Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Σεπτέμβριος 2020 Αιγόκερως Το μηνιαίο ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι η πρώτη μέρα είναι καλή για να ζητήσετε αύξηση…

Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε ότι την αξίζετε!

Σταματήστε να είστε πάντα τόσο ταπεινοί, αγαπητοί Αιγόκεροι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η δουλειά σας είναι καλή, οι ιδέες σας υπέροχες και φέρνετε πολλά στην ομάδα εργασίας σας. Ζητήστε λοιπόν κάποια ανταμοιβή! Στις 5 Σεπτεμβρίου στρέφεστε στον εσωτερικό σας κόσμο. Τι βλέπετε όταν κοιτάζετε εκεί; Μια επιθυμία για περισσότερη δύναμη και κύρος; Εξαιρετικά!

Τώρα που ξέρετε τι να στοχεύσετε, ξεκινήστε να δημιουργείτε μια λίστα έργων που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί. Στις 10 του μήνα, ό,τι αγγίζετε μετατρέπεται σε χρυσό!

zwdia-66

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Η περίοδος είναι υπέροχη για να ετοιμάσετε ένα γκουρμέ γεύμα στο σπίτι ή να σχεδιάσετε μια συνάντηση μετά τη δουλειά με φίλους. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι η ισορροπία είναι το κλειδί για την ευτυχία σας. Στις 21 Σεπτεμβρίου η διανοητική σας πορεία μπορεί να είναι καλύτερη, αν δεν την συσχετίσετε με κάποια παλιομοδίτικη κοινή λογική.

Στις 26 και 27 του μήνα μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε: Οπότε πάρτε αποφάσεις και αρχίστε να φροντίζετε τη δουλειά σας. Αγαπητοί Αιγόκεροι, ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας στις 30 Σεπτεμβρίου. Θα ήθελαν πολύ να σας φανούν χρήσιμοι!

chartomantia-098

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Αιγόκερως προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι ξεκινάτε τον μήνα προσανατολισμένοι στην καριέρα σας. Έχετε σημαντικά σχέδια, κάνετε σημαντικές επιλογές και σταθεροποιείτε σημαντικές συνδέσεις. Αλλά μήπως παραμελείτε την προσωπική σας ζωή; Στις 7 Σεπτεμβρίου, κάτι να φαινόταν αδύνατον θα αποδειχθεί ότι είναι κάτι περισσότερο από εφικτό. Αποφασίζετε να κάνετε κάτι – και ξαφνικά είναι πολύ κοντά σας!

Στις 12 του μήνα να κάνετε έναν οικονομικό σχεδιασμό. Αλλά βεβαιωθείτε ότι τα νούμερα με τα οποία ασχολείστε, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στις 16 Σεπτεμβρίου αναζητάτε τη σταθερότητα. Είτε τη βρείτε είτε όχι, η αναζήτηση θα ενισχύσει τη σημασία της. Αγαπητοί Αιγόκεροι, στις 22 σκέφτεστε ξεκάθαρα και επικοινωνείτε καλά. Στις 25 του μήνα κάποιος πιστεύει ότι αξίζει αυτό που έχετε – υπερασπιστείτε ό,τι είναι δικό σας. Οργανωθείτε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9