Ζώδια σαββατοκύριακο 30/11 – 01/12 Κάντε ένα τολμηρό μεγάλο βήμα

imerisies-22314

Ζώδια σαββατοκύριακο 30/11 – 01/12 Α

Ζώδια Κριός

Το να θαυμάζετε τους ανθρώπους είναι δίκοπο μαχαίρι αυτό το Σάββατο. Απ’ τη μία, οι μέντορές σας μπορούν να σας δείξουν τα κατατόπια, να κάνουν σημαντικές συστάσεις και να προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές. Αλλά μπορεί να είναι και αυταρχικοί και να σας πνίγουν, κάτι στο οποίο έχει αλλεργία το ανεξάρτητο ζώδιό σας. Με τη Σελήνη στον δέκατο Οίκο σας της επαγγελματικής φιλοδοξίας, το κοσμικό μήνυμα είναι: Νιώστε ταπεινότητα! Εκμεταλλευτείτε αυτή την εμπειρία πλήρως και έπειτα, όταν η Σελήνη περάσει στην κοινωνική ζώνη σας το βράδυ, θα έχετε ωραίες ιστορίες να μοιραστείτε!

Βάλτε λίγες περισσότερες καρέκλες γύρω από το τραπέζι στο μπραντς της Κυριακής. Η Σελήνη στον ενδέκατο Οίκο σας της συνεργασίας σάς καλεί να συμπεριλάβετε περισσότερες φωνές στο πρότζεκτ ή την αποστολή σας. Ενώ δεν θέλετε να καταλήξετε με πάρα πολλά κοκόρια, μερικές νέες ιδέες μπορούν να φέρουν έμπνευση σε όλους. Το βράδυ, αποσυμπιεστείτε αφιερώνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Το σύστημά σας έχει υπερφορτωθεί λίγο, γι’ αυτό ξεφύγετε από το πλήθος και αναζωογονηθείτε ή χαλαρώστε μαζί με κάποιον ξεχωριστό. Απλώς πείτε τους να μην περιμένουν την πλήρη προσοχή σας. Να μην το πάρουν προσωπικά!

zodia-taro-45

ζωδια Ταύρος

Έτοιμοι για λίγη φροντίδα και χαλάρωση το σαββατοκύριακο; Πάρτε τον χρόνο σας για να σηκωθείτε απ’ το κρεβάτι το Σάββατο. Με τη Σελήνη στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας μέχρι νωρίς το βράδυ απολαύστε τον καφέ σας, περάστε μια βόλτα από την αγορά, χαζέψτε ταξιδιωτικές προσφορές. Αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στον δέκατο Οίκο σας, θα έχετε πολύ περισσότερη συγκέντρωση για να κάνετε οτιδήποτε απαιτεί σχεδιασμό.

Η Σελήνη της Κυριακής στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας μπορεί να φέρει ένα θριαμβευτικό φινάλε στην εβδομάδα σας. Ενώ όλοι οι άλλοι είναι σε διάθεση σαββατοκύριακου, εσείς πατήστε το γκάζι! Μπορεί να εντυπωσιάσετε ένα άτομο με επιρροή ή να γοητεύσετε αυτόν που παίρνει τις αποφάσεις. Απλώς κρατήστε την ανταγωνιστική ενέργεια υπό έλεγχο, γιατί μια στρεσογόνα ακτίνα από τον Άρη μπορεί να σας κάνει να χτίσετε το σπίτι από τη στέγη πρώτα. Αν θέλετε να τελειώσετε ένα πρότζεκτ σε χρόνο ρεκόρ, φέρτε εξωτερική βοήθεια αντί να πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Δίδυμοι

Θέλετε να έρθετε πιο κοντά σε κάποιον, Δίδυμοι; Προσπαθήστε να τον αφήσετε να νιώσει ότι έρχεται λίγο πιο κοντά σας. Το Σάββατο η Σελήνη είναι στον ιδιωτικό όγδοο Οίκο σας. Μοιραστείτε μια προσωπική εξομολόγηση και δείτε τη σύνδεσή σας να γίνεται πιο δυνατή. Απλώς σιγουρευτείτε ότι αυτό το άτομο αξίζει την εμπιστοσύνη σας. Με άλλα λόγια, μην πάτε να τα πείτε στην κουτσομπόλα της γειτονιάς. Το βράδυ, όταν η Σελήνη περάσει στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας, στραφείτε σε έναν μακρινό φίλο. Ίσως να πάρετε μια πρόταση.

Την Κυριακή, κάντε μεγαλύτερα όνειρα! Η Σελήνη στον Υδροχόο ξυπνά τον ένατο οίκο σας του οράματος και σας κάνει να επικεντρώνεστε στην ευρύτερη εικόνα. Μπορεί να έχετε την έμπνευση για ταξίδια, να εξερευνήσετε μια ιδέα για επιχείρηση ή να γραφτείτε σε ένα μάθημα. Προειδοποίηση: Μια δύσκολη ακτίνα από τον αγχωτικό Άρη στον έκτο οίκο σας μπορεί να σκάσει την φούσκα σας αν τρέξετε χωρίς σχέδιο. Βάλτε μια ισχυρή δομή πίσω από τα όνειρά σας και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να τα υλοποιήσετε σε φάσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζωδια Καρκίνος

Δεν θα αφήσετε τη ζώνη άνεσής σας πρόθυμα… Αλλά με τη Σελήνη στη γωνιά των σχέσεών σας το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, η διεύρυνσή της είναι καλή! Κάντε ένα τολμηρό μεγάλο βήμα και εξερευνήστε ευκαιρίες έξω από τη συνηθισμένη σφαίρα επιρροής σας. Τα αντίθετα έλκονται και μπορεί να συνδεθείτε με κάποιον πολύ διαφορετικό, ανάλογα με το πόση διεύρυνση μπορείτε να αντέξετε. Αργότερα μέσα στην ημέρα η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας. Σας κάνει πολύ ευαίσθητους στην ενέργεια των άλλων. Μείνετε μαζί με την παρέα σας αν βγείτε ή, ακόμα καλύτερα, φέρτε τους στο σπίτι σας.

Η σπιτική ευτυχία συνεχίζει και την Κυριακή. Απολαύστε τη! Απλώς να ξέρετε πότε πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας. Ένα σκληρό σπρώξιμο από τον επιθετικό Άρη μπορεί να σας βάλει πάλι στη δράση. Ντυθείτε και βγείτε για μπραντς ή για να συναντήσετε κάποιον που γνωρίσατε διαδικτυακά που μόλις ήρθε στην πόλη.

taro-6-9

Ζώδια Λέων

Το Σάββατο μπορεί να είναι μια μέρα γεμάτη δουλειά και καθόλου παιχνίδι, Λέοντες. Η Σελήνη ξεκινά στον έκτο οίκο σας και το βράδυ περνά στη γωνιά των σχέσεων σας. Φροντίστε τις προσωπικές δουλειές σας νωρίς, όπως το να οργανώσετε επιτέλους τον χαμό στη ντουλάπα σας ή να βάλετε πλυντήριο. Θα εκπλαγείτε από το πόσα καταφέρνετε όταν έχετε κίνητρα. Βρείτε χρόνο και για λίγη γυμναστική για να κινηθεί το σώμα σας. Αργότερα, όταν η Σελήνη φωτίσει τη σχέση σας, ανάψτε τα κεριά και βάλτε ερωτική μουσική επένδυση.

Ελεύθεροι; Ας αρχίσουν τα δάχτυλα να γυμνάζονται! Συνεχίστε να καλλιεργείτε τους πιο σημαντικούς δεσμούς σας την Κυριακή. Η Σελήνη στη ζώνη των σχέσεων σας σάς υπενθυμίζει ότι σημασία έχει ποιον γνωρίζετε. Αν έχετε μείνει πίσω στις αλληλογραφίες σας, αφιερώστε λίγο χρόνο στο να στείλετε μέιλ. Κανονίστε μια συνάντηση για καφέ με έναν φίλο που βλέπετε ως μελλοντικό συνεργάτη. Κι ένα ραντεβού μπορεί να σας περιμένει, αλλά μην απαντήσετε σε SOS κλήσεις από το σπίτι. Μια αγχωτική ακτίνα από τον Άρη στον τομέα της οικογένειάς σας μπορεί να διαταράξει τον ρυθμό συγκέντρωσής σας με οικογενειακά δράματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια Παρθένος

Ξέρετε τι λένε όταν κάποιος όλο δουλεύει και δεν παίζει, Παρθένοι. Με τη Σελήνη στον πέμπτο Οίκο σας του αισθησιασμού και της λάμψης το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, ρυθμίστε ένα μήνυμα που λέει Λείπω και εξαφανιστείτε για ένα μασάζ ή μανικιούρ. Αν δεν πρόκειται να μείνετε ταπί, χαρίστε στον εαυτό σας ένα ζευγάρι μπότες που έχετε βάλει στο μάτι. Το Σάββατο υπόσχεται έρωτα! Στείλτε στο ταίρι σας ή τσεκάρετε τις εφαρμογές σας.

Ζώδια σαββατοκύριακο 30/11 – 01/12 Α

Η Σελήνη της Κυριακής είναι στον έκτο οίκο σας και βγάζει από μέσα σας το γεράκι της τάξης. Βουτήξτε σε φύλλα επεξεργασίας και δώστε στον εαυτό σας συγχαρητήρια για τις διαχειριστικές ικανότητές σας. Νιώθετε πιο δημιουργικοί όταν όλα είναι στη θέση τους, γι’ αυτό συστηματοποιήστε και οργανώστε μέχρι να νιώσετε ικανοποιημένοι. Μετά, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μεγάλο πρότζεκτ. Απλώς αργότερα μέσα στην ημέρα, όταν ο Άρης σχηματίσει ένα δύσκολο τετράγωνο με τη Σελήνη, χαλαρώστε. Οι απόψεις και οι ιδέες των άλλων μπορεί να μην είναι συντονισμένες με την προσεκτικά σχεδιασμένη ατζέντα σας. Η πραγματική ζωή είναι ακατάστατη, Παρθένοι, γι’ αυτό αφήστε χώρο για συγκατάθεση αντί να φρικάρετε με τον έλεγχο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia