Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-didymos-zwdia

Σεπτέμβριος 2020 Δίδυμοι Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι ίσως αισθάνεστε πολύ επικεντρωμένοι σε κάποιο άτομο.

Μπορεί να πρόκειται για έναν ρομαντικό σύντροφο, έναν επιχειρηματικό εταίρο ή έναν στενό φίλο…

Τα άστρα υποστηρίζουν ότι μάλλον έχετε δίκιο με την έναρξη του φετινού Σεπτεμβρίου!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Χαλαρώστε λίγο το άγχος σας, αγαπητοί Δίδυμοι. Μην το αφήσετε να επισκιάσει όλα τα προσωπικά σας πάθη, δεν θα απομείνουν πολλά θέματα προς συζήτηση. Και αυτό δεν θα είναι καλό για καμία από τις δύο πλευρές!

Θα σας ωφελήσει αν στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου εξερευνήσετε ένα νέο ενδιαφέρον. Είτε πρόκειται για τη ζωγραφική, τον προγραμματισμό υπολογιστών ή την όπερα, είναι η ιδανική στιγμή για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Στις 10 του μήνα κάποιος θα έχει μια κρυφή ατζέντα… Και πρέπει να μάθετε ποιος είναι και τι πραγματικά θέλει. Στις 14 Σεπτεμβρίου, η δημιουργικότητα θα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας. Αφήστε τα γεγονότα και τα στοιχεία για μια άλλη μέρα και διοχετεύστε τις δημιουργικές σας στη δουλειά!

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

Στις 20 του μήνα θα βρεθείτε σε έναν ερωτικό χώρο. Ποιο θα είναι το τυχερό «θύμα»; Μέχρι τις 25 βάλτε τις συναρπαστικές ιδέες σας σε δράση και θα δείτε πόσο καλά αντέχουν!

Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε νέες δουλειές, ακόμα κι αν στη συνέχεια δεν είστε σε τόση εγρήγορση. Αγαπητοί Δίδυμοι, προχωρήστε αφού ελέγξετε τα πράγματα από νωρίς. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι καλά χέρια. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, ολοκληρώστε τον μήνα με μια ωραία, γλυκιά νότα!

zwdia-66

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Δίδυμοι προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι ξεκινάτε τον μήνα σας με περίπου δέκα απολύτως φανταστικές ιδέες ανά λεπτό! Γρήγορα, πιάστε στυλό και χαρτί – ή ένα μολύβι των χειλιών και μια χαρτοπετσέτα! Το νόημα είναι να καταγράψετε τα πάντα: Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, όταν οι κερδοφόρες ιδέες έρχονται τόσο γρήγορα και συγκεχυμένα… Αλλά δεν πρέπει θα αφήσετε ούτε μία να σας ξεφύγει!

Στις 3 Σεπτεμβρίου το κύμα ιδεών θα κοπάσει, δίνοντάς σας την τέλεια δικαιολογία για να περάσετε στη φάση της υλοποίησης. Στις 8 και 9 προσέξτε έναν συνάδελφο… Μπορεί να έχει ένα μοχθηρό μυστικό, που δεν πρέπει να αφήσετε να σαμποτάρει τα σχέδιά σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

Στις 15 και 16 του μήνα η καριέρα σας θα είναι σε πρώτο πλάνο. Βεβαιωθείτε ότι οι ανώτεροί σας το προσέχουν. Ίσως στις 18 ένα εμπόδιο να σας οδηγήσει σε μια μεγάλη παράκαμψη!

Στις 23 Σεπτεμβρίου να περιμένετε τα χρήματά σας. Μέχρι τις 29 οι ιδέες θα αρχίσουν να ρέουν ξανά. Αγαπητοί Δίδυμοι, την τελευταία μέρα του μήνα υπολογίζετε το κόστος και παίρνετε μια απόφαση… Είναι τόσο απλό, όπως το «ναι» και το «όχι»!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA