Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-zygos-erwtika-mystika

Σεπτέμβριος 2020 Ζυγός Το μηνιαίο ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι έχει φτάσει η στιγμή να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο!

Αρκετά με το “Βγείτε εσείς για ποτό, θα τελειώσω εγώ τη δουλειά που αφήσατε”!

Αρκετά με το “Δεν πειράζει, φάτε το τελευταίο σάντουιτς κι ας δεν έχω προλάβει εγώ να φάω”!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όχι, δεν πρόκειται να το ανεχτείτε άλλο! Έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, από τις πρώτες κιόλας μέρες του φετινού Σεπτεμβρίου. Στο εξής θα τρώτε ό,τι θέλετε, θα κάνετε και θα λέτε αυτό που θέλετε… Και θα πάρετε ό,τι είναι δικό σας.

Και παραδόξως, θα συνειδητοποιήσετε ότι όταν δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, κάνετε καλό και στους άλλους. Μέχρι τις 4 του μήνα, είστε έτοιμοι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας πιο ανοιχτά από ποτέ. Μπορεί αυτό να γίνει αφορμή γύρω στις 9, να έρθει και ένα σοβαρό ειδύλλιο στο δρόμο σας!

chartomantia-098

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, είστε πραγματικά έτοιμοι να επικεντρωθείτε στο τι είναι λάθος και τι σωστό σε μια από τις οικείες σχέσεις σας. Η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική. Θα νιώθετε καλύτερα μέχρι τις 18 του μήνα, που η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη και η γενικότερα στάση σας εξαιρετική!

Γύρω στις 22 Σεπτεμβρίου, οι λεπτομέρειες δεν θα είναι τόσο σημαντικές όσο η μεγάλη εικόνα… Οπότε κοιτάξτε τα πράγματα με ευρύτερη οπτική. Μέχρι τις 26, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να κυλούν καλύτερα κι εσείς να φαίνεστε καλύτερα… Μην εκπλαγείτε αν μαθαίνετε ότι έχετε αποκτήσει μια ομάδα θαυμαστών!
Αγαπητοί Ζυγοί, καθώς ο φετινός Σεπτέμβριος κλείνει στις 30, αναζητήστε την ισορροπία τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά σας!

tarw-zwdia

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Ζυγός προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι μπορεί να μην έχετε σκεφτεί ποτέ κάποια πράγματα… Αλλά τις πρώτες μέρες του μήνα θα κοινωνικοποιήστε σαν τρελοί, θα φλερτάρετε σαν τρελοί, θα κάνετε τα πάντα με έναν εξαιρετικά παραγωγικό τρόπο!

Τι υπέροχο κλίμα για να ξεκινήσετε τον φετινό Σεπτέμβριο. Φαίνεται ότι έχετε βάλει σε καλή πορεία την καριέρα σας – και την απολαμβάνετε επίσης. Γι’ αυτό φροντίστε γύρω στις 5 του μήνα να επιστρέψετε στην αυστηρή δουλειά!

Σκεφτείτε τρόπους βελτίωσης της επικοινωνίας στο γραφείο. Τώρα είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μεγάλες αλλαγές, μην τις καθυστερείτε. Στις 10 Σεπτεμβρίου, ένα νεφελώδες αίσθημα ταλαιπωρίας μπορεί να σας ξεγελάσει. Αντιμετωπίστε το με έντονη σωματική άσκηση. Και μόνο να περπατήσετε, θα νιώσετε πολύ καλύτερα μετά!

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

Στις 15 του μήνα, μην αφήσετε έναν απαιτητικό φίλο να διαταράξει την ηρεμία σας. Στις 18, κάποιο εγχείρημα θα φαίνεται τέλειο στην επιφάνεια… Αλλά εξετάστε το και βαθύτερα, για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει κρυφά ελαττώματα!

Αγαπητοί Ζυγοί, να είστε πιο ευέλικτοι γύρω στις 23 Σεπτεμβρίου. Όλα θα κυλήσουν εξαιρετικά καλά όσο ο μήνας φτάνει στο τέλος του. Θα το νιώσετε στις 29 και 30, ότι μπορείτε να απολαύσετε αυτή την περίοδο και να επωφεληθείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra