασία με τον ελεύθερο Ουρανό αυτό το Σάββατο, η δίψα σας για καινοτομία θα μπορούσε να γίνει πολύ έντονη. Περιπλανηθείτε σε μια πόλη που είναι γνωστή για τις αντίκες ή το παραδοσιακό φαγητό της ή κάντε μια βόλτα σε μια περιοχή με καλλιτεχνική αύρα.

Μείνετε ανοιχτοί στο να γνωρίσετε νέους ανθρώπους στην πορεία! Αλλά προσέξτε τον προϋπολογισμό σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Με την αναταραχή Ήλιου-Σελήνης της Κυριακής, τα χρήματα μπορεί να γίνουν περίεργα με τους αγαπημένους σας – και με το περίεργα εννοούμε εξαιρετικά μπερδεμένα. Πριν μοιραστείτε τα ποτά σας ή ένα γεύμα, φροντίστε να ελέγξετε την τιμή του χώρου που έχετε επιλέξει. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε ξεχωριστές αποδείξεις -ή να προσφερθείτε να κεράσετε αν είστε πιο εύποροι από τον συνοδό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw