Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Σεπτέμβριος 2020 Παρθένος Το μηνιαίο ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι την πρώτη μέρα του μήνα θα ξυπνήσετε στη δεξιά πλευρά του κρεβατιού…

Και θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με το δεξί, είτε είστε πρακτικά δεξιόχειρες ή αριστερόχειρες.

Τι πραγματικά σημαίνει αυτό; Ότι πρόκειται να διανύσετε έναν υπέροχο μήνα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Παρθένοι, δεν πρέπει να παρασυρθείτε από την καλή ενέργεια στις 2 Σεπτεμβρίου: Θα την σπαταλήσετε, αν επιδιώξετε να τη γιορτάσετε χρεώνοντας την πιστωτική σας κάρτα. Πρέπει να θυμάστε ότι η οικονομία είναι προτιμότερη, από το να ξοδεύετε με οικονομικό τρόπο!

Στις 5 του μήνα, η πνευματική περιέργεια θα σας θέσει σε προνομιακή θέση για να μάθετε κάτι καινούργιο. Στις 10 Σεπτεμβρίου λίγος ρομαντισμός είναι καλός… Και ο πολύς ρομαντικός ακόμα καλύτερος!

chartomantia-098

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα νιώσετε ότι όλα είναι μεταβλητά. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά της ζωής: Δεν έχει νόημα να είστε τόσο προσκολλημένοι, να έχετε τα πράγματα σε μια συγκεκριμένη σειρά και να τα κάνετε όλα με συγκεκριμένο τρόπο: Προτού προλάβετε να γνωρίσετε κάτι, θα έχει αλλάξει. Χαλαρώστε λοιπόν!

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

Στις 20 του μήνα πρέπει να κάνετε τα πάντα, για να επικοινωνήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε να πείτε. Έτσι, ακόμα κι αν κάποιος σας παρεξηγήσει, τουλάχιστον θα ξέρετε ότι κάνατε την καλύτερη προσπάθεια!

Στις 25 Σεπτεμβρίου, κάντε ένα διάλειμμα αν η δουλειά σας αγχώνει. Βγείτε για γεύμα το μεσημέρι ή πάρτε μερικές ημέρες άδεια. Γιατί να μην πάτε ένα απογευματινό σινεμά, σας αξίζει επιπλέον χρόνος για τον εαυτό σας!

Αγαπητοί Παρθένοι, ο φετινός Σεπτέμβριος θα ολοκληρωθεί στις 30, με την ίδια νότα που ξεκίνησε: Υπέροχα!

zwdia-66

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Παρθένος προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιο σας προβλέπει μια μικρή αναστάτωση στην έναρξη του μήνα. Μπορεί να ανησυχείτε για το αν θα καταφέρετε να υλοποιήσετε το έργο σας. Δεν πρέπει να απελπίζεστε, οι μικρές αποτυχίες αποτελούν μέρος της διαδικασίας… Ειδικά όταν πρόκειται για την έναρξη ενός νέου εγχειρήματος!

Δεν πρέπει να είστε κακοδιάθετοι: Θα κάνετε τα πάντα να λειτουργούν σε χρόνο μηδέν, αν αντιμετωπίσετε τα εμπόδια ένα-ένα κάθε φορά!

taro-6-9

Αν στις 4 Σεπτεμβρίου παραμένετε ανήσυχοι, ένας μακρύς περίπατος θα κάνει θαύματα στην οργάνωση των σκέψεών σας. Θα δείτε μέχρι τις 10 του μήνα, ότι όλη η σκληρή δουλειά σας αρχίζει να αποδίδει πραγματικά! Στις 15 μην αφήσετε ένα πρόβλημα με συναδέλφους να χειροτερέψει. Μέχρι τις 18 θα κάνετε πολλά. Και μέχρι τις 22 του μήνα να είστε όσο πιο κοινωνικοί μπορείτε, ώστε να βελτιώσετε τα πάντα!

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Παρθένοι, στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Όλα κυλούν σωστά, κάτι που σίγουρα έχετε κερδίσει με όλες τις ώρες που έχετε επενδύσει. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 τα εργασιακά θα πάνε τόσο καλά, που θα ξεχάσετε ότι αρχικά υπήρξε μια μικρή οπισθοδρόμηση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia