Ζώδια Σαββατοκύριακο 30-31/12 – Η επιτυχία χτυπάει την πόρτα σας

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 30-31/12 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 30-31/12 Κριός.

Ο τυχερός Δίας κινείται το Σάββατο στον δεύτερο οίκο των εσόδων σας, τερματίζοντας μια ανάδρομη πορεία τεσσάρων μηνών και προετοιμάζοντάς σας για μεγαλύτερα κέρδη από τώρα έως τις 25 Μαΐου. Ίσως ήταν δύσκολο να εκπληρώσετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες από τις 4 Σεπτεμβρίου λόγω των εμποδίων που έφερε αυτή η ανάδρομη πορεία.

Με την ίδια λογική, οι επιβραδύνσεις σας έδωσαν την ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία της καριέρας σας. Μετά το Σάββατο, είναι ασφαλές να πάρετε ένα μεγαλύτερο ρίσκο, όπως το να ζητήσετε αύξηση, να κάνετε αίτηση για μια νέα θέση στην εταιρεία ή να καλέσετε τους υπεύθυνους προσλήψεων για να σας λάβουν υπόψιν τους για ό,τι προκύψει και το οποίο μπορεί να σας ταιριάζει.

zodia-taro-45

Υπό την αυτόνομη επιρροή του Δία, κάποιοι Κριοί ίσως προτιμήσουν να γίνουν ελεύθεροι επαγγελματίες για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Την Κυριακή, η Σελήνη μετατοπίζεται στην Παρθένο και τον έκτο οίκο των υγιεινών συνηθειών σας, προτρέποντάς σας να ξεκαθαρίσετε τις αποφάσεις σας για το νέο έτος. Πριν πιείτε την σαμπάνια σας, καταγράψτε τους πέντε κορυφαίους στόχους που θέλετε να πραγματοποιήσετε το 2024.

Αν το να αποκτήσετε καλή φυσική κατάσταση ή να παραμείνετε σε φόρμα αποτελεί προτεραιότητα, ανανεώστε τη συνδρομή σας στο γυμναστήριο ή αγοράστε μια μηνιαία δοκιμή σε εκείνο το νέο στούντιο γιόγκα. Τοποθετήστε τη λίστα σας σε εμφανές σημείο για να σας υπενθυμίζει να κάνετε τουλάχιστον ένα πράγμα κάθε μέρα που θα σας βοηθήσει να φτάσετε το στόχο σας. Όσο για απόψε; Με αυτή τη σεληνιακή ενέργεια που είναι προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση, ίσως να είστε εντάξει με το να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε μια συγκέντρωση. Απλά μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με ευθύνες – αξίζετε και εσείς να το γιορτάσετε.

zodia-astra-tarot

Ταύρος

Συνεχίστε να ξεφεύγετε από τη ζώνη άνεσής σας, Ταύρε! Ο τυχερός Δίας έχει διευρύνει τους ορίζοντές σας από τότε που μετακινήθηκε στο ζώδιό σας στις 16 Μαΐου του περασμένου έτους – τόσο πολύ, ώστε ίσως να έχετε ξεπεράσει τα όρια ή να έχετε εκπλαγεί με τον εαυτό σας με την προοπτική να κάνετε τόσες πολλές αλλαγές ταυτόχρονα. Από τις 4 Σεπτεμβρίου, η χαμηλής ισχύος ανάδρομη πορεία του Δία σας έστειλε ένα ξόρκι για να σταματήσετε, να σταθεροποιηθείτε και να επεξεργαστείτε όλη αυτή την καινούργια πληροφορία. Το Σάββατο, ο Δίας ξαναρχίζει να κινείται προς τα εμπρός και έτσι θα βοηθήσει την πρόοδό σας, ενώ θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου.

Κάντε αυτά τα επικά άλματα τα οποία σας φαίνονταν πολύ ριψοκίνδυνα νωρίτερα φέτος. Μπορεί να μην υπάρχει ένα φανερό δίχτυ ασφαλείας, αλλά το σύμπαν σας καλύπτει. Σκεφτήκατε να μείνετε μέσα και να γιορτάσετε φορώντας τις καλές σας πιτζάμες αυτή την Πρωτοχρονιά; Ξανασκεφτείτε το, Δίδυμε. Με τη Σελήνη να περνάει από τον λαμπερό πέμπτο οίκο σας την Κυριακή, σχεδιάστε κάτι διασκεδαστικό. Ξεκινήστε με ένα δείπνο και συνεχίστε σε ένα μαγαζί με ζωντανή μουσική για να γιορτάσετε φαντασμαγορικά την αλλαγή του χρόνου.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

Ζώδια Σαββατοκύριακο 30-31/12 Δίδυμοι

Βάλτε την επούλωσή σας σε προτεραιότητα από το Σάββατο, καθώς ο αναπτυξιακός Δίας ανασταίνεται από μια τετράμηνη ανάδρομη πορεία στον αναζωογονητικό δωδέκατο οίκο σας. Κατά τους επόμενους τέσσερις μήνες, αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει στον καναπέ ενός θεραπευτή που θα αλλάξει τη ζωή σας ή σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης για όλο το σώμα. Ο στόχος είναι να παραδώσετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον και να απελευθερωθείτε από τις αποσκευές που κουβαλάτε. Θα μπορούσατε επίσης να συναντήσετε έναν “γήινο άγγελο” μέντορα για να σας συνοδεύσει σε αυτό το πνευματικό ταξίδι.

300x300aΠεράστε πολύ χρόνο κοντά στο νερό αυτό το καλοκαίρι και κάντε όσες αποδράσεις χρειάζεστε! Δεν θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και πολύ μετά τις 25 Μαΐου, όταν ο Δίας εισέλθει στους Διδύμους – μια ουράνια επιστροφή που θα σας επαναφέρει σε κατάσταση δράσης και θα σας στείλει μπροστά σε μια νέα φιλόδοξη πορεία.

Την Κυριακή, η Σελήνη μετατοπίζεται στην Παρθένο και τον ψυχικό, συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, οπότε ξεκινήστε το 2024 με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας ανθρώπους. Είτε πρόκειται να βγείτε στην πόλη είτε να μετρήσετε αντίστροφα από το σαλόνι σας, φροντίστε να βρίσκεστε με τον στενό σας κύκλο. Το πιθανότερο είναι ότι θα προτιμήσετε μια οικεία βραδιά, ιδανική για να συνεχίσετε τις σας οικογενειακές παραδόσεις -ή να ονειρευτείτε νέες.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Καρκίνος

Οι παλιοί φίλοι ήταν το στήριγμά σας τους τελευταίους τέσσερις μήνες, χάρη στην ανάδρομη πορεία του Δία στον ενδέκατο οίκο της συντροφικότητάς σας. Ενώ η νοσταλγία αυτών των επανασυνδέσεων ήταν σίγουρα ενισχυτική, ήρθε η ώρα να διευρύνετε και πάλι τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Το Σάββατο, καθώς ο Δίας προχωράει στον Ταύρο για τέσσερις ακόμη μήνες, θα σας ιντριγκάρουν οι άγνωστοι που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με σας. Εξερευνήστε νέα μέρη, ακόμα κι αν στην αρχή νιώθετε σαν ψάρι έξω από το νερό. Μπορεί να είχατε συνδεθεί με μια σπουδαία παρέα πέρυσι, αλλά χάσατε την επαφή στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Επαναφέρετε το ρόλο σας ως μέλος της ομάδας και ξεκινήστε σχέδια για χειμερινές εξορμήσεις και ίσως για ομαδικές διακοπές που θα κάνετε πριν από τις 25 Μαΐου. Με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον τρίτο οίκο της ανεμελιάς σας, ίσως προτιμήσετε μια χαλαρή παρέα από ένα πολυπληθές γλέντι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αν πρόκειται να κάνετε σπατάλες, χρησιμοποιήστε τα χρήματά σας για να γευτείτε υψηλή γαστρονομία, και στη συνέχεια να διασκεδάσετε με ξέφρενο χορό ή καραόκε. Και ενώ μπορεί να ξεκινήσετε τη νύχτα με μικρότερη λίστα καλεσμένων, δεν θα την τελειώσετε έτσι. Ίσως να ενώσετε δύο διαφορετικές παρέες μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 30-31/12 Λέων

Από τότε που ο κοσμογυρισμένος, επεκτατικός Δίας μπήκε στον τομέα της επιτυχίας σας στις 16 Μαΐου του περασμένου έτους, είστε πρόθυμοι να πάρετε περισσότερα ρίσκα στο όνομα της επαγγελματικής σας ολοκλήρωσης. Ωστόσο, αυτός ο φιλόδοξος ρυθμός είχε επιβραδυνθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν ο τολμηρός πλανήτης μπήκε σε ανάδρομη πορεία.

300x300bΤο Σάββατο, καθώς ο Δίας διορθώνει την πορεία του, μπορείτε να αναλάβετε τα ηνία σε τυχόν καθυστερημένες αποστολές. Ξεκινήστε να εφαρμόζετε τη σοφία που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια της περιόδου αναμονής των τελευταίων τεσσάρων μηνών. Είναι ασφαλές να πάρετε ένα ρίσκο – αρκεί να είναι υπολογισμένο.

Η επιτυχία δεν είναι ποτέ εγγυημένη, αλλά αν ξέρετε ότι θα αναπτυχθείτε από την εμπειρία, τολμήστε ενώ ο Δίας ευλογεί τις χρηματικές σας κινήσεις μέχρι τις 25 Μαΐου. Προσφερθήκατε να αναλάβετε την ευθύνη των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς; Αν ναι, ετοιμαστείτε για μια εισροή μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων που καλούν για να μάθουν τις λεπτομέρειες. Στείλτε ένα ομαδικό μήνυμα με όλες τις σχετικές πληροφορίες -και μην ξεχάσετε τον ενδυματολογικό κώδικα! Αποφύγετε τα περίπλοκα σχέδια και μην προσκαλείτε ανθρώπους που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους για να αποφύγετε τις διαμάχες αυτή τη γιορτινή ημέρα. Ίσως συναντήσετε έναν ενδιαφέρον άγνωστο κάτω από τα ερωτικά αστέρια αυτής της βραδιάς.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-zodia-astrologia-65

Παρθένος

Οι μακρινές χώρες σας καλούν από τότε που ο τυχερός Δίας μετακόμισε στον Ταύρο και στην ταξιδιωτική σας ζώνη στις 16 Μαΐου του περασμένου έτους. Αλλά ο ταξιδευτής πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 4 Σεπτεμβρίου, καθυστερώντας τα σχέδια για να εξερευνήσετε μια νέα γωνιά του κόσμου -ή να επεκτείνετε το επιχειρείν σας. Το Σάββατο, ο Δίας ξυπνάει από τον μακρύ ύπνο του, ενεργοποιώντας ξανά την περιπλάνησή σας. Κλείστε ένα ταξίδι, κατά προτίμηση αυτό που θα κάνετε όσο ο Δίας θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σας μέχρι τις 25 Μαΐου, και βάλτε σε κίνηση τα σχέδια για να χτίσετε την επαγγελματική σας αυτοκρατορία (τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα σπουδών).

Τις επόμενες εβδομάδες, προγραμματίστε να κάνετε τουλάχιστον ένα τεράστιο άλμα! Ποιος χρειάζεται πυροτεχνήματα αυτή τη βραδιά της πρωτοχρονιάς; Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, φωτίζετε το χώρο γύρω σας όπως ποτέ άλλοτε. Μη διστάσετε να αναλάβετε τον προγραμματισμό των εορτασμών, αλλά ξεκαθαρίστε στους φίλους σας ότι ίσως να μην περάσετε στο ίδιο μέρος όλη σας τη βραδιά. Βγείτε έξω και κάντε αυτά που θέλετε πραγματικά. Ποιος ξέρει; Η παρέα σας μπορεί να σας συναντήσει αργότερα. Εν τω μεταξύ, η συζήτηση με αγνώστους μπορεί να σας χαρίσει μερικές εκπληκτικά μαγευτικές στιγμές.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA