ζώδια σαββατοκύριακο 30-31/03 Οι Πενήντα Αποχρώσεις

erwtikes-24214

ζώδια σαββατοκύριακο 30-31/03 Β

ζώδια Ζυγός
Είστε έτοιμοι να ανάψετε φωτιά το Σάββατο – ειδικά στο παιχνίδι του έρωτα. Ο τολμηρός, εκφραστικός Ήλιος φλερτάρει όλη την ημέρα με τη Σελήνη και προκαλεί υπέροχες ιδέες για ρομαντισμό. Δεχτείτε την πρόκληση, Ζυγοί, και κάντε κάτι απρόσμενο. Το στοιχείο της έκπληξης θα λειτουργήσει υπέρ σας. Μην ξεχνάτε ότι οι σχέσεις απαιτούν μόνιμη δημιουργικότητα για να μένουν ζωντανές. Αν νιώθετε ότι βαριέστε ή ότι δεν είστε ικανοποιημένοι, βγείτε από την κατάσταση αυτόματου πιλότου και σχεδιάστε ένα πρωτότυπο ραντεβού.

Ευρύτεροι ορίζοντες καταφθάνουν την Κυριακή, καθώς ο περιπετειώδης Άρης περνά στους Διδύμους και αναζωπυρώνει τον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών, της μάθησης και της επέκτασης έως τις 15 Μαΐου. Με λίγα λόγια, θα ζείτε τη δική σας έκδοση του «Η ζωή περιμένει να την απολαύσεις», με όποια μορφή κι αν επιλέξετε. Ευτυχώς, ο τολμηρός Άρης σας δίνει θάρρος, σας βοηθάει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να περάσετε στο περιπετειώδες άγνωστο. Θυμηθείτε το όνειρό σας, Ζυγοί: Είτε είναι ένα πτυχίο, είτε ένα ταξίδι στην Αφρική, είτε η δική σας επιχείρηση. Η ζώνη άνεσής σας δεν θα είναι τόσο άνετη τις επόμενες εβδομάδες. Έτοιμοι, θέσεις, φύγατε!

ζώδια σαββατοκύριακο 30-31/03 Β

ζώδια Σκορπιός

zodia-taro-45

Νιώθετε νωθρότητα ή χαμηλή ενέργεια; Η κινητήρια συνάντηση Ήλιου – Σελήνης του Σαββάτου, κάνει μια αντισυμβατική πρόταση: Κουνήστε το σώμα σας. Μια τάξη αεροβικής μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας… Αλλά θα σας ξυπνήσει καλύτερα από έναν ακόμα ύπνο στον καναπέ. Μπορεί και η διατροφή σας να χρειάζεται μια μικρή αλλαγή. Οι κολλημένοι με την υγιεινή διατροφή μπορεί να χρειάζονται λίγη περισσότερη φωτιά στο πιάτο τους, λίγο τζίντζερ στον χυμό τους ή μια μίξη ζεστού νερού με λεμόνι και καυτό πιπέρι. Έχετε φτάσει ποτέ στο αντίθετο άκρο; Ψήστε μερικά λαχανικά και κάντε διάλειμμα από τα γεύματα γεμάτα υδατάνθρακες.

Από την Κυριακή, η ζωή σας ετοιμάζεται να κάνει πραγματικότητα την ταινία των πενήντα αποχρώσεων! Πείτε «ευχαριστώ» στον θερμόαιμο Άρη, που περνά στους Διδύμους και ενεργοποιεί τον ερωτικό και ακραίο όγδοο Οίκο σας έως τις 15 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν πρέπει να δεχτείτε τίποτα στην ονομαστική αξία του. Είτε διαπραγματεύεστε ένα κοινό επιχειρηματικό εγχείρημα, είτε κάνετε επενδύσεις, είτε γοητεύετε το αντικείμενο του πόθου σας, παίζετε για όλα ή τίποτα. Προσοχή: Ο βιαστικός Άρης σας κάνει επιρρεπείς στη ζήλια ή την κτητικότητα. Προσέξτε αυτό το τέρας, γιατί μπορεί να κάνει μερικές επισκέψεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Γεια σας, ήρωες! Τα λόγια σας έχουν δύναμη, κάτω από την γωνία του Σαββάτου ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να δείξετε μια θετική κατεύθυνση στους άλλους, όχι μόνο για να φουντώσετε τις φλόγες της δυσαρέσκειας. Αυτή είναι η μέρα για να οδηγήσετε με αγάπη, ακόμα κι αν ο θυμός για κάποια άδικη κατάσταση σας ενοχλεί. Μπορεί ακόμα και να χρησιμοποιήσετε τέχνη και μουσική για να στρέψετε την προσοχή σε έναν σκοπό. Οι άλλοι σας ακούν!

Από την Κυριακή, ανταλλάξτε αυτή την ανεξάρτητη χάρη με τη δύναμη της συνεργασίας. Ο παθιασμένος Άρης περνά στους Διδύμους, στο αντίθετο από εσάς ζώδιο, και τονίζει τα δίδυμα έως τις 15 Μαΐου. Ενώ σας αρέσει συνήθως να παίζετε σόλο, ο σέξι Άρης μπορεί να κάνει την ομάδα να μοιάζει ακαταμάχητη. Είτε πρόκειται για κέρδος είτε για απόλαυση, εξερευνήστε τις δυνατότητες που φέρνουν οι συνεργασίες. Απλώς μην νιώσετε την πίεση να υπογράψετε. Ο ανυπόμονος Άρης μπορεί να κάνει το άλλο μέλος υπερβολικά πρόθυμο να επισημοποιήσει την ένωση. Κρατήστε ζωντανές τις διαπραγματεύσεις, αλλά φροντίστε να νιώθουν όλοι άνετα σε κάθε βήμα. Η βιασύνη δεν θα βγάλει πουθενά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως

Είστε η πιστή κόρη, ο άσωτος γιος… Αλλά δεν κουράζεστε λίγο από όλη αυτή την ευθύνη στους ώμους σας; Η γωνία του Σαββάτου ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, σας βοηθά να χαλαρώσετε και να μπείτε σε διαφορετικό ρόλο, χωρίς να αποξενώσετε τους πάντες. Αντί να θυμώνετε για το παρελθόν ή να απαγγέλετε τον κατάλογο όλων όσων έχετε κάνει για τους άλλους, να μια νέα ιδέα: Απλά πείτε στον κύκλο σας ότι χρειάζεστε βοήθεια. Δεν χρειάζονται ενοχές για να τους δώσουν κίνητρα, Αιγόκεροι. Απλώς πηγαίνετε προετοιμασμένοι με κάποιες σαφείς αιτήσεις για το πώς μπορούν να σας βοηθήσουν.

ζώδια σαββατοκύριακο 30-31/03 Β

Την Κυριακή ο κινητήριος Άρης περνά στους Διδύμους, ζεσταίνοντας την περιοχή υγείας και ευεξίας σας μέχρι τις 15 Μαΐου. Ετοιμαστείτε να επιδιορθώσετε τυχόν κακές συνήθειες που σας έχουν ξεφύγει τους τελευταίους μήνες (ή χρόνια): Το κάπνισμα, το πρόχειρο φαγητό, την αρνητική κριτική. Εάν κάνετε καθιστικό τρόπο ζωής, βρείτε τρόπους να βάλετε κίνηση μέσα στην ημέρα σας. Ανταλλάξτε τις επεξεργασμένες τροφές με φρέσκιες ή τοπικές επιλογές. Εάν χρειάζεστε ένα επιπλέον κίνητρο για να ξεκινήσετε, προσλάβετε έναν εκπαιδευτή – ίσως για λίγες ομαδικές συνεδρίες με φίλους. Προσοχή: Ο Άρης μπορεί να προσθέσει άγχος, έτσι επιλέξτε τις μάχες σας και μην παρασυρθείτε από την τελειομανία. Βρείτε τον ρυθμό σας με αυτούς τους στόχους γυμναστικής, καθώς ο ανυπόμονος Άρης μπορεί να προκαλέσει τραβήγματα ή τραυματισμούς αν δεν είστε προσεκτικοί.

zwdia-66

ζώδια Υδροχόος

Λέτε ότι θέλετε επανάσταση; Το Σάββατο είναι η ώρα, όχι μόνο να σκεφτείτε διαφορετικά αλλά και να αναλάβετε κάποιες πρωτοφανείς δράσεις. Δεν χρειάζεται να γυρίσετε τη βάρκα ανάποδα, αλλά ταρακουνήστε τη λίγο. Ενώ θέλετε να εμπνεύσετε τους άλλους με την αποστολή σας, ξεχάστε τον προσηλυτισμό. Μπορείτε να ξεκινήσετε σαν στρατός από έναν ή δύο. Ένα από τα αδελφικά σας πνεύματα – ένας αδελφός, ένας BFF ή ένας συνάδελφος με παρόμοια ιδεώδη – μπορεί να είναι ο πρώτος που θα σας ακολουθήσει σε αυτό το νέο σας σχέδιο. Συνεχίστε ανεξάρτητα. Οι άλλοι θα εμπνευστούν, από τη στιγμή που θα δουν απτά αποτελέσματα.

ζώδια σαββατοκύριακο 30-31/03 Β

Μια επιδημία ανοιξιάτικου πυρετού σας χτυπά σκληρά από την Κυριακή: Ο βιαστικός Άρης περνά στους Διδύμους και ενεργοποιεί τον πέμπτο Οίκο σας του πάθους, της επιθυμίας και της αίγλης μέχρι τις 15 Μαΐου. Η άγρια ​​πλευρά σας μπορεί να βγει σε πλήρη ισχύ και οι δεξιότητές σας στο φλερτ θα φτάσουν στην κορυφή. Έχετε την τάση να μην περνάτε από φίλτρα, οπότε ποιος ξέρει τι είδους σύνολα και σχόλια θα κάνετε που θα ρίξουν σαγόνια στο πάτωμα, Υδροχόοι! Καθώς ο πέμπτος Οίκος κυβερνά τη γονιμότητα, είναι πιθανή μια εγκυμοσύνη για μερικούς από σας. Ή ίσως θα γεννήσετε μια δημιουργική ιδέα, καθώς πρόκειται για μια πλούσια καλλιτεχνική και εκφραστική διέλευση. Προετοιμαστείτε να ζωγραφίσετε την πόλη και τον κόσμο, με μερικές ζωντανές αποχρώσεις.

taro-6-9

ζώδια Ιχθύες

Δείξτε το με τα λεφτά σας το Σάββατο, Ιχθύες. Μια ευνοϊκή γωνία ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, σας υπενθυμίζει πόσο δυνατά μιλούν τα χρήματα. Ίσως να επιλέξετε κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες, από άλλες με ομιχλώδεις ή αμφισβητήσιμες πρακτικές. Το να υποστηρίξετε τους μικρούς τοπικούς επιχειρηματίες, μπορεί να διατηρήσει τον μοναδικό χαρακτήρα της γειτονιάς σας. Αυτή η κοσμική κουβέντα μπορεί να σας εμπνεύσει να κάνετε με διαφορετικό τρόπο τη δική σας δουλειά ή ακόμα και να δωρίσετε μερικά από τα κέρδη σας σε έναν σκοπό που υποστηρίζετε.

ζώδια σαββατοκύριακο 30-31/03 Β

Στο σπίτι βρίσκεται η φωτιά από την Κυριακή: Ο ενεργοποιητής Άρης περνά στους Διδύμους και ενεργοποιεί τον τέταρτο Οίκο σας της οικογένειας και των ριζών σας έως τις 15 Μαΐου. Η δράση μπορεί να ζωντανέψει μέσα στο ενυδρείο σας, Ιχθύες. Ο Άρης κάνει αυτή την επίσκεψη μόνο ανά δύο χρόνια – και όταν φτάνει αυτός ο κινητήριος πλανήτης δεν περιμένουμε τα συνηθισμένα. Μπορεί να υπάρξει μια μετακόμιση, μια μεγάλη ανακαίνιση ή ακόμα και μια προσθήκη στην οικογένειά σας. Προσέξτε όμως: Ο επιθετικός Άρης μπορεί να προκαλέσει τριβή, έτσι η ενέργεια ανάμεσα σε συγγενείς ή συγκατοίκους μπορεί να αποκτήσει ένταση. Προσπαθήστε να μην περνάτε τα όρια των άλλων. Ακόμα κι αν πρέπει να βάλετε μερικούς νέους κανόνες, δείξτε σεβασμό και αφήστε όλους να πουν τη γνώμη τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra