ζώδια σαββατοκύριακο 30-31/03 Οι Πενήντα Αποχρώσεις

erwtikes-provlepseis-deytera-21-4

ζώδια σαββατοκύριακο 30-31/03 Α

ζώδια Κριός
Διαταράξτε το κατεστημένο το Σάββατο, Κριοί. Αλλά με στόχο τις ήπιες δονήσεις και όχι ακραία κρουστικά κύματα. Με τον Ήλιο και τη Σελήνη να ανταλλάσσουν φιλικά πυρά, είναι προφανές σε όλους ότι η αλλαγή είναι απαραίτητη. Αλλά χρειάζεται έντονη ηγεσία για να αποκαλυφθεί το επόμενο στάδιο του παιχνιδιού. Και εκεί μπαίνετε εσείς: Κάντε ενεργητικές προτάσεις ή απλώς οδηγήστε με το παράδειγμά σας. Όπως υποστηρίζει ο Κριός Φαρέλ Γουίλιαμς: «Η επανάστασή σας μπορεί να περιλαμβάνει το να είστε χαρούμενοι χωρίς ντροπή και να αρνείστε να αφήσετε τον οποιοδήποτε να σας χαλάσει τη διάθεση».

Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας ο θερμόαιμος Άρης περνά στους Διδύμους και πυροδοτεί τον τομέα της επικοινωνίας σας έως τις 15 Μαΐου. Σπάνια δεν ξέρετε τι να πείτε, αλλά με τον Άρη εδώ γίνεστε πραγματικά μαγνητικοί. Ανεβείτε στο βήμα και διδάξτε, Κριοί. Λίγοι θα μπορούν να αντισταθούν στο πάθος που δίνετε στον λόγο σας. Απλώς προσέξτε την τάση να είστε αντιδραστικοί ή επιθετικοί, καθώς ο πολεμιστής Άρης μπορεί να σας ξυπνήσει τον ανταγωνισμό. Παίζετε τον δικηγόρο του διαβόλου για την πλάκα σας; Δοκιμάστε το μόνο με ανθρώπους που μπορούν να εκτιμήσουν μια διανοητική συζήτηση και που δεν παίρνουν τα πράγματα προσωπικά.

ζώδια σαββατοκύριακο 30-31/03 Α

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η πραγματική επιτυχία δεν βρίσκεται μόνο στο να σκαρφαλώνετε ακούραστα στην κορυφή. Η προκλητική γωνία του Σαββάτου ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, σας στρέφει σε ένα πιο ψυχικό μονοπάτι. Σταματήστε την πράξη και σκεφτείτε την ευρύτερη εικόνα. Πέρα απ’ το να γεμίζετε το ψυγείο σας, πώς βοηθάει η δουλειά σας τους άλλους και τον κόσμο γενικότερα; Προσθέστε πιο φιλανθρωπικά στοιχεία: Είτε αυτό σημαίνει να χρησιμοποιείτε κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές, είτε να βάλετε στην άκρη ένα ποσό για κάποιον σκοπό… Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το σύμπαν σας ανταμείβει με μεγαλύτερη αφθονία.

Αν χρειάζεστε χρήματα, η Κυριακή φέρνει καλά νέα! Ο φλογερός, κινητοποιημένος Άρης περνά στους Διδύμους και θερμαίνει τον δεύτερο Οίκο της δουλειάς και των χρημάτων σας έως τις 15 Μαΐου. Κινητοποιείστε να δουλέψετε πιο σκληρά και να φτάσετε σε κορυφαία φόρμα. Βέβαια, η αναγκαιότητα μπορεί να είναι η μητέρα της φιλοδοξίας, καθώς ο αγχωτικός Άρης μπορεί να ανεβάσει την πίεση των πρότζεκτ. Οι προθεσμίες μπορεί να είναι σύντομες και οι ώρες πολλές. Και το κέρδος για να μπείτε σε τέτοια κατάσταση πανικού; Μπορεί να είναι μια προαγωγή ή ένα μπόνους. Κάντε το καλύτερό σας, Ταύροι – και μην υποχωρείτε μπροστά στον υγιή ανταγωνισμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Ξεκινήστε το σαββατοκύριακο σας με έμπνευση! Βγάλτε ένα υποκινητικό ή πνευματικό βιβλίο από το ράφι το πρωί και διαβάστε. Δοκιμάστε λίγη «βιβλιομαντεία»: Ανοίξτε σε μια τυχαία σελίδα και αφήστε τις λέξεις να γίνουν οι οδηγίες σας για την ημέρα. Αποφύγετε τους παραπονιάρηδες, σαν την πανούκλα: Ψάξτε ομάδες ανθρώπων με υψηλή ενέργεια για να περάσετε το χρόνο σας, ειδικά αν χρειάζεστε την θετική ενέργεια. Ένα στοιχείο: Αυτοί είναι οι άνθρωποι που βλέπουν τους εαυτούς τους ως τους διευθυντές της ζωής τους, αντί για θύματα του σύμπαντος.

ζώδια σαββατοκύριακο 30-31/03 Α

Την Κυριακή, είναι ώρα για απογείωση! Ο σέξι και χαρισματικός Άρης περνά στους Διδύμους και σας χαρίζει τον παράγοντα «κάτι». Ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιό σας μόνο ανά δύο χρόνια, έτσι αξιοποιήστε αυτή τη λαμπερή διέλευση για να γοητεύσετε τη βάση των θαυμαστών σας. Θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και πιο επιρρεπείς στις διαφωνίες απ’ όσο συνήθως. Προσέξτε να μην γίνετε πολύ επιθετικοί, καθώς ο θερμόαιμος Άρης σας ρίχνει μια έξτρα πρέζα επιθετικότητας. Δεν υπάρχει λόγος να μεγαλοποιείτε: Οι επιθυμίες σας θα λαμπυρίζουν κατακόκκινες.

chartomantia-098

ζώδια Καρκίνος

Σταματήστε να τρέχετε μακριά από τη δική σας δύναμη, Καρκίνοι! Η κουβέντα του Ήλιου με τη Σελήνη του Σαββάτου, σας ανοίγει τα μάτια και σας καλεί να πάρετε τα ηνία. Ενώ μπορεί να φοβάστε ότι οι άλλοι θα ενοχληθούν αν πάρετε τον έλεγχο, ισχύει το αντίθετο. Η στοργική σας φύση σας κάνει αγαπητούς όπου κι αν βάλετε τον θρόνο σας. Αν έχετε αμφιβολίες, κρατήστε τα λόγια της Καρκίνου Μαριάν Γουίλιαμσον: «Ο μεγαλύτερος φόβος μας είναι ότι είμαστε υπέρμετρα δυνατοί. Το φως μας και όχι το σκοτάδι μας μάς τρομάζει περισσότερο. Αναρωτιόμαστε: Ποιος είμαι εγώ για να είμαι τόσο υπέροχος, πανέμορφος, ταλαντούχος; Για την ακρίβεια, γιατί να μην είστε;»

ζώδια σαββατοκύριακο 30-31/03 Α

Την Κυριακή πατήστε φρένο αλλά όχι μέχρι το τέρμα. Ο ενεργητικός Άρης περνά στους Διδύμους και στον δωδέκατο Οίκο σας της θεραπείας και της ξεκούρασης. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μείνετε ξάγρυπνοι… Αλλά μέχρι τις 15 Μαΐου θα πρέπει να βρείτε έναν σταθερό ρυθμό και να κάνετε διαλείμματα για ανανέωση. Το υποσυνείδητό σας είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένο: Έτσι μπορεί να δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, να ένας παραπάνω λόγος για να πέσετε νωρίτερα στο κρεβάτι. Αντί να συνεχίσετε τη δουλειά (ή την αγαπημένη σας σειρά) πριν τον ύπνο, διαλογιστείτε, ακούστε μουσική, γράψτε ή διαβάστε μυθοπλασία (έντυπη, όχι σε ηλεκτρονική μορφή). Πείτε «όχι» σε ενεργειακά βαμπίρ που κάνουν διαγωνισμούς για τον χρόνο σας… Και να είστε ευθείς, έτσι ώστε να πάρουν καθαρά το μήνυμα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζώδια Λέων

Ο Ήλιος ανταλλάσσει φιλικά πυρά με τη Σελήνη το Σάββατο και φέρνει νέες απόψεις για τις σχέσεις. Θέλετε να δημιουργήσετε νέες εμπειρίες στον έρωτα ή στη δουλειά; Θα πρέπει να κάνετε εσείς διαφορετικά τα πράγματα. Απελευθερωθείτε από κολλημένους τρόπους σκέψης: Μπορεί να είναι τρομακτικό να κάνετε πίσω και να αφήσετε το άλλο σας μισό να νιώσει την επίδραση των πράξεων σας… Σε αντίθεση με το να τρέχετε πάντα για να εξομαλύνετε τα πράγματα.

ζώδια σαββατοκύριακο 30-31/03 Α

Την Κυριακή, ο κινητοποιημένος Άρης περνά στους Διδύμους και θερμαίνει τον ενδέκατο Οίκο της ομαδικής δουλειάς και της τεχνολογίας έως τις 15 Μαΐου. Ενώστε δυνάμεις με μερικούς φλογερούς φίλους και μπορεί να κατακτήσετε τον κόσμο – ή τουλάχιστον μια μεριά του. Κάνετε συνδέσεις, τόσο εικονικές όσο και πραγματικές, με μεγάλη ευκολία τώρα. Η μόνη παγίδα; Είστε από τη φύση σας ηγέτες που θέλουν να κρατούν τα ηνία. Αλλά ο Άρης σε αυτή τη δημοκρατική ζώνη απαιτεί συγκατάθεση… Γεγονός που μπορεί να σας αγχώσει – ειδικά αν κάποιος καθυστερεί την πρόοδό σας. Φροντίστε να έχουν όλοι σαφείς ρόλους, έτσι ώστε να μην μπλέξετε στη γραφειοκρατία ή σε διαφωνίες. Αν προκληθεί ένταση με έναν φίλο, μπορεί απλώς να πρέπει να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση και να μην κρατήσετε τίποτα μέσα σας.

zwdia-taro-astra

ζώδια Παρθένος

Λίγο καλό κάνει η παραγωγικότητα, όταν δεν έχετε σκοπό πίσω από τις πράξεις σας. Η προκλητική γωνία του Σαββάτου ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, προκαλεί επαναστατικές σκέψεις. Σκεφτείτε γιατί κάνετε τις κινήσεις, Παρθένοι. Αν η απάντηση είναι «για να πάρω απλώς τον μισθό μου», τότε γίνετε δημιουργικοί. Μπορείτε να μεταμορφώσετε την εμπειρία σας, βρίσκοντας μια πιο σημαντική αποστολή.

Από την Κυριακή το μάντρα σας θα είναι «έτοιμοι, στοχεύστε, πετύχετε»! Ο κινητήριος Άρης περνά στους Διδύμους και θερμαίνει τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας και των φιλοδοξιών μέχρι τις 15 Μαΐου. Αυτή η διέλευση συμβαίνει μόνο ανά δύο χρόνια, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τη και πετύχετε χωρίς φόβο τους ανώτερους στόχους σας. Κάντε την παραπάνω προσπάθεια σε μια παρουσία και δώστε το είναι σας, είτε διαγωνίζεστε για έναν λογαριασμό είτε για το επίκεντρο. Προσοχή: Ο Άρης μπορεί να φέρει ένταση, έτσι ένας προϊστάμενος ή ένας πελάτης μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητικός. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω ή να κάνετε τα μαγικά σας σε περιορισμένο χρόνο. Αν αξίζει τον κόπο, σανιδώστε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy