Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-karkinos

Σεπτέμβριος 2020 Καρκίνος Tο ωροσκόπιό σας απαιτεί να είστε προσεκτικοί όταν ξεκινάτε κάτι νέο…

Ειδικά αν έχετε αυτή την πρόθεση την πρώτη και τη δεύτερη μέρα του φετινού Σεπτεμβρίου.

Αυτό δεν σημαίνει να μην ξεκινήσετε καθόλου ένα πρότζεκτ, απλώς να ελέγξετε διπλά όλα τα στοιχεία!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Καρκίνοι, δεν έχετε κανένα λόγο να βιάζεστε να προχωρήσετε πέρα από το στάδιο του προγραμματισμού. Ποτέ δεν βλάπτει ένας έλεγχος, για να βεβαιωθείτε ότι τα κίνητρά σας είναι σωστά και η καρδιά σας στη σωστή θέση. Μετά τις 7 Σεπτεμβρίου δικαιούστε να κάνετε κάτι εξαιρετικό για τον εαυτό σας… Το αξίζετε και τα αστέρια θα σας χαμογελάσουν με επιείκεια!

Αν στις 13 και 14 του μήνα η διαίσθησή σας λέει ότι θα βρέξει, πιθανότατα θα βρέξει. Αν σας λέει ότι κάτι δεν είναι καλό, μάλλον δεν είναι. Γι’ αυτό ακούστε τη, γιατί η εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας θα σας γλιτώσει από πιθανούς πόνους στην καρδιά!

tarw-zwdia

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Στις 19 Σεπτεμβρίου κάποιος θα μπορεί να διαβάσει τις προθέσεις σας. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε ξεκάθαροι, ακόμα και στα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας!

Η μέρα στις 23 του μήνα είναι τέλεια για μια νέα αρχή. Στις 27 πρέπει να επανασυνδεθείτε με κάποιο άτομο που σημαίνει πολλά για εσάς. Ένας φίλος που έχετε χαθεί; Ένα μακρινό μέλος της οικογένειας; Κάντε του ένα τηλεφώνημα!

Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου θα βιώσετε στιγμές ευδαιμονίας – και φροντίστε να τις απολαύσετε. Αγαπητοί Καρκίνοι, ολοκληρώστε τον μήνα στις 30 με ακόμη μεγαλύτερη προσοχή σε οποιοδήποτε νέο εγχείρημα!

chartomantia-098

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Καρκίνος προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι πρέπει να ξεκινήσετε τον μήνα όσο το δυνατόν πιο προνοητικοί. Μην καθίσετε απλώς και περιμένετε τις δουλειές να σας έρθουν. Αντ’ αυτού, βρείτε σε ποια έργα θέλετε να εργαστείτε ή να συμμετάσχετε εθελοντικά!

Και μην περιμένετε από τους ανωτέρους να παρατηρήσουν την καταπληκτική δουλειά που κάνετε. Στείλτε τους τη δική σας, πολύ θετική αυτοαξιολόγηση! Στις 5 Σεπτεμβρίου πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει στον εργασιακό χώρο… Δεν θέλετε να φανείτε υποδεέστεροι σε κάποιο άτομο που έχει σημασία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ρωτήστε!

taro-6-9

Βεβαιωθείτε ότι τα δίνετε όλα στις 8 Σεπτεμβρίου. Χαλαρώστε, γιατί πολλά μπορεί να πάρουν αρνητική τροπή χωρίς προειδοποίηση. Στις 12 του μήνα το χρήμα θα είναι βασικό θέμα. Μέχρι τις 17, είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε: Χωρίς να πλήττετε τους διαύλους επικοινωνίας, θα είναι καλή κίνηση να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που θέλετε!

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Αποφύγετε τις λεπτομερείς εργασίες μέχρι τις 19 του μήνα και μην αφήνετε μικροπράγματα να σας φοβίζουν. Στις 26 μην αγοράσετε πράγματα, αν δεν είστε βέβαιοι ότι τα αντέχετε οικονομικά. Την τελευταία μέσα του φετινού Σεπτεμβρίου στις 30, μην υπογράψετε τίποτα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia