Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

ixtheis-synastria

Σεπτέμβριος 2020 Ιχθύες Οι αστρολογικές προβλέψεις σας δείχνουν πως το να πάρετε μία απόφαση, αποδεικνύεται δύσκολο στις αρχές του μήνα!

Αλλά οι φίλοι σας πραγματικά δεν εκπλήσσονται, που σας βρίσκουν λίγο αναστατωμένους την 1η και 2 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, εσείς μπορείτε να καταπλήξετε ακόμα και τους μεγαλύτερους επικριτές σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παίρνετε μια σκληρή απόφαση και εμμείνετε σε αυτή μεταξύ 3 και 5 Σεπτεμβρίου. Μπορεί να είστε ασταθείς από το ένα διάστημα στο άλλο… Αλλά μπορείτε να πετύχετε ό,τι θέλετε, μόλις επικεντρωθείτε στην εργασία που απαιτείται!

Το εγώ σας είναι λίγο πιο αυξημένο από το συνηθισμένο στις 6 και 7 του μήνα. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να κάνετε υπόκλιση, όταν το κοινό χειροκροτεί τις προσπάθειές σας!

chartomantia-098

Ένας φίλος ή το ταίρι σας εκτιμά την αμεροληψία σας στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου. Όμως κάποια ζήλια που τρέφεται στις 12 και 13, σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο από την πραγματική τους εικόνα. Μήπως πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη μια συγγνώμη μετά από μια οργισμένη έκρηξη; Βεβαιωθείτε ότι κοιτάτε στα μάτια το πρόσωπο που την οφείλετε, για να καταλάβει ότι την εννοείτε!

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε ανάγκη από ελευθερία στο διάστημα από 19 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου 2020. Φαίνεται ότι ένας χαρισματικός αρχηγός της ομάδας σας, τραβάει την προσοχή σας στις 28 ή 29 του μήνα. Με τον τρόπο αυτό σας κάνει να θέλετε να γίνετε μέλος της δυναμικής του ομάδας… Απλώς βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε σε τι εμπλέκεστε, προτού δώσετε χρήματα ή δεσμεύσετε μακροπρόθεσμα!

tarw-zwdia

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Ιχθύες προβλέψεις καριέρας

Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι μπορεί να είστε τόσο επικεντρωμένοι στη ρουτίνα της γυμναστικής σας, που ξεχνάτε την καριέρα στην αρχή του μήνα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό: Μόλις βάλετε τις συνήθειες για την υγεία σας σε πρόγραμμα, μπορείτε να επιστρέψετε στη δουλειά με περισσότερη ενέργεια, προσήλωση και επιτυχία από ποτέ!

Προχωρήστε λοιπόν, βάλτε την εξάσκηση σε προτεραιότητα. Στις 5 Σεπτεμβρίου, προσέξτε κάποιο άτομο που βρίσκεται γύρω σας. Ίσως είναι ένας συνάδελφος ή ο προϊστάμενός σας, που σας έκρινε εσφαλμένα. Μείνετε σε εγρήγορση και να είστε έτοιμοι!

taro-6-9

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Στις 10 Σεπτεμβρίου μπορεί να σας φαίνεται ότι μια ομάδα ατόμων λειτουργεί χωρίς αρχηγό και καθοδήγηση. Ασχοληθείτε και βοηθήστε τη όσο μπορείτε. Οι μέρες στις 14 και 15 του μήνα είναι υπέροχες για μεγάλες επιτυχίες!

Στις 19 Σεπτεμβρίου μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα. Μέχρι τις 24 θα είστε ξανά επικεντρωμένοι στο γυμναστήριο. Έχετε παρατηρήσει πώς ο υγιεινός τρόπος ζωής επηρέασε τα πρότυπα εργασίας σας; Στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου επιλύετε ένα πρόβλημα με έναν συνάδελφο, προλαμβάνοντας να πάρουν τα πράγματα άσχημη τροπή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia